tsofras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, djuan1988 είπε Ναι, μπορεί, πάντως ήταν άσπρο, όχι ασημί. Λέω στη γυναίκα μου έχει πλάκα να είναι ο tsofras. Ποιος είναι αυτός μου λέει; Μεγάλη ιστορία της λέω 😂😂 Όποιος δει αυτή τη φάτσα πίσω , εγώ είμαι 🤣 Με τι αμάξι ήσουν εσύ ? 7
djuan1988 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, tsofras said: Όποιος δει αυτή τη φάτσα πίσω , εγώ είμαι 🤣 Με τι αμάξι ήσουν εσύ ? Με ένα Fiat Bravo μαύρο. Εμείς είμαστε από εκεί. Έχουμε εξοχικό στο Πήλιο. Πάντως και το Leon και το Formentor είναι πανέμορφα. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από djuan1988 3 1
tsofras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Με ένα Fiat Bravo μαύρο. Εμείς είμαστε από εκεί. Έχουμε εξοχικό στο Πήλιο. Πάντως και το Leon και το Formentor είναι πανέμορφα. Τι ωραία που έχετε εξοχικό εκεί , να είστε καλά να το χαίρεστε βουνό και θάλασσα μαζί Bravo δεν είδα οπότε δεν ειδωθήκαμε μόνο tipo cross , punto και 500Χ απο fiat Άσχετa αλλά ενθουσιάστηκα με τις βολιότικες πινακίδες , πολύ θα ήθελα μία BOY ή BOO Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από tsofras 1
terry308 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Εγώ χθες είδα ένα Formentor με...μπαγκαζιερα...Ελληνικό έξω από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σκέφτηκα το Θωμά 😂
oykas2001 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 3 hours ago, antonio91tech said: Ε ρε μικρός π είναι ο κόσμος. Ευκαιρία ήταν θα τα χαζευαμε παρέα, και είχε δουλειά ο πωλητης είχε να εξυπηρετήσει κ άλλον κόσμο πριν από εμένα και απλά χάζευα την έκθεση με την γυναίκα. Και εγώ το αποφάσισα τελευταία στιγμή κ ανέβηκα από Θεσσαλονίκη. Ναι ρε συ, και πέρασα δύο φορές μπρος πίσω και αν ήταν λίγο πιο νωρίς θα έλεγα να κατέβουμε να χαζέψουμε λίγο τα ηλεκτρικά απέναντι, λίγο τα skoda από την άλλη, αλλά ήμασταν ήδη λίγο κομμάτια από τη βόλτα στις Σέρρες και τελικά πήγαμε Σιδηρόκαστρο και την βγάλαμε στην πισίνα την υπόλοιπη μέρα...
NovaLacertae Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/8/2023 στις 9:48 ΜΜ, antonio91tech είπε Αυτό μετράει να βγεις κ να χαρείς το αυτοκίνητο σου οποίο και αν είναι. Εγώ σήμερα καπάρωσα το Audi A3 1.5 πήγα έδωσα προκαταβολή. Έλεγα για το μαύρο αλλά είδα το ασημί με πέρλα κ ήταν φοβερό. Αφήνω φωτο από κάτω κ περιμένω γνώμες Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Πολύ ωραίο το ασημί! Γενικά ένα από τα πλεονεκτήματα που έχουν τα ανοικτόχρωμα είναι ότι δεν φαίνεται η σκόνη επίσης ο σχεδιασμός, οι καμπύλες οι ακμές τα κοψίματα ειναι πιο ευκρινή Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2023 από NovaLacertae 2
antonio91tech Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, tsofras είπε Όποιος δει αυτή τη φάτσα πίσω , εγώ είμαι 🤣 Με τι αμάξι ήσουν εσύ ? Πανέμορφο!!!!!! Και μένα μ άρεσε τρέλα το Leon η γυναίκα δεν ήθελε να ακούσει για Seat χαχαχα.. 47 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Πολύ ωραίο το ασημί! Γενικά ένα από τα πλεονεκτήματα που έχουν τα ανοικτόχρωμα είναι ότι δεν φαίνεται η σκόνη επίσης ο σχεδιασμός, οι καμπύλες οι ακμές τα κοψίματα ειναι πιο ευκρινή Να σαι καλά! Ευχαριστώ πολύ. Να έχουμε όλοι καλά χιλιόμετρα και υγεία πρώτα από όλα. Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Θα φανεί. Το μεγάλο μ πρόβλημα τώρα είναι το θέμα πάρκινγκ. Η οικοδομή δεν έχει πυλωτή, έχει μόνο μια αυλή της κακιάς ώρας π αυτοκίνητο μπαίνει άνετα μέσα κ έχει κ 90 πόντους να περνάει κ άνθρωπος. Απλά εγώ νοικιάζω, πρέπει μα μιλήσω με μια κυρία π είναι από πάνω μεγάλης ηλικίας κ με τον ιδιοκτήτη. Έξω από την οικοδομή βρίσκεις πάρκινγκ αλλά τ φοβάμαι. Γύρω στ σπιτι κλειστά πάρκινγκ ή γκαράζ δεν ξέρω αν εχει. Θα είναι στην τσίτα συνεχώς… 1 1
dtk-386 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, antonio91tech είπε η γυναίκα δεν ήθελε να ακούσει για Seat χαχαχα.. Γιατί; Τι έχουν τα Seat; 🤨🤔 Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2023 από dtk-386 1
antonio91tech Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 55 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Γιατί; Τι έχουν τα Seat; 🤨🤔 Ελα μου ντε.. Αυτό λέω και εγώ!!
SabotazNic Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Στις 13/8/2023 στις 8:15 ΠΜ, dtk-386 είπε Γιατί; Τι έχουν τα Seat; 🤨🤔 Έχουμε πάντως ένα seat cordoba '96, σκυλί ακόμα. Μονο αντλία βενζίνης αλλάξαμε στα 280χιλ (πλέον 295). Btw έκανα και πρόσφατα ταξίδι από δυτική Μακεδονία προς Χαλκιδική και πίσω, έφυγα με γεμάτο ντεπόζιτο (45-47 λίτρα αν το πίεσαν παραπάνω), γύρισα με 1/4. Δηλαδή με 500+ χλμ, με γεμάτο αμάξι και 3-5 άτομα, έκαψα μόλις 7.5-8/100. Μια χαρά 2
dtk-386 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν είναι Audi να πουλάει μούρη όμως. No offence είμαι κάτοχος Audi αλλά δεν απαξιώνω τα Seat. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από dtk-386 2
paylidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Η αλήθεια είναι αυτή. Δεν είναι (απαραίτητα) κακά τα σεατ. Ίσως θα έλεγα απλά ότι είναι τα αποπαίδια του vw group με ότι αυτό συνεπάγεται… κακα τα ψέματα πάντως το brand μετράει, ημουν προ ετών σε ένα χώρο εργασίας που ενώ δε παρείχε αμάξι, το αυτοκίνητο που οδηγούσες σε συνέδεε με τη θέση σου (βλακωδώς)… η τελευταία γραμματέας είχε polo smart ή fiesta, στη βαθμίδα που ημουν εγώ ο χειρότερος οδηγούσε το εκάστοτε μικρό της merc ή Bmw ή Audi… ανοησίες αλλά είναι μέρος της μίζερης κοινωνίας μας όλα αυτά… 6
NTC Labs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/8/2023 στις 9:11 ΜΜ, tsofras είπε Έκανα 2 ώρες εκδρομή σήμερα σε στροφιλικια, μπορεί να μου πιάστηκε η μέση και το πόδι από τον συμπλέκτη αλλά χάρηκα κάθε στροφή που έπαιρνα Δεν θα με χαλάγε λίγο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος πηγαίνοντας σε παραλίες με χώμα, περισσότερο για τον φόβο μη φάω το αμάξι. Σε κάτι περίεργες ανηφόρες χωρίς καλό δρόμο μάλλον κάποιο CVT ή πλανητικό θα ήταν καλύτερο από διπλού συμπλέκτη Μία ασφάλεια την νιώθω με το μηχανικό πάντως, τσιριζουν τα τακάκια μου τρελλα με μόλις 15000χλμ Πέτυχα και ένα arkana από κοντά, ωραίο είναι δεν είχα ξαναδεί από κοντά Και σειρά 1 m , με μπαγκαζιερα Τέλος το νέο Civic σε ανθρακι, ωραίο και αυτό SUV στις γκρεμιλες να φοβούνται οι οδηγοί ότι δεν χωράνε ενώ έχουν 1 μέτρο στη λωρίδα τους...... Πέραν της άνεσης και του κιβωτίου μία χαρά είναι το hatchback για Ελλάδα που πας διακοπές και έχεις διπλούς δρόμους με παρκαρισμένα και ίσα ίσα χωράει ένα αμάξι Αυτά Το τσιριγμα μπορει να ειναι και λογω σκληρότητας, δεν είναι πάντα πρόβλημα. Στις 12/8/2023 στις 9:26 ΜΜ, tsofras είπε Επέστρεψα σήμερα εξοχικό , έκατσα 5 μέρες και γύρισα Αγριά , Καλά νερά , Άφυσσο , Αργαλαστή. Πέτυχα και εγώ ένα Formentor και ένα άσπρο tesla Y Ησουν άφυσσο? προχτές γυρίσαμε από νεό μαρμαρά Α ακυρο Άφυτος νόμιζα. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από NTC Labs 1
tsofras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, NTC Labs είπε Το τσιριγμα μπορει να ειναι και λογω σκληρότητας, δεν είναι πάντα πρόβλημα. Ησουν άφυσσο? προχτές γυρίσαμε από νεό μαρμαρά Α ακυρο Άφυτος νόμιζα. Ναι δεν είπα ότι είναι θέμα απλά προσθέτει σε όλους τους ήχους που προκαλούν ξενέρωμα . Η αλήθεια πάντως είναι ότι τόσες μέρες διακοπές και χιλιόμετρα αν εξαιρέσουμε την άνεση που μπορεί με το θέμα που εγώ να μην την βρω πουθενά , το κιβώτιο που δεν είναι αυτόματο είναι καθαρά ψυχολογικό στα ταξίδια αφού δεν με ενοχλεί μόνο όταν πετυχαίνω την κίνηση στην Αθήνα βγαίνοντας και ότι αν δεν είχα ηλιοροφή θα μπορούσα να βάλω μια μπαγκαζιέρα …. Δεν υπάρχει πραγματικά λόγος να χρεωθώ για άλλο αμάξι Άντε κανα τάληρο επάνω για το κιβώτιο 5
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι δεν είπα ότι είναι θέμα απλά προσθέτει σε όλους τους ήχους που προκαλούν ξενέρωμα . Η αλήθεια πάντως είναι ότι τόσες μέρες διακοπές και χιλιόμετρα αν εξαιρέσουμε την άνεση που μπορεί με το θέμα που εγώ να μην την βρω πουθενά , το κιβώτιο που δεν είναι αυτόματο είναι καθαρά ψυχολογικό στα ταξίδια αφού δεν με ενοχλεί μόνο όταν πετυχαίνω την κίνηση στην Αθήνα βγαίνοντας και ότι αν δεν είχα ηλιοροφή θα μπορούσα να βάλω μια μπαγκαζιέρα …. Δεν υπάρχει πραγματικά λόγος να χρεωθώ για άλλο αμάξι Άντε κανα τάληρο επάνω για το κιβώτιο Άρα πάρε το δικό σου αυτόματο, τώρα ξέρεις τι να προσέχεις, αν είσαι τόσο γκαντέμης και χαλάσει πάλι σε διακοπές τι να πω... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις