Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsofras είπε

Ναι δεν είπα ότι είναι θέμα απλά προσθέτει σε όλους τους ήχους που προκαλούν ξενέρωμα .

Η αλήθεια πάντως είναι ότι τόσες μέρες διακοπές και χιλιόμετρα αν εξαιρέσουμε την άνεση που μπορεί με το θέμα που εγώ να μην την βρω πουθενά , το κιβώτιο που δεν είναι αυτόματο είναι καθαρά ψυχολογικό στα ταξίδια αφού δεν με ενοχλεί μόνο όταν πετυχαίνω την κίνηση στην Αθήνα βγαίνοντας και ότι αν δεν είχα ηλιοροφή θα μπορούσα να βάλω μια μπαγκαζιέρα …. Δεν υπάρχει πραγματικά λόγος να χρεωθώ για άλλο αμάξι 

Άντε κανα τάληρο επάνω για το κιβώτιο 

Προφανώς δεν υπάρχει λόγος να χρεωθείς για άλλο αμάξι αλλά κάπως πρέπει και να "ζησει" το topic!

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τo είδα σε άλλο φόρουμ και έσκασα στα γέλια,  :lol:

ε, λέω, θα το βάλω και στην αυτοκίνηση του Ινσόμνια  

Για όλη την παρέα, αλλά λίγο περισσότερο για τον @tsofras  

autpsecurity896a4e5.jpeg.2b705f349efe12f5899e1b621889ebbf.jpeg

Υ.Γ.  Πάντως, παιδιά, δύο μήνες τώρα που οδηγώ αυτόματο, είναι απολαυστικά ξεκούραστο  :D

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Άρα πάρε το δικό σου αυτόματο, τώρα ξέρεις τι να προσέχεις, αν είσαι τόσο γκαντέμης και χαλάσει πάλι σε διακοπές τι να πω...

Θα δω ή το δικό μου σε Cupra που έχει ανεξάρτητη ή αν πετύχω καμία σειρά 1

Τα υπόλοιπα είναι ακριβά και μεγάλα, σκεφτόμουν ότι αν είχα δώσει 37000(40 με τους τόκους) όταν επέστρεφα θα το έβλεπα να κάθεται κάτω στο πάρκιγκ και και θα ξενερωνα 

• Like 3
Δημοσ.
23 ώρες πριν, tsofras είπε

Θα δω ή το δικό μου σε Cupra που έχει ανεξάρτητη ή αν πετύχω καμία σειρά 1

Τα υπόλοιπα είναι ακριβά και μεγάλα, σκεφτόμουν ότι αν είχα δώσει 37000(40 με τους τόκους) όταν επέστρεφα θα το έβλεπα να κάθεται κάτω στο πάρκιγκ και και θα ξενερωνα 

Κάνα χρόνο σου λέμε να πάρεις τη σειρά 1 😇 Αλλά να ξέρεις, έχει πολύ σφιχτή ανάρτηση και δεν έχει χώρους. 

Εσύ μπορεί να έχεις ...ανησυχίες αλλά αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πιο άνετο αυτοκίνητο. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, john1987 είπε

Κάνα χρόνο σου λέμε να πάρεις τη σειρά 1 😇 Αλλά να ξέρεις, έχει πολύ σφιχτή ανάρτηση και δεν έχει χώρους. 

Εσύ μπορεί να έχεις ...ανησυχίες αλλά αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πιο άνετο αυτοκίνητο. 

Ε τι να κάνω αφού θέλω να μου αρέσει εξωτερικά και ως αίσθηση

Πάντως η ανάρτηση στον άσσο ακόμη και με 19αρες και με ελατήρια σνιτζερ ήταν πολύ πιο άνετη από το δικό μου

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πάντως η ανάρτηση στον άσσο ακόμη και με 19αρες και με ελατήρια σνιτζερ ήταν πολύ πιο άνετη από το δικό μου

Θα στο έλεγα και εγώ αυτό γενικά ο άσσος είχε καλύτερο στήσιμο ανέκαθεν σε σχέση με τα VAG - οδηγάω καμία φορά Bmw και είναι απόλαυση ακόμα κ συγκριτικά με το q

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Θα στο έλεγα και εγώ αυτό γενικά ο άσσος είχε καλύτερο στήσιμο ανέκαθεν σε σχέση με τα VAG - οδηγάω καμία φορά Bmw και είναι απόλαυση ακόμα κ συγκριτικά με το q

Η οδηγική απόλαυση έχει ένα κόστος στους κωλόδρομους της Ελλάδας όμως..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ταξίδι πάντως Αθήνα - Λευκάδα και πίσω πολύ ξεκούραστο με το Corolla (ACC μαζί με LaneTrackingAssist). Επίσης εκτίμησα CVT στην Λευκάδα όπου σε στενούς ανηφορικούς δρόμους με πολύ αργές ταχύτητες λόγω κίνησης δεν ταλαιπωρείται το κιβώτιο - σε σημείο που μερικές φορές απλά πατούσα γκάζι τόσο όσο για να μείνω σταθερός αντί να πατήσω φρένο.

Επεξ/σία από denexo
  • Like 4
Δημοσ.
4 hours ago, tsofras said:

Μεγάλο ρόλο παίζει ο ημιάκαμπτος που εχεις, ειδικά στις λακουβες. 

Αν πας σε άλλο αμάξι κοιτας μονο για ανεξάρτητη αναρτηση πρώτα απολα

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, imr είπε

Μεγάλο ρόλο παίζει ο ημιάκαμπτος που εχεις, ειδικά στις λακουβες. 

Αν πας σε άλλο αμάξι κοιτας μονο για ανεξάρτητη αναρτηση πρώτα απολα

ημιάκαμπτο έχει το leon? Δεν ντρέπονται καθόλου πλέον εκεί στην Ντας Οτο?

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, NTC Labs said:

Πάλι καλά που δεν έχουν βάλει και ταμπουρα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NTC Labs είπε

Στο δίλιτρο μόνο ανεξάρτητη , στο Cupra Leon έβαλαν και στο 150αρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, imr είπε

Formentor δεν είναι αυτό? 😨 Μακάρι ναναι καλα

Ήταν! Οδηγός καλά, συνοδηγός πολυτραυματίας τον έστειλαν Αθήνα λόγω σοβαρότητας.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Sad 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, imr είπε

Πάλι καλά που δεν έχουν βάλει και ταμπουρα. 

Καλά έρχεται και αυτό , τα τελευτάια χρόνια οι απανταχού woke οικολόγοι διαμαρτύρονται οτι η επιπλεον σκόνη απο τα πισω τακακια ρυπαινει.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...