Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Ε εντάξει μην το λες , για το τιμόνι του Leon και του Focus λένε τα καλύτερα , καλύτερα και απο το Golf/Audi

1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

Focus ακόμα από το mk2 που έχω και μετά το τιμόνι είναι κορυφή...

Τιμόνι στην τιμή που λέτε κάτω από 30κ ένα είναι. Μίνι Κούπερ τριπορτο, τα άλλα είναι πιρογες και όχι τριήρεις. Τώρα τα απλά φόκους, γκολφ  κλπ πλεουν.  Φυσικά μιλάμε τώρα για εργοστασιακό και ιχι να το φτιάξει κάποιος.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 minutes ago, mp123 said:

Τιμόνι στην τιμή που λέτε κάτω από 30κ ένα είναι. Μίνι Κούπερ τριπορτο, τα άλλα είναι πιρογες και όχι τριήρεις. Τώρα τα απλά φόκους, γκολφ  κλπ πλεουν.  Φυσικά μιλάμε τώρα για εργοστασιακό και ιχι να το φτιάξει κάποιος.

Για το mini δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς το μόνο που έχω δει από κοντά ήταν παλιό s και ταλαιπωρημένο. Για τιμόνι εργοστασιακό και όχι πειραγμένο, σε γήινο αυτοκίνητο, το focus mk2 έχει καλύτερη πληροφόρηση από το passat που οδηγώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Παραδοσιακά, τα Seat έχουν πιο πληροφοριακά τιμόνια από VW/Audi/Skoda καθώς πρόκειται για τη σπορτιφ μάρκα της μαμάς εταιρίας.

Πέραν των VAG, τα Ford έχουν τρομερά (καλύτερα) τιμόνια ενώ τα BMW είναι συνήθως κάπου στην κορυφή κάτω μόνο από τα Alfa Romeo των τελευταίων χρόνων ή κάποιων αναλαμπών παλαιότερων (π.χ. 156 κτλ.).

Για να μην παρεξηγηθεί κανένας οπαδός κάποιας μάρκας, δεν είναι ότι οι άλλοι δε μπορούν να φτιάξουν εξίσου καλά τιμόνια, είναι ότι δε θέλουν καθώς έχουν άλλη φιλοσοφία. Κλασσικό παράδειγμα είναι τα Mercedes που αν εξαιρέσεις τα AMG, έχουν τραγικά τιμόνια όσον αφορά το σπορ του πράγματος διότι επικεντρώνουν στην άνεση και στην απουσία πληροφόρησης ώστε η οδήγηση να είναι όσο πιο αγχολυτική γίνεται.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, tsofras είπε

Πάντως δεν ξέρω αν μπορώ να το αποχωριστώ το κωλαμαξο, το βρίζω αλλά το έχω αγαπήσει 🤣

Έτσι ένιωθα με το AUDI. Σε καταλαβαίνω απόλυτα...
Στο τέλος μου έβγαινε ο κούκος αηδόνι στο να πληρώνω ζημιές και όμως δεν ήθελα να το αποχωριστώ

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, polyvios είπε

Έτσι ένιωθα με το AUDI. Σε καταλαβαίνω απόλυτα...
Στο τέλος μου έβγαινε ο κούκος αηδόνι στο να πληρώνω ζημιές και όμως δεν ήθελα να το αποχωριστώ

Εντάξει το θέμα με το συγκεκριμένο είναι ότι το είχα ερωτευτεί απο την πρώτη φωτογραφία που το είχα δει , περίμενα έξω απο την αντιπροσωπεία όταν έμαθα ότι θα έρθει πριν ανοίξει και το κοίταγα απο την τζαμαρία, όταν υπέγραφα για το Ibiza και το 2008 ήμουν εκεί και το κοίταγα.

Είμαι και συναισθηματικός τύπος δεν μου έχει κάνει κλικ κανένα άλλο αμάξι έτσι , απλά φοβάμαι μην το δώσω και το μετανιώσω πάλι

Απο την άλλη μου έχει εμφανίσει και θέματα που είμαι σίγουρος ότι αν το πάω συνεργείο πάλι θα μου λένε ότι είναι ιδέα μου γιατί δεν τα κάνει πάντα

Τέλος δεν μου κάθεται και καλά να πάω να δώσω το λιγότερο άλλα 5 χιλιάρικα απλά για να συμβιβαστώ ή να πάρω κάποιο SUV απλά για την άνεση αλλά να μην μου αρέσει σαν αμάξι

Θα προτιμούσα να σκάσω 5 χιλιάρικα και να το φτιάξω πάντως ή τουλάχιστον να πάρω το Formentor , αφού για "χόμπυ" το έχω στην τελική , αν ήταν μόνο για πρακτικούς λόγους θα πήγαινα να πάρω το φθηνότερο αυτόματο με χώρους

Τεσπα δεν χρειάζεται απάντηση το παραπάνω απλά λέω τις ανησυχίες μου :D

Αν είχε καλύτερο κινητήρα και λίγο ομορφότερο εσωτερικό θα έπαιρνα τουλάχιστον αυτό

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334572210-opel-astra

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, tsofras said:

Εντάξει το θέμα με το συγκεκριμένο είναι ότι το είχα ερωτευτεί απο την πρώτη φωτογραφία που το είχα δει , περίμενα έξω απο την αντιπροσωπεία όταν έμαθα ότι θα έρθει πριν ανοίξει και το κοίταγα απο την τζαμαρία, όταν υπέγραφα για το Ibiza και το 2008 ήμουν εκεί και το κοίταγα.

Είμαι και συναισθηματικός τύπος δεν μου έχει κάνει κλικ κανένα άλλο αμάξι έτσι , απλά φοβάμαι μην το δώσω και το μετανιώσω πάλι

Απο την άλλη μου έχει εμφανίσει και θέματα που είμαι σίγουρος ότι αν το πάω συνεργείο πάλι θα μου λένε ότι είναι ιδέα μου γιατί δεν τα κάνει πάντα

Τέλος δεν μου κάθεται και καλά να πάω να δώσω το λιγότερο άλλα 5 χιλιάρικα απλά για να συμβιβαστώ ή να πάρω κάποιο SUV απλά για την άνεση αλλά να μην μου αρέσει σαν αμάξι

Θα προτιμούσα να σκάσω 5 χιλιάρικα και να το φτιάξω πάντως ή τουλάχιστον να πάρω το Formentor , αφού για "χόμπυ" το έχω στην τελική , αν ήταν μόνο για πρακτικούς λόγους θα πήγαινα να πάρω το φθηνότερο αυτόματο με χώρους

Τεσπα δεν χρειάζεται απάντηση το παραπάνω απλά λέω τις ανησυχίες μου :D

Αν είχε καλύτερο κινητήρα και λίγο ομορφότερο εσωτερικό θα έπαιρνα τουλάχιστον αυτό

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334572210-opel-astra

Το θεμα ειναι οτι δεν σου κανει σαν αμαξι, απλα σου αρεσει εξωτερικα.

Και τωρα συμβιβαζεσαι με πονους στη μεση, με manual που δεν σου αρεσε, με τις οθονες και δεν θυμαμαι με τι αλλο.

Επειδη σου αρεσει ομως εξωτερικα και εχεις το συναισθηματικο δεσιμο τα παραβλεπεις και πιστευεις οτι θα συμβιβαστεις αν παρεις κατι αλλο, που θα σε καλυπτει περισοτερο στα παντα ενω απλα δεν θα σου αρεσει τοσο εξωτερικα

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, imr είπε

Το θεμα ειναι οτι δεν σου κανει σαν αμαξι, απλα σου αρεσει εξωτερικα.

Και τωρα συμβιβαζεσαι με πονους στη μεση, με manual που δεν σου αρεσε, με τις οθονες και δεν θυμαμαι με τι αλλο.

Επειδη σου αρεσει ομως εξωτερικα και εχεις το συναισθηματικο δεσιμο τα παραβλεπεις και πιστευεις οτι θα συμβιβαστεις αν παρεις κατι αλλο, που θα σε καλυπτει περισοτερο στα παντα ενω απλα δεν θα σου αρεσει τοσο εξωτερικα

Σωστά αλλά μου αρέσει και εσωτερικά (άσε την πρακτικότητα) αλλά και σαν αίσθηση οδήγησης (όταν δεν υπάρχουν λακκούβες :D )

• Like 1
Δημοσ.

ρε συ μήπως κάνεις κάποιο κοινωνικό πείραμα και μετράς τις αντιδράσεις του κοινού ; μα το θεό δε μπορώ να σε ερμηνεύσω διαφορετικά πλέον :D:D:D

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως διαφημίζουν το C3 Aircross με 20.000 αυτές τις ημέρες.

Μήπως να του έριχνες και μια ματιά;

Για μένα το πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός ότι έχεις χρήματα να διαθέσεις για κάποια αγορά αλλά δε ξέρεις ποια είναι αυτή.

Αν δεν είχες χρήματα θα καθόσουν με το αμάξι και θα ήσουν και ευχαριστημένος.

Ρίξε τα κάπου αλλού, πάρε ένα διαμέρισμα για τα παιδιά σου να το έχουν μεγαλώνοντας μπας και ησυχάσεις.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αυτό το ηλεκτρικό και με κανονικά χειριστήρια στο ταμπλό? 

Αυτό το αυτόματο? Αν και θα το χεις δει ήδη 😄

Ηλεκτρικό όχι ακόμη δεν έχω να φορτίζω εξοχικό , το άλλο το έχω δει ξηρού συμπλέκτη

4 λεπτά πριν, majnun είπε

Πάντως διαφημίζουν το C3 Aircross με 20.000 αυτές τις ημέρες.

Μήπως να του έριχνες και μια ματιά;

Για μένα το πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός ότι έχεις χρήματα να διαθέσεις για κάποια αγορά αλλά δε ξέρεις ποια είναι αυτή.

Αν δεν είχες χρήματα θα καθόσουν με το αμάξι και θα ήσουν και ευχαριστημένος.

Ρίξε τα κάπου αλλού, πάρε ένα διαμέρισμα για τα παιδιά σου να το έχουν μεγαλώνοντας μπας και ησυχάσεις.

Με 5-10 χιλιάρικα δεν παίρνω διαμέρισμα :D

• Δημιουργία νέου...