Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα σε όλα έχει αρχίσει να κολλάει το ηλεκτρικό χειρόφρενο και να μην απεμπλέκει όταν πατάω γκάζι.

Θα το πάω για ανταλλαγή μετά τις διακοπές δεν το δίνω σε ιδιώτη αυτό το αμάξι και δεν ξαναπαίρνω Seat όσο και αν μου αρέσουν

• Like 6
  • Sad 4
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μέσα σε όλα έχει αρχίσει να κολλάει το ηλεκτρικό χειρόφρενο και να μην απεμπλέκει όταν πατάω γκάζι.

Θα το πάω για ανταλλαγή μετά τις διακοπές δεν το δίνω σε ιδιώτη αυτό το αμάξι και δεν ξαναπαίρνω Seat όσο και αν μου αρέσουν

Όσο πάει και γίνεται καλύτερο το πράγμα.

Επίτηδες μπλοκάρει, για την ασφάλεια σου το κάνει. Αν δεν το κινείς τότε δεν βγάζει προβλήματα. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ναι βρε Θωμά, ούτε σε ιδιώτη κρίμα είναι και διώξ το αρκετά σε έχει ταλαιπωρήσει..

Επεξ/σία από atrigane
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, atrigane είπε

Ναι βρε Θωμά, ούτε σε ιδιώτη κρίμα είναι και διώξ το αρκετά σε έχει ταλαιπωρήσει..

E όλο λέω ας δώσω μία ευκαιρία αλλά έχει αρχίσει να καταντάει αηδία

Ταυτόχρονα σβήνει σε χαμηλές ταχύτητες , δεν απεμπλέκει το χειρόφρενο με το autohold , τρίζει και σαν κουδουνίστρα, μου βγαίνουν η μέση και τα άντερα

Τελικά μόνο για το πλύσιμο το χαίρομαι

• Sad 3
Δημοσ.

Είδα ένα clubman, ιδιαίτερο αμάξι! Δεν το λες ούτε όμορφο αλλά ούτε και αδιάφορο.

Τι θεωρείται αυτό; Λίγο hatch λίγο station;

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, zio10 είπε

Είδα ένα clubman, ιδιαίτερο αμάξι! Δεν το λες ούτε όμορφο αλλά ούτε και αδιάφορο.

Τι θεωρείται αυτό; Λίγο hatch λίγο station;

Λίγο απο όλα :D

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε

Ρίχνω ένα underdog: BMW series 2 

Το έχουμε πει , μπήκα στο FB group και έφριξα μέχρι και βάση μηχανής βγάζει σε 30.000χλμ και κάτω

• Like 1
  • Sad 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το έχουμε πει , μπήκα στο FB group και έφριξα μέχρι και βάση μηχανής βγάζει σε 30.000χλμ και κάτω

Στα 30000 θα το έχεις δώσει! :lol:

Δημοσ.

Επιτέλους. Πάρε ένα xceed με 5 χρόνια δωρεάν σερβισ και 7 εγγύηση να τελειώνεις. . Το ίδιο θα κάνω και εγώ όταν λήξει η εγγύηση του μίνι.  Κορέα μεριά.

• Like 6
Δημοσ.
55 minutes ago, mp123 said:

Επιτέλους. Πάρε ένα xceed με 5 χρόνια δωρεάν σερβισ και 7 εγγύηση να τελειώνεις. . Το ίδιο θα κάνω και εγώ όταν λήξει η εγγύηση του μίνι.  Κορέα μεριά.

Και εγώ αν αγόραζα σήμερα αυτοκίνητο μόνο στο xceed θα πήγαινα καρφί. 

Κάνω κάποιες σκέψεις να αλλάξω το cmax αλλά κρατιέμαι γιατί δεν θέλω να χρεωθω για κάνα 2 χρόνια που έχω διάφορα έξοδα. 

• Like 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, imr είπε

Και εγώ αν αγόραζα σήμερα αυτοκίνητο μόνο στο xceed θα πήγαινα καρφί. 

Κάνω κάποιες σκέψεις να αλλάξω το cmax αλλά κρατιέμαι γιατί δεν θέλω να χρεωθω για κάνα 2 χρόνια που έχω διάφορα έξοδα. 

Ναι πρέπει να ρίξω λίγο τα standards που τα κοιτάω όλα και να βάλω επάνω την άνεση και την αξιοπιστία

Το Xceed απο την αρχή μου άρεσε , κανα 2 με χαλάνε αλλά χαλάλι για όλο το πακέτο

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Ναι πρέπει να ρίξω λίγο τα standards που τα κοιτάω όλα και να βάλω επάνω την άνεση και την αξιοπιστία

Το Xceed απο την αρχή μου άρεσε , κανα 2 με χαλάνε αλλά χαλάλι για όλο το πακέτο

Έλα ρε συ και από την πρώτη έκδοση στα 27κ μια χαρα ειναι. Δεν θα σου φανεί καθόλου.Εγω εκεί θα πήγαινα να τελειώνω  εκτός και θα το κρατήσεις όλη την 7ετη εγγύηση τότε κάνε υπέρβαση και πήγαινε στην φουλ με τα 32κ . Η μέση δεν λέει. 

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...