and_64 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 2 hours ago, tsofras said: Φοβάμαι μήπως δεν ησυχάσω Εμένα πάντως περισσότερο ο συμπλέκτης και το 1η-2α-νεκρα με κουράζει στο σταματά ξεκινά παρά οτιδήποτε αλλο 2
mp123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, and_64 είπε Εμένα πάντως περισσότερο ο συμπλέκτης και το 1η-2α-νεκρα με κουράζει στο σταματά ξεκινά παρά οτιδήποτε αλλο Αυτόματο τέλος. 2023 έχουμε δεν νοείται να πάρει κάποιος αυτοκίνητο σημερα και να μην είναι αυτόματο.Εκτος φυσικά κσι είναι μαζοχιστής και αντιπρόσωπος. Αλλά σορρυ ξέχασα ελλαδα είμαστε τα αυτόματα δεν είναι καλά . 2
zanskou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Η νοοτροπία "να πάρει χειροκίνητο για να μην ξεχάσει να οδηγει" είναι τόσο ευρέως διαδεδομένη ακόμη και σε νέους ανθρώπους που πραγματικά δεν μπορω να το εξηγήσω με την απλη κοινή λογική 4 1
mp123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, zanskou είπε Η νοοτροπία "να πάρει χειροκίνητο για να μην ξεχάσει να οδηγει" είναι τόσο ευρέως διαδεδομένη ακόμη και σε νέους ανθρώπους που πραγματικά δεν μπορω να το εξηγήσω με την απλη κοινή λογική Ο λόγος ειναι το 1.5 κ που έχει ένα αυτόματο συν ότι καίει 1 λίτρο παραπάνω. 5
tsofras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, mp123 είπε Ο λόγος ειναι το 1.5 κ που έχει ένα αυτόματο συν ότι καίει 1 λίτρο παραπάνω. Συν το κόστος επισκευής Καλά εγώ από φόβο δεν το πήρα αλλά το μετάνιωσα τελικά 1 ώρα πριν, and_64 είπε Εμένα πάντως περισσότερο ο συμπλέκτης και το 1η-2α-νεκρα με κουράζει στο σταματά ξεκινά παρά οτιδήποτε αλλο Η αλήθεια είναι ότι μάλλον αυτό είναι το σημαντικότερο. Και η γυναίκα μου αυτό μου είπε τώρα που ερχόμαστε. Μου λέει δεν μπορεί η κίνηση και οι ταχύτητες θα σε ενοχλούν, όποτε ερχόμαστε και εκεί κίνηση φτάνουμε και είσαι χάλια. Οπότε φεύγουμε από εξοχικό προς Αθήνα είσαι μία χαρά. Και ισχύει 3
dstilio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Έχεις εξοχική κατοικία και έχεις κάνει μόνο 5χιλ/έτος;
tsofras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, dstilio είπε Έχεις εξοχική κατοικία και έχεις κάνει μόνο 5χιλ/έτος; Δεν είναι χειμερινός προορισμός μόνο καλοκαίρι Αλλά πως νομίζεις ότι κάνω τα 5000? Αλλιώς θα είχα 1000 τον χρόνο 🤣
dtk-386 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Εσένα σε συμφέρει ΜΟΝΟ η ενοικίαση αυτοκινήτου!
tsofras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Εσένα σε συμφέρει ΜΟΝΟ η ενοικίαση αυτοκινήτου! Δεν γίνεται, γιατί δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα αλλά έχω τα παιδιά που τα πηγαίνω σε παππούδες, δραστηριότητες κτλ Αλλά για αυτό σκεφτόμουν πριν το Leon μήπως έπαιρνα ένα μικρό και νοικιαζα μεγάλο στις διακοπές Μετά βγαίνει όμως μία η άλλη αν θέλω 1500€ να νοικιάζω για 2 εβδομάδες Έχω βγάλει την διαφορά του μικρού σε μία πενταετία
mp123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν γίνεται, γιατί δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα αλλά έχω τα παιδιά που τα πηγαίνω σε παππούδες, δραστηριότητες κτλ Αλλά για αυτό σκεφτόμουν πριν το Leon μήπως έπαιρνα ένα μικρό και νοικιαζα μεγάλο στις διακοπές Μετά βγαίνει όμως μία η άλλη αν θέλω 1500€ να νοικιάζω για 2 εβδομάδες Έχω βγάλει την διαφορά του μικρού σε μία πενταετία Γιατί να νοικιάσεις; θα πάτε με δύο αυτοκίνητα και θα μοιράσετε παιδιά και συμπραγαλα . Πόση βενζίνη θα κάψεις 100 ευρώ πήγαινε έλα 150 ; Ορίστε πάρε ένα μικρό φουλ έξτρα να τα ευχαριστηθεις και άσε τις μαουνες. Εγώ για καφέ εξόδους κλπ πολλές φορές παίρνω την μηχανή κσι η γυναίκα το αμάξι. Χωριστά. Τι τις πήρα της μηχανές; Διακοπές της έλεγα πάρε το αμάξι κσι εγώ να κατέβω τε το 1000ρι αλλά που να οδηγήσει εθνική; με τίποτα. 1
tsofras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, mp123 είπε Γιατί να νοικιάσεις; θα πάτε με δύο αυτοκίνητα και θα μοιράσετε παιδιά και συμπραγαλα . Πόση βενζίνη θα κάψεις 100 ευρώ πήγαινε έλα 150 ; Ορίστε πάρε ένα μικρό φουλ έξτρα να τα ευχαριστηθεις και άσε τις μαουνες. Εγώ για καφέ εξόδους κλπ πολλές φορές παίρνω την μηχανή κσι η γυναίκα το αμάξι. Χωριστά. Τι τις πήρα της μηχανές; Διακοπές της έλεγα πάρε το αμάξι κσι εγώ να κατέβω τε το 1000ρι αλλά που να οδηγήσει εθνική; με τίποτα. Ε αυτή είναι η απλή περίπτωση σε κοντινό ταξίδι Αν πας σε κανα νησί τι θα κάνεις θα πληρώνεις για 2 αμάξια? Στην θάλασσα πάμε γεμάτοι, πάλι με δύο θα πηγαίνουμε? Δεν είναι τόσο πρακτικό όσο ακούγεται
mp123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε αυτή είναι η απλή περίπτωση σε κοντινό ταξίδι Αν πας σε κανα νησί τι θα κάνεις θα πληρώνεις για 2 αμάξια? Στην θάλασσα πάμε γεμάτοι, πάλι με δύο θα πηγαίνουμε? Δεν είναι τόσο πρακτικό όσο ακούγεται Παραλία οργανωμένη Δεν τo διανοουμε να πάω με ομπρέλα, τα παιδιά δύο κουβαδακια ,μπρατσακια ξεφούσκωτα δεν πιάνουν χώρο . Στο νησί νοικιάζεις. Πιο φτηνά θα σου έρθει .ούτε θα χαλάσεις το αμαξι σου με αμμους χώματα κατσικοδρομους κλπ Σοβαρά τώρα καθεσε και σκεφτεσε τις 15 μέρες τον χρόνο και τις άλλες 350 που τραβιέσε στην κίνηση και τα στενά δεν τα σκεφτεσε. Δώσε το λεον και μην το καθυστερείς.Μην το λυπάσαι καθόλου. 1
tsofras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, mp123 είπε Παραλία οργανωμένη Δεν τo διανοουμε να πάω με ομπρέλα, τα παιδιά δύο κουβαδακια ,μπρατσακια ξεφούσκωτα δεν πιάνουν χώρο . Στο νησί νοικιάζεις. Πιο φτηνά θα σου έρθει .ούτε θα χαλάσεις το αμαξι σου με αμμους χώματα κατσικοδρομους κλπ Σοβαρά τώρα καθεσε και σκεφτεσε τις 15 μέρες τον χρόνο και τις άλλες 350 που τραβιέσε στην κίνηση και τα στενά δεν τα σκεφτεσε. Δώσε το λεον και μην το καθυστερείς.Μην το λυπάσαι καθόλου. Συγνώμη που θα το πω, ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του και δεν κρίνω, εγώ λεφτά για παραλία που ανήκει σε όλους δεν δίνω και δεν πρόκειται να δώσω για όσο μπορώ. Με 100€ έχω πάρει καρεκλακια, ομπρέλα κτλ. και όπου μου γυαλίσει πάω και κάθομαι και δεν θα κάνω κανένα μάγκα να του πληρώνω 50€ για ξαπλώστρα ομπρέλα επειδή είχε το θράσος να πάει να ιδιωτικοποιηθεί ένα δημόσιο αγαθό. Τώρα για το μέγεθος του αυτοκινήτου θα συμφωνήσω, αλλά το μεγαλύτερο αμάξι εκτός από χώρους συνήθως έρχεται και με άλλα θετικά όπως ασφάλεια ποιότητα κύλισης κτλ Τα 4.4 του Leon είναι τόσο όσο για να έχεις τα θετικά και από τους 2 κόσμους, μετά απλά έχεις μεγάλο όγκο για αυτό και δεν θέλω να πάω σε μεγαλύτερο 13 6
mp123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, tsofras είπε Συγνώμη που θα το πω, ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του και δεν κρίνω, εγώ λεφτά για παραλία που ανήκει σε όλους δεν δίνω και δεν πρόκειται να δώσω για όσο μπορώ. Με 100€ έχω πάρει καρεκλακια, ομπρέλα κτλ. και όπου μου γυαλίσει πάω και κάθομαι και δεν θα κάνω κανένα μάγκα να του πληρώνω 50€ για ξαπλώστρα ομπρέλα επειδή είχε το θράσος να πάει να ιδιωτικοποιηθεί ένα δημόσιο αγαθό. Τώρα για το μέγεθος του αυτοκινήτου θα συμφωνήσω, αλλά το μεγαλύτερο αμάξι εκτός από χώρους συνήθως έρχεται και με άλλα θετικά όπως ασφάλεια ποιότητα κύλισης κτλ Τα 4.4 του Leon είναι τόσο όσο για να έχεις τα θετικά και από τους 2 κόσμους, μετά απλά έχεις μεγάλο όγκο για αυτό και δεν θέλω να πάω σε μεγαλύτερο Ούτε εγώ δίνω.( εκτός φυσικά και δεν έχω άλλη επιλογή στο μέρος που έχω πάει διακοπές). Υπάρχουν πολλά μαγαζιά που δεν τις χρεώνουν. Π χ σαλαμυκονο που είναι κοντά η στην μεσσηνια που πάω. Έπρεπε στο meet up να κάνεις βολτα το μίνι ως την βουλιαγμένη και πίσω.να να αναθεωρήσης τις απόψεις σου για τα μικρά. Οκ είναι η εξαίρεση στην ποιότητα κύλισης. Στον επόμενη Μάζωξη θα το παρεις . Το 24 αλλάζει μοντέλο και το βλέπω προσφορά σε τιμές 2021 ( απο 22400 αυτόματο) για ψάξτε για το 5πορτο. Οπότε θες να στο φέρω να του κάνεις ενα καλο τεστ ντραιβ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις