Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Έλα ρε συ και από την πρώτη έκδοση στα 27κ μια χαρα ειναι. Δεν θα σου φανεί καθόλου.Εγω εκεί θα πήγαινα να τελειώνω  εκτός και θα το κρατήσεις όλη την 7ετη εγγύηση τότε κάνε υπέρβαση και πήγαινε στην φουλ με τα 32κ . Η μέση δεν λέει. 

Για το κάθισμα θέλω την καλή επειδή έχει οσφυική υποστήριξη

Βέβαια δεν μου φάνηκαν και πολύ άνετα τα καθίσματα για αυτό το σκέφτομαι

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Για το κάθισμα θέλω την καλή επειδή έχει οσφυική υποστήριξη

Βέβαια δεν μου φάνηκαν και πολύ άνετα τα καθίσματα για αυτό το σκέφτομαι

Εδώ έφτιαξα την σέλλα στην μηχανη όπως ήθελα. Υπάρχουν λύσεις. Θα βρεις κάποιον να σου βάλει μέσα ότι χρειάζεστε. Το μόνο εύκολο.Εκει που κολλάς δεν τίθεται θέμα. Το μόνο εύκολο να το φτιάξεις.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εδώ έφτιαξα την σέλλα στην μηχανη όπως ήθελα. Υπάρχουν λύσεις. Θα βρεις κάποιον να σου βάλει μέσα ότι χρειάζεστε. Το μόνο εύκολο.Εκει που κολλάς δεν τίθεται θέμα. Το μόνο εύκολο να το φτιάξεις.

Έχει τον αερόσακο και φοβάμαι να παίζω με το κάθισμα , αλλιώς το είχα σκεφτεί και εγώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έχει τον αερόσακο και φοβάμαι να παίζω με το κάθισμα , αλλιώς το είχα σκεφτεί και εγώ

Έλα μια χαρά είναι λες και θα πας ταξίδι στην Ευρώπη   . Προχώρα  πουλά χθες το λεον. Πήγαινε για προσφορά στον fms στου Ρέντη  .Από εκεί είχα πάρει το ι10. Την πιο καλή τιμή μου έκανε ο λαχαναγορητης. 5 χρόνια κλαιν μαιν  μόνο βενζίνη σήμα και ασφάλεια. Σέρβις όχι.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 26/7/2023 στις 10:29 ΠΜ, paylidis είπε

Καπου το εχουμε ξανασυζητησει αυτο (τουλ. 2 φορες). ΕΙναι τεραστιο ρισκο η καλυψη εγγυησης οταν κανεις σερβις εκτος. Ή για να ειμαστε πιο σωστοι εαν κανεις εντος θα σου καλυψουν πολλα περισσότερα σε σχεση με το να μη πηγαινες (πολλες φορες ακομα και τα ψιλα γραμματα θα αγνοησουν απλα κ μονο για να σε εχουν πελάτη).

Το μεγα προβλημα ειναι ότι τα γενικα/εξειδικευμενα δεν εχουν στο 99% τους μηχανογραφημενο συστημα ωστε να κόψουν αποδειξεις όπως ακριβως πρεπει ωστε να εισαι καλυμμένος απο την αντιπροσωπεία σε περιπτωσεις εγγυησης. Οποτε ειναι πολυ πιο σοφο να πηγαινεις εντος για σερβις αλλα α) να κανεις ερευνα αγοράς μεταξυ αντιπροσώπων και β) να ζητας εκπτωση (θα τη δωσουν ειναι δεδομένο, μικρή ή μεγαλη)

Αυτό εδώ το σχόλιο πρέπει να καρφιτσωθεί γιατί πολλοί το λένε σαν συμβουλή αλλά τα πιο πολλά συνεργεία κόβουν απλές αποδείξεις λες και αγοράζεις μπουγάτσες (ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 1, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 2...)

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Ναι πρέπει να ρίξω λίγο τα standards που τα κοιτάω όλα και να βάλω επάνω την άνεση και την αξιοπιστία

Το Xceed απο την αρχή μου άρεσε , κανα 2 με χαλάνε αλλά χαλάλι για όλο το πακέτο

Εγώ πάντως μπορώ να σου πω ότι επειδή βασανίστηκα μέχρι να αποφασίσω τι θα πάρω μετά από τεστ ντραιβς και την αποτυχημένη αγορά του bmw series 1 2010 (πλήρωσα σε συνεργείο ακόμα ένα ) κατέληξα στο Kia xceed mild hybrid titanium imt με έξτρα πανόραμα και βγήκε κοντά στα 29. Φίλος που έχει την πρώτη έκδοση παρά πολύ ευχαριστημένος από όλα ! Δεν θα πήγαινα ξανά σε γερμανικό αμάξι βάση αυτών που τράβηξα και αυτών που ακούω από τους γύρω μου . 

• Like 6
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, pandelee είπε

Δεν θα πήγαινα ξανά σε γερμανικό αμάξι βάση αυτών που τράβηξα και αυτών που ακούω από τους γύρω μου . 

κραταω απλα αυτο εδω για να σου πω οτι επειδη ειχα το ιδιο αμαξι, καθως επισης και πανω απο 5 ακομα γερμανικά, δεν ειναι θεμα γερμανου, ειναι θεμα κωλοαμαξου... το συγκεκριμενο ηταν ΠΟΛΥ προβληματικό μοντελο (το μοτερ 2008-2011 βασικα σαν σασι γενικα εβγαζε νορμαλ πραγματα).

δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα, και οι 9/10 που κραζουν τα γερμανικα που χαλανε δεν αλλαζουν ουτε καν λαδια οταν πρεπει ;) 

τωρα αν εισαι ευχαριστημενος απο κια μετα απο bmw ειναι στο περι ορεξεως που λεμε, εγω ουτε απεξω απο την αντιπροσωπεία δε θα περναγα...

• Like 2
Δημοσ.
3 minutes ago, paylidis said:

κραταω απλα αυτο εδω για να σου πω οτι επειδη ειχα το ιδιο αμαξι, καθως επισης και πανω απο 5 ακομα γερμανικά, δεν ειναι θεμα γερμανου, ειναι θεμα κωλοαμαξου... το συγκεκριμενο ηταν ΠΟΛΥ προβληματικό μοντελο (το μοτερ 2008-2011 βασικα σαν σασι γενικα εβγαζε νορμαλ πραγματα).

δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα, και οι 9/10 που κραζουν τα γερμανικα που χαλανε δεν αλλαζουν ουτε καν λαδια οταν πρεπει ;) 

τωρα αν εισαι ευχαριστημενος απο κια μετα απο bmw ειναι στο περι ορεξεως που λεμε, εγω ουτε απεξω απο την αντιπροσωπεία δε θα περναγα...

θα διαφωνήσω (χωρίς να γενικεύσω) αλλά η δική μου εμπειρία λέει:

• Golf 1.4 Tsi DSG (2008-2012): πήρα το κιβώτιο στα χέρια 2 φορές μέσα σε 3,5 χρόνια
  • BMW X1 1.5 Auto (2016-2020): συνεχή προβλήματα στα ηλεκτρολογικά (κάψιμο ασφαλειών), δέσιμο μηχανής (50Κ χιλιόμετρα)
  • Audi Q3 2.0 Diesel DSG (2021, 4 μήνες, pre-leasing): check engine στα 18 χιλιόμετρα με εμπλοκή αισθητήρων, προβληματικά επισκευή κιβωτίου στα 1500 χιλιόμετρα (όχι σοβαρή βλάβη, αλλά το να φορτώνεις ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο στο γερανό είναι κάπως).

αντίθετα με Giulietta (2012-2016) και τα 2 τελευταία χρόνια με volvo δεν έχω "κιχ" - δε συζητάω για το ιδιόκτητο yaris...

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Για την οδήγηση της BMW δεν έχω να πω κάτι . Ήταν απόλαυση η οδήγηση της ! Πολύ τυπικό σέρβις στο αμάξι με λάδια , συγκεκριμένα πρατήρια για βενζίνη και σέρβις στην αντιπροσωπία ! Γενικά τα προσέχω πολύ να είναι όλα στην ώρα τους και σωστά και δεν είμαι γκαζοφονιας το τονίζω . Από εκεί και πέρα και opel είχα , vw και συνέχεια προβλήματα ! Μέχρι που με την bmw μου είπαν για μπεκ και πολλαπλασιαστές! Το κόστος με τα εργατικά εάν θυμαμαι καλά ήταν 3000 με 3500 😂😂 Μια το opel είχε θέμα με τα λάδια και το ήξεραν από την Opel αλλά σφύριζαν κλέφτικα , το vw χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτάκια ανάμενα συνέχεια και το bmw όταν εμφάνιζε ζημιά ,ζημιά και για την τσέπη ! 3 πολύ φίλοι που γουστάρουν φουλ bmw πήραν την x2 και όλοι προβλήματα ! Το αντάλλαξε ο ένας με rav4 φαντάσου και έχει επιστρέψει το χαμόγελο στα μούτρα του 😂 και πάλι σου μιλάω από προσωπική εμπειρία και από τρεις καλούς φίλους που όποτε βρισκόμασταν λέγαμε ποιος έχει το πιο μακρύ … λογαριασμό στην bmw 😂😂😂 πραγματικά εάν σου δωθεί η ευκαιρία να οδηγήσεις το xceed πιστεύω θα σου αρέσει 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koeltzakoatl είπε

θα διαφωνήσω (χωρίς να γενικεύσω) αλλά η δική μου εμπειρία λέει:

• Golf 1.4 Tsi DSG (2008-2012): πήρα το κιβώτιο στα χέρια 2 φορές μέσα σε 3,5 χρόνια
  • BMW X1 1.5 Auto (2016-2020): συνεχή προβλήματα στα ηλεκτρολογικά (κάψιμο ασφαλειών), δέσιμο μηχανής (50Κ χιλιόμετρα)
  • Audi Q3 2.0 Diesel DSG (2021, 4 μήνες, pre-leasing): check engine στα 18 χιλιόμετρα με εμπλοκή αισθητήρων, προβληματικά επισκευή κιβωτίου στα 1500 χιλιόμετρα (όχι σοβαρή βλάβη, αλλά το να φορτώνεις ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο στο γερανό είναι κάπως).

αντίθετα με Giulietta (2012-2016) και τα 2 τελευταία χρόνια με volvo δεν έχω "κιχ" - δε συζητάω για το ιδιόκτητο yaris...

Καλά εσυ θες ευχέλαιο 😂

8 λεπτά πριν, pandelee είπε

Για την οδήγηση της BMW δεν έχω να πω κάτι . Ήταν απόλαυση η οδήγηση της ! Πολύ τυπικό σέρβις στο αμάξι με λάδια , συγκεκριμένα πρατήρια για βενζίνη και σέρβις στην αντιπροσωπία ! Γενικά τα προσέχω πολύ να είναι όλα στην ώρα τους και σωστά και δεν είμαι γκαζοφονιας το τονίζω . Από εκεί και πέρα και opel είχα , vw και συνέχεια προβλήματα ! Μέχρι που με την bmw μου είπαν για μπεκ και πολλαπλασιαστές! Το κόστος με τα εργατικά εάν θυμαμαι καλά ήταν 3000 με 3500 😂😂 Μια το opel είχε θέμα με τα λάδια και το ήξεραν από την Opel αλλά σφύριζαν κλέφτικα , το vw χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτάκια ανάμενα συνέχεια και το bmw όταν εμφάνιζε ζημιά ,ζημιά και για την τσέπη ! 3 πολύ φίλοι που γουστάρουν φουλ bmw πήραν την x2 και όλοι προβλήματα ! Το αντάλλαξε ο ένας με rav4 φαντάσου και έχει επιστρέψει το χαμόγελο στα μούτρα του 😂 και πάλι σου μιλάω από προσωπική εμπειρία και από τρεις καλούς φίλους που όποτε βρισκόμασταν λέγαμε ποιος έχει το πιο μακρύ … λογαριασμό στην bmw 😂😂😂 πραγματικά εάν σου δωθεί η ευκαιρία να οδηγήσεις το xceed πιστεύω θα σου αρέσει 

Το συγκεκριμένο μοτέρ που είχαμε είναι ότι χειρότερο έχει βγει ποτε…! Οι ζημιές του εξωπραγματικά ακριβές. Το Χ2 το έχει αναφέρει κ ο Θωμάς ότι βγάζει θέματα… υποτίθεται είχαν στρώσει. 
Προσωπικα με τα 3 vag που έχουν περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία 3 χρόνια είμαι πλήρως ευχαριστημένος, περιμένω το 4ο-αυτή τη φορά τζογαρα κ παρηγγειλα αυτοματο… 

σίγουρα πάντως δε συγκρίνονται σαν ποιότητα κατασκευής πάτημα κ οδηγική εμπειρία κ προσωπικά αυτό κοιτάω πρωτίστως και μετά τις βλάβες (επειδή σπάνια κρατάω αμάξι πάνω από 6 χρόνια)

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλά εσυ θες ευχέλαιο 😂

Το συγκεκριμένο μοτέρ που είχαμε είναι ότι χειρότερο έχει βγει ποτε…! Οι ζημιές του εξωπραγματικά ακριβές. Το Χ2 το έχει αναφέρει κ ο Θωμάς ότι βγάζει θέματα… υποτίθεται είχαν στρώσει. 
Προσωπικα με τα 3 vag που έχουν περάσει από τα χέρια μου τα τελευταία 3 χρόνια είμαι πλήρως ευχαριστημένος, περιμένω το 4ο-αυτή τη φορά τζογαρα κ παρηγγειλα αυτοματο… 

σίγουρα πάντως δε συγκρίνονται σαν ποιότητα κατασκευής πάτημα κ οδηγική εμπειρία κ προσωπικά αυτό κοιτάω πρωτίστως και μετά τις βλάβες (επειδή σπάνια κρατάω αμάξι πάνω από 6 χρόνια)

To Xceed είναι αρκετά καλό Γιώργο , φαίνεται "λιγότερο" ποιοτικά στα πλαστικά , λίγο πιο ασαφές τιμόνι απο το Leon αλλά απο πάτημα αρκετά καλό και πιο άνετο

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

To Xceed είναι αρκετά καλό Γιώργο , φαίνεται "λιγότερο" ποιοτικά στα πλαστικά , λίγο πιο ασαφές τιμόνι απο το Leon αλλά απο πάτημα αρκετά καλό και πιο άνετο

Αν έχει πιο ασαφές τιμόνι από το λεον ρε σύ θωμα σε σχέση με τη bmw θα είναι σα να έχει τιμόνι από τριήρη… εδώ εχει μεγάλη διαφορά το σκοντα με το αουντι 🙄

Δεν έχω μπει βέβαια… όποτε κρατάω μικρό καλάθι - αλλά ούτε κ θα έμπαινα 🤫

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αν έχει πιο ασαφές τιμόνι από το λεον ρε σύ θωμα σε σχέση με τη bmw θα είναι σα να έχει τιμόνι από τριήρη… εδώ εχει μεγάλη διαφορά το σκοντα με το αουντι 🙄

Δεν έχω μπει βέβαια… όποτε κρατάω μικρό καλάθι - αλλά ούτε κ θα έμπαινα 🤫

Ε εντάξει μην το λες , για το τιμόνι του Leon και του Focus λένε τα καλύτερα , καλύτερα και απο το Golf/Audi

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε εντάξει μην το λες , για το τιμόνι του Leon και του Focus λένε τα καλύτερα , καλύτερα και απο το Golf/Audi

Είχα οδηγήσει το προηγούμενο σε νοικιαρικο δε με τρέλανε. Κλασσικο γερμανικό αλλά όχι bmw 

του Audi μέχρι κ η γυναίκα το αντιλαμβάνεται ότι είναι ξυράφι 

Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Focus ακόμα από το mk2 που έχω και μετά το τιμόνι είναι κορυφή...

• Like 2

• Δημιουργία νέου...