Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γιώργο εκτός ότι μου βγήκαν τα άντερα , με το θέμα που έχω δεν είμαι για βίαιες κινήσεις σε αυχένα και μέση. Χάλια είμαι απο εχθές όσο παράξενο και αν ακούγεται

Για το μπροστά δεν το απενεργοποιώ , για την όπισθεν όμως εκεί που παρκάρω έχω δίπλα αμάξι και 2 κολώνες , οπότε τις πιάνει και κάνει ότι να ναι ενώ πηγαίνω ουσιαστικά τσουλώντας

Ωχ ναι ανάμεσα σε δυο κολωνες είναι όντως μανίκι. Είναι υπερβολικά ευαίσθητο. Στο Audi δε το έχει το αυτοματο φρενάρισμα (ευτυχώς ή δυστυχως, μάλλον ευτυχώς γιατί κ εγώ στενό παρκιν έχω)

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως τώρα που γύρισα απο τις διακοπές , αν και διαολίζομαι λίγο με τα ηλεκτρονικά και λέω να το δώσω, με εξαίρεση την μπαγκαζιέρα που δεν μπορώ να βάλω , επειδή το ευχαριστήθηκα οδηγικά δεν θα ήθελα να πάω σε κάτι διαφορετικό και να βρεθώ σε άλλες εκπλήξεις

Θέλω να κάνω και δουλειές στο σπίτι με τα δωμάτια των παιδιών και δεν θέλω να μπω σε μεγάλα έξοδα

• Like 3
Δημοσ.

Πωωωωωωω και έλεγα ότι στο επόμενο meeting θα δούμε το νεο όχημα 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, and_64 είπε

Πωωωωωωω και έλεγα ότι στο επόμενο meeting θα δούμε το νεο όχημα 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Στο επόμενο meeting θα έρθει οδηγώντας μόνο με την όπισθεν ταχύτητα. Τώρα η 1η κάνει όπισθεν σε λίγο καιρό όλες οι ταχύτητες όπισθεν θα κάνουν. 

Τουλάχιστον έχει κάμερα οπισθοποριας και δεν στραβολαιμιασει κοιτώντας όλο πίσω.

Das auto ..............Ισπανίας.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Στο επόμενο meeting θα έρθει οδηγώντας μόνο με την όπισθεν ταχύτητα. Τώρα η 1η κάνει όπισθεν σε λίγο καιρό όλες οι ταχύτητες όπισθεν θα κάνουν. 

Τουλάχιστον έχει κάμερα οπισθοποριας και δεν στραβολαιμιασει κοιτώντας όλο πίσω.

Das auto ..............Ισπανίας.

Θα φρενάρει συνέχεια το αμάξι βέβαια οπότε θα φτάσουν μόνο τα πόδια μου εκεί

Σε άλλα νέα διαβάζω στο club 3 άτομα με θέμα στο DSG , στα 20.000χλμ ο ένας , στα 28 ο άλλος , στα 40 ο άλλος ο κακομοίρης ενώ πήγαινε διακοπές

2 μήνες για αντικατάσταση χωρίς αμάξι

Δεν ξέρω αν θα μου φύγει η φοβία για το αυτόματο πάντως , το έχω ξαναπει , λέω απο την άλλη ότι θέλω αυτόματο, το έχω πάρει απο μεγάλο φόβο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Θα φρενάρει συνέχεια το αμάξι βέβαια οπότε θα φτάσουν μόνο τα πόδια μου εκεί

Σε άλλα νέα διαβάζω στο club 3 άτομα με θέμα στο DSG , στα 20.000χλμ ο ένας , στα 28 ο άλλος , στα 40 ο άλλος ο κακομοίρης ενώ πήγαινε διακοπές

2 μήνες για αντικατάσταση χωρίς αμάξι

Δεν ξέρω αν θα μου φύγει η φοβία για το αυτόματο πάντως , το έχω ξαναπει , λέω απο την άλλη ότι θέλω αυτόματο, το έχω πάρει απο μεγάλο φόβο

Ξεχνά τα αυτόματα VAG. Απλό. Δεν κανουν για εμας 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

και για ποιους κάνουν δηλαδή;;; 
τι έχουν τα ερμα και ψοφανε

Για leasing κάνουν τα ξηρού τύπου ή για όσους τους αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Αυτό με το αυτοματο φρενάρισμα στην όπισθεν μου το έκανε κ εμένα υο σκοντα τις προάλλες και πήγε να μου φύγει το κεφάλι από τη θέση του. Βέβαια ομολογουμένως είχα εμπόδιο (ένα κομμένο Κολωνάκι) που πίστευα ότι δε θα το πιάσει καν… απενεργοποιείται αλλά δε το θεωρώ καλή ιδέα, είναι χρησιμότατο 

μπορει να πιασει και ραμπα με μεγαλη κλιση αν πας να την ανεβεις με οπισθεν ( το εκανε οταν πηγε να βγει το troc που φροντισαμε )

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, denexo είπε

Θωμά μόνο αυτό έχω να πω ;)

image.gif.4af0e2e3ed81d9bf15a1adbb5a425f13.gif

Κάτι που να το φοράει και να είναι του γούστου μου είναι το θέμα

• Like 3
Δημοσ.

Μήπως πρέπει να το πας ανάποδα; Να δεις ποιο αυτόματο κιβώτιο είναι το πιο αξιόπιστο και μετά να δεις ποια αυτοκίνητα που το έχουν σου αρέσουν και να πάρεις από αυτά ( αν και μάλλον το έχεις κάνει... :) ).

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, zio10 είπε

Μήπως πρέπει να το πας ανάποδα; Να δεις ποιο αυτόματο κιβώτιο είναι το πιο αξιόπιστο και μετά να δεις ποια αυτοκίνητα που το έχουν σου αρέσουν και να πάρεις από αυτά ( αν και μάλλον το έχεις κάνει... :) ).

Το έχω κάνει εδώ και καιρό,, πριν την έλευση του νέου Civic δεν μου άρεσε τίποτα άλλο σε CVT αλλά πάμε στα 40 οπότε άκυρο

Άντε πες και το Mazda CX30 ακριβό και αυτό 

Πλανητικά Focus 1.5 σταμάτησε

Aisin μόνο C5 aircross μεγάλο και ακριβό το 1.6 γιατί το άλλο θα είναι τάφος

Suzuki Vitara παλιακο πλέον μόνο διπλοσυμπλεκτο 

Με αυτόν τον τρόπο κατέληξα σε 118 , Mini countryman και x-ceed σαν πιθανά επειδή φαίνεται να είναι αξιόπιστα τα διπλοσυμπλεκτα τους 

Βέβαια κανένα από τα παραπάνω δεν μου αρέσει όπως το δικό μου 

• Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

και για ποιους κάνουν δηλαδή;;; 
τι έχουν τα ερμα και ψοφανε

16 ώρες πριν, tsofras είπε

Για leasing κάνουν τα ξηρού τύπου ή για όσους τους αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια

Οτι ακριβώς είπε ο Θωμάς...!

Δημοσ.
Στις 22/8/2023 στις 4:06 ΜΜ, thodoris20s είπε

Νομίζω απενεργοποιείται από τα συστήματα ασφαλείας αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα ρίξω μία ματιά όταν σχολάσω και θα σου πω.

Το βρήκα σήμερα , Πας στο σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος --> επιλογές κάτω δεξιά --> Απενεργοποίηση του φρένου σε ελιγμούς

• Δημιουργία νέου...