zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, atrigane είπε Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ετοιμάζει καινούριο μοντέλο.. πόσο κοντά έφτασα να πάρω ένα μεταχειρισμένο aero πέρσι.. που θα έβρισκα ανταλλακτικα με σταμάτησε Άρα υπάρχει θέμα στα ανταλλακτικά ε; Γιατί υπάρχουν κάποια μεταχειρισμένα σε καλές τιμές.
atrigane Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, zio10 είπε Άρα υπάρχει θέμα στα ανταλλακτικά ε; Γιατί υπάρχουν κάποια μεταχειρισμένα σε καλές τιμές. Έβαλα δικό μου άνθρωπο να το ξεψαχνήσει κ ενώ το βρήκε σε πολύ καλύ κατάσταση, δηλαδή με ένα, ενάμιση χιλιάρικο ερχόταν σε κατάσταση να αντέξει πολύ ξύλο, μου λέει στο τελος "να δω που θα βρεις τα ανταλλακτικά" 2 1
mp123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Απορώ που στην περιπέτεια του Θωμά δεν έχει αναφερθεί το golf ? Τι κορολα ,γιαρις ,μαζντα 3 σιβικ, μέχρι σταρλετ έχει πέσει στο τραπέζι golf κάνεις; Γιατί; Αφού είναι το 2ο αγαπημένο ( αηδία με πιάνει και που το σκεφτωμε ) αυτοκίνητο στη χώρα μας ; μετά το στάρλετ που ακόμα εκεί ζούνε οι τογιοτεοι Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από mp123
imr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 1 hour ago, mp123 said: Απορώ που στην περιπέτεια του Θωμά δεν έχει αναφερθεί το golf ? Τι κορολα ,γιαρις ,μαζντα 3 σιβικ, μέχρι σταρλετ έχει πέσει στο τραπέζι golf κάνεις; Γιατί; Αφού είναι το 2ο αγαπημένο ( αηδία με πιάνει και που το σκεφτωμε ) αυτοκίνητο στη χώρα μας ; μετά το στάρλετ που ακόμα εκεί ζούνε οι τογιοτεοι Ε μια από τα ίδια με το Λεον είναι τι να το κάνει. 1
korakios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, zio10 είπε Αν πας σε εξωτερικό συνεργείου και σου κόψει απόδειξη πόσο πιο φτηνό θα βγει από την αντιπροσωπεία; Περίπου στα ίδια θα βγει πιστεύω... 20 τόσα χρόνια πάντως μπορεί και να μη μου έχουν κόψει ποτέ απόδειξη εκτός αντιπροσωπείας... μάλλον έχεις καιρό να πας σε αντιπροσωπία για σέρβις με τις ανατιμήσεις στα "αυθεντικά" ανταλλακτικά απλά λαδόφιλτρα ,είναι πάνω απο 50ρικο η διαφορά , φτάνει 100€ και σε κάποιες αντιπροσωπίες ξεπερνά .... _______________________________ Για πείτε καμιά άποψη για φίλτρο λαδιού αν το αλλάξω . Φέτος έκανα μόνο ~5000χλμ και λέω απλά να ανοίξει το φίλτρο να αδειάσει το υπόλοιπο λάδι και να μην πάρω καινούριο , δε βρίσκω και πολύ νόημα . Τι λέτε ? 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, korakios είπε Για πείτε καμιά άποψη για φίλτρο λαδιού αν το αλλάξω . Φέτος έκανα μόνο ~5000χλμ και λέω απλά να ανοίξει το φίλτρο να αδειάσει το υπόλοιπο λάδι και να μην πάρω καινούριο , δε βρίσκω και πολύ νόημα . Τι λέτε ? για 5-10 ευρο το συζητας αν θα το αλλαξεις η οχι?αλλαξε το... 1
korakios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Spoiler 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε για 5-10 ευρο το συζητας αν θα το αλλαξεις η οχι?αλλαξε το... σου στέλνω ΙΒΑΝ , 12€ έκανε πέρυσι , αν υπάρχει διαφορά θα σε ενημερώσω 😁
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, mp123 είπε Απορώ που στην περιπέτεια του Θωμά δεν έχει αναφερθεί το golf ? Τι κορολα ,γιαρις ,μαζντα 3 σιβικ, μέχρι σταρλετ έχει πέσει στο τραπέζι golf κάνεις; Γιατί; Αφού είναι το 2ο αγαπημένο ( αηδία με πιάνει και που το σκεφτωμε ) αυτοκίνητο στη χώρα μας ; μετά το στάρλετ που ακόμα εκεί ζούνε οι τογιοτεοι Δεν εχει χωρους... αν ειναι να ζοριζεται κραταει και το λεοντα... τελος για εμενα μονο SUV χρειαζεται (και μαλιστα C-suv)... απλα πρεπει να το αποδεχτει 4
denexo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, korakios said: Για πείτε καμιά άποψη για φίλτρο λαδιού αν το αλλάξω . Φέτος έκανα μόνο ~5000χλμ και λέω απλά να ανοίξει το φίλτρο να αδειάσει το υπόλοιπο λάδι και να μην πάρω καινούριο , δε βρίσκω και πολύ νόημα . Τι λέτε ? Ο δάσκαλος Τατούρης σε αντίστοιχη ερώτηση που του έκαναν απάντησε: όταν κάνεις μπάνιο δεν αλλάζεις εσώρουχο; Το κόστος για το φίλτρο λαδιού είναι μικρό οπότε go for it. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από denexo 5
dstilio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μα πως; αρνείται πεισματικά να οδηγήσει σε όρθια θέση. Θέλει να ξαπλωνει. Δύσκολα θα οδηγήσει SUV
tsofras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 25 λεπτά πριν, dstilio είπε Μα πως; αρνείται πεισματικά να οδηγήσει σε όρθια θέση. Θέλει να ξαπλωνει. Δύσκολα θα οδηγήσει SUV Κάνω μικρά βήματα Έχω ανεβάσει τη θέση στο Leon στα μισά (αν και δεν ξέρω αν στο δικό μου θα βολέψει αυτό), στο Mazda και στο Corolla Cross που μπήκα έστω στην έκθεση άφησα την θέση ψηλά , αν έκανα εχθές test drive δεν θα την χαμήλωνα. οκ δεν είμαι και 2 μέτρα , 1.83 είμαι αλλά έχω ψηλότερα πόδια οπότε βρίσκουν και στο τιμόνι. Τέρμα επάνω δεν μπορώ να το πάω το κάθισμα σε ότι έχω μπει 1
denexo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Θωμά έχουμε μιλήσει καθόλου για Seat Tarraco; Βλέπω ότι είναι μεγάλο σκάφος αλλά... Edit: ανακαλώ την πρόταση Καλύτερο το formentor Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2023 από denexo 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, denexo είπε Θωμά έχουμε μιλήσει καθόλου για Seat Tarraco; Βλέπω ότι είναι μεγάλο σκάφος αλλά... Edit: ανακαλώ την πρόταση Καλύτερο το formentor αδερφακι του κοντιακ ειναι, τιμια επιλογή (μιλαω για το κοντιακ δεν εχω αποψη για το tarraco) αλλα θεωρω δε θα του αρεσει... απο χωρους κοιμασαι ανετα μεσα αν σε διωξει η γυναικα απο το σπιτι ή προκύψει κατι "εκτακτο" 😂
mp123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε Δεν εχει χωρους... αν ειναι να ζοριζεται κραταει και το λεοντα... τελος για εμενα μονο SUV χρειαζεται (και μαλιστα C-suv)... απλα πρεπει να το αποδεχτει Ο λέοντας πρέπει να φύγει asap. Σβήνει, τρίζει, θα του μείνει ο μοχλός των ταχυτήτων στο χέρι καμία μέρα η θα πάρει το κιβώτιο στο χέρι. Εμένα άμα μου τα έκανε αυτά θα είχε φύγει χθες.Δεν ξέρω άμα μου βγάλει μια εταιρία ζημιά δεν ξαναπερνω την ίδια. Το μίνι μου έβγαλε τα χειριστήρια στο τιμόνι δεν δούλευαν ( 600 ευρώ κόστος) με κάλυψε η εγγύηση.Τωρα του έκανα αλλά δυo χρόνια αλιανζ που ειναι συνεργασια με μινι μπεμβε Αν βγάλει κάτι και δεν με καλύψει έφυγε χθες.Δεν κρατάω αμάξι όταν δεν έχω εγγύηση. Σουβ ο Θωμάς δεν είναι . Τον καταλαβαίνω.Οπως εμείς τώρα πια μόνο μικρό παίρνουμε. Δεν με ενδιαφέρουν τα μεσαία . 1
dstilio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 @tsofras το 308 τρώει μαύρο σαν Peugeot? Είναι χαμηλό… Εχω ψηθεί να συμπληρώσω λεφτά για πας σε κάτι premium πάντως!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις