Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 minutes ago, tsofras said:

Ε πες και τι λέει το αμάξι

Eίχα ξαναγράψει νομίζω απο την 1η βόλτα οταν ήταν εντελώς του κουτιού, αλλά ας κάνω ενα update:

Τιμόνι υπεργρήγορο και ΞΥΡΑΦΙ σε βαθμό που  δεν το πιστεύεις για suv, στο normal προγραμμα ισως ειναι λιγο πιο βαρύ απ'οτι θα ήθελα αλλά τπτ πολύ ενοχλητικό.  Αυτό που είναι ενοχλητικό είναι ο κύκλος στροφής μέσα στην πόλη, σε πολλά στενά θες όπισθεν για να μπει. Δεν ξερω με μικρότερες ζάντες αν αλλάζει κατι, αυτο ειναι veloce έκδοση με 20αρες. 

Ο diesel έστρωσε επιτέλους και στo dynamic που "σφίγγουν" ολα, σασμάν, γκάζι, 4κίνηση κλπ πάει αέρα χωρίς να καίει κάτι τρελό, χοντρικά ~8+ κατι λίτρα/100 (τώρα έχει 16000κατι χλμ και δεν ζεί Αθήνα το αυτοκίνητο!)  Το adblue το πίνει αβέρτα πάντως λέει ο ιδιοκτήτης 🤣

Σε γκάζι νιώθεις την πισωκίνητη κατανομή της 4κίνησης, φαίνεται και στα γραφήματα στην οθόνη του infotainment η οποία οθόνη δουλεύει οκ, δεν θα πεις ουαου όπως με τους Γερμανούς αλλά δεν ενοχλεί κιολας. Η κάμερα απογοητευτική αλλά τουλάχιστον υπάρχει...

Σασμάν πολύ σωστό, στο normal σαν να χαζοπατινάρει στο λίγο γκάζι, ίσως είναι θέμα συνήθειας γιατί το οδηγώ πολύ περιστασιακά. paddles μεταλικά, σταθερά, κόπια απο ferrari = BIG WIN :D

Καθίσματα φοβερά, φουλ δερμάτινα, ηλεκτρικά (σφίγγουν και τα μάγουλα στο μπάκετ με κουμπι οπως της bmw) είχα πάει και μια Θεσ/κη πρόσφατα οπότε έγινε σοβαρό τεστ.

Κοινώς τέρμα driver's car, για κάποιον που το ψωνίζει συνειδητοποιημένα για να το κρατήσει ή leasing όπως ο δικός μου είναι άψογο αν αναλογιστείς εξοπλισμό/σπανιότητα/οδική συμπεριφορά στα ~70κ που έκανε όταν το πήρε πέρισυ.

Και μερικες φωτό για το οφθαλμόλουτρο της υπόθεσης

20220918_175040.jpg.bc3670939bfa9bd6fb0eaee37a6aeb94.jpgIMG-65a9953c12239ff618a682ab7e5afc59-V.jpg.1d015f825940d899882e3b533132a89e.jpg20221029_115836.jpg.cb6f535b17798f10ac1ccb116eab4a2c.jpg

18 minutes ago, tsofras said:

Και ο άλλος σου λέει την πήρα να μεταφέρω κούτες 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 αυτό βρέθηκε εύκαιρο πάτερ μου, θα πήγαινα με το allroad αλλά το έχει ο ιδιοκτήτης του σε αυτή τη φάση

• Like 11
  • Thanks 4
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imr είπε

Η stelvio ειναι λιγο too much αλλα την tonale την εχεις δει?

40K χωρίς αισθητήρες για 130 άλογα , #not

Δυσκολεύομαι πολύ με τις νέες τιμές και αυτά τα μηχανικά σύνολα να πάω να σκάσω 40 χιλιάρικα για κάτι αδύναμο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, imr είπε

Η stelvio ειναι λιγο too much αλλα την tonale την εχεις δει?

Το λίγο μου άρεσε. 

13 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Είμαι alfisti.. Την Stelvio την έπαιρνα αύριο πρωί.. Την tonale την είδα από κοντά αλλά δεν είναι afla. 

Εγώ ούτε χθες ούτε μεθαύριο δεν έπαιρνα stelvio με 70κ.  

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
9 minutes ago, mp123 said:

Εγώ ούτε χθες ούτε μεθαύριο δεν έπαιρνα stelvio με 70κ.  

Αν δεις τι παίρνεις σε αυτη την κατηγορία με 70κ θα σε πιάσουν τα γέλια...

Επειδή ειχα πάει και γω βόλτα σε διάφορες αντιπροσωπείες, η glc πετρέλαιο (το απλό οχι το υβριδικό) με 70 είχε μολις 3 έξτρα και οχι τίποτα σοβαρό τυπου amg pack και τέτοια, τερμα base ζαντα 17-18 κατι τετοιο, απλά ειχε βάλει ηλεκτρικά καθίσματα (επισης τα βασικα), το upgraded infotainment (οχι το τερμα καλό εννοείται!) και καποια πακετα για ντουλαπακια και ασυρματη φορτιση αν θυμάμαι καλά

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, and_64 είπε

Αν δεις τι παίρνεις σε αυτη την κατηγορία με 70κ θα σε πιάσουν τα γέλια...

Επειδή ειχα πάει και γω βόλτα σε διάφορες αντιπροσωπείες, η glc πετρέλαιο (το απλό οχι το υβριδικό) με 70 είχε μολις 3 έξτρα και οχι τίποτα σοβαρό τυπου amg pack και τέτοια, τερμα base ζαντα 17-18 κατι τετοιο, απλά ειχε βάλει ηλεκτρικά καθίσματα (επισης τα βασικα), το upgraded infotainment (οχι το τερμα καλό εννοείται!) και καποια πακετα για ντουλαπακια και ασυρματη φορτιση αν θυμάμαι καλά

Για γέλια εινσι σήμερα οι τιμές αυτό εινσι σίγουρο αλλά εγώ θα βολευόμουν και με την φτωχή GLC από την stelvio. Είμαι πολύ καλόβολος δεν έχω θέμα. Και με μια x3 δεν με χαλάει καθόλου για να κάνουμε και λίγο οικονομία να της ρίξουμε κάνα έξτρα επάνω ηλιοροφη κλπ. No problem

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Και ο άλλος σου λέει την πήρα να μεταφέρω κούτες 🤣

Καλός ο παίχτης. 

και εγώ το μεγάλο το έχω κάνει ντάτσουν 😂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τιμή , το μόνο αρνητικό :(

Συν ότι δεν είναι μερσεντες ,αουντι ,και μπεμβε αλλά έχουν την ίδια τιμή. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, sargus είπε

Ναι δεν είναι, είναι ανώτερο μηχάνημα οδήγησης!

Μια φορά και έναν καιρό ναι . Τώρα όχι πια. Μόνο η ιστορία έμεινε.  alfa και suv ΔΕΝ κολλάει. Δυστυχώς για εμάς των 50 έτσι είναι.Δεν διανοειτε άλφα και suv.Δεν έχει ένα 5πορτο χατσ , ένα μικρό τριπορτο , ένα κουπε. Και φυσικά σε τιμές κάτω των 3 Γερμανών.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsofras είπε

Έχει και ένα από test drive την ultimate edition στα 33

Αλλά δεν δίνω 33 χιλιάρικα  για astra 1.2 και να γεμίζει δαχτυλιες μέσα 🤣

Ξέρω είμαι παράξενος 

Εγώ λέω να ξεκολλήσεις λίγο από την καγκουρολογική και να θες πάντα πολλά άλογα/κυβικά.

Και εσύ ο ίδιος πολλές φορές λες ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο η ασφάλεια και η άνεση.

Δυστυχώς έτσι είναι πλέον τα πράγματα, λιγότερα κυβικά για να έχουν όσο γίνεται και λιγότερους ρύπους.

Έχεις δει σχεδόν όλες τις μάρκες, πήγαινε δες και την Tonale τουλάχιστον να λες ότι δοκιμάσες κάτι και από εκεί. 😛

3 ώρες πριν, tsofras είπε

40K χωρίς αισθητήρες για 130 άλογα , #not

Δυσκολεύομαι πολύ με τις νέες τιμές και αυτά τα μηχανικά σύνολα να πάω να σκάσω 40 χιλιάρικα για κάτι αδύναμο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Εγώ λέω να ξεκολλήσεις λίγο από την καγκουρολογική και να θες πάντα πολλά άλογα/κυβικά.

Και εσύ ο ίδιος πολλές φορές λες ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο η ασφάλεια και η άνεση.

Δυστυχώς έτσι είναι πλέον τα πράγματα, λιγότερα κυβικά για να έχουν όσο γίνεται και λιγότερους ρύπους.

Έχεις δει σχεδόν όλες τις μάρκες, πήγαινε δες και την Tonale τουλάχιστον να λες ότι δοκιμάσες κάτι και από εκεί. 😛

Με ενδιαφέρει η ασφάλεια και η άνεση αλλά να μην βελαζει και το αμάξι φορτωμένο με κλιματισμό σε ανηφόρα ενώ είναι SUV 1.5 τόνος

Δεν γίνεται αμάξι των 40.000€ να θέλει να βάλεις παραγγελία ως έξτρα αισθητήρες παρκαρίσματος, απλά το θεωρώ κοροϊδία 

• Like 1
  • Δημιουργία νέου...