tsofras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Ορίστε. https://www.newsauto.gr/news/honda-civic-ehev-meletimeni-asfalia-me-ti-sfragida-tou-euroncap/ https://www.euroncap.com/en/results/honda/civic/47744 Ναι, ξέρουμε...Πολύ μεγάλο. 😛 Ε μαζί με τον φόρο πάει κοντά στα 45 χιλιάρικα , τώρα το μέγεθος ενώ είμαι στα 4.4 , σκεφτόμουν τα 4.45 του Formentor , δεν είχα πάρει το C5 Aircross τότε γιατί ήταν 4.5 και αυτό είναι 4.55 πάει σαν την αγορά του αυτοκινήτου "έλα βάλε άλλα 3 χιλιάρικα να πας σε αυτό ... " και αισίως φτάσαμε στα 45 χιλιάρικα και 4.6 μέτρα απο τα 4μέτρα και 17500 χιλιάρικα του Ibiza 🤣 Μόνο 40 πόντοι και 27500ε παραπάνω απο όταν ξεκίνησα (το 2008 είναι λες και δεν υπήρξε ποτέ) ---------------------------------------------- Λοιπόν πάω να βάλω μπάρες και μπαγκαζιέρα Thule σήμερα να πάω σαν άνθρωπος διακοπές αφού κάνουμε μετακόμιση Να μην έχω και το άγχος μην μου κάνει καμία ζημιά Αντί για να δώσω 17 χιλιάρικα για Formentor ας δώσω 1000ε για μπαγκαζιέρα (Υ.Γ. κρατάω μικρό καλάθι για το Formentor μπορεί να την κάνω την τρέλα) Εξαντλήθηκα με την αναζήτηση αυτοκινήτου , δεν θέλω να πάω σε SUV αφού απο την αρχή δεν μου κάθονται καλά (εκτός Formentor) , αν μου την βιδώσει θα παω να πάρω το δικό μου σε αυτόματο , έστω με τα θέματα που έχει επειδή με ξέρω και ότι άλλο και αν πάρω δεν θα μου κάνει. Αυτά καλό καλοκαίρι σε όλους , θα ανεβάσω φωτό αφού την βάλω Edit : Ευτυχώς βρήκα άνθρωπο απο το FB club που τις έχει βάλει και έχει ηλιοροφή. Μου είπε ότι ακουμπάνε στην ηλιοροφή ενώ το μαγαζί που πήρα τηλέφωνο που είπαν δεν έχει θέμα. Δεν διακινδυνεύω να μου κάνει καμία ζημιά και να ραγίσει το κρύσταλλο , οπότε άκυρη η μπαγκαζιέρα Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2023 από tsofras 2
Maurikycli Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Άσε τα suv, σαν αυτοκίνητα με τακούνια είναι. Είναι κάπως queer 😕
mp123 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Maurikycli είπε Άσε τα suv, σαν αυτοκίνητα με τακούνια είναι. Είναι κάπως queer 😕 Ναι έχεις δίκιο. Δεν είναι αντρικα αμάξια. Εγώ λέω να μείνει με το λεον. Αντρικό αυτοκίνητο.Θα έχει πάντα κάτι να ασχολείται. 1
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Θωμα, δε τσιμπας ενα C3 aircross αυτοματο και μια μπαγκαζιέρα, τωρα που ειναι προσφορά; και θα σου μεινουν κ φραγκα στην ακρη (κανενα τριαρι χονδρικα) οποτε εχεις ορεξη να νοικιαζεις ενα τουμπανο να κανεις τις βολτες σου στα λιμανακια... 2
Nabuko Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλλον για Dacia Duster (μτφ. ξεσκονόπανο) τον βλέπω Edit: Αυτό το Tiguan τι λέει? Και το Kadjar? Ή το Qashqai? Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από Nabuko
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 19 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μάλλον για Dacia Duster (μτφ. ξεσκονόπανο) τον βλέπω Edit: Αυτό το Tiguan τι λέει? Και το Kadjar? Ή το Qashqai? Το συγκεκριμενο tiguan φαινεται λιγο φτωχο αλλα εξισου φτωχη ειναι κ η περιγραφη οποτε δε μπορώ να κρινω 100%... παντως το 2020 ειχε 25200 βασικη λευκό αυτοματο 1.5/150 με τις τότε εκπτωσεις... Ισως στα 25-25500 να αξιζει... απλα πολυ φοβαμαι οτι εως κ φαναρια αλογονου εχει... 2
tsofras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Θωμα, δε τσιμπας ενα C3 aircross αυτοματο και μια μπαγκαζιέρα, τωρα που ειναι προσφορά; και θα σου μεινουν κ φραγκα στην ακρη (κανενα τριαρι χονδρικα) οποτε εχεις ορεξη να νοικιαζεις ενα τουμπανο να κανεις τις βολτες σου στα λιμανακια... Είδα την προσφορά Γιώργο, πέτυχα και από κοντά ένα ωραίο χρώμα, το facelift είναι ωραίο μπροστά, πίσω τρώγεται. Το σκέφτομαι είναι η αλήθεια γιατί από χώρους και άνεση είναι κομπλέ, είναι και ταξιδιαρικο με ράγες και απόσταση από έδαφος, aisin και αν δώσω το δικό μου ανταλλαγή άντε να βάλω και 3 χιλιάρικα και δεν θα χρωστάω. Απλά είναι 130 άλογα και δεν νομίζω να πάω να το πλύνω εγώ ποτέ 😂 Επίσης το τιμόνι είναι τέρμα αδιάφορο Τώρα που μου έχει βγεί και η μέση από το κουβαλημα και το φούσκωμα των στρωμάτων θα ήταν ταμάμ. Η γυναίκα μου αν και της αρέσει πολύ, μου λέει να κλείσω το Formentor όταν γυρίσουμε, θες να αγιασεις και δεν μπορείς 🤣 Θα μου μείνουν και 14 χιλιάρικα τσέπη Δεν ξέρω ρε Γιώργο το έχω ξαναπεί κανονικά για άνεση είμαι αλλά δεν μπορώ και μηδέν οδηγική αίσθηση 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Μάλλον για Dacia Duster (μτφ. ξεσκονόπανο) τον βλέπω Edit: Αυτό το Tiguan τι λέει? Και το Kadjar? Ή το Qashqai? Kadjar, Quasqai μάπα έχουν βγεί Tiguan ξηρού συμπλέκτη Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από tsofras
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μη το σκέφτεσαι χτυπά το. Θα βρεις την υγεία σου. 19990 έχει το χειροκίνητο αρκετά πλούσιο βαλε κανένα χιλιάρικο παραπάνω το αυτοματο, όπως σου είπα κ λεφτά θα μείνουν. 😂 τώρα για το πλύσιμο στείλε τη γυναίκα, τι σκας… τη δουλειά σου να κανείς αξιοπρεπώς με κάτι που δε θα φοβάσαι μη σπάσει το κιβώτιο μη δε δουλεύει η 10αρα οθόνη κλπ 3
antonio91tech Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Παρακολουθώ καιρό τώρα και παλιές συζητήσεις σε θέματα auto & moto και κυρίως εδώ στις ανησυχίες. Ήρθε και η δίκη μου ώρα πέρα από το να διαβάζω κ να παρακολουθώ, να γράψω και το πρώτο μου μήνυμα. Θα ναι κάπως σεντόνι, όποτε ευχαριστώ για την υπομονή προκαταβολικά. Στο θέμα μου, το τελευταίο διάστημα ψάχνομαι κυρίως για αγορά Καινούργιου αυτοκινήτου. Αρχικά ξεκίνησα ήδη με κάποια td, Hyundai i30 και Ford focus st line x 155ps. Και τώρα είναι μέσα στην βδομάδα να δω Kia Xceed και Audi a3. Αλλά που έχω στ μυαλό μου να δω είναι το Ford Puma, το T-roc(μιας π αρέσει στην αρραβωνιαστικιά μου μ). Βέβαια σίγουρα θα δω κ κάποια ακόμα αλλά τώρα δεν μ κάνανε τόσο κλικ κάποια. Η ερώτηση μου είναι πρώτα σε αυτά π σας ανέφερα με ποια σειρά θα τα προτείνατε; Επισης, στο audi a3 ιδανικά θα ήθελα το 1.5L με τα 150ps, απλά λέω γτ όχι και ο 1000ρης; Ο 1000ρης είναι αξιόπιστος; Έχει γενικά καλή αίσθηση χωρίς να κρεμάει γενικά; Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για τον 1500ρη; Χειροκίνητο ή αυτόματο ; ευχαριστω και πάλι. Και θα περιμένω τις προτάσεις σας. 2
tsofras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, antonio91tech είπε Καλησπέρα στην παρέα. Παρακολουθώ καιρό τώρα και παλιές συζητήσεις σε θέματα auto & moto και κυρίως εδώ στις ανησυχίες. Ήρθε και η δίκη μου ώρα πέρα από το να διαβάζω κ να παρακολουθώ, να γράψω και το πρώτο μου μήνυμα. Θα ναι κάπως σεντόνι, όποτε ευχαριστώ για την υπομονή προκαταβολικά. Στο θέμα μου, το τελευταίο διάστημα ψάχνομαι κυρίως για αγορά Καινούργιου αυτοκινήτου. Αρχικά ξεκίνησα ήδη με κάποια td, Hyundai i30 και Ford focus st line x 155ps. Και τώρα είναι μέσα στην βδομάδα να δω Kia Xceed και Audi a3. Αλλά που έχω στ μυαλό μου να δω είναι το Ford Puma, το T-roc(μιας π αρέσει στην αρραβωνιαστικιά μου μ). Βέβαια σίγουρα θα δω κ κάποια ακόμα αλλά τώρα δεν μ κάνανε τόσο κλικ κάποια. Η ερώτηση μου είναι πρώτα σε αυτά π σας ανέφερα με ποια σειρά θα τα προτείνατε; Επισης, στο audi a3 ιδανικά θα ήθελα το 1.5L με τα 150ps, απλά λέω γτ όχι και ο 1000ρης; Ο 1000ρης είναι αξιόπιστος; Έχει γενικά καλή αίσθηση χωρίς να κρεμάει γενικά; Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για τον 1500ρη; Χειροκίνητο ή αυτόματο ; ευχαριστω και πάλι. Και θα περιμένω τις προτάσεις σας. Σιγά το σεντόνι 😅 Για αρχή θα τα κάνεις όλα test drive που σε ενδιαφέρουν Τι χρήση θα κάνεις με το αμάξι? Ο χιλιαρης του γκρουπ μία χαρά αξιόπιστος είναι αλλά κρεμάει στα χαμηλά, μέχρι τις 2000 στροφές είναι χειρότερος και από ατμοσφαιρικό. Αν θες αυτόματο καλό είναι να μην κοιτάς VW group όλα όσα ανέφερες είναι με ξηρού τύπου συμπλέκτη ( καλά και στα υπόλοιπα είναι με ξηρού) το οποίο δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του ( στα υπόλοιπα δεν έχει γίνει κάποια αναφορά με πρόβλημα) Όταν τα κάνεις όλα έλα να μας κάνεις μία κατάταξη να σου πούμε υπέρ και κατά Όλα όσα έγραψες πάντως με εξαίρεση το focus επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει ιδιαίτερα, έχουν τα θέματα τους 46 λεπτά πριν, paylidis είπε Μη το σκέφτεσαι χτυπά το. Θα βρεις την υγεία σου. 19990 έχει το χειροκίνητο αρκετά πλούσιο βαλε κανένα χιλιάρικο παραπάνω το αυτοματο, όπως σου είπα κ λεφτά θα μείνουν. 😂 τώρα για το πλύσιμο στείλε τη γυναίκα, τι σκας… τη δουλειά σου να κανείς αξιοπρεπώς με κάτι που δε θα φοβάσαι μη σπάσει το κιβώτιο μη δε δουλεύει η 10αρα οθόνη κλπ Καλά δεν το λες τέρας αξιοπιστίας και αυτό, της γυναίκας το έχω πάει ήδη 2 φορές μία για αερόσακο, την άλλη για τιμόνι και το γνωστό θέμα με το infotainment λόγω ζέστης. Έχουν βγάλει θέματα και οι 1.2 , το κιβώτιο είναι που είναι αξιόπιστο στο συγκεκριμένο 3
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 31 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλά δεν το λες τέρας αξιοπιστίας και αυτό, της γυναίκας το έχω πάει ήδη 2 φορές μία για αερόσακο, την άλλη για τιμόνι και το γνωστό θέμα με το infotainment λόγω ζέστης. Έχουν βγάλει θέματα και οι 1.2 , το κιβώτιο είναι που είναι αξιόπιστο στο συγκεκριμένο Όχι τέρας δεν είναι. Το μοτέρ κ το κιβώτιο είναι τα υπόλοιπα ίσως όχι.
tsofras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Όχι τέρας δεν είναι. Το μοτέρ κ το κιβώτιο είναι τα υπόλοιπα ίσως όχι. Είμαι παιδί του fast and furious Γιώργο 🤣 δεν μπορώ να με φανταστώ με το C3 aircross Έχει καλή τιμή για το πακέτο πάντως
antonio91tech Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 36 λεπτά πριν, tsofras είπε Σιγά το σεντόνι 😅 Για αρχή θα τα κάνεις όλα test drive που σε ενδιαφέρουν Τι χρήση θα κάνεις με το αμάξι? Ο χιλιαρης του γκρουπ μία χαρά αξιόπιστος είναι αλλά κρεμάει στα χαμηλά, μέχρι τις 2000 στροφές είναι χειρότερος και από ατμοσφαιρικό. Αν θες αυτόματο καλό είναι να μην κοιτάς VW group όλα όσα ανέφερες είναι με ξηρού τύπου συμπλέκτη ( καλά και στα υπόλοιπα είναι με ξηρού) το οποίο δεν φημίζεται για την αξιοπιστία του ( στα υπόλοιπα δεν έχει γίνει κάποια αναφορά με πρόβλημα) Όλα όσα έγραψες πάντως με εξαίρεση το focus επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει ιδιαίτερα, έχουν τα θέματα τους Γενικά είμαι λάτρης του μηχανικού κιβωτίου, απλά άκουω συνέχεια η αίσθηση του dsg απόλαυση, και φυσικά έχω ακούσει για τις βλάβες αλλά παρόλα αυτά πολλοί θα ξανά αγόραζαν με dsg κιβώτιο. Από την άλλη και ποιο δεν έχει προβλήματα; Και για τα αξιόπιστα κορεάτικα βγαίνουν θεματάκια κ περιμένουν μήνα κ βάλε ανταλλακτικά.. Το καλό είναι ότι εδώ Θεσσαλονίκη π μένω και θα κάνω test drive το audi, θα είναι αυτόματο το 1.5 αν δεν κάνω λάθος, όποτε θα είναι κ η πρώτη μ εμπειρία με αυτόματο. 4
majnun Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Είμαι παιδί του fast and furious Γιώργο 🤣 δεν μπορώ να με φανταστώ με το C3 aircross Έχει καλή τιμή για το πακέτο πάντως Ελα ρε μια χαρά εισαι, πήγαινε μίλα του. 1
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Είμαι παιδί του fast and furious Γιώργο 🤣 δεν μπορώ να με φανταστώ με το C3 aircross Έχει καλή τιμή για το πακέτο πάντως Σε νιώθω… κ εμένα μου καθόταν κάπως το suv αλλά το ξεπέρασα κ πλέον δύσκολα θα επιστρέψω σε «χαμηλό αμάξι» 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις