Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, antonio91tech είπε

Σκέφτομαι μήπως βάλω παραγγελία και αναμονή, γτ σκέφτομαι να βάλω τ parking sensors, δρν ξέρω αν αξίζουν οι aftermarket ή όχι 

Επίσης σχετικά με τις κλειστές κ ανοιχτές τιμές τι παίζει; Με τις κλειστές μήπως είναι μούφα και αν ανέβουν πληρώνεις το τελωνείο όπως κ να χει μετά όταν γίνει η ταξινόμηση, γτ ειδάλλως την διαφορά ποιος την πληρώνει; Το τελωνείο σιγά μην κάθεται στον καθένα να κοιτάζει αρχική τιμή προ φόρων π έκλεισε τν παραγγελία …

Όχι αφτερμαρκετ αισθητήρες σε καινουργιο αμάξι. ΑΛΛΑ επειδή η κάμερα μπαίνει εύκολα γνήσια στην αντιπροσωπεία, μήπως είσαι οκ με τη κάμερα κ βολευτείς με ετοιμοπαραδοτο ;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Όχι αφτερμαρκετ αισθητήρες σε καινουργιο αμάξι. ΑΛΛΑ επειδή η κάμερα μπαίνει εύκολα γνήσια στην αντιπροσωπεία, μήπως είσαι οκ με τη κάμερα κ βολευτείς με ετοιμοπαραδοτο ;

Από εμπειρία που έχετε τι πιστευετε αξίζει πιο πολύ; Αισθητήρες ή κάμερα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, antonio91tech είπε

Από εμπειρία που έχετε τι πιστευετε αξίζει πιο πολύ; Αισθητήρες ή κάμερα ;

Έχω και τα δυο όποτε δε θα είμαι αντικειμενικός αλλά θεωρώ η κάμερα. Το καινουργιο που περιμένω πχ δεν έχει κάμερα αλλα εμπρος-Πίσω αισθητήρες κ με ψιλόχαλάει 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Έχω και τα δυο όποτε δε θα είμαι αντικειμενικός αλλά θεωρώ η κάμερα. Το καινουργιο που περιμένω πχ δεν έχει κάμερα αλλα εμπρος-Πίσω αισθητήρες κ με ψιλόχαλάει 

Μάλιστα.. και εγώ πίστευα ότι η κάμερα είναι πιο χρήσιμη αλλά κόλλησα τις τελευταίες μέρες με τους αισθητήρες. 
επισης μ δώσε μια προσφορά στην Audi σήμερα κ βλέπω σε χρηματοδότηση classic credit μου βγάζει ένα ποσό 371 /μήνα δόση κ από κάτω λέει 382,9 με ασφάλεια δανείου. Τι φάση ; Έχει βάλει ένα A στο κουτάκι με την ασφάλεια δανείου κ βγάζει αυτό το νούμερο. Είναι αναγκαστικό να βάλεις ασφάλεια δανείου; Στο χώνουν έτσι γτ όπως υπολόγισα βγαίνει στη χρηματοδότηση συνολικά περίπου 1100 παραπάνω 

Επεξ/σία από antonio91tech
Δημοσ.

Δε ξέρω αν μπορείς να τη γλυτώσεις εγώ τη πλήρωσα αλλα είχα κάνει το Β πρόγραμμα (πληρώνει τις δόσεις και σε περίπτωση απόλυσης πέραν αυτών της Α). 
Μη τρελενεσαι με τους αισθητήρες είναι μια δεκαπενταετία πίσω τεχνολογικά - για εμένα ξαναλέω καλύτερα η κάμερα 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε ξέρω αν μπορείς να τη γλυτώσεις εγώ τη πλήρωσα αλλα είχα κάνει το Β πρόγραμμα (πληρώνει τις δόσεις και σε περίπτωση απόλυσης πέραν αυτών της Α). 
Μη τρελενεσαι με τους αισθητήρες είναι μια δεκαπενταετία πίσω τεχνολογικά - για εμένα ξαναλέω καλύτερα η κάμερα 

Δλδ πως δουλεύει αυτό το Α και το Β. Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν μπορέσεις να μου τ εξηγήσεις κάπως. Φαντάζομαι με το Β δίνεις κάτι παραπάνω; Κ σ περίπτωση πχ απόλυσης τι γίνεται; Τι καλύπτει το Α ή Β; 
Μαλλον θα τ κάνω έτσι. Σήμερα έπαθα πλάκα κ με το stronic αλλά προσπαθώ να κρατηθώ μην κάνω το λάθος και τ παραγγείλω με αυτόματο κιβώτιο. Κ ποσό ζημιάρικο να ναι εξάλλου; Με καλή συντήρηση καταφέρνεις να μην σ βγάλει ζημιά; Την καλύπτει η εγγύηση ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, antonio91tech είπε

Δλδ πως δουλεύει αυτό το Α και το Β. Θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν μπορέσεις να μου τ εξηγήσεις κάπως. Φαντάζομαι με το Β δίνεις κάτι παραπάνω; Κ σ περίπτωση πχ απόλυσης τι γίνεται; Τι καλύπτει το Α ή Β; 
Μαλλον θα τ κάνω έτσι. Σήμερα έπαθα πλάκα κ με το stronic αλλά προσπαθώ να κρατηθώ μην κάνω το λάθος και τ παραγγείλω με αυτόματο κιβώτιο. Κ ποσό ζημιάρικο να ναι εξάλλου; Με καλή συντήρηση καταφέρνεις να μην σ βγάλει ζημιά; Την καλύπτει η εγγύηση ;

Για το αυτοματο δεν έχω θετική άποψη. Εγώ το φοβήθηκα και δε το πήρα. Εντός εγγύησης προφανώς καλύπτεται. Το εκτός είναι το θέμα που θα πρέπει να έχεις 2-3Κ στην άκρη για επισκευη… Άλλοι το έχουν χρόνια χωρίς πρόβλημα, εγω δε το ρίσκαρα τότε γιατί δεν είχα αυτή την οικονομική άνεση, σημερα θα το έπαιρνα ασυζητητί αυτοματο όμως  

δε ξέρω ακριβώς τι καλύπτουν αλλά χονδρικά το Α καλύπτει αποπληρωμή σε θάνατο ασθένεια και το Β σε περίπτωση απόλυσης έως 15 μηνιαίες δόσεις, με τη διαφορά τους να είναι 1-2€ το μήνα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Για το αυτοματο δεν έχω θετική άποψη. Εγώ το φοβήθηκα και δε το πήρα. Εντός εγγύησης προφανώς καλύπτεται. Το εκτός είναι το θέμα που θα πρέπει να έχεις 2-3Κ στην άκρη για επισκευη… Άλλοι το έχουν χρόνια χωρίς πρόβλημα, εγω δε το ρίσκαρα τότε γιατί δεν είχα αυτή την οικονομική άνεση, σημερα θα το έπαιρνα ασυζητητί αυτοματο όμως  

δε ξέρω ακριβώς τι καλύπτουν αλλά χονδρικά το Α καλύπτει αποπληρωμή σε θάνατο ασθένεια και το Β σε περίπτωση απόλυσης έως 15 μηνιαίες δόσεις, με τη διαφορά τους να είναι 1-2€ το μήνα. 

Μμμμ το σκέφτομαι πραγματικά. Θα κάτσω να το σκεφτώ καλά πρωτου προχωρήσω όσον αφορά το κιβώτιο. Μαγικό πάντως το αυτόματο αν μη τι άλλο. 
Για τις ασφάλειες του δανείου τώρα, αν κ τα πληρώνουνε αυτά καλού κακού έχει όντως καποια προστασία γιατί είμαστε άνθρωποι κ ποτέ δν ξέρεις. Ενδιαφέρον ..

3 ώρες πριν, paylidis είπε

Με λίγη πίεση στην περνάνε στην τιμή ως δώρο τουλάχιστον αυτήν την κάμερα; Παίρνουν από παζάρια ;

Ακόμη ρώτησα σήμερα τον πωλητή αν υπάρχει στα σκαριά κανένα facelift ( για να περιμένω τι μπορεί να αλλάξει τραγικά τιμολογιακά προς τ πάνω). Μ είπε δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση κ ας γράφουν στ σάιτ.Επίσης κοιτούσα το ιστορικό τιμολόγιο το τελευταίο χρόνο, μια αύξηση 300 ευρώ πήρε το αυτοκίνητο σ κάθε έκδοση του a3. Όποτε πιστεύω πως το ρίσκο της παραγγελίας δεν θα είναι κ τόσο μεγάλο αν κ με ανοιχτή τιμή, δεν μπορώ να σκεφτώ γτ μπορεί να αλλάξει τραγικά προς τ επάνω. Βέβαια δεν θα έχω την έκπτωση π σ δίνει στα ετοιμοπαράδοτα -1500 ευρώ. 

Επίσης μ δώσε τιμή κ γ balloon. Ακούγεται εκ πρώτης όψεως θελκτικό κάπως ότι σε 4 χρόνια μπορείς και να τ ξεχρεώσεις, αλλά την τρως με την ασφάλεια 1472 € κ 1071 την αξία των σέρβις, αλλά 1) αυτά τα συν τα πληρώνεις κ με τόκο, 2) ένα άγχος να μαζέψεις το ποσό για την balloon π στην περίπτωση αυτή πάει 14872 στ 48η δόση, κ η διαφορά  είναι 750 ευρώ λιγότερα από την απλή χρηματοδότηση, και αν πεις ότι ένα μέρος του balloon έστω κ μικρό το ζητήσεις για επαναδειοδότηση, ξεπερνάς την απλή χρηματοδότηση π έχει και την ασφάλεια δανείου μέσα κ είναι πιο φουσκωμένη κάπως..

Επεξ/σία από antonio91tech
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, antonio91tech είπε

Με λίγη πίεση στην περνάνε στην τιμή ως δώρο τουλάχιστον αυτήν την κάμερα; Παίρνουν από παζάρια ;

Ναι δεν αποκλείεται με λιγο πίεση να στη κάνουν δώρο. Γύρω στα 200-250€ έχει χοντρική ως υλικό… παίρνουν από παζάρια και επιβάλλεται να κανείς. Επίσης κάνε γύρα κ άλλες αντιπροσωπείες και πάρε προσφορές λ με βάση αυτές κάνε παζάρια στον καθένα. 

Α κ μην πάρεις δώρο συναγερμο δε τον χρειάζεσαι κ αν τον χρειαστείς βάζεις ένα σωστο κ όχι τις μλκς που βάζουν. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Ναι δεν αποκλείεται με λιγο πίεση να στη κάνουν δώρο. Γύρω στα 200-250€ έχει χοντρική ως υλικό… παίρνουν από παζάρια και επιβάλλεται να κανείς. Επίσης κάνε γύρα κ άλλες αντιπροσωπείες και πάρε προσφορές λ με βάση αυτές κάνε παζάρια στον καθένα. 

Α κ μην πάρεις δώρο συναγερμο δε τον χρειάζεσαι κ αν τον χρειαστείς βάζεις ένα σωστο κ όχι τις μλκς που βάζουν. 

Αυτό ακριβώς π λες θα κάνω. Μάλλον θα κανονίσω πρώτα ένα ταξιδάκι στις Σέρρες πρώτα. 
Πέρα από την κάμερα δλδ π είπαμε, εννοείς να παζάρεψω κ την τιμή;;
Οπως τ λες, συναγερμό θ βάλω αν χρειαστεί έξω μετά. Θα πιέσω για την κάμερα όπως μ είπες. Με το που τ πάρω 100% απόφαση ότι πάω με το A3, αυτό θα κάνω.  Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, antonio91tech είπε

Αυτό ακριβώς π λες θα κάνω. Μάλλον θα κανονίσω πρώτα ένα ταξιδάκι στις Σέρρες πρώτα. 
Πέρα από την κάμερα δλδ π είπαμε, εννοείς να παζάρεψω κ την τιμή;;
Οπως τ λες, συναγερμό θ βάλω αν χρειαστεί έξω μετά. Θα πιέσω για την κάμερα όπως μ είπες. Με το που τ πάρω 100% απόφαση ότι πάω με το A3, αυτό θα κάνω.  Ευχαριστώ 

ναι απλα η καμερα να μπει εδώ οταν έρθει, οχι παραγγελία...

επισης αν τους πεις οτι θες αυτοματο ντε κ καλα θα σου βρουν κ ετοιμοπαραδοτο, μη σκας... και απο εκει κ περα ναι προφανως παζαρευεις τη τιμη και μαλιστα πολύ, εχουν περιθώρια...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, paylidis είπε

ναι απλα η καμερα να μπει εδώ οταν έρθει, οχι παραγγελία...

επισης αν τους πεις οτι θες αυτοματο ντε κ καλα θα σου βρουν κ ετοιμοπαραδοτο, μη σκας... και απο εκει κ περα ναι προφανως παζαρευεις τη τιμη και μαλιστα πολύ, εχουν περιθώρια...

Φυσικά να την περάσουν εδώ αυτοί. 
Πως τα καταφέρνουν και βρίσκουν και δεν στο λένε όμως; Γιατί σ δίνουν μια επιλογή μόνο για ετοιμοπαράδοτο και σ λένε τα αλλά μα μου παραγγελία. 
Δεν ξέρω πως να τ παζαρεψω δεν είναι κ πολύ καλός, θα προσπαθήσω. Δεν ξέρω ποιος πρέπει να είναι κ ο μοχλός πίεσης για την τιμή και τ δώρο μαζί ..

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, antonio91tech είπε

Φυσικά να την περάσουν εδώ αυτοί. 
Πως τα καταφέρνουν και βρίσκουν και δεν στο λένε όμως; Γιατί σ δίνουν μια επιλογή μόνο για ετοιμοπαράδοτο και σ λένε τα αλλά μα μου παραγγελία. 
Δεν ξέρω πως να τ παζαρεψω δεν είναι κ πολύ καλός, θα προσπαθήσω. Δεν ξέρω ποιος πρέπει να είναι κ ο μοχλός πίεσης για την τιμή και τ δώρο μαζί ..

Παρε προσφορές και πες στη ψυχρα ο ταδε μου το δινει τόσο πιο κατω, στην αναγκη παρε κ γραψε με στυλο εσυ τη χαμηλότερη τιμή απο κατω (πρώτα κανεις ενα γυρο ζητωντας τη καλυτερη τιμή απο όλους -ακομα πχ κ απο τη καρδιτσα που ειναι φθηνός, και επειτα επιστρεφεις με ενα-εναμισι χιλιαρικο κατω περιπου).

όσο για το πως το βρισκουν, υπαρχουν αλλα καποια τα κρατανε για υφιστάμενους πελάτες audi άλλα τα εχουν καβατζωμενα αντιπροσωπείες για πελατες τους ή απο εταιρείες Leasing, αλλα μπορει να ακυρωθούν κοκ...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Παρε προσφορές και πες στη ψυχρα ο ταδε μου το δινει τόσο πιο κατω, στην αναγκη παρε κ γραψε με στυλο εσυ τη χαμηλότερη τιμή απο κατω (πρώτα κανεις ενα γυρο ζητωντας τη καλυτερη τιμή απο όλους -ακομα πχ κ απο τη καρδιτσα που ειναι φθηνός, και επειτα επιστρεφεις με ενα-εναμισι χιλιαρικο κατω περιπου).

όσο για το πως το βρισκουν, υπαρχουν αλλα καποια τα κρατανε για υφιστάμενους πελάτες audi άλλα τα εχουν καβατζωμενα αντιπροσωπείες για πελατες τους ή απο εταιρείες Leasing, αλλα μπορει να ακυρωθούν κοκ...

Τέλεια με βοήθησες άπειρα τώρα. Προσφορές δίνουν μέσω τηλεφώνου ή θέλει σε όλες φυσική παρουσία; 

Δημοσ.

Δινουν κανονικά... Δωσε τους να καταλαβουν οτι ξερεις τι ακριβως θελεις και απλα θελεις τη καλυτερη τιμη τους για αυτο για να το κλεισεις να τελειώνεις, χωρις σαλτσες... 

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...