Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

και ο @mp123 απο εξω με τη μηχανη να τον φυγαδευσει μετα τη προκαταβολη προτου αλλαξει γνωμη 😅

οχι δηλαδη καντο εικονα να μπαινουν 10 ατομα σε αντιπροσωπεία 😂

ουτε οι εφοπλιστες δεν αγοραζουν με τοση συνοδεια

Εγω να ερθω με τον αφροποιητη να τους κανω πουτανα?

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NTC Labs είπε

Εγω να ερθω με τον αφροποιητη να τους κανω πουτανα?

και εσυ θα ερθεις με τον αφροποιητη να κανουμε χαμο και με το πηλο/κερι να παμε να περασουμε ενα χερι το audi 😅 

(ειλικρινα ποσο ωραια ιδέα ειχα να παρω μαυρο περλε αμαξι, FFS 😬)

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, panos_90 είπε

Να το χαρείς εύχομαι το νέο όχημα! Όταν εννοείς panorama, εννοείς ανοιγμένη ηλιοροφή; Το αμάξι σχεδιαστικά τα σπάει, αλλά επειδή έχω συνηθίσει ηλιοροφή, θα ήθελα να βρω κάποιο μοντέλο που να το έχει. Στην εθνική με μεγάλες ταχύτητες και στις επαρχιακές διαδρομές, πως πάει σε σχέση με το BMW που είχες;

Panorama και ανοιγόμενη οροφή ! Είναι μέχρι περίπου την μέση και περισσότερο τζαμί και το ανοίγεις. Σκέψου και εγώ μπήκα και το είδα ον-λάιν γιατί μου είπε ότι είμαι από τους λιγους που το βάζουν . Τελη Δεκέμβρη μου έρχεται με αναμονή 6 μήνες !! Σε ευχαριστώ παρααα πολύ!! Όσο το οδήγησα και αυτή τη έκδοση (facelift) και την προηγούμενη από φίλο μπορώ να σου πω ότι μου φάνηκε φουλ σταθερό , δυνατό και σπιρτοζικο ! 

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

καινουργιο αμαξι ειναι θα το βαλουν TD δε θα βγουν χαμενοι εννοια σου!

Ειδικά αν οι υποψήφιοι αγοραστές βάζουν 1η και το αμάξι πηγαίνει όπισθεν, θα εκτοξευθούν οι πωλήσεις του leon στα ύψη. 

Αλλά τους έχω ικανούς να το παρουσιάσουν σαν feature, ότι εσύ μπορεί να έβαλες 1η αλλά για λόγους ασφαλείας το αμάξι αποφάσισε από μόνο του να κάνει όπισθεν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρες ,

Είναι για να μπαίνεις σε club να βλέπεις τα προβλήματα των μοντέλων τελικά, μπήκα σε 2 για το Xceed , καταλύτες , πολλαπλασιαστές, περιμένουν μήνα για να έρθει το ανταλλακτικό χωρίς αμάξι, ωραία 7ετής εγγύηση , βρίζουν τις αντιπροσωπείες 😅 , τριγμούς , ο άλλος γράφει εξογκώματα στο ταμπλό απο την ήλιο σε 3 μήνες αμάξι , αργεί όταν πατάς γκάζι, λόξιγκας στο cruise control

Το έχω ξαναπεί ένα καλό στα γερμανικά είναι ότι βρίσκεις ανταλλακτικά και στο περίπτερο που λέει ο λόγος

Αη στα διάλα με τα αμάξια που φτιάχνουν όλοι και ζητάνε και 30 χιλιάρικα

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλημέρες ,

Είναι για να μπαίνεις σε club να βλέπεις τα προβλήματα των μοντέλων τελικά, μπήκα σε 2 για το Xceed , καταλύτες , πολλαπλασιαστές, περιμένουν μήνα για να έρθει το ανταλλακτικό χωρίς αμάξι, ωραία 7ετής εγγύηση , βρίζουν τις αντιπροσωπείες 😅 , τριγμούς , ο άλλος γράφει εξογκώματα στο ταμπλό απο την ήλιο σε 3 μήνες αμάξι , αργεί όταν πατάς γκάζι, λόξιγκας στο cruise control

Το έχω ξαναπεί ένα καλό στα γερμανικά είναι ότι βρίσκεις ανταλλακτικά και στο περίπτερο που λέει ο λόγος

Αν ειναι να κοιταξεις απο ασια μεριά 3 ειναι οι επιλογές σου, Toyota(incl. Lexus)-Honda-Mitsubishi, δεν υφιστανται άλλες...

• Like 2
Δημοσ.

Honda ολο προσοντα! ❤️ 

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Καλημέρες ,

λογικο εινα ρε Θωμα! 

τα αρνητικα νεα/αρνητικη διαφημιση ταξιδευουν 7 φορες πιο γρηγορα! τι περιμενες να λενε ολοι μεσα για ουρανια τοξα κ μονοκερους; :P (μονο στην ηλεκτροκινηση λενε ποσο υπεροχοφανταστικομοναδικα περνανε!) 
Βαλε κ τις αυξημενες γενικα πωλησεις (μειωμενη αγοραστικη δυναμη του ελληνα, τον οδηγαει σε πιο "κατω" επιλογες) εδεσε το γλυκο!

• Like 5
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

Honda ολο προσοντα! ❤️ 

λογικο εινα ρε Θωμα! 

τα αρνητικα νεα/αρνητικη διαφημιση ταξιδευουν 7 φορες πιο γρηγορα! τι περιμενες να λενε ολοι μεσα για ουρανια τοξα κ μονοκερους; :P (μονο στην ηλεκτροκινηση λενε ποσο υπεροχοφανταστικομοναδικα περνανε!) 
Βαλε κ τις αυξημενες γενικα πωλησεις (μειωμενη αγοραστικη δυναμη του ελληνα, τον οδηγαει σε πιο "κατω" επιλογες) εδεσε το γλυκο!

Ναι μωρέ το ξέρω , για αυτό υπάρχουν και τα κλαμπς τα προβλήματα βλέπεις κατα κύριο λόγο, απλά έτσι καταλαβαίνεις που πονάει κάθε αμάξι και τι γράφουν για τις αντιπροσωπείες

Δημοσ.

Ναι αλλά πολλές φορές είναι μαγική εικόνα οι αναφορές σε προβλήματα.

Αν στα 1000 αμάξια βγάλουν κάποιο θέμα τα 10, οι ιδιοκτήτες των 10 θα έχουν την επιθυμία να βγουν να κράξουν, οι υπόλοιποι 990 που δεν θα χουν θέμα, δε θα μπουν στη διαδικασία. Κι επειδή θα χεις 10 άτομα να φωνάζουν, και κανέναν για αντίλογο, λογικό είναι να δημιουργούνται εντυπώσεις. 

• Like 8
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αν στα 1000 αμάξια βγάλουν κάποιο θέμα τα 10, οι ιδιοκτήτες των 10 θα έχουν την επιθυμία να βγουν να κράξουν, οι υπόλοιποι 990 που δεν θα χουν θέμα, δε θα μπουν στη διαδικασία. Κι επειδή θα χεις 10 άτομα να φωνάζουν, και κανέναν για αντίλογο, λογικό είναι να δημιουργούνται εντυπώσεις. 

αυτο ειναι μεγαλη αληθεια, που βεβαια ισχυει για όλες τις μαρκες...

ελαχιστες ειναι η εξαιρεσεις που θεωρούνται δεδομενα πχ dsg στο VAG, φωτιες στα diesel bmw, kok

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Συμφωνώ , επίσης βλέπω σε άλλο φορουμ ότι ιδιοκτήτες Toyota να κρατάνε κρυφά τα θέματα και να τους ξεφεύγουν σε άλλες συζητήσεις

Δημοσ.

Παντως γενικά μιλώντας και έχοντας εμπειρία από δύο ΚΙΑ (από το 2014 έως και το 2022 που πήρα την Corolla) νομίζω οτι θα μεινει απόλυτα ευχαριστημένος. εγώ τα έλιωνα και δεν μου έβγαλαν τιποτα. πόσο μάλλον εσύ που δεν θα κανεις και ιδιαίτερη χρήση. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zanskou είπε

Παντως γενικά μιλώντας και έχοντας εμπειρία από δύο ΚΙΑ (από το 2014 έως και το 2022 που πήρα την Corolla) νομίζω οτι θα μεινει απόλυτα ευχαριστημένος. εγώ τα έλιωνα και δεν μου έβγαλαν τιποτα. πόσο μάλλον εσύ που δεν θα κανεις και ιδιαίτερη χρήση. 

Θα δω πως θα βγεί και αυτό το καλοκαίρι και απο Σεπτέμβρη έχουμε καιρό :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, tsofras said:

Θα δω πως θα βγεί και αυτό το καλοκαίρι και απο Σεπτέμβρη έχουμε καιρό :D

Ε ναι, τα καλά σηριαλ ξεκινάνε μαζί με τα σχολεία, καλοκαιριάτικα δεν λέει...:D:D:D

Επεξ/σία από oykas2001
  • Like 1
  • Δημιουργία νέου...