Luciddream Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, imr said: Το σκέφτεσαι? Γιατί όχι τεσλα σε αυτά τα χρήματα? Θα το δω και το τεσλα μάλλον αλλά μένω δίπλα στην Seat / Cupra / κτλπ οπότε έκανα μια βόλτα πριν γυρίσουν όλοι Αθήνα. Σε αυτήν την φάση δεν ξέρω τι σκέφτομαι, ξέρω ότι θα μετακομίσω σε λίγο καιρό σε σπίτι σε ανηφόρα και το Golf θα είναι ψόφιο εκεί. Μπορεί να τα δώσω όλα (αμάξι, μηχανή) και να πάρω scooter. Μπορεί να τα δώσω όλα και να πάρω καινούριο αμάξι. Το ψάχνω ακόμα 😛 1
mp123 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Στις 17/8/2023 στις 12:21 ΜΜ, tsofras είπε Το Formentor είναι έρωτας, άλλο αμάξι σε σχέση με το Born, αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα ώστε να το κάνεις απόσβεση γιατί κοιτάς ηλεκτρικό? Εκτός και αν κάνεις Ο έρωτας εινσι τυφλός. Έχει δίκιο ο σοφός λαός.
tsofras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Καλημέρα παίδες Άσχετο αλλά ήρθε σήμερα δημοτική κλήση 65ε στη γυναίκα μου απο το 2013 (τις πληρώνουμε όλες , δεν θυμάμαι τι μπορεί να έχει γίνει με αυτή) , φανταστείτε είναι για το Suzuki Maruti που της είχα δώσει Την πληρώνουμε ή την αγνοούμε ?
zanskou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 την πληρώνεις κανονικά γιατι αλλιώς θα πάει στην εφορία με προσαυξήσεις κλπ. η παντελώς άχρηστη τοπική αυτοδιοικηση πήρε χαμπάρι οτι αυτά τα πρόστιμα πάνε σύντομα για παραγραφή και τρέχουν να εισπράξουν. 1 1
tsofras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, zanskou είπε την πληρώνεις κανονικά γιατι αλλιώς θα πάει στην εφορία με προσαυξήσεις κλπ. η παντελώς άχρηστη τοπική αυτοδιοικηση πήρε χαμπάρι οτι αυτά τα πρόστιμα πάνε σύντομα για παραγραφή και τρέχουν να εισπράξουν. Ευχαριστώ εγώ κρατάω όλες τις αποδείξεις απο κλήσεις για αυτόν τον λόγο , όχι όμως και η γυναίκα μου
Luciddream Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, tsofras said: Καλημέρα παίδες Άσχετο αλλά ήρθε σήμερα δημοτική κλήση 65ε στη γυναίκα μου απο το 2013 (τις πληρώνουμε όλες , δεν θυμάμαι τι μπορεί να έχει γίνει με αυτή) , φανταστείτε είναι για το Suzuki Maruti που της είχα δώσει Την πληρώνουμε ή την αγνοούμε ? Δες μήπως λείπουν κάποια στοιχεία π.χ λάθος πινακίδα στην κλήση μπορείς να την ακυρώσεις στον Δήμο αλλιώς την πληρώνεις. Το είχα κάνει δοκιμαστικά σε μια απο τις πολλές που με γράφανε παλιά και τελικά ήρθε απο Δήμο Γλυφάδας. Τελικά την πλήρωσα και αυτήν γιατί ήταν όλα σωστά στην κλήση Το παράλογο είναι ότι εκεί που το είχα δεν είχε απαγορευτικό αλλά άντε βγάλε άκρη. Το άλλο που είχα πάθει ήταν έξω απτο Metro Mall παρκαρισμένο και ήταν ένα κίνημα που "έκλεβε" τις κλήσεις από τα αυτοκίνητα. Τελικά με ψάχνανε μήνες μετά απτον Δήμο για να πληρώσω κλήση που δεν είχα δει ποτέ. Πάλι καλά είχα βύσμα εκεί και την έσβησα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από Luciddream
tsofras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 34 λεπτά πριν, Luciddream είπε Δες μήπως λείπουν κάποια στοιχεία π.χ λάθος πινακίδα στην κλήση μπορείς να την ακυρώσεις στον Δήμο αλλιώς την πληρώνεις. Το είχα κάνει δοκιμαστικά σε μια απο τις πολλές που με γράφανε παλιά και τελικά ήρθε απο Δήμο Γλυφάδας. Τελικά την πλήρωσα και αυτήν γιατί ήταν όλα σωστά στην κλήση Το παράλογο είναι ότι εκεί που το είχα δεν είχε απαγορευτικό αλλά άντε βγάλε άκρη. Το άλλο που είχα πάθει ήταν έξω απτο Metro Mall παρκαρισμένο και ήταν ένα κίνημα που "έκλεβε" τις κλήσεις από τα αυτοκίνητα. Τελικά με ψάχνανε μήνες μετά απτον Δήμο για να πληρώσω κλήση που δεν είχα δει ποτέ. Πάλι καλά είχα βύσμα εκεί και την έσβησα. Η κλήση είναι απο το 2013 , άντε να θυμηθείς γιατί την είχες φάει ---------- Σε άλλα νέα , μου ξανα έκανε απότομο φρενάρισμα το αμάξι όταν πάρκαρα στην πυλωτή χωρίς να υπάρχει κάτι πίσω. Μου βγήκαν η μέση και ο αυχένας. Απορώ παίζει το αυτόματο φρενάρισμα και στην όπισθεν απο αισθητήρες ? Μόνο μπροστά νόμιζα ότι ήταν Άντε να έρθει η κωλο άρση παρακράτησης να πάω να το δώσω 1
thodoris20s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Σε άλλα νέα , μου ξανα έκανε απότομο φρενάρισμα το αμάξι όταν πάρκαρα στην πυλωτή χωρίς να υπάρχει κάτι πίσω. Μου βγήκαν η μέση και ο αυχένας. Απορώ παίζει το αυτόματο φρενάρισμα και στην όπισθεν απο αισθητήρες ? Μόνο μπροστά νόμιζα ότι ήταν Άντε να έρθει η κωλο άρση παρακράτησης να πάω να το δώσω Κάνει φρενάρισμα και από τους αισθητήρες στην όπισθεν ναι, μάλλον κάτι θα έπιασαν και κοκκάλωσε το αμάξι. Είναι φυσιολογικό. Και μένα το Golf μου το έκανε αυτό δύο φορές σε κλειστό πάρκιγνκ αλλά με πλήρη επίγνωση του χώρου που είχα και τρόμαξα. Γι αυτό πλέον πηγαίνω αηδιαστικά αργά για να μην το ξάνα πάθω 1
tsofras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 25 λεπτά πριν, thodoris20s είπε Κάνει φρενάρισμα και από τους αισθητήρες στην όπισθεν ναι, μάλλον κάτι θα έπιασαν και κοκκάλωσε το αμάξι. Είναι φυσιολογικό. Και μένα το Golf μου το έκανε αυτό δύο φορές σε κλειστό πάρκιγνκ αλλά με πλήρη επίγνωση του χώρου που είχα και τρόμαξα. Γι αυτό πλέον πηγαίνω αηδιαστικά αργά για να μην το ξάνα πάθω Μου το έχει ξανακάνει άλλη μία φορά χωρίς όμως να είμαι κοντά σε κολόνα. Είναι πολύ βίαιο φρενάρισμα ακόμη με πονάει η μέση μου και ο αυχένας μου , θα δω αν απενεργοποιείται κάπως
terry308 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Το είχε κάνει στο προηγούμενο Ibiza , κανα δύο φορές,το έκανε και σε αυτό... εν κινήσει και ήταν τρομακτικό για ακόμα μια φορά.. όσο βολικά να είναι τα ηλεκτρονικά,είναι κι επικίνδυνα... είμαστε σε κρίσιμη ηλικία 😂 Λέω κάτι μπήκε στις ρόδες,κάτι πάτησα 😂 Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από terry308 1
tsofras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Λοιπόν ήρθε η γυναίκα μου Την κλήση την είχε φάει το 2007 Είχε πάει τότε να την πληρώσει , έγγραφε χρώμα γκρι ενώ ήταν μπλε και όταν έψαξαν την πινακίδα τους έβγαινε κάτοχος κάποιος άλλος. Της είπαν να φύγει και ότι δεν χρειάζεται να την πληρώσει , της είχα πει να το πάρει γραπτώς , δεν ξαναπήγε και εμφανίστηκε σήμερα το χαρτί . Μετά απο 16 χρόνια 🤣
thodoris20s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μου το έχει ξανακάνει άλλη μία φορά χωρίς όμως να είμαι κοντά σε κολόνα. Είναι πολύ βίαιο φρενάρισμα ακόμη με πονάει η μέση μου και ο αυχένας μου , θα δω αν απενεργοποιείται κάπως Νομίζω απενεργοποιείται από τα συστήματα ασφαλείας αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα ρίξω μία ματιά όταν σχολάσω και θα σου πω. 1
tsofras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο την προστασία του πωλήτη για την καταγγελία που έκανα για την άρση της παρακράτησης του ΚΕΠ Πολύ ευγενικός κύριος, μου είπε ότι δεν φταίει το ΚΕΠ γιατί είναι ουσιαστικά μεσάζων για να στείλει τα χαρτιά να μην τρέχει ο πολίτης. Μου είπε ότι θα επικοινωνήσει ο ίδιος με το υπουργείο μεταφορών του Νότιου τομέα που ανήκω για να δει τι γίνεται και θα με ενημερώσει , Τουλάχιστον αν και με καθυστέρηση κάτι έγινε @aris_rom Έχει auto hold η σειρά 1 ? Edit : Το βρήκα μάλλον έχει κουμί που γράφει AUTOH και το ενεργοποιείς Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2023 από tsofras 2
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Αυτό με το αυτοματο φρενάρισμα στην όπισθεν μου το έκανε κ εμένα υο σκοντα τις προάλλες και πήγε να μου φύγει το κεφάλι από τη θέση του. Βέβαια ομολογουμένως είχα εμπόδιο (ένα κομμένο Κολωνάκι) που πίστευα ότι δε θα το πιάσει καν… απενεργοποιείται αλλά δε το θεωρώ καλή ιδέα, είναι χρησιμότατο
tsofras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Αυτό με το αυτοματο φρενάρισμα στην όπισθεν μου το έκανε κ εμένα υο σκοντα τις προάλλες και πήγε να μου φύγει το κεφάλι από τη θέση του. Βέβαια ομολογουμένως είχα εμπόδιο (ένα κομμένο Κολωνάκι) που πίστευα ότι δε θα το πιάσει καν… απενεργοποιείται αλλά δε το θεωρώ καλή ιδέα, είναι χρησιμότατο Γιώργο εκτός ότι μου βγήκαν τα άντερα , με το θέμα που έχω δεν είμαι για βίαιες κινήσεις σε αυχένα και μέση. Χάλια είμαι απο εχθές όσο παράξενο και αν ακούγεται Για το μπροστά δεν το απενεργοποιώ , για την όπισθεν όμως εκεί που παρκάρω έχω δίπλα αμάξι και 2 κολώνες , οπότε τις πιάνει και κάνει ότι να ναι ενώ πηγαίνω ουσιαστικά τσουλώντας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις