Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Συνεπως και τα αουδι ζημιαρικα;;;;; 

Όντως είναι ζημιάρικα; 

4 ώρες πριν, john1987 είπε

Εξαρτάται το budget σου. Εγώ έχω κάνει test drive το 1000ρι χειροκίνητο και θεωρώ ότι κινείται αξιοπρεπώς και πλησιάζει το value for money που ψάχνουμε οι περισσότεροι.

Επίσης θεωρώ ότι το Α3 έχει το πιο όμορφο εσωτερικό της κατηγορίας.

Χαίρομαι που το ακούω αυτό. Εγώ αύριο έχω να δοκιμάσω το 1.5 σε αυτόματο αλλά από ότι κατάλαβα δεν έχουν για το test drive το 1.0 γι αυτό κυρίως και ρώτησα γτ σίγουρα κόβεις ένα σημαντικό ποσό απο την τελική τιμή. 

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Όντως κ εμένα το χιλιαρι μια χαρά μου φαινεται για all around χρήση. Ότι κρεμάει πάντως στα πολύ χαμηλά είναι γεγονός, πρέπει να κατεβάσεις ταχύτητα πιο συχνά σε σχέση με τον 1.5 (ο οποίος επίσης ψιλόκρεμάει στα χαμηλα αλλά όχι τόσο). Έχει να κάνει με το tuning του κινητήρα κ την εμπλοκή του turbo αφενός για να μην δουλεύει μόνιμα με μεγάλες πιέσεις και φθείρεται και αφετέρου με τους ρύπους. Θεωρώ ότι με αυτοματο δε καταλαβαίνεις κάτι, στο χειροκίνητο φαινεται αλλά συνηθίζεται…

Για εμένα πάντως είναι τίμια επιλογή. 

μεταξυ Α3 πάντως και 118 μάλλον θα πήγαινα στην 118 αν ήταν στα ίδια λεφτά 

Να γι αυτό καλά που υπάρχουν τέτοια club και τα συζητάμε, γιατί οι αντιπροσωπίες έχουν 1 μοντέλο μια έκδοση έναν κινητήρα και εσυ πρέπει να μαντέψεις πως πάει κάποιο αλλο με αλλά χαρακτηριστικά αυτοκίνητο(κινητήρας, κιβώτιο, καύσιμο). 
Έχετε ακούσει γνώμη ή γνωρίζετε τι γίνεται με την καρέντα μανδύλας στην Θεσσαλονίκη; Υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος στην Βόρεια Ελλάδα που να αξίζει σε περίπτωση επιλογής να μας εξυπηρετήσει σωστά και να καταφέρουμε 1-2 πράγματα; 

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmysss! είπε

Συνεπως και τα αουδι ζημιαρικα;;;;; 

Όλα είναι ζημιάρικα πλέον. Και τα vag κ τα Toyota και τα kia και όλα. Το θέμα είναι η συχνότητα και η σοβαρότητα της ζημιάς… 

2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Υπερβολικός για να βγάλεις λάδι την BMW. Δεν χρειάζεται, ξέρουμε τι εστί BMW.🤣

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Δεν έχω καν bmw και η μόνη bmw που αξίζει πλέον να αγοράσεις στα βαλάντια μας είναι ο άσσος. Δε την αγόρασα επειδή δε μου έκανε βέβαια σα χώρους. Επίσης δε θα ξαναγορασω καν bmw λόγω αλλαγής σε fwd (αρνούμαι να το αποδεχτώ-θα ξενερώσω). Από εκεί κ πέρα δεν θεωρώ ότι έχει τις παθογένειες των μοντέλων 2007-2012 που πραγματικά ήταν για τα μπαζα

1 ώρα πριν, antonio91tech είπε

Έχετε ακούσει γνώμη ή γνωρίζετε τι γίνεται με την καρέντα μανδύλας στην Θεσσαλονίκη; Υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος στην Βόρεια Ελλάδα που να αξίζει σε περίπτωση επιλογής να μας εξυπηρετήσει σωστά και να καταφέρουμε 1-2 πράγματα; 

Για Audi καρφί πορεία Σέρρες οι καλύτεροι 

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Όλα είναι ζημιάρικα πλέον. Και τα vag κ τα Toyota και τα kia και όλα. Το θέμα είναι η συχνότητα και η σοβαρότητα της ζημιάς… 

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Δεν έχω καν bmw και η μόνη bmw που αξίζει πλέον να αγοράσεις στα βαλάντια μας είναι ο άσσος. Δε την αγόρασα επειδή δε μου έκανε βέβαια σα χώρους. Επίσης δε θα ξαναγορασω καν bmw λόγω αλλαγής σε fwd (αρνούμαι να το αποδεχτώ-θα ξενερώσω). Από εκεί κ πέρα δεν θεωρώ ότι έχει τις παθογένειες των μοντέλων 2007-2012 που πραγματικά ήταν για τα μπαζα

Για Audi καρφί πορεία Σέρρες οι καλύτεροι 

Σίγουρα αν πάω για audi θα πάω εκεί. Κάτι είχα ακούσει κ εγώ γ Σέρρες κ μου το επιβεβαιώνεις και εσυ πλέον.

Σήμερα είχα test drive το Kia xceed. Μου άφησε ωραίες εντυπώσεις και γενικά με τν γεμάτο εξοπλισμό gt line αλλά και τον μεσαίο είναι ναι σχετικά vfm. 

τελειώνοντας πήγα και μια βόλτα στην vw Karenta στην Θεσσαλονίκη. Είδα από κοντά χώρους κάθισα μέσα έπιασα υλικά από golf life έκδοση και t-Roc και εκείνο βασική έκδοση. Επίσης έκανα κ test drive το t-Roc καθώς το είχαν κ διαθέσιμο με τον 1.0L 110ps. Το feeling για τον 1.0L ήταν αρκετά θετικό. Ήταν και αρκετά ροπάτο κ είχε κάποια δύναμη, αν κ πεθαμενο σχετικά στα χαμηλά, κατεβάζεις μια ταχύτητα για να αρπάξει για να ξυπνήσει κάπως. 

Η συμπεριφορά λίγο στην αντιπροσωπεία μέτρια. Δλδ ξεκάθαρα άντε να αποφασίσετε να κάνουνε την παραγγελία φάση .. εδώ έχουμε για vw κάποιον αντιπρόσωπο εδώ στην Βόρεια Ελλάδα ;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για vag και βόρεια Ελλάδα αξίζει να πάτε και μέχρι Κοζάνη στον Ιωαννίδη.αψογη εξυπηρέτηση τουλάχιστον το 2018 που πήρα εγώ το polo

Και για να μην είμαι offtopic στις ανησυχίες.ο πατέρας μου έχει ψηθεί να πάρει Renault Mégane με τον 1500αρι πετρελαιοκινητήρα.το έχει κανείς για να μου πει εντυπώσεις και τυχόν βλάβες που θα πρέπει να προσέχτουν?

Επεξ/σία από dimosxania
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Για vag και βόρεια Ελλάδα αξίζει να πάτε και μέχρι Κοζάνη στον Ιωαννίδη.αψογη εξυπηρέτηση τουλάχιστον το 2018 που πήρα εγώ το polo

Θα το έχω υπόψιν μου βολεύει η Κοζάνη μια χαρά. Μια εκδρομουλα. 

Αύριο θα έχω νέα από audi a3. Σκέφτομαι για το για αυτόματο αν πάω σε audi ή vw golf, αν και ακούγονται τα κλασσικά θέματα. Έχω ανησυχίες όπως λέει κ το θέμα..

18 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Και για να μην είμαι offtopic στις ανησυχίες.ο πατέρας μου έχει ψηθεί να πάρει Renault Mégane με τον 1500αρι πετρελαιοκινητήρα.το έχει κανείς για να μου πει εντυπώσεις και τυχόν βλάβες που θα πρέπει να προσέχτουν?

Γενικά για τα Renault με πετρέλαιο ακούω καλά λόγια. Όπως είπαμε πλέον όλα βγάζουν θεματάκια, τώρα πιο ειδικά δεν ξέρω. Στα ηλεκτρικά πονάνε τα Γαλλικά και από ότι είχα ακούσει και τελευταία δεν έχει αλλάξει τελείως αυτό. 

Δημοσ.

Ενδεχομένως σε αξιοπιστία η BMW να είναι αρκετά πιο ψηλά από Audi.

Το Golf από απόλυτο vfm έγινε ακραία ακριβό συνεπώς παίρνεις Α3 ή Ασσο.

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, john1987 είπε

Ενδεχομένως σε αξιοπιστία η BMW να είναι αρκετά πιο ψηλά από Audi.

Το Golf από απόλυτο vfm έγινε ακραία ακριβό συνεπώς παίρνεις Α3 ή Ασσο.

Το Golf το 1.5 130ps χειροκίνητο 29300 αν δεν κάνω λάθος έκδοση life. Το A3 πρέπει να το χτίσεις κάπως πας πάνω από 30k. Δεν έχει στον βασικό κάποια πραγματάκια που θα ήθελες να έχει από ότι είδα στ configurator. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Ο πωλητής μ είπε το 1.0 μηχανικό π είχε εκεί στην έκθεση είναι η έκδοση life στα 26500. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, john1987 είπε

30χιλ για μη αυτόματο Golf;

Νομίζω έκδοση advanced με πακέτο comfort για το Α3 είναι αρκετή.

Ή πας στα 29200 αν δεν κάνω λάθος για 1.0L με dsg. 
Στο configurator δεν βγάζει αυτή την έκδοση πλέον. Μόνο basic , sline . 
υπάρχει κάποιο λινκ να δω βασικό εξοπλισμό ;

Με ανησυχούν τα 1.0L 110ps σε ανηφορική πορεία, πχ Εγνατία από Θεσσαλονίκη Καστοριά πχ, στο ανηφορικό κομμάτι από Βέροια προς κοζανη, με 4 άτομα μέσα τι αίσθηση θα είχες, ποσό θα ζοριζόταν το μοτέρ.. 

Επεξ/σία από antonio91tech
Δημοσ.
2 hours ago, antonio91tech said:

Ή πας στα 29200 αν δεν κάνω λάθος για 1.0L με dsg. 
Στο configurator δεν βγάζει αυτή την έκδοση πλέον. Μόνο basic , sline . 
υπάρχει κάποιο λινκ να δω βασικό εξοπλισμό ;

Με ανησυχούν τα 1.0L 110ps σε ανηφορική πορεία, πχ Εγνατία από Θεσσαλονίκη Καστοριά πχ, στο ανηφορικό κομμάτι από Βέροια προς κοζανη, με 4 άτομα μέσα τι αίσθηση θα είχες, ποσό θα ζοριζόταν το μοτέρ.. 

αν κανεις τέτοιες διαδρομές δεν παίρνεις πετρέλαιο να έχεις ροπή να μην σου αλλάζει η αίσθηση αν έχεις 4 άτομα μέσα;

Δημοσ.

Πετρέλαιο στο group vag παει στο 2λιτρο οπότε μόνο bmw 1 για πετρέλαιο.

Ωραία θα έπαιρνα basic με πακέτο comfort (αν ισχύουν ακόμα.αυτα).

Δημοσ.

Γκρίνια διακοπών

Αποφάσισε να κολλήσει το Android auto αφού με έβγαλε σε ένα αδιέξοδο , reset η οθόνη με τα πολλά ξεκόλλησε.

Πήγα σε κάτι καροδρομους γύρισα με ίλιγγο από την μεταφορά των κραδασμών για 10 λεπτά.

Αν είχα βέβαια μεγάλο SUV ακόμη εκεί θα ήμουν με αμάξι που πέτυχα σε κλασικό διπλό που χωράει ένα αμάξι.

Από δύναμη πάντως σε βγάζει ασπροπροσωπο, τρελές ανηφόρες σε καροδορμο δεν μασάει πουθενά

Αυτά 

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, john1987 είπε

Ωραία θα έπαιρνα basic με πακέτο comfort (αν ισχύουν ακόμα.αυτα).

Μόλις γύρισα από το test drive με το Audi a3 dsg 1500. Ήταν απίστευτη η αίσθηση.  Αρκετή Δυναμη πάνω από τς 1900 στροφεσ. Βέβαια μ είπαν ότι για ετοιμοπαράδοτα υπάρχουν σε μηχανικό κιβώτιο με μεταλλικό χρώμα κ comfort pack στα 30χικιαρικα κ παίζει κ μέχρι τέλος Σεπτέμβρη -1500 έκπτωση σ αυτά κ  βγαίνει 28500. 
Για αυτόματο ή κάποια άλλη παραμετροποίηση πάμε παραγγελία με ανοιχτή τιμή κ παραδοση 6-7μηνες .

• Like 1
Δημοσ.

Αμα σου άρεσε φίλε και μπορείς τσίμπα το.

Μην το αφήνεις για κατι αλλο, δυο χρόνια μετα κλπ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

59 λεπτά πριν, majnun είπε

Αμα σου άρεσε φίλε και μπορείς τσίμπα το.

Μην το αφήνεις για κατι αλλο, δυο χρόνια μετα κλπ.

Σκέφτομαι μήπως βάλω παραγγελία και αναμονή, γτ σκέφτομαι να βάλω τ parking sensors, δρν ξέρω αν αξίζουν οι aftermarket ή όχι 

Επίσης σχετικά με τις κλειστές κ ανοιχτές τιμές τι παίζει; Με τις κλειστές μήπως είναι μούφα και αν ανέβουν πληρώνεις το τελωνείο όπως κ να χει μετά όταν γίνει η ταξινόμηση, γτ ειδάλλως την διαφορά ποιος την πληρώνει; Το τελωνείο σιγά μην κάθεται στον καθένα να κοιτάζει αρχική τιμή προ φόρων π έκλεισε τν παραγγελία …

Επεξ/σία από antonio91tech

• Δημιουργία νέου...