Nabuko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Μεγάλο , αν κάτσει και αλλάξω θα πάω σε κάτι μικρότερο Κοιτούσα χτες το Hyundai Bayon και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Μέσα στην πόλη δε θα καίει τίποτα. Πιο μαζεμένο από το leon και με χώρο αποσκευών 411 λίτρα. Και δε θα σκύβεις για να μπεις, 5 εκατοστά πιο ψηλό απ' το leon 1
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κοιτούσα χτες το Hyundai Bayon και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Μέσα στην πόλη δε θα καίει τίποτα. Πιο μαζεμένο από το leon και με χώρο αποσκευών 411 λίτρα. Και δε θα σκύβεις για να μπεις, 5 εκατοστά πιο ψηλό απ' το leon Αν αποφασίσω να κάνω κίνηση θα πάω σε κάποιο μικρότερο αυτόματο για να του πετάω μία μπαγκαζιέρα μία φορά τον χρόνο με μετατροπέα ροπής . Σκέφτομαι ελαφρώς μεταχειρισμένο για να καλύψω την χασούρα απο όλα τα προηγούμενα (μαζί με του Leon) και θα προτιμούσα όσα λιγότερα μπλιμπλίκια γίνεται (χωρίς φηφιακά καντράν , να γίνονται όλα απο τις οθόνες κτλ) Αν και με μετατροπέα είναι τα περισσότερα του PSA οπότε δεν γλυτώνω τα της οθόνης
korakios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κοιτούσα χτες το Hyundai Bayon και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Μέσα στην πόλη δε θα καίει τίποτα. 5,7 μικτή δίνει και 7,5 (με 10 μέγιστη) σε review
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κοιτούσα χτες το Hyundai Bayon και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Μέσα στην πόλη δε θα καίει τίποτα. Πιο μαζεμένο από το leon και με χώρο αποσκευών 411 λίτρα. Και δε θα σκύβεις για να μπεις, 5 εκατοστά πιο ψηλό απ' το leon Το εδωσαν σε ενα φιλο σε leasing βενζινη, το βρίζει μερα νύχτα... δε ξερω ακριβως τι του φταίει αλλα το θεωρει απαραδεκτο. Προσωπικα το θεωρω κακασχημο αλλα δεν εχω περαιτερω αποψη. Αν οντως εχει μικτη 5,7-7,5 (μαξ 10) δε το λες κ οικονομικό παντως 1
Nabuko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Το εδωσαν σε ενα φιλο σε leasing βενζινη, το βρίζει μερα νύχτα... δε ξερω ακριβως τι του φταίει αλλα το θεωρει απαραδεκτο. Προσωπικα το θεωρω κακασχημο αλλα δεν εχω περαιτερω αποψη. Αν οντως εχει μικτη 5,7-7,5 (μαξ 10) δε το λες κ οικονομικό παντως Ωραία, θα πάω να το δω κι από κοντά με την 1η ευκαιρία. Μου αρέσει προσωπικά και το θεωρώ ενδιαφέρουσα περίπτωση 1
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Το εδωσαν σε ενα φιλο σε leasing βενζινη, το βρίζει μερα νύχτα... δε ξερω ακριβως τι του φταίει αλλα το θεωρει απαραδεκτο. Προσωπικα το θεωρω κακασχημο αλλα δεν εχω περαιτερω αποψη. Αν οντως εχει μικτη 5,7-7,5 (μαξ 10) δε το λες κ οικονομικό παντως Για να έχει νόημα το να προβώ στην πώληση του Leon , θα "αξίζει" μόνο αν πάω σε κάτι που κοστίζει 15000ε - 16000ε αυτόματο και να είναι λίγο άνετο. Αν είναι να το δώσω για να πάρω κάτι καινούριο ψόφιο με λιγότερη ποιότητα ή να δώσω πάλι 20.000ε (με την λογική ότι πουλάω το Leon 21500e- 22000e) οπότε στο τέλος να γλυτώσω 2000ε τότε δεν έχει νόημα 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Ωραία, θα πάω να το δω κι από κοντά με την 1η ευκαιρία. Μου αρέσει προσωπικά και το θεωρώ ενδιαφέρουσα περίπτωση Ειχα ανεβάσει και το review απο Στέφου αν δεν το είδες 1
imr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, tsofras είπε Μεγάλο , αν κάτσει και αλλάξω θα πάω σε κάτι μικρότερο 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Για να έχει νόημα το να προβώ στην πώληση του Leon , θα "αξίζει" μόνο αν πάω σε κάτι που κοστίζει 15000ε - 16000ε αυτόματο και να είναι λίγο άνετο. Αν είναι να το δώσω για να πάρω κάτι καινούριο ψόφιο με λιγότερη ποιότητα ή να δώσω πάλι 20.000ε (με την λογική ότι πουλάω το Leon 21500e- 22000e) οπότε στο τέλος να γλυτώσω 2000ε τότε δεν έχει νόημα Δεν θα βρεις ρε μαν κατι καλυτερο. Θα εισαι στην μπριζα και παλι. Κανε λιγο υπομονη να το ξεχρεωσεις και μετα το πουλας και πιο ευκολα 3
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, imr είπε Δεν θα βρεις ρε μαν κατι καλυτερο. Θα εισαι στην μπριζα και παλι. Κανε λιγο υπομονη να το ξεχρεωσεις και μετα το πουλας και πιο ευκολα Μωρέ με ζώνουν τα φίδια για την μεταπωλητική αξία μετά απο μία 4ετία (και ότι θα το πληρώνω για 4 χρόνια μαζί με τους τόκους για την χρήση που κάνω) 2
skritikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μωρέ με ζώνουν τα φίδια για την μεταπωλητική αξία μετά απο μία 4ετία (και ότι θα το πληρώνω για 4 χρόνια μαζί με τους τόκους για την χρήση που κάνω) Αχ βρε συ, αυτά τα σκέφτονται πριν και όχι μετά! Φιλικά το λέω πάντα. Ωριμάζουμε και μαθαίνουμε. Θέλουν πολύ προσοχή τέτοιες επιθυμίες/παρορμήσεις/κα. 1
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, skritikos είπε Αχ βρε συ, αυτά τα σκέφτονται πριν και όχι μετά! Φιλικά το λέω πάντα. Ωριμάζουμε και μαθαίνουμε. Θέλουν πολύ προσοχή τέτοιες επιθυμίες/παρορμήσεις/κα. Ναι μωρέ και πριν τα σκεφτόμουν , αλλά στο πριν είσαι συνήθως στη φάση το αγοράζω για να το κρατήσω. Δεν με απασχολεί η μεταπωλητική αξία μετά απο 7 έτη (γιατί δεν έχω κρατήσει αμάξι ποτέ τόσο ) με απασχολεί το ότι βλέπω πάλι ότι το πληρώνω για να κάθεται
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Αξίζει ας πούμε το κέρδος του 5χίλιαρου με ένα τέτοιο ? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315156036-ford-fiesta?event=from-seen-by-others 1
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Αξίζει ας πούμε το κέρδος του 5χίλιαρου με ένα τέτοιο ? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315156036-ford-fiesta?event=from-seen-by-others Αφενος νομιζω οτι το δινει ακριβα (ειχα παρει προσφορες για τη γυναικα κ ηταν καπου εκει χονδρικα για αυτο ακριβως το αμαξι/εξοπλισμο), αφετερου σε καλυπτει; Μια λογικη τιμη για αυτο ισως ήταν γυρω στα 15-15,500 σήμερα που μιλάμε... 2
imr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Αξίζει ας πούμε το κέρδος του 5χίλιαρου με ένα τέτοιο ? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/315156036-ford-fiesta?event=from-seen-by-others Πολυ ωραιο αυτοκινητο αλλα εισαι σιγουρος οτι θελεις να ξαναγυρισεις σε μικρο? Εαν οικονομικα εισαι οκ και δεν ζοριστεις για να κρατησεις το λεον, η αν τα 5κ σου χρησιμευσουν καπου αλλου εγω θα σου ελεγα να μεινεις οπως εισαι Γενικα τα μικρα αυτοκινητα δεν ειναι και τοσο ανετα, οποτε δεν ξερω αν θα κερδισεις κατι σε σχεση με το λεον
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, imr είπε Πολυ ωραιο αυτοκινητο αλλα εισαι σιγουρος οτι θελεις να ξαναγυρισεις σε μικρο? Εαν οικονομικα εισαι οκ και δεν ζοριστεις για να κρατησεις το λεον, η αν τα 5κ σου χρησιμευσουν καπου αλλου εγω θα σου ελεγα να μεινεις οπως εισαι Γενικα τα μικρα αυτοκινητα δεν ειναι και τοσο ανετα, οποτε δεν ξερω αν θα κερδισεις κατι σε σχεση με το λεον Κοίτα να δείς , επειδή έβγαλα χαρτί και μολύβι Μαζί με τόκους , χασούρα απο την πώληση του Leon αν πάω σε κάτι άλλο στις 16.000ε και βάλω και εκεί ένα μικρό δάνειο ουσιαστικά γλυτώνω περίπου 5 χιλιάρικα όπως είπες Δεν είναι κανα ποσό που το έχω ανάγκη , απλά είναι ποσό που θα μπορούσα να το φάω αλλού , να το κρατήσω για τις σπουδές του πρώτου παιδιού , να το φάω σε σουβλάκια που λέει ο λόγος , αντί να βλέπω το αμάξι να κάθεται. Βέβαια επειδή είχα μπεί στο fiesta μου ήταν όντως μικρό , το Ibiza ήταν όσο πρέπει για να νιώθω άπλα στην θέση του οδηγού Υπάρχει και αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314900176-seat-ibiza 😂 Σκέψεις κάνω Καλό , χρυσό το Leon σε αρκετούς τομείς Αλλά για τα λίγα χιλιόμετρα που κάνω μέσα στη πόλη δεν θα με χάλαγε να έχω κουμπάκια , μικρότερο μέγεθος, λιγότερα μπλιμπλίκια Αυτόματο σε αυτά τα λεφτά εκτός απο κανα 2 C3 δεν παίζει κάτι της προκοπής Βέβαια αν ξεχρεώσω τώρα το Leon και το πουλήσω πάλι θα πρέπει να βάλω δάνειο έστω ένα τάληρο Απλά με πιάνει η βλακεία γιατί την έχω πατήσει αρκετές φορές με χασούρα απο πωλήσεις σε αμάξια άνω των 20.000ε και είχα πει στον εαυτό μου να μην ξαναπέσω σε αυτή τη λούπα και να παίρνω φθηνότερα αυτοκίνητα για την χρήση που κάνω έτσι ώστε να έχω μικρότερη χασούρα. Για αυτό είπα ότι κακώς έδωσα το Ibiza γιατί θα το είχα ξεχρεώσει τώρα και θα ήμουν άνετος χωρίς τύψεις (με ότι με χάλαγε βέβαια τότε με το Ibiza , αλλά αντίστοιχα χαλιέμαι και με το Leon σε κάποια θέματα , οπότε δεν υπάρχει σωτηρία εκτός αν αγόραζα το Formentor που και εκεί δεν ξέρω τι κουσούρι μπορεί να έβρισκα - πολύ πιθανό ότι έδωσα 30.000ε για να κάθεται ένα ακόμη ακριβότερο αμάξι στη πυλωτή) Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από tsofras
gmts Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 9 minutes ago, tsofras said: Κοίτα να δείς , επειδή έβγαλα χαρτί και μολύβι Μαζί με τόκους , χασούρα απο την πώληση του Leon αν πάω σε κάτι άλλο στις 16.000ε και βάλω και εκεί ένα μικρό δάνειο ουσιαστικά γλυτώνω περίπου 5 χιλιάρικα όπως είπες Δεν είναι κανα ποσό που το έχω ανάγκη , απλά είναι ποσό που θα μπορούσα να το φάω αλλού , να το κρατήσω για τις σπουδές του πρώτου παιδιού , να το φάω σε σουβλάκια που λέει ο λόγος , αντί να βλέπω το αμάξι να κάθεται. Βέβαια επειδή είχα μπεί στο fiesta μου ήταν όντως μικρό , το Ibiza ήταν όσο πρέπει για να νιώθω άπλα στην θέση του οδηγού Υπάρχει και αυτό https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314900176-seat-ibiza 😂 Σκέψεις κάνω Καλό , χρυσό το Leon σε αρκετούς τομείς Αλλά για τα λίγα χιλιόμετρα που κάνω μέσα στη πόλη δεν θα με χάλαγε να έχω κουμπάκια , μικρότερο μέγεθος, λιγότερα μπλιμπλίκια Αυτόματο σε αυτά τα λεφτά εκτός απο κανα 2 C3 δεν παίζει κάτι της προκοπής Βέβαια αν ξεχρεώσω τώρα το Leon και το πουλήσω πάλι θα πρέπει να βάλω δάνειο έστω ένα τάληρο Απλά με πιάνει η βλακεία γιατί την έχω πατήσει αρκετές φορές με χασούρα απο πωλήσεις σε αμάξια άνω των 20.000ε και είχα πει στον εαυτό μου να μην ξαναπέσω σε αυτή τη λούπα και να παίρνω φθηνότερα αυτοκίνητα για την χρήση που κάνω έτσι ώστε να έχω μικρότερη χασούρα. Για αυτό είπα ότι κακώς έδωσα το Ibiza γιατί θα το είχα ξεχρεώσει τώρα και θα ήμουν άνετος χωρίς τύψεις (με ότι με χάλαγε βέβαια τότε με το Ibiza , αλλά αντίστοιχα χαλιέμαι και με το Leon σε κάποια θέματα , οπότε δεν υπάρχει σωτηρία εκτός αν αγόραζα το Formentor που και εκεί δεν ξέρω τι κουσούρι μπορεί να έβρισκα - πολύ πιθανό ότι έδωσα 30.000ε για να κάθεται ένα ακόμη ακριβότερο αμάξι στη πυλωτή) Διάλεξε είτε 150άρι Ibiza(αν θες χώρους) είτε 155άρι Fiesta. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις