Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/anakoinothikan_oi_times_tis_neas_mercedes_gla_stin_ellada_apo_47_500_euro-7823433/

Μιας που λέμε για τιμές... Το έχουν χάσει τελείως μου φαίνεται γενικώς οι εταιρίες...

Προφανώς κ το έχουν χάσει. 35 είχε τιμή εκκίνησης η προηγούμενη, 27-28 η προπροηγουμενη

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, oykas2001 said:

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/anakoinothikan_oi_times_tis_neas_mercedes_gla_stin_ellada_apo_47_500_euro-7823433/

Μιας που λέμε για τιμές... Το έχουν χάσει τελείως μου φαίνεται γενικώς οι εταιρίες...

Τουλάχιστον πλέον δεν παραπονιέται κανένας ότι τα ηλεκτρικά είναι ακριβά, παίρνεις model Y και μένουν και ρέστα 😂

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά ήρθα εξοχικό, μία ώρα να βγω από διόδια Αθήνας, βελαξε η μέση μου.

Τι τέρμα ψηλά, χαμηλά, στη μέση, μπρος πίσω αντίο ζωή

Όχι τίποτα άλλο φοβάμαι ότι αν πάρω κάτι άλλο μην έχω τα ίδια θέματα 

• Sad 4
Δημοσ.
31 minutes ago, tsofras said:

Παιδιά ήρθα εξοχικό, μία ώρα να βγω από διόδια Αθήνας, βελαξε η μέση μου.

Τι τέρμα ψηλά, χαμηλά, στη μέση, μπρος πίσω αντίο ζωή

Όχι τίποτα άλλο φοβάμαι ότι αν πάρω κάτι άλλο μην έχω τα ίδια θέματα 

Ρε συ πηγαινε παρε ενα suv να ησυχασεις

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, tsofras said:

Φοβάμαι μήπως δεν ησυχάσω 

Σιγουρα θα εισαι πολυ καλυτερα, ειδικα αν πας σε καποιο προσανατολισμενο στην ανεση ( πχ c5 aircross)

• Like 3
Δημοσ.

Πάρε ένα suv καλά τα λέει ο imr. Εγώ ησύχασα. Πλέον η μέση μου με πιάνει μονάχα αν κάνω πολύ βαριές δουλειές (σκαψίμο, οικοδομικά κλπ) ή σηκώσω βάρη

Κύριος μπαίνω άρχοντας βγαίνω από το αμάξι 

• Like 5
Δημοσ.
2 hours ago, imr said:

Τουλάχιστον πλέον δεν παραπονιέται κανένας ότι τα ηλεκτρικά είναι ακριβά, παίρνεις model Y και μένουν και ρέστα 😂

Ε ναι, αυτό ακριβώς εννοούσαν όταν έλεγαν ότι κάποτε τα ηλεκτρικά θα είναι πιο φτηνά από τα θερμικά... 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/7/2023 στις 7:01 ΜΜ, paylidis είπε

Όνειρο είναι μη το σκέφτεσαι θωμα. Μέχρι κ εγώ για τη stelvio θα αλλαξοπιστούσα. 😂

Το έχει ένας γείτονας μου. Το αμάξι είναι κορυφή, ενώ είναι πολύ μεγάλο αλλά εξωτερικά φαίνεται κανονικό. Αλλά πριν 1,5 χρόνο ειχε την τιμή μιας καλής τωρινής έκδοσης της tonale... Όσο τα πουλάνε τώρα μεταχειρισμένα, είχε καινουργιο

• Like 3
Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο. Και μάλιστα μετακίνησα και την θέση 5 εκ πιο μπροστά και έρχομαι και φεύγω αυθημερόν Γιάννενα Αθήνα και είμαι κομπλέ! 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, imr είπε

32 για το τιπο???  Πραγματικα απορω ποιος θα το αγορασει

Το xceed αρκετα τιμιο σε αυτα τα λεφτα πλεον. Αν επερνα καινουργιο αυτοκινητο θα ηταν απο τις πρωτες επιλογες.  Κανω σκεψεις που και που αλλα καταληγω να κρατησω το c max οσο αντεξει η μεχρι να παρω ηλεκτρικο

Φαντάσου το compass ξεκινά από 34 υβριδικό. 

• Δημιουργία νέου...