Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σε νιώθω… κ εμένα μου καθόταν κάπως το suv αλλά το ξεπέρασα κ πλέον δύσκολα θα επιστρέψω σε «χαμηλό αμάξι»

Ε δεν μιλάμε για SUV γενικά, για το συγκεκριμένο μιλάμε.

Το οποίο σε μεσαία έκδοση χωρίς κάμερα, αυτόματο με τα 130 είναι στα 28200. Αν υποθέσουμε ότι η εκτύπωση είναι 3000€ τότε πάμε στα 25500 με πινακίδες κτλ

Τα 19900 είναι για πρώτη έκδοση, χειροκίνητο με τα 110 άλογα χωρίς χρώμα 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Nabuko είπε

audi-q3_sportback-2020-1600-0e.jpg.2037264c21e906c2f48fcf270d07ba33.jpg

Αυτό θέλει κ το ξέρει…αλλά ξεφεύγει!

13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε δεν μιλάμε για SUV γενικά, για το συγκεκριμένο μιλάμε.

Το οποίο σε μεσαία έκδοση χωρίς κάμερα, αυτόματο με τα 130 είναι στα 28200. Αν υποθέσουμε ότι η εκτύπωση είναι 3000€ τότε πάμε στα 25500 με πινακίδες κτλ

Τα 19900 είναι για πρώτη έκδοση, χειροκίνητο με τα 110 άλογα χωρίς χρώμα 

Σωστο με τα 110 άλογα χειροκίνητο είναι. Βέβαια έχει η έκδοση κάμερα αισθητήρες πίσω κλπ είναι πλούσια. Θεωρώ αυτοματο με 130 μεσαία (αν δε σου κάνει η πρώτη) το πολύ να πιάσεις 23.5, όποτε μια η άλλη θα είσαι. Βέβαια χάνεις σε εμφάνιση 🙄

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, tsofras said:

Είμαι παιδί του fast and furious Γιώργο 🤣 δεν μπορώ να με φανταστώ με το C3 aircross

Έχει καλή τιμή για το πακέτο πάντως 

Μπορεις να παρεις το aircross, να το εχεις για μουλαρι στα ταξιδια για ψωνια κτλ και απλα να παρεις ενα τριτο για να το χαιρεσαι και να το καγκουρεψεις εντελως (ενα mx5, rx8)

Ολα μαζι σε ενα πακετο ειναι δυσκολο, ακομα και 50κ να φτάσεις καπου θα κανεις υποχωρησεις

Επεξ/σία από imr
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Μπορεις να παρεις το aircross, να το εχεις για μουλαρι στα ταξιδια για ψωνια κτλ και απλα να παρεις ενα τριτο για να το χαιρεσαι και να το καγκουρεψεις εντελως (ενα mx5, rx8)

Ολα μαζι σε ενα πακετο ειναι δυσκολο, ακομα και 50κ να φτάσεις καπου θα κανεις υποχωρησεις

Αν ήταν διαφορετική  η κατάσταση θα συμφωνούσα, επειδή τα περισσότερα χιλιόμετρα τα κάνω σε εκδρομές πλέον θέλω να με ευχαριστήσει στην εκδρομή αλλά και κατά την διάρκεια του προορισμού και στις βόλτες της Αθήνας/ δουλειά.

Αν έπαιρνα ένα RX8 θα το χαιρομουν για 500χλμ βόλτας τον χρόνο

Το έχω βρει το αμάξι που μου τα καλύπτει όλα, το Formentor, απλά φοβάμαι την αξιοπιστία 

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχεις δει κάτι προς DS μεριά. Έχω για τον μήνα ένα DS3 Crossback (1.5, 130, diesel, αυτόματο) και μ' αρέσει αρκετά μπορώ να πω.

Βέβαια η σύγκρισή μου είναι με το Megane 1.5 dci 90ps του 2011 που έχω κανονικά, οπότε δεν ξέρω πώς στέκεται απέναντι στα υπόλοιπα της κατηγορίας του (το DS).

Υ.Γ.1: Πρώτη φορά σε αυτόματο γενικώς, αλλά το έχω αγαπήσει το ΕΑΤ8. Πέρα ότι μπήκα σε αμάξι που δεν έχω οδηγήσει ξανά και δεν χρειάστηκε trial and error με συμπλέκτη (που οκ, όλα τα αυτόματα σ' το δίνουν αυτό), μ' αρέσουν οι αλλαγές που κάνει που σε συνθήκες πόλης δεν πολυ-καταλαβαίνω πότε ανεβάζει/κατεβάζει. Και το βρίσκω αρκετά responsive (ειδικά σε sport mode).

Υ.Γ.2: Τελικά είναι μαλακία ο κλιματισμός στην οθόνη. Έλεγα, εντάξει, συνήθεια είναι, αλλά φεύγει πολύ το μάτι απ' τον δρόμο αν χρειαστεί ν' αλλάξεις κάτι.

• Like 3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, antonio91tech είπε

Επισης, στο audi a3 ιδανικά θα ήθελα το 1.5L με τα 150ps, απλά λέω γτ όχι και ο 1000ρης; Ο 1000ρης είναι αξιόπιστος; Έχει γενικά καλή αίσθηση χωρίς να κρεμάει γενικά; Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για τον 1500ρη; 
Χειροκίνητο ή αυτόματο ; 

ευχαριστω και πάλι. Και θα περιμένω τις προτάσεις σας. 

Εξαρτάται το budget σου. Εγώ έχω κάνει test drive το 1000ρι χειροκίνητο και θεωρώ ότι κινείται αξιοπρεπώς και πλησιάζει το value for money που ψάχνουμε οι περισσότεροι.

Επίσης θεωρώ ότι το Α3 έχει το πιο όμορφο εσωτερικό της κατηγορίας.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, john1987 είπε

Εξαρτάται το budget σου. Εγώ έχω κάνει test drive το 1000ρι χειροκίνητο και θεωρώ ότι κινείται αξιοπρεπώς και πλησιάζει το value for money που ψάχνουμε οι περισσότεροι.

Επίσης θεωρώ ότι το Α3 έχει το πιο όμορφο εσωτερικό της κατηγορίας.

Όντως κ εμένα το χιλιαρι μια χαρά μου φαινεται για all around χρήση. Ότι κρεμάει πάντως στα πολύ χαμηλά είναι γεγονός, πρέπει να κατεβάσεις ταχύτητα πιο συχνά σε σχέση με τον 1.5 (ο οποίος επίσης ψιλόκρεμάει στα χαμηλα αλλά όχι τόσο). Έχει να κάνει με το tuning του κινητήρα κ την εμπλοκή του turbo αφενός για να μην δουλεύει μόνιμα με μεγάλες πιέσεις και φθείρεται και αφετέρου με τους ρύπους. Θεωρώ ότι με αυτοματο δε καταλαβαίνεις κάτι, στο χειροκίνητο φαινεται αλλά συνηθίζεται…

Για εμένα πάντως είναι τίμια επιλογή. 

μεταξυ Α3 πάντως και 118 μάλλον θα πήγαινα στην 118 αν ήταν στα ίδια λεφτά 

• Like 3
Δημοσ.

To 118 έχει πιο καλή οδηγική αίσθηση & το πιο ποιοτικό εσωτερικό της κατηγορίας. Επίσης έχει 1λίτρο μεγαλύτερη κατανάλωση από το Α3 από όσο γνωρίζω.

Επιλέγεις καθαρά εμφανισιακά μετά δεν θεωρώ υπάρχουν τόσες πολλές διαφορές μεταξύ των δύο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, john1987 είπε

To 118 έχει πιο καλή οδηγική αίσθηση & το πιο ποιοτικό εσωτερικό της κατηγορίας. Επίσης έχει 1λίτρο μεγαλύτερη κατανάλωση από το Α3 από όσο γνωρίζω.

Επιλέγεις καθαρά εμφανισιακά μετά δεν θεωρώ υπάρχουν τόσες πολλές διαφορές μεταξύ των δύο.

Ναι στο καθένα κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Από κατανάλωση πιστεύω ότι είναι στα ίδια, θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως το bmw να καίει κ λιγότερο από το Audi με βάση τα δικά μου δεδομένα καταναλωσης του 1.5tfsi!

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Αξιοπιστια ομως τα BMW ;; δεν εχουν και την καλυτερη φημη νομιζω 

Επισης το κοστος των σερβις δεν ειναι πιο τσιμπημενο;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimmysss! είπε

Αξιοπιστια ομως τα BMW ;; δεν εχουν και την καλυτερη φημη νομιζω 

Επισης το κοστος των σερβις δεν ειναι πιο τσιμπημενο;

BMW vs Audi στα ίδια θα τα έλεγα. Το κόστος συντήρησης επίσης στα ίδια, εδώ πλέον οι Κορεάτες ζητάνε περισσότερα από την Audi…

Δημοσ.
Just now, paylidis said:

BMW vs Audi στα ίδια θα τα έλεγα. Το κόστος συντήρησης επίσης στα ίδια, εδώ πλέον οι Κορεάτες ζητάνε περισσότερα από την Audi…

Συνεπως και τα αουδι ζημιαρικα;;;;; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, paylidis είπε

Υπερβολικός για να βγάλεις λάδι την BMW. Δεν χρειάζεται, ξέρουμε τι εστί BMW.🤣

• Δημιουργία νέου...