Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προτεινω κατι αλλο? Πάρε την οικογενεια, παρε και τα 5 χιλιαρικα που σκεφτεσαι να δωσεςι για αλλο αυτοκινητο και πηγαινε μια Disneyland πχ. Αποτυπωσε καλα στο μυαλο σου τις φατσες των παιδιων σε ολο το ταξιδι και οταν γυρισεις θα σκεφτεσαι οτι τοσο καιρο τσαμπα εχανες χρονο και φαια ουσια για κατι που χρησιμοποιεις ελαχιστα, κοστιζει πολυ και απλα ειναι ενα μεσο μετακινησης. 

Ξερω ξερω ασχετο με το θεμα , αλλα ειλικρινα θελω να ξεφυγεις απο αυτο που "περνας"

• Like 4
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Με 5-10 χιλιάρικα δεν παίρνω διαμέρισμα :D

Για να δινεις + 5 με 10 στο αμαξι, θα έπρεπε να έχεις και κάποια επιπλέον χρηματα στην τράπεζα.

Για μένα έστω 30.000.

Δες αν βρίσκεις διαμέρισμα με 60 (σίγουρα υπάρχουν), δε χρειάζεται να πάρεις παλάτι.

Και από αυτά τα 30, δώσε τα 15 για προκαταβολή κλπ.

Ελπίζω δηλαδή ότι δεν παίζεις τα ρέστα σου για το αμάξι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@tsofras στο έχω ξαναγράψει. Επειδή μάλλον εσύ δεν το έχεις, πάρε τον @paylidis που έχει το know how να πάτε μαζί στην αντιπροσωπεία να τους τρίξει λίγο τα δόντια και να σου αντικαταστήσουν ή διορθώσουν όλα τα προβληματικά σημεία στο καινούριο αμάξι που έδωσες ένα σκασμό λεφτά για να το αγοράσεις.

Για τα προβλήματα στη μέση σου υποψιάζομαι ότι δεν φτιάχνεις σωστή θέση οδήγησης γιατί έχεις βολευτεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο το οποίο σου δημιουργεί όμως θέμα. Αλλιώς δώσε ένα 50αρι-109αρι ευρώ για ένα καλό μαξιλάρι μέσης/πλάτης. 

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, james9tito είπε

Να προτεινω κατι αλλο? Πάρε την οικογενεια, παρε και τα 5 χιλιαρικα που σκεφτεσαι να δωσεςι για αλλο αυτοκινητο και πηγαινε μια Disneyland πχ. Αποτυπωσε καλα στο μυαλο σου τις φατσες των παιδιων σε ολο το ταξιδι και οταν γυρισεις θα σκεφτεσαι οτι τοσο καιρο τσαμπα εχανες χρονο και φαια ουσια για κατι που χρησιμοποιεις ελαχιστα, κοστιζει πολυ και απλα ειναι ενα μεσο μετακινησης. 

Ξερω ξερω ασχετο με το θεμα , αλλα ειλικρινα θελω να ξεφυγεις απο αυτο που "περνας"

Καλά δεν "περνάω" κάτι σοβαρό , απλά τα λέμε εδώ να περνάει η ώρα, Δεν νιώθω κάτι τραγικό , το χόμπυ μου κάνω και απλά μου αρέσουν οι συζητήσεις για τα αμάξια και έχω το κόλλημα να μου αρέσει το αμάξι που έχω.

Μέχρι εκεί πάει το θέμα , απλά εκφράζω τις σκέψεις μου στην παρέα

32 λεπτά πριν, majnun είπε

Για να δινεις + 5 με 10 στο αμαξι, θα έπρεπε να έχεις και κάποια επιπλέον χρηματα στην τράπεζα.

Για μένα έστω 30.000.

Δες αν βρίσκεις διαμέρισμα με 60 (σίγουρα υπάρχουν), δε χρειάζεται να πάρεις παλάτι.

Και από αυτά τα 30, δώσε τα 15 για προκαταβολή κλπ.

Ελπίζω δηλαδή ότι δεν παίζεις τα ρέστα σου για το αμάξι.

Έχω κάποια χρήματα στην άκρη για τις σπουδές των παιδιών, Δάνειο για σπίτι (έστω και φτηνό) δεν παίρνω και να πληρώνω τόκους για τόσα χρήματα

Καταλαβαίνω ότι θέλετε να βοηθήσετε αλλά δεν ψάχνω να βρω που να χαλάσω λεφτά :D , ψάχνω να βρω πως θα χαίρομαι την βόλτα μου με το αμάξι γιατί το έχω για "διασκέδαση"

Και με 5000ε παραπάνω ούτε διαμέρισμα παίρνω , ποιοτικότερη δεν κάνω την ζωή μου γιατί δεν μου λείπει κάτι , disneyland μπορώ να πάω και ας πάρω νέο αμάξι

Δημοσ.
18 ώρες πριν, pandelee είπε

Εγώ πάντως μπορώ να σου πω ότι επειδή βασανίστηκα μέχρι να αποφασίσω τι θα πάρω μετά από τεστ ντραιβς και την αποτυχημένη αγορά του bmw series 1 2010 (πλήρωσα σε συνεργείο ακόμα ένα ) κατέληξα στο Kia xceed mild hybrid titanium imt με έξτρα πανόραμα και βγήκε κοντά στα 29. Φίλος που έχει την πρώτη έκδοση παρά πολύ ευχαριστημένος από όλα ! Δεν θα πήγαινα ξανά σε γερμανικό αμάξι βάση αυτών που τράβηξα και αυτών που ακούω από τους γύρω μου . 

Να το χαρείς εύχομαι το νέο όχημα! Όταν εννοείς panorama, εννοείς ανοιγμένη ηλιοροφή; Το αμάξι σχεδιαστικά τα σπάει, αλλά επειδή έχω συνηθίσει ηλιοροφή, θα ήθελα να βρω κάποιο μοντέλο που να το έχει. Στην εθνική με μεγάλες ταχύτητες και στις επαρχιακές διαδρομές, πως πάει σε σχέση με το BMW που είχες;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Nabuko είπε

@tsofras στο έχω ξαναγράψει. Επειδή μάλλον εσύ δεν το έχεις, πάρε τον @paylidis που έχει το know how να πάτε μαζί στην αντιπροσωπεία να τους τρίξει λίγο τα δόντια και να σου αντικαταστήσουν ή διορθώσουν όλα τα προβληματικά σημεία στο καινούριο αμάξι που έδωσες ένα σκασμό λεφτά για να το αγοράσεις.

βασικα αυτο είναι το σημαντικότερο, οτι καινουργιο αμαξι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να εχει ανεπιλυτα προβληματα, ειδικα σοβαρα (σβηνει εν κινησει). Προσωπικά θα ξεκινουσα με το καλό (ενα μειλ στην αντιπροσωπεία και στην εισαγωγική του τύπου εχω αυτο κ αυτο το προβλημα ενημερωστε με ποτε να ερθω για να τα επισκευασετε και ετοιμαστε οχημα αντικαταστασης) και επειτα εφοσον δε τα λυσουν απαξ, εξωδικο με δικηγόρο απαιτώντας είτε την επισκευη τους εντος Χ ημερών είτε την αντικατασταση του οχηματος ή επιστροφη χρημάτων στο ακεραιο...

Ξερω περίπτωση ατομου με τιγκουαν που ειχε εξαρχής προβλήματα και του εκαναν πληρη αντικατάσταση μεσω συνηγόρου του καταναλωτη 

• Like 4
Δημοσ.

έχουμε φθάσει αισίως +3 χρονια ανησυχίες.. 

ξεκίνησα να σε διαβάζω από την καραντίνα και εχεις γίνει ο εθισμός μου να μπαίνω στο ινσομνια να βλέπω τι έχεις γράψει! 

κι εγω ειχα κανει γκαλοπ κ ερευνα κλπ κλπ και κατεληξα στο Kia Stonic, μολις ειχε ερθει η εκδοση GT-Line. 
απο τοτε το '21 σου γραφαμε για το  Xceed (προ fl ειδικα που ξεστοκαρανε) και τωρα βλεπω οτι ερχονται κ αλλοι προς τους Κορεατες. 

με 7 χρονια εγγυηση και 5 χρονια δωρεαν service,εγω προσωπικα εχω ξενοιαξει και σε 2-3 χρονια θα το πουλησω (μεσα στην εγγυηση ακομη να παω σε μεγαλυτερο xceed ή sportage (ή καποιο ηλεκτρικο αναλογα την αγορα τοτε) 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Μαζί με τον Παυλίδη να έρθει και ο ξάδερφος από την Οδησσό; 

₯ DenAntexWallo on Twitter: "Φερει ξαντερφο, σε μακερωσει ναπουμε.  http://t.co/AB5tY6NZgG" / Twitter

2 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Μήπως να κατέβουμε όλοι μαζί σαν συμμορία; 😂

βασικα θα παρουμε μια μερα αδεια και θα παμε ολοι μαζι για να του βρουμε ενα μοντελο που να του καλυπτει ολα τα κουτακια, να κανω και την "διαπραγματευση" να τελειωνουμε, φάση ultimate μαζωξη 🤣

οσο για την πληρωμη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και ο @mp123 απο εξω με τη μηχανη να τον φυγαδευσει μετα τη προκαταβολη προτου αλλαξει γνωμη 😅

οχι δηλαδη καντο εικονα να μπαινουν 10 ατομα σε αντιπροσωπεία 😂

ουτε οι εφοπλιστες δεν αγοραζουν με τοση συνοδεια

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, paylidis είπε

βασικα αυτο είναι το σημαντικότερο, οτι καινουργιο αμαξι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να εχει ανεπιλυτα προβληματα, ειδικα σοβαρα (σβηνει εν κινησει). Προσωπικά θα ξεκινουσα με το καλό (ενα μειλ στην αντιπροσωπεία και στην εισαγωγική του τύπου εχω αυτο κ αυτο το προβλημα ενημερωστε με ποτε να ερθω για να τα επισκευασετε και ετοιμαστε οχημα αντικαταστασης) και επειτα εφοσον δε τα λυσουν απαξ, εξωδικο με δικηγόρο απαιτώντας είτε την επισκευη τους εντος Χ ημερών είτε την αντικατασταση του οχηματος ή επιστροφη χρημάτων στο ακεραιο...

Ξερω περίπτωση ατομου με τιγκουαν που ειχε εξαρχής προβλήματα και του εκαναν πληρη αντικατάσταση μεσω συνηγόρου του καταναλωτη 

Το ίδιο δεν έκανα ρε Γιώργο με το σαζμαν και την όπισθεν ?

Τα νέα θέματα δεν τα κάνει πάντα άντε να τα αποδείξω , δεν έχω κάτι χειροπιαστό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το ίδιο δεν έκανα ρε Γιώργο με το σαζμαν και την όπισθεν ?

Τα νέα θέματα δεν τα κάνει πάντα άντε να τα αποδείξω , δεν έχω κάτι χειροπιαστό

και; διορθώθηκε;

απαξ κ στο κανει μια φορά υπαρχει καπνος, κ οπου καπνος υπαρχει κ φωτια.

Scripta manent, verba volent.

Ολα τα προβληματα, παλια κ νεα εγγραφως, με ρητες ημερομηνίες και απαιτήσεις...

Το ιδιο εκανα κ εγω και ο Ritualistic (αυτος ενα βημα παραπάνω με ΣτΚ) με το θεμα του carplay και μπορει να μη δουλεψε ασυρματα ποτε αλλα αποζημιωθηκαμε ο καθένας με το τρόπο του. Σε εσενα ομως που τιθεται θέμα ασφαλειας (σβηνει εν κινήσει) δε διαπραγματευόμαστε το οτι πρεπει να το πας μεχρι τέλους... Στην αναγκη κουμπωσε μια action cam μεσα στο αμαξι να βλεπει τιμονι καντραν και πεντάλ, και βαλτη να γραφει με το που μπαινεις μεχρι να στο ξανακανει. Ειδαλλως δώστο να ησυχασει το κεφαλι σου... Προσωπικα θα το εδινα εαν δεν εβρισκα μονιμη λυση ή ουσιαστικη ανταποκριση απο την εισαγωγικη. Οτι ζητας θα παρεις, ζητας επισκευη θα κανουν πως το εφτιαξαν, απαιτεις επισκευη ειδαλλως Χ, ισως το φτιάξουν... εαν δε το φτιαξουν ας το παρουν να το φάνε... καινουργιο αμαξι ειναι θα το βαλουν TD δε θα βγουν χαμενοι εννοια σου!

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
  • Δημιουργία νέου...