Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zanskou είπε

Ωραίο αλλά ψοφιο και πανάκριβο ρε παιδί μου. Απορώ πραγματικά πως πουλάει με την τιμή που έχει 

Το αρκανα δεν βλεπετε  .μου θυμίζει το μιτσουμπισι το εκλιπς  το ψευτοσουβ.  Θαυμάζω τους σχεδιαστές του που πληρώνονται  αδρά κιόλας.   

Τέλος ,σχεδιασμό μόνο μερσεντες αλλά που να τα βρούμε να πάρουμε. Δλδ οκ 44 για την Α κλας αυτοματη με ψιλοεξτρα επανω τα έχουμε άλλα που να το πάει η γυναίκα. Άλλο θέμα εκεί.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 hours ago, antonio91tech said:

Αντιπροσωπεία Σερρών ο Στρατος ο πωλητής πολύ καλός και ως άνθρωπος και σε ολα ήταν φοβερός.

Παίζει δηλαδή χθες που περνούσα από κει να ήσουν μέσα και να το έβλεπες!!!

Τέλεια, με το καλό να το παραλάβεις.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mp123 είπε

Το αρκανα δεν βλεπετε  .μου θυμίζει το μιτσουμπισι το εκλιπς  το ψευτοσουβ.  Θαυμάζω τους σχεδιαστές του που πληρώνονται  αδρά κιόλας.   

Τέλος ,σχεδιασμό μόνο μερσεντες αλλά που να τα βρούμε να πάρουμε. Δλδ οκ 44 για την Α κλας αυτοματη με ψιλοεξτρα επανω τα έχουμε άλλα που να το πάει η γυναίκα. Άλλο θέμα εκεί.

Σιγα τον σχεδιασμό της Mercedes στα μοντέλα που συζητάμε. GLA 47,5 χιλιάρικα πηγε!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κατανοώ γιατί η Mercedes έχει ανώτερο σχεδιασμό από τις λοιπές premium (bmw, audi). Για μενα η Α class είναι το πιο αδιάφορο premium hatchback. 

Ναι C Class είναι φοβερή άλλα φτάνει 60χιλ.

• Like 5
Δημοσ.
17 ώρες πριν, antonio91tech είπε

Αυτό μετράει να βγεις κ να χαρείς το αυτοκίνητο σου οποίο και αν είναι. 

Εγώ σήμερα καπάρωσα το Audi A3 1.5 πήγα έδωσα προκαταβολή. Έλεγα για το μαύρο αλλά είδα το ασημί με πέρλα κ ήταν φοβερό. 
Αφήνω φωτο από κάτω κ περιμένω γνώμες :)

IMG_4023.jpeg

IMG_4025.jpeg

IMG_4031.jpeg

Μια χαρά καλοταξιδο! Αντε πρέσαρε τον λίγο ακόμα να σπυ βάλει κ τα φιμέ δώρο, 40-50€ του κοστίζουν χονδρική 

Υγ όχι μαύρο παιδιά για κανένα λόγο 🙄

• Like 4
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μια χαρά καλοταξιδο! Αντε πρέσαρε τον λίγο ακόμα να σπυ βάλει κ τα φιμέ δώρο, 40-50€ του κοστίζουν χονδρική 

Υγ όχι μαύρο παιδιά για κανένα λόγο 🙄

Ευχαριστώ πολύ. Να σαι καλά.  Η βοήθεια σου ήταν καταλυτική. Τώρα δεν ξέρω ποτε να τον πάρω να τον πιέσω λίγο αν είναι. Είναι κ οι μέρες τέτοιες από Τετάρτη θέλει να τ στείλω τα χαρτιά γ την τράπεζα. 
Το είχα σε αναμονή από χτες τ απόγευμα ως σήμερα τ πρωί να τ δώσω το οκ για ποιο από τ 2 χρώματα, τελικά διάλεξα το ασημι. 

8 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Παίζει δηλαδή χθες που περνούσα από κει να ήσουν μέσα και να το έβλεπες!!!

Τέλεια, με το καλό να το παραλάβεις.

Μπορεί. Εγώ πήγα μεσημέρι από τις 14:00 έφυγα 16:30. Τον έπρηξα. Μ έβγαλε έξω ένα ασημι να τ δω στον ήλιο στην σκιά παντού, έφερε κ το ίσιο σε μαύρο π είχαν στο συνεργείο κ τ κοιτούσα πόση ώρα από όλες τις γωνιές κ δρν μπορούσα ενώ ήθελα το μαύρο να τ χωνέψω αυτό το χρώμα. Στο ασημι οι γραμμες, οι καμπύλες τα φουσκώματα φαινόταν υπέροχα στο μαύρο χανόταν, + την αντίθεση π κάνει το χρώμα με την μαύρες γρίλιες της μάσκας. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, antonio91tech είπε

Στο ασημι οι γραμμες, οι καμπύλες τα φουσκώματα φαινόταν υπέροχα στο μαύρο χανόταν, + την αντίθεση π κάνει το χρώμα με την μαύρες γρίλιες της μάσκας. 

Του πάει πολύ και σε κίτρινο 😎,αν και ταιριάζει περισσότερο με αυτοκολλητο RS 🚂

• Like 4
Δημοσ.
3 hours ago, antonio91tech said:

Ευχαριστώ πολύ. Να σαι καλά.  Η βοήθεια σου ήταν καταλυτική. Τώρα δεν ξέρω ποτε να τον πάρω να τον πιέσω λίγο αν είναι. Είναι κ οι μέρες τέτοιες από Τετάρτη θέλει να τ στείλω τα χαρτιά γ την τράπεζα. 
Το είχα σε αναμονή από χτες τ απόγευμα ως σήμερα τ πρωί να τ δώσω το οκ για ποιο από τ 2 χρώματα, τελικά διάλεξα το ασημι. 

Μπορεί. Εγώ πήγα μεσημέρι από τις 14:00 έφυγα 16:30. Τον έπρηξα. Μ έβγαλε έξω ένα ασημι να τ δω στον ήλιο στην σκιά παντού, έφερε κ το ίσιο σε μαύρο π είχαν στο συνεργείο κ τ κοιτούσα πόση ώρα από όλες τις γωνιές κ δρν μπορούσα ενώ ήθελα το μαύρο να τ χωνέψω αυτό το χρώμα. Στο ασημι οι γραμμες, οι καμπύλες τα φουσκώματα φαινόταν υπέροχα στο μαύρο χανόταν, + την αντίθεση π κάνει το χρώμα με την μαύρες γρίλιες της μάσκας. 

3 η ώρα πέρασα. Είδα κάπου στις Σέρρες για serres mall και λέω δεν πάμε;  και τελικά ήταν η ηλεκτροκίνηση!!! απέναντι από τη Πορεία!!! Άρα ήσουν μέσα εκείνη την ώρα. Έπρεπε να κάνεις ένα live να κατέβω επί τόπου...

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

3 η ώρα πέρασα. Είδα κάπου στις Σέρρες για serres mall και λέω δεν πάμε;  και τελικά ήταν η ηλεκτροκίνηση!!! απέναντι από τη Πορεία!!! Άρα ήσουν μέσα εκείνη την ώρα. Έπρεπε να κάνεις ένα live να κατέβω επί τόπου...

Ε ρε μικρός π είναι ο κόσμος. Ευκαιρία ήταν θα τα χαζευαμε παρέα, και είχε δουλειά ο πωλητης είχε να εξυπηρετήσει κ άλλον κόσμο πριν από εμένα και απλά χάζευα την έκθεση με την γυναίκα. Και εγώ το αποφάσισα τελευταία στιγμή κ ανέβηκα από Θεσσαλονίκη. 

Δημοσ.
On 11/08/2023 at 21:11, tsofras said:

Έκανα 2 ώρες εκδρομή σήμερα σε στροφιλικια, μπορεί να μου πιάστηκε η μέση και το πόδι από τον συμπλέκτη αλλά χάρηκα κάθε στροφή που έπαιρνα 

Δεν θα με χαλάγε λίγο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος πηγαίνοντας σε παραλίες με χώμα, περισσότερο για τον φόβο μη φάω το αμάξι.

Σε κάτι περίεργες ανηφόρες χωρίς καλό δρόμο μάλλον κάποιο CVT ή πλανητικό θα ήταν καλύτερο από διπλού συμπλέκτη 

Μία ασφάλεια την νιώθω με το μηχανικό πάντως, τσιριζουν τα τακάκια μου τρελλα με μόλις 15000χλμ

Πέτυχα και ένα arkana από κοντά, ωραίο είναι δεν είχα ξαναδεί από κοντά

Και σειρά 1 m , με μπαγκαζιερα

Τέλος το νέο Civic σε ανθρακι, ωραίο και αυτό

SUV στις γκρεμιλες να φοβούνται οι οδηγοί ότι δεν χωράνε ενώ έχουν 1 μέτρο στη λωρίδα τους......

Πέραν της άνεσης και του κιβωτίου μία χαρά είναι το hatchback για Ελλάδα που πας διακοπές και έχεις διπλούς δρόμους με παρκαρισμένα και ίσα ίσα χωράει ένα αμάξι

Αυτά 

Μη μου πεις ότι είσαι στο Πήλιο; 

Είδαμε σήμερα ένα Formentor και η γυναίκα μου λέει τι είναι αυτό; Εντυπωσιακό είναι. 

Το Arkana είναι εντυπωσιακό στο κατάλληλο χρώμα. 

Εγώ πέτυχα πολλά Model Y, τεράστια πραγματικά, μου κάνει τρομερή εντύπωση πως ένα τέτοιο τέρας έχει τόσο καλή κατανάλωση. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Μη μου πεις ότι είσαι στο Πήλιο; 

Είδαμε σήμερα ένα Formentor και η γυναίκα μου λέει τι είναι αυτό; Εντυπωσιακό είναι. 

Το Arkana είναι εντυπωσιακό στο κατάλληλο χρώμα. 

Εγώ πέτυχα πολλά Model Y, τεράστια πραγματικά, μου κάνει τρομερή εντύπωση πως ένα τέτοιο τέρας έχει τόσο καλή κατανάλωση. 

Επέστρεψα σήμερα εξοχικό , έκατσα 5 μέρες και γύρισα Αγριά , Καλά νερά , Άφυσσο , Αργαλαστή.

Πέτυχα και εγώ ένα Formentor  και ένα άσπρο tesla Y

• Like 1
Δημοσ.
Just now, tsofras said:

Επέστρεψα σήμερα εξοχικό , έκατσα 5 μέρες και γύρισα Αγριά , Καλά νερά , Άφυσσο , Αργαλαστή.

Πέτυχα και εγώ ένα Formentor  και ένα άσπρο tesla Y

Άσπρο είναι το Leon; Πρέπει να σε είχα πίσω μου χθες ή προχθές (δε θυμάμαι καλά) σε κατάβαση από Αργαλαστή προς Καλά Νερά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, djuan1988 είπε

Άσπρο είναι το Leon; Πρέπει να σε είχα πίσω μου χθες ή προχθές (δε θυμάμαι καλά) σε κατάβαση από Αργαλαστή προς Καλά Νερά.

Ανθρακί είναι , μήπως πέτυχες ένα άσπρο Cupra το προηγούμενο ? Γιατί πέτυχα και ένα τέτοιο.

Εχθές πήγα Αργαλαστή

Δημοσ.
2 minutes ago, tsofras said:

Ανθρακί είναι , μήπως πέτυχες ένα άσπρο Cupra το προηγούμενο ? Γιατί πέτυχα και ένα τέτοιο.

Εχθές πήγα Αργαλαστή

Ναι, μπορεί, πάντως ήταν άσπρο, όχι ασημί.  Λέω στη γυναίκα μου έχει πλάκα να είναι ο tsofras. 

Ποιος είναι αυτός μου λέει; 

Μεγάλη ιστορία της λέω 😂😂

• Δημιουργία νέου...