Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 hours ago, dtk-386 said:

Υπάρχει. Είναι μεταμφιεσμένα Peugeot. :lol:

Φτηνότερα Peugeot. Όπως η seat είναι φτηνότερη VW. Η αντιστοιχία που φαίνεται να προσπαθεί να πετύχει ο όμιλος (όχι επίσημα αλλά με βάση πως προσεγγίζουν το προφίλ τους) είναι αυτός:

Alfa/DS - audi

Peugeot/Citroen- VW

Opel - seat

fiat - skoda 

κτλ.

2 hours ago, tsofras said:

να μην βελαζει και το αμάξι φορτωμένο με κλιματισμό σε ανηφόρα ενώ είναι SUV 1.5 τόνος

Αν απομονώσω αυτό, περιγράφεις αμάξι με ροπή, όχι με άλογα. Δηλαδή diesel…ξέρω ξέρω…. Απλά λέω… παλιά gullieta diesel 1.6 που δεν ξέρει τι πάει να πει ζημιά; Η ακόμα και δίλιτρο μεταχειρισμένο;

Υ.Γ. Ως κάτοχος Peugeot να συμφωνήσω με το icockpit. Τρελή μούφα. Ποτηροθηκη ακριβώς μπροστά από τον τεμπέλη κτλ. Καθόλου βολικό.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως επιμένω ότι ένα σκάφος σαν την giulia αλλά station είναι το ιδανικότερο (χώροι, άνεση, οδηγική απόλαυση), θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αν υπήρχαν λεφτά!!!!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mp123 είπε

Το λίγο μου άρεσε. 

Εγώ ούτε χθες ούτε μεθαύριο δεν έπαιρνα stelvio με 70κ.  

Οκ.. Αλλά αν έχει ή σειρά 1 40κ και τα seat   πεζό  κλπ 35κ τότε τα 70 μου φαίνονται οκ! 

Και συμφωνώ ότι alfa και suv δεν πάνε μαζί αλλά εδώ έβγαλε η Ferrari.... Είναι της μόδας τα σκασμένα?!! 

Επεξ/σία από @pnea1973
  • Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Οκ.. Αλλά αν έχει ή σειρά 1 40κ και τα seat   πεζό  κλπ 35κ τότε τα 70 μου φαίνονται οκ! 

Και συμφωνώ ότι alfa και suv δεν πάνε μαζί αλλά εδώ έβγαλε η Ferrari.... Είναι της μόδας τα σκασμένα?!! 

Και επειδή είναι της μόδας πρέπει να  την ακολουθήσουμε;  

Ανυγουει τι συζητάμε τώρα. 70κ αμάξι πρέπει να έχεις τουλάχιστον 100κ ετήσιο εισόδημα βρέξει χιονίσει. Δεν είναι για εμένα αυτά τα αυτοκίνητα. 25 αντε 30 το πολύ 

• Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, mp123 said:

Ανυγουει τι συζητάμε τώρα. 70κ αμάξι πρέπει να έχεις τουλάχιστον 100κ ετήσιο εισόδημα βρέξει χιονίσει. Δεν είναι για εμένα αυτά τα αυτοκίνητα. 25 αντε 30 το πολύ 

Ετσι ακριβως. Με 70κ παιρνεις ferrari, ή σπιτι. Για να παρεις 70κ αυτοκινητο πρεπει να σου περισευουν πολλα.

Το προβλημα ειναι οτι σημερα με 25κ οριακα παιρνεις duster, εχουν ακριβυνει τα παντα.

• Like 5
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, imr είπε

Ετσι ακριβως. Με 70κ παιρνεις ferrari, ή σπιτι. Για να παρεις 70κ αυτοκινητο πρεπει να σου περισευουν πολλα.

Το προβλημα ειναι οτι σημερα με 25κ οριακα παιρνεις duster, εχουν ακριβυνει τα παντα.

Σωστό αυτό που λες αλλά αν συμβιβαστείς βρίσκεις αμάξι . Δεν μπορούμε στην ζωή να τα έχουμε όλα. Αν τα θέλουμε όλα πρέπει και να τα πληρώσουμε ανάλογα. Αλλοιως συμβιβασμός με κατι στο budget.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, imr είπε

Όπως τα λες, με 70 προτιμώ να πάρω ένα σπίτι να το νοικιάζω… ακόμα και τα 50 που είχαμε δώσει μέσα σε 6 μήνες για 2 αμαξια (με δοσεις τα μισά) μου είχαν στοιχίσει αρκετά ψυχολογικά, πάλι καλά που δεν έχασα από τη μεταπώληση του ενος

• Like 4
Δημοσ.
4 minutes ago, mp123 said:

Σωστό αυτό που λες αλλά αν συμβιβαστείς βρίσκεις αμάξι . Δεν μπορούμε στην ζωή να τα έχουμε όλα. Αν τα θέλουμε όλα πρέπει και να τα πληρώσουμε ανάλογα. Αλλοιως συμβιβασμός με κατι στο budget.

Ετσι, πρεπει να συμβιβαστεις αναγκαστικα, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκεις κατι φτηνο, πρεπει να φρασεις τα 20 εστω για ενα μινι. 

4 minutes ago, paylidis said:

Όπως τα λες, με 70 προτιμώ να πάρω ένα σπίτι να το νοικιάζω… ακόμα και τα 50 που είχαμε δώσει μέσα σε 6 μήνες για 2 αμαξια (με δοσεις τα μισά) μου είχαν στοιχίσει αρκετά ψυχολογικά, πάλι καλά που δεν έχασα από τη μεταπώληση του ενος

Ειναι λεφτα που ειναι στον δρομο, και στην ουσια χανουν αξια μερα με την μερα.  Και τα σπιτια εχουν παει στον θεο αλλα με 70κ κανεις παρα πολλα πραγματα, ειτε για εισοδημα ειτε για ευχαριστηση (αγορα σπιτι/χωραφι/μαγαζι/ταξιδια/σπουδες κτλ)

Στην ουσια τα πετας, και για να πεταξεις 70κ πρεπει να εχεις λυσει πολλα οικονομικα θεματα

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, mp123 said:

Καθόλου εννοείται και γω αν είχα το δίλημμα στην πράξη, Giulia θα έπαιρνα!

ΑΛΛΑ είναι απο τις ελάχιστες περιπτώσεις που το suv είναι το ίδιο οδηγοκεντρικό  με το sedan (στο οποίο βασίζεται ουσιαστικά) Αν εξαιρέσεις οτι κάθεσαι ψηλά, δεν έχει "τζιπάτη" αίσθηση, σε πολύ κλειστά κομμάτια οκ προφανώς νιώθεις βάρος/μέγεθος αν πιέσεις αλλά λιγότερο απ΄οσο περιμένεις και πάλι. 

Πρίν το οδηγήσω δεν τρελενόμουν στην ιδέα και τον έψηνα για Giulia αλλά ήταν ευχάριστη έκπλήξη η Stelviο...και πώς θα κουβάλαγα τις κούτες άλλωστε;;; Είχα πάει με cla χωρίς να ξέρω μέγεθος και έφαγα ενα άκυρο πανηγυρικό 😂😂😂😂😂😂

Απο κει και πέρα τα περι χρημάτων προφανώς και ισχύουν, οταν ψωνίζεις premium αυτοκίνητα έχεις λύσει άλλα θέματα πρίν, δεν το συζητάμε. Η διαφορά είναι οτι τελευταία έχει κλείσει ενοχλητικά η ψαλίδα αναμεσα στα νορμάλ και τα μικρά "premium" με την απο πάνω κατηγορία

Επεξ/σία από and_64
  • Like 2
Δημοσ.
9 minutes ago, Nabuko said:

Fiat Tipo Cross και Fiat Tipo έχει κανένας άποψη?

Ειχα νοικιασει περσυ μια βδομαδα το Tipo

Σαν αμαξι 20ετιας στα παντα, ανυπαρκτη ποιοτητα. Πραγματικα μια κορολα του 2000 ειναι καλυτερη.

Καποτε ηταν απο τα πιο φτηνα καινουργια. Μπηκα να δω τιμες και βλεπω κατι 20ρια!! Μακρυα σε αυτην την τιμη. Αν ειχε 13-14 καινουργιο κατι θα ελεγε

Το sandero stepway ειναι καλυτερο και βγαινει και εργοστασιακο αεριο. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, imr είπε

Μπηκα να δω τιμες και βλεπω κατι 20ρια!

20αρια? Το cross 1000αρι με 100 άλογα έχει 32 χιλιάρικα 😄

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, imr είπε

Το sandero stepway ειναι καλυτερο και βγαινει και εργοστασιακο αεριο. 

Και τα 2 πάντως (Fiat , Dacia) 2 αστέρια στο Euroncap και όχι μόνο των συστημάτων ασφαλείας

1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Ε ούτε αυτό τα αξίζει όμως

Απλά το ένα αντί για 14 έχει 20 και το άλλο αντί για 22 έχει 32 :D

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα με τις τιμές κλπ για εμένα αν ήθελα οικογενειακό αυτοκίνητο το kia xceed είναι το ιδανικό  . Τιμή,  χώροι,  ιπποδύναμη  .

Πάλι καλά που δεν χρειαζομαστε μεσαίο η μεγαλο αυτοκίνητο και είμαστε στην κατηγορία μικρά. 

• Like 3
Δημοσ.
29 minutes ago, Nabuko said:

32 για το τιπο???  Πραγματικα απορω ποιος θα το αγορασει

1 minute ago, mp123 said:

Σήμερα με τις τιμές κλπ για εμένα αν ήθελα οικογενειακό αυτοκίνητο το kia xceed είναι το ιδανικό  . Τιμή,  χώροι,  ιπποδύναμη  .

Πάλι καλά που δεν χρειαζομαστε μεσαίο η μεγαλο αυτοκίνητο και είμαστε στην κατηγορία μικρά. 

Το xceed αρκετα τιμιο σε αυτα τα λεφτα πλεον. Αν επερνα καινουργιο αυτοκινητο θα ηταν απο τις πρωτες επιλογες.  Κανω σκεψεις που και που αλλα καταληγω να κρατησω το c max οσο αντεξει η μεχρι να παρω ηλεκτρικο

• Like 2
  • Δημιουργία νέου...