Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες

Με πήρε τηλέφωνο ο κύριος απο τον συνήγορο του πολίτη , μου είπε η άτυπη ενημέρωση που έχω είναι ότι προχώρησε οπότε απο Δευτέρα-Τρίτη πηγαίνετε στο ΚΕΠ να ρωτήσετε μπορεί να έχει έρθει

Μόνο 3 μήνες για άρση παρακράτησης στην άδεια κυκλοφορίας , άλλο ένα δείγμα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης 🤣

• Like 3
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλημέρες

Με πήρε τηλέφωνο ο κύριος απο τον συνήγορο του πολίτη , μου είπε η άτυπη ενημέρωση που έχω είναι ότι προχώρησε οπότε απο Δευτέρα-Τρίτη πηγαίνετε στο ΚΕΠ να ρωτήσετε μπορεί να έχει έρθει

Μόνο 3 μήνες για άρση παρακράτησης στην άδεια κυκλοφορίας , άλλο ένα δείγμα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης 🤣

Πωπω όλα πάνε τόσο γρήγορα!!! 🤣
Industry 4.... NEEEEEEEEXT!!!!

Δημοσ.
Στις 23/8/2023 στις 11:16 ΠΜ, tsofras είπε

@aris_rom Έχει auto hold η σειρά 1 ?

Edit : Το βρήκα μάλλον έχει κουμί που γράφει AUTOH και το ενεργοποιείς

Καλησπέρα παίδες. Σόρυ Θωμά είχα να μπω λίγες ημέρες. Ναι έχει, το κουμπί που λες. Δεν το είχα στο προηγούμενο μου, τεράστιο συν τελικά. Και στο φανάρι βολεύει που απλώς πατάς λίγο παραπάνω το φρένο και μπαίνει αυτόματα και δεν χρειάζεται να το πατάς εσύ. 

Καλά το countryman δεν έχει auto h;; Τρελή εντύπωση μου κάνει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και πάνω που τα συζητάμε τόσο καιρό

Κρίμα

Αναμενόμενο θωμα, τα έλεγα 2-3 χρόνια τώρα… το γκρουπ αδυνατεί να φτιάξει σωστο κιβώτιο 

• Sad 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Καλησπέρα παίδες. Σόρυ Θωμά είχα να μπω λίγες ημέρες. Ναι έχει, το κουμπί που λες. Δεν το είχα στο προηγούμενο μου, τεράστιο συν τελικά. Και στο φανάρι βολεύει που απλώς πατάς λίγο παραπάνω το φρένο και μπαίνει αυτόματα και δεν χρειάζεται να το πατάς εσύ. 

Καλά το countryman δεν έχει auto h;; Τρελή εντύπωση μου κάνει. 

Ναι δεν έχει έλεος , αλλιώς μπορεί να πήγαινα να το πάρω

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, paylidis είπε

το γκρουπ αδυνατεί να φτιάξει σωστο κιβώτιο 

To γκρουπ αν αδυνατεί να φτιάξει ένα σωστό κιβώτιο, τότε το σωστό θα ήταν να σταματήσει να το προσφέρει για να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο και έπειτα είτε να βρει καινούριους μηχανικούς που να μπορούν να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ένα αξιόπιστο κιβώτιο ή αν είναι ανίκανοι να κάνουν και αυτό, τότε να απευθυνθούν σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη να το φτιάξει γι' αυτούς. 

• Like 4
Δημοσ.
24 minutes ago, Nabuko said:

To γκρουπ αν αδυνατεί να φτιάξει ένα σωστό κιβώτιο, τότε το σωστό θα ήταν να σταματήσει να το προσφέρει για να μην ταλαιπωρούν τον κόσμο και έπειτα είτε να βρει καινούριους μηχανικούς που να μπορούν να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ένα αξιόπιστο κιβώτιο ή αν είναι ανίκανοι να κάνουν και αυτό, τότε να απευθυνθούν σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη να το φτιάξει γι' αυτούς. 

Δεν φταει που δεν μπορούν, δεν θέλουν. 

Τα υγρού τύπου dsg μια χαρά ασπαστα ειναι. Το θέμα είναι ότι λόγω κόστους στα περισοτερα αυτοκίνητα βάζουν την σαβουρα τους ξηρού τύπου. 

• Like 5
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ναι και θέλουν να καταργήσουν τα manual και να βγαίνει μόνο με το ξηρού τύπου ο 1500αρης mHev

Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος , λες και ήταν τυχαίο που η Cupra έβαλε στο Formentor το υγρού τύπου για να μην μαυρίσει το όνομα της με το που εμφανίστηκε ως αυτόνομη

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

1 ώρα πριν, imr είπε

Δεν φταει που δεν μπορούν, δεν θέλουν. 

Τα υγρού τύπου dsg μια χαρά ασπαστα ειναι. Το θέμα είναι ότι λόγω κόστους στα περισοτερα αυτοκίνητα βάζουν την σαβουρα τους ξηρού τύπου. 

Δε θέλουν. Όπως λέει και ο imr αν ήθελαν έβαζαν τα υγρού που είναι καλύτερα (δε θα πω άσπαστα). Τους βολεύει να χαλάνε για να πληρώνονται επισκευές 

Δημοσ.
6 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Καλα ειναι και λιγο προβλημα του καταναλωτη ετσι? Οταν ο αλλος σου λεει παω στο group και δεν βλεπω τιποτα αλλο. 

Δεν είναι τόσο απλό, όταν έβγαλαν τα διπλού συμπλέκτη οι άλλοι πάλευαν με κάτι άθλια αυτόματα. Ήταν πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό και ακόμα και σήμερα δεν υπάρχουν πολλές αξιόπιστες εναλλακτικές στα διπλού συμπλέκτη. 

Για αξιοπιστία πρέπει να πας σε cvt αλλά εκεί χάνεις κάθε αίσθηση. 

Η σε Peugeot και να βλέπεις το κοντέρ πάνω από τιμόνι 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το DCT που φοράνε τα Hyundai μια χαρά κιβώτιο είναι και αξιόπιστο έως τώρα.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, imr είπε

Για αξιοπιστία πρέπει να πας σε cvt αλλά εκεί χάνεις κάθε αίσθηση. 

Η σε Peugeot και να βλέπεις το κοντέρ πάνω από τιμόνι 😂

εεε για τοσο σοβαρους λογους καθεσαι με του group και απλα εχεις στην ακρη 3k-5k και προσευχεσαι καθε βραδυ...

Καταλαβαινουμε ολοι βεβαια οτι αν γυριζαμε την πλατη στις εταιριες οταν υπηρχαν διαπιστωμενα πολυετεις προβληματα τοτε θα τα διορθωναν ετσι?  Στην προκειμενη περιπτωση δεν χρειαζοταν καν να αλλαξει μαρκα καποιος, απλα να παρει manual. 

• Like 3
  • Δημιουργία νέου...