zanskou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Καλά έρχεται και αυτό , τα τελευτάια χρόνια οι απανταχού woke οικολόγοι διαμαρτύρονται οτι η επιπλεον σκόνη απο τα πισω τακακια ρυπαινει. ενώ από τα μπροστινά που είναι και περισσότερη ειναι οικολογική ; 1 1
NTC Labs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, zanskou είπε ενώ από τα μπροστινά που είναι και περισσότερη ειναι οικολογική ; ε αυτα δεν τα αποφευγεις , για τα πισω διαμαρτυρονται τα θεωρουν υπερβολη σε σχεση με την ρυπανση που προκαλουν και ιδιας αποδοσης με τα ταμπουρα που η σκονουλα μενει μεσα.
Luciddream Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Πήγα να δω σήμερα Cupra Born απο κοντά. Δεν ενθουσιάστηκα από το εσωτερικό αλλά αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι η τιμή. 47500 η γρήγορη έκδοση. Για το πιο αργό δεν κατάλαβα τιμή, με είχε μπερδέψει λίγο με τις εκδόσεις. Θα πάω αύριο να το κάνω και ένα test drive αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν με βλέπω να το παίρνω. Το Formentor μου φάνηκε πιο όμορφο και πιο φτηνό αλλά είναι βενζίνη.
tsofras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, Luciddream είπε Πήγα να δω σήμερα Cupra Born απο κοντά. Δεν ενθουσιάστηκα από το εσωτερικό αλλά αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι η τιμή. 47500 η γρήγορη έκδοση. Για το πιο αργό δεν κατάλαβα τιμή, με είχε μπερδέψει λίγο με τις εκδόσεις. Θα πάω αύριο να το κάνω και ένα test drive αλλά σε αυτά τα λεφτά δεν με βλέπω να το παίρνω. Το Formentor μου φάνηκε πιο όμορφο και πιο φτηνό αλλά είναι βενζίνη. Αφαιρεις φαντάζομαι και τα 8000€ της επιδότησης
Luciddream Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 11 minutes ago, tsofras said: Αφαιρεις φαντάζομαι και τα 8000€ της επιδότησης ναι αλλά όταν το κοίταγα στο site έλεγε 33.900 ευρώ μετά είδα 39.900 λέω θα αφαιρέσω τα 8 θα πουλήσω και το δικό μου κανα 7άρι να πέσει στα 24 χιλιάρικα περίπου.. τα είδα λίγο βιαστικά 😛
tsofras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Luciddream είπε ναι αλλά όταν το κοίταγα στο site έλεγε 33.900 ευρώ μετά είδα 39.900 λέω θα αφαιρέσω τα 8 θα πουλήσω και το δικό μου κανα 7άρι να πέσει στα 24 χιλιάρικα περίπου.. τα είδα λίγο βιαστικά 😛 Ε κλασικά, είδες την πρώτη έκδοση. Επίσης αν δεν το γνωρίζεις την επιδότηση την παίρνεις σε 2ο χρόνο, οπότε πρέπει να έχεις τα λεφτά για την αγορά 1
Luciddream Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 8 minutes ago, tsofras said: Ε κλασικά, είδες την πρώτη έκδοση. Επίσης αν δεν το γνωρίζεις την επιδότηση την παίρνεις σε 2ο χρόνο, οπότε πρέπει να έχεις τα λεφτά για την αγορά Τα έχω και μετρητά να το πάρω όλο αλλά δεν πρόκειται να τα δώσω για αμάξι, έχω 100 άλλα έξοδα και προτεραιότητες. Μάλλον θα μείνω με το Golf μέχρι να πεθάνει 😛 Πάντως ξαναλέω λίγο άσχημο το Born, εξωτερικά είναι ωραίο σχετικά αλλά μέσα πολύ απλό. Ούτε τα λεντάκια του Formentor δεν έχει μέσα.
tsofras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Luciddream είπε Τα έχω και μετρητά να το πάρω όλο αλλά δεν πρόκειται να τα δώσω για αμάξι, έχω 100 άλλα έξοδα και προτεραιότητες. Μάλλον θα μείνω με το Golf μέχρι να πεθάνει 😛 Πάντως ξαναλέω λίγο άσχημο το Born, εξωτερικά είναι ωραίο σχετικά αλλά μέσα πολύ απλό. Ούτε τα λεντάκια του Formentor δεν έχει μέσα. Το Formentor είναι έρωτας, άλλο αμάξι σε σχέση με το Born, αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα ώστε να το κάνεις απόσβεση γιατί κοιτάς ηλεκτρικό? Εκτός και αν κάνεις 2
Luciddream Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 1 minute ago, tsofras said: Το Formentor είναι έρωτας, άλλο αμάξι σε σχέση με το Born, αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα ώστε να το κάνεις απόσβεση γιατί κοιτάς ηλεκτρικό? Εκτός και αν κάνεις Δεν κάνω πολλά όχι, κυρίως γιατί όποτε μπορώ παίρνω την μηχανή, αλλά έχω γκαραζ στο σπίτι να έβαζα φορτιστή και το εξοχικό μου είναι γύρω στα 250 κμ, οπότε είπα να κοιτάξω και ηλεκτρικά. Το πιθανότερο είναι να καταλήξω αλλού, απλά τα 90 άλογα του golf αρχίζουν και κουράζουν..
tsofras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 16 λεπτά πριν, Luciddream είπε Δεν κάνω πολλά όχι, κυρίως γιατί όποτε μπορώ παίρνω την μηχανή, αλλά έχω γκαραζ στο σπίτι να έβαζα φορτιστή και το εξοχικό μου είναι γύρω στα 250 κμ, οπότε είπα να κοιτάξω και ηλεκτρικά. Το πιθανότερο είναι να καταλήξω αλλού, απλά τα 90 άλογα του golf αρχίζουν και κουράζουν.. Πάρε ένα xceed / i30 με 25000 χειροκίνητο και 160 αλογα αν το θες για ταξίδια και καθάρισες 3 1
imr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 3 hours ago, NTC Labs said: Καλά έρχεται και αυτό , τα τελευτάια χρόνια οι απανταχού woke οικολόγοι διαμαρτύρονται οτι η επιπλεον σκόνη απο τα πισω τακακια ρυπαινει. Καλά ναι και οι αυτοκίνητοβιομηχανίες άλλο που δεν θέλουν να μειώσουν κόστος. Ήδη τα περισοτερα μικρά και b suv έχουν ταμπουρα πίσω (οχι μόνο τα Dacia). Στην πρώτη κατάβαση θα ανάψουν αλλα το κόστος να μειώσουμε και όλα καλά.
tsofras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 50 λεπτά πριν, imr είπε Καλά ναι και οι αυτοκίνητοβιομηχανίες άλλο που δεν θέλουν να μειώσουν κόστος. Ήδη τα περισοτερα μικρά και b suv έχουν ταμπουρα πίσω (οχι μόνο τα Dacia). Στην πρώτη κατάβαση θα ανάψουν αλλα το κόστος να μειώσουμε και όλα καλά. Αν δεν κάνω λάθος επειδή διάβαζα κάτι αντίστοιχο και τα τακάκια πλέον είναι ποιο eco friendly για αυτό θέλουν πλέον συχνότερα αλλαγή στα νέα μοντέλα
paylidis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν δεν κάνω λάθος επειδή διάβαζα κάτι αντίστοιχο και τα τακάκια πλέον είναι ποιο eco friendly για αυτό θέλουν πλέον συχνότερα αλλαγή στα νέα μοντέλα Όντως θέλουν συχνά αλλαγή. Το καμικ με 35000 χλμ πάνω από τα μισά σε εθνικη ήθελε άλλαγμα, τα άλλαξε ο επόμενος 1
Luciddream Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Το οδήγησα το Cupra Born με την 77άρα μπαταρία. Αρκετά γρήγορο, αθόρυβο, εύκολο στην οδήγηση και ας μην είχα πιάσει ποτέ αυτόματο η ηλεκτρικό στα χέρια μου, το πήγα μέχρι 140+ και έκανα και 2-3 σφήνες. Το μόνο που μου φάνηκε περίεργο σε μια φάση που πήγα να αλλάξω λωρίδα μπήκε το lane assist και νόμιζα ότι με έπαιρνε ο άνεμος 😛 Επίσης έφαγε 2% μπαταρία σε μικρή σχετικά απόσταση, αλλά το πάτησα λίγο.
imr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 13 minutes ago, Luciddream said: Το οδήγησα το Cupra Born με την 77άρα μπαταρία. Αρκετά γρήγορο, αθόρυβο, εύκολο στην οδήγηση και ας μην είχα πιάσει ποτέ αυτόματο η ηλεκτρικό στα χέρια μου, το πήγα μέχρι 140+ και έκανα και 2-3 σφήνες. Το μόνο που μου φάνηκε περίεργο σε μια φάση που πήγα να αλλάξω λωρίδα μπήκε το lane assist και νόμιζα ότι με έπαιρνε ο άνεμος 😛 Επίσης έφαγε 2% μπαταρία σε μικρή σχετικά απόσταση, αλλά το πάτησα λίγο. Το σκέφτεσαι? Γιατί όχι τεσλα σε αυτά τα χρήματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις