antonio91tech Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, paylidis είπε Δινουν κανονικά... Δωσε τους να καταλαβουν οτι ξερεις τι ακριβως θελεις και απλα θελεις τη καλυτερη τιμη τους για αυτο για να το κλεισεις να τελειώνεις, χωρις σαλτσες... Έτσι θα κάνω. Πραγματικά σε 1000ευχαριστω. Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι αντιπροσωπίες καθώς θα ειναι η πρώτη αγορά Καινούργιου αυτοκινήτου και δεν ξέρω τα περιθώρια και πως να τ διαχειριστώ. Μ άνοιξες τα μάτια Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2023 από antonio91tech 1
tsofras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Έκανα 2 ώρες εκδρομή σήμερα σε στροφιλικια, μπορεί να μου πιάστηκε η μέση και το πόδι από τον συμπλέκτη αλλά χάρηκα κάθε στροφή που έπαιρνα Δεν θα με χαλάγε λίγο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος πηγαίνοντας σε παραλίες με χώμα, περισσότερο για τον φόβο μη φάω το αμάξι. Σε κάτι περίεργες ανηφόρες χωρίς καλό δρόμο μάλλον κάποιο CVT ή πλανητικό θα ήταν καλύτερο από διπλού συμπλέκτη Μία ασφάλεια την νιώθω με το μηχανικό πάντως, τσιριζουν τα τακάκια μου τρελλα με μόλις 15000χλμ Πέτυχα και ένα arkana από κοντά, ωραίο είναι δεν είχα ξαναδεί από κοντά Και σειρά 1 m , με μπαγκαζιερα Τέλος το νέο Civic σε ανθρακι, ωραίο και αυτό SUV στις γκρεμιλες να φοβούνται οι οδηγοί ότι δεν χωράνε ενώ έχουν 1 μέτρο στη λωρίδα τους...... Πέραν της άνεσης και του κιβωτίου μία χαρά είναι το hatchback για Ελλάδα που πας διακοπές και έχεις διπλούς δρόμους με παρκαρισμένα και ίσα ίσα χωράει ένα αμάξι Αυτά 6
and_64 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 16 minutes ago, tsofras said: SUV στις γκρεμιλες να φοβούνται οι οδηγοί ότι δεν χωράνε ενώ έχουν 1 μέτρο στη λωρίδα τους...... Γι αυτό φταίνε όσοι δεν εχουν ιδέα που πατάνε οι ρόδες τους, οχι τα suv 😄 Κατα τ'αλλα όντως σε περίεργες ανηφόρες κλπ που πρέπει να ξεκινήσεις με σαθρό έδαφος το dsg δεν βοηθάει καθόλου γιατί είναι απότομο συνήθως στη σύμπλεξη και δεν έχεις ιδιαίτερο έλεγχο με το πόδι, ειδικά αν εχεις και ηλεκτρικό χειρόφρενο, οπότε ίσως χαζοσπινάρεις 3
zanskou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Πέτυχα και ένα arkana από κοντά, ωραίο είναι δεν είχα ξαναδεί από κοντά Ωραίο αλλά ψοφιο και πανάκριβο ρε παιδί μου. Απορώ πραγματικά πως πουλάει με την τιμή που έχει 3 1
antonio91tech Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, tsofras είπε Έκανα 2 ώρες εκδρομή σήμερα σε στροφιλικια, μπορεί να μου πιάστηκε η μέση και το πόδι από τον συμπλέκτη αλλά χάρηκα κάθε στροφή που έπαιρνα Αυτό μετράει να βγεις κ να χαρείς το αυτοκίνητο σου οποίο και αν είναι. Εγώ σήμερα καπάρωσα το Audi A3 1.5 πήγα έδωσα προκαταβολή. Έλεγα για το μαύρο αλλά είδα το ασημί με πέρλα κ ήταν φοβερό. Αφήνω φωτο από κάτω κ περιμένω γνώμες Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από antonio91tech 23 1
zanskou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 καλοτάξιδο ! κι εγώ λατρεύω το μαύρο στα αυτοκίνητα αλλά μετά το πρώτο μου που ήταν μαύρο ούτε να περάσω απ 'έξω δεν θέλω πλέον. δεν παλεύεται με τον ήλιο (κυρίως) και την παραμικρή βρωμιά που κάνει μπαμ 6
antonio91tech Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, majnun είπε Ωραίος ! Με το καλό ! Ευχαριστώ να σαι καλά. Το ασημι είναι στην αντιπροσωπεία ήδη, το μαύρο απλά έτοιμο να φορτωθεί για Ελλάδα από το εργοστάσιο. Το ασημι θα το χω στα χέρια μου πρώτα ο θεος αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι να γίνουν τα διαδικαστικά λόγω ημερών κιόλας και δεν με βιάζει προσωπικά. 2 λεπτά πριν, zanskou είπε καλοτάξιδο ! κι εγώ λατρεύω το μαύρο στα αυτοκίνητα αλλά μετά το πρώτο μου που ήταν μαύρο ούτε να περάσω απ 'έξω δεν θέλω πλέον. δεν παλεύεται με τον ήλιο (κυρίως) και την παραμικρή βρωμιά που κάνει μπαμ Ευχαριστώ πολύ!! Αυτό ακριβώς και εγώ μαύρο έχω τώρα. Είναι πανέμορφο μετά το πλύσιμο μόνο π γυαλίζει χαχαχ 26 λεπτά πριν, zanskou είπε Ωραίο αλλά ψοφιο και πανάκριβο ρε παιδί μου. Απορώ πραγματικά πως πουλάει με την τιμή που έχει Το κοιτούσα κ εγώ γτ όντως είναι όμορφο αλλά για τέτοιο αμάξωμα τέτοιον κινητήρα όχι. Το ρίχνει πολύ ως αμάξι ο κινητήρας τ. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από antonio91tech
Grim Ripper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, tsofras είπε Έκανα 2 ώρες εκδρομή σήμερα σε στροφιλικια, μπορεί να μου πιάστηκε η μέση και το πόδι από τον συμπλέκτη αλλά χάρηκα κάθε στροφή που έπαιρνα Δεν θα με χαλάγε λίγο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος πηγαίνοντας σε παραλίες με χώμα, περισσότερο για τον φόβο μη φάω το αμάξι. Σε κάτι περίεργες ανηφόρες χωρίς καλό δρόμο μάλλον κάποιο CVT ή πλανητικό θα ήταν καλύτερο από διπλού συμπλέκτη Μία ασφάλεια την νιώθω με το μηχανικό πάντως, τσιριζουν τα τακάκια μου τρελλα με μόλις 15000χλμ Πέτυχα και ένα arkana από κοντά, ωραίο είναι δεν είχα ξαναδεί από κοντά Και σειρά 1 m , με μπαγκαζιερα Τέλος το νέο Civic σε ανθρακι, ωραίο και αυτό SUV στις γκρεμιλες να φοβούνται οι οδηγοί ότι δεν χωράνε ενώ έχουν 1 μέτρο στη λωρίδα τους...... Πέραν της άνεσης και του κιβωτίου μία χαρά είναι το hatchback για Ελλάδα που πας διακοπές και έχεις διπλούς δρόμους με παρκαρισμένα και ίσα ίσα χωράει ένα αμάξι Αυτά Γιατί δεν τους ρώτησες να κάνεις ένα test drive ή έστω να μάθεις περισσότερες πληροφορίες; 😛 Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από Grim Ripper 1
oykas2001 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 37 minutes ago, antonio91tech said: Αυτό μετράει να βγεις κ να χαρείς το αυτοκίνητο σου οποίο και αν είναι. Εγώ σήμερα καπάρωσα το Audi A3 1.5 πήγα έδωσα προκαταβολή. Έλεγα για το μαύρο αλλά είδα το ασημί με πέρλα κ ήταν φοβερό. Αφήνω φωτο από κάτω κ περιμένω γνώμες Ωραίος,άντε με το καλό. Για δώσε αν θες και καμιά πληροφορία, έκδοση, τιμή, έξτρα, παζάρια αν έκανες και αντιπροσωπεία, συμπεριφορά κλπ κλπ κλπ 2
terry308 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, antonio91tech είπε Εγώ σήμερα καπάρωσα το Audi A3 1.5 Α3 είναι έρωτας ετών... Κουκλί το τελευταίο δημιούργημα Με το καλό η παραλαβή Καλοτάξιδο μέ ασφαλή χιλιόμετρα Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από terry308 2
antonio91tech Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Ωραίος,άντε με το καλό. Για δώσε αν θες και καμιά πληροφορία, έκδοση, τιμή, έξτρα, παζάρια αν έκανες και αντιπροσωπεία, συμπεριφορά κλπ κλπ κλπ Ευχαριστώ να είσαι καλά. Είναι το 1.5L Basic + Comfort Pack + Smartphone Interface. Επίσης θα μ περαστεί κάμερα οπισθωπορειας από την αντιπροσωπεία ως δωράκι. Τιμή 28700. Αντιπροσωπεία Σερρών ο Στρατος ο πωλητής πολύ καλός και ως άνθρωπος και σε ολα ήταν φοβερός. Είχα πάρει επίσης προσφορές από Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα. Καρδίτσα μ είπε μόνο παραγγελία κ σε 6 μήνες με ανοιχτή τιμή κ από 29.000 χωρίς τπτ πάνω, ούτε το κομφόρ τ ούτε το χρώμα ούτε δώρα τπτ φυσικά. Θεσσαλονίκη ειχαν ετοιμοπαράδοτα 28700 χωρίς κανένα δωράκι κ ήταν μια ξύλινη συμπεριφορά πωλητή γτ είχα πάει κ από κοντά. Στις Σερρες από την άλλη άξιζε και το ταξιδάκι κ όλα. 1 λεπτό πριν, terry308 είπε Α3 είναι έρωτας ετών... Κουκλί το τελευταίο δημιούργημα Με το καλό η παραλαβή Καλοτάξιδο μέ ασφαλή χιλιόμετρα Να σαι καλά ευχαριστώ. Όλοι μας να έχουμε ασφαλή χιλιόμετρα και με χαμόγελα πολλά 1
john1987 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μπραβο φιλε να το χαρείς και καλές διαδρομές! Πολύ ωραίο χρώμα είναι. Αυτοματο τελικά ή χειροκινητο; 1
antonio91tech Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, john1987 είπε Μπραβο φιλε να το χαρείς και καλές διαδρομές! Πολύ ωραίο χρώμα είναι. Αυτοματο τελικά ή χειροκινητο; Να σαι καλά φίλε. Επίσης να έχουμε καλά χιλιόμετρα όλοι μας. Δεν περίμενα να μ αρέσει το ασημι αλλά να που.. Το έβγαλε στ φως μετά στην σκιά ο πωλητής κ τ αμάξι άλλαζε πραγματικά το πως έβλεπες τ χρώμα. Εντυπωσιακό. Ενώ το μαύρο πάντα μαύρο θα τ βλέπουν τ μάτια σ κ λερωμένο μαύρο χαχαχα. Τελικά χειροκίνητο. Φοβήθηκα να πάω στο αυτόματο, μια αλλαγή του κιβωτίου σε περίπτωση βλάβης κοστίζει 7-8 χιλιάρικα από ότι έμαθα από την αντιπροσωπεία. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από antonio91tech 4
tsofras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, antonio91tech είπε Να σαι καλά φίλε. Επίσης να έχουμε καλά χιλιόμετρα όλοι μας. Δεν περίμενα να μ αρέσει το ασημι αλλά να που.. Το έβγαλε στ φως μετά στην σκιά ο πωλητής κ τ αμάξι άλλαζε πραγματικά το πως έβλεπες τ χρώμα. Εντυπωσιακό. Ενώ το μαύρο πάντα μαύρο θα τ βλέπουν τ μάτια σ κ λερωμένο μαύρο χαχαχα. Τελικά χειροκίνητο. Φοβήθηκα να πάω στο αυτόματο, μια αλλαγή του κιβωτίου σε περίπτωση βλάβης κοστίζει 7-8 χιλιάρικα από ότι έμαθα από την αντιπροσωπεία. Άντε με το καλό, ωραίο αυτό το χρώμα και εγώ αν και δεν μου αρέσει το ασήμι, στο Α3 και στο Leon που τα έχω δει είναι πολύ ωραία. Χρωστάς review και φωτό εσωτερικού με το καλό 2 ώρες πριν, and_64 είπε Γι αυτό φταίνε όσοι δεν εχουν ιδέα που πατάνε οι ρόδες τους, οχι τα suv 😄 Κατα τ'αλλα όντως σε περίεργες ανηφόρες κλπ που πρέπει να ξεκινήσεις με σαθρό έδαφος το dsg δεν βοηθάει καθόλου γιατί είναι απότομο συνήθως στη σύμπλεξη και δεν έχεις ιδιαίτερο έλεγχο με το πόδι, ειδικά αν εχεις και ηλεκτρικό χειρόφρενο, οπότε ίσως χαζοσπινάρεις Εννοείται ότι δεν φταίνε τα SUV για τους οδηγούς το είπα που θέλουν SUV 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις