Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Duh? Told ya 😅 (Που λενε κ οι πιτσιρικαδες)

Εσένα σκέφτηκα όταν έφαγα την χυλόπιτα 🤣

Και το χειρότερο και στις 2 περιπτώσεις είναι , ότι οκ καταλαβαίνω μπορεί να γίνει κάποιο μηχανογραφικό λάθος (προγραμματιστής είμαι)

Σε καμία απο τις 2 αντιπροσωπείες δεν σηκώθηκε ένας πωλητής να μου κύριε να δούμε το αμάξι μαζί , να κάνουμε έναν διακανονισμό , να σας ενημερώσω για το αμάξι

Απλά μου πέταξαν το αγγούρι και έφυγα σαν βρεγμένη γάτα .

Ούτε απέξω δεν ξαναπερνάω

Και επειδή είμαι τύπος που θέλω να αγοράζω απο κοντά λόγω συνεργείου , Mazda, Toyota, Peugeot  μαύρο

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θωμα στα εχω πει, πρεπει να πας σε premium, εκει θα βρεις το στοιχειωδη σεβασμο που επιζητας ως πελάτης (δικαιως μιας και θα τους δωσεις τα δουλεμενα λεφτα σου). Και παλι δεν ειναι ολοι τελειοι αλλα καμια σχεση με αυτες τις φαιδρότητες... (που τιμολογιακα πλεον ειναι σαν Premium)

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θωμα στα εχω πει, πρεπει να πας σε premium, εκει θα βρεις το στοιχειωδη σεβασμο που επιζητας ως πελάτης (δικαιως μιας και θα τους δωσεις τα δουλεμενα λεφτα σου). Και παλι δεν ειναι ολοι τελειοι αλλα καμια σχεση με αυτες τις φαιδρότητες... (που τιμολογιακα πλεον ειναι σαν Premium)

Ε εντάξει ρε Γιώργο δεν είναι μόνο οι premium μάρκες , είναι ανάλογα και η αντιπροσωπεία φαντάζομαι

π.χ. ΚΙΑ / Hyundai βουλιαγμένης για τα μπάζα , στη Συγγρού καταπληκτικές και οι 2

Εδώ στα μέρη μου

BMW τούμπανο η καλύτερη που έχω πάει απο όλες τις απόψεις

Seat ως αντιπροσωπεία (όχι αρχιμηχανικός αν και τον στόλισα αυτόν σε μία αξιολόγηση και πλέον με γλύφει) , αγαπημένη

Ctiroen , Opel , Suzuki πολύ καλοί

Ford απλά οκ

Renault για τα μπάζα

VW , Audi νιώθεις σαν φάντασμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Ε εντάξει ρε Γιώργο δεν είναι μόνο οι premium μάρκες , είναι ανάλογα και η αντιπροσωπεία φαντάζομαι

π.χ. ΚΙΑ / Hyundai βουλιαγμένης για τα μπάζα , στη Συγγρού καταπληκτικές και οι 2

Εδώ στα μέρη μου

BMW τούμπανο η καλύτερη που έχω πάει απο όλες τις απόψεις

Seat ως αντιπροσωπεία (όχι αρχιμηχανικός αν και τον στόλισα αυτόν σε μία αξιολόγηση και πλέον με γλύφει) , αγαπημένη

Ctiroen , Opel , Suzuki πολύ καλοί

Ford απλά οκ

Renault για τα μπάζα

VW , Audi νιώθεις σαν φάντασμα

Ναι ειναι κ που θα τυχεις, λογικα πχ πηγες καρεντα για Vag... ξεκαθαρο οχι εκτος αν πας συστημένος (αν θες πχ Vw θα σε στειλω συστημένο και θα σε εχουν σαν αρχοντα). Βόρεια ειναι καλυτερα τα πραγματα, μονο η audi καρεντα είχε κακη συμπεριφορά και το πλήρωσε, η τουοτα προφανως εξυπακουεται δε μπαινει καν στη λιστα...

προσωπικά εχω να λεω και για εκει που παω, και τα καφεδακια μου και καλη συμπεριφορά και όλα, αλλα και για τις υπολοιπες Premium στα ΒΠ (bmw merc), αψογοι. Πουθενα δεν αντικρυσα ρεζιλικια σαν αυτα που συζηταμε...

Στη VW ας πουμε που ειχα κλεισει τηλ. ραντεβου για TD ειχε γινει λαθος και ειχαν κλειδωσει το αμαξι, πηγα τελικως σαββατο με περιμενε και μου ειπαν απο μονοι τους αν θελω να το παρω ΣΚ και να το γυρισω δευτερα 8παρα το πρωι (δεν ηθελα).

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsofras είπε

Λάμδα Συγγρού

Είχα κάνει αίτηση για test drive , με πήραν τηλέφωνο , κλείσαμε το ραντεβού , ήρθε αμέσως μήνυμα επιβεβαίωσης και εχθές ήρθε και μήνυμα υπενθύμισης για σήμερα.

Συγνώμη αλλά Γιαπωνέζος αντιπρόσωπος 2 χυλόπιτες σε μία εβδομάδα

Πολύ στενό πάντως δεν το περίμενα , το πόδι μου έβρισκε στην κονσόλα , το Leon έχει πιο αεράτη θέση οδήγησης

Στην Πόλις στα Γλυκά Νερά τους ειχα πάρει να κάνω test drive την κορόλα βενζίνη. Τους λεω το έχετε; Ναι ναι το εχουμε. Και σε τηλέφωνο επιβεβαίωσης, πάλι το ίδιο. Ναι το έχουμε. Πάω απο εκεί, μου λένε "αα μονο το υβριδικό για test drive". Τέλος πάντων το πήρα να δω λιγο θεση οδήγησης κλπ αλλά το γύρισα γρήγορα. Όταν του είπα οτι χωρίς test drive δε το κλείνω, τότε βρήκαν ενος πωλητή που το είχε και μου το έδωσαν. 

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, paylidis είπε

Hyundai Βελμαρ άψογος ο πωλητής για αυτό και μας κέρδισε γιατί θέλαμε Toyota αρχικά.

• Like 4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Hyundai Βελμαρ άψογος ο πωλητής για αυτό και μας κέρδισε γιατί θέλαμε Toyota αρχικά.

Δε το αποκλειω, ομοιως και στη σιτροεν βρηκα καλο πωλητη (κ οπως ειπα σε συγκεκριμενη audi κακο)... Απλως σε καποιες μαρκες εχουν γραμμη να ειναι σουζα στο πελατη...

• Like 2
Δημοσ.

Το δικό μου Corolla το αγόρασα από Toyota Παπαδαμαντίου. Εξαιρετικοί και οι δύο πωλητές (ο Γιάννης και ο Μπάμπης). Το ίδιο και ο Σταμάτης ο αρχι-μηχανικός. Οπότε πιστεύω είναι περισσότερο θέμα αντιπροσωπείας όπως είπε και ο Θωμάς.

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, denexo είπε

Το δικό μου Corolla το αγόρασα από Toyota Παπαδαμαντίου. Εξαιρετικοί και οι δύο πωλητές (ο Γιάννης και ο Μπάμπης). Το ίδιο και ο Σταμάτης ο αρχι-μηχανικός. Οπότε πιστεύω είναι περισσότερο θέμα αντιπροσωπείας όπως είπε και ο Θωμάς.

Ίσως έχουν πάγια τακτική να σέβονται τον πελάτη, από κει (Αχαρνών) πήραμε κ το δικό μας(πριν μια ζωή περίπου)!!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, atrigane said:

Ίσως έχουν πάγια τακτική να σέβονται τον πελάτη, από κει (Αχαρνών) πήραμε κ το δικό μας(πριν μια ζωή περίπου)!!

Αντέχουν τόσο τα Toyota; 😜

Υ.Γ. Εδώ και κάποια χρόνια έχουν μόνο την αντιπροσωπεία στην Κάτω Κηφισιά.

Επεξ/σία από denexo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, denexo είπε

Αντέχουν τόσο τα Toyota; 😜

Υ.Γ. Εδώ και κάποια χρόνια έχουν μόνο την αντιπροσωπεία στην Κάτω Κηφισιά.

Τι να σου πω, παρά την κακομεταχείριση(που αν θέλουμε να μιλάμε με μοντέρνους όρους "απόπειρα αυτοκινητοκτονίας θα την λέγαμε!!) το starlet θα θάψει πολύ κόσμο αποτι φαίνεται.. μπρρρρ μακρυά από μας

ΥΓ. Παρόλα αυτά όταν μπαίνω να οδηγήσω το γερμανικό νιώθω ότι μπαίνω κάπου που με περιποιούνται, ότι με καλό-μαθαίνουν

Επεξ/σία από atrigane
  • Like 3
Δημοσ.

Αν πας σε εξωτερικό συνεργείου και σου κόψει απόδειξη πόσο πιο φτηνό θα βγει από την αντιπροσωπεία; Περίπου στα ίδια θα βγει πιστεύω...

20 τόσα χρόνια πάντως μπορεί και να μη μου έχουν κόψει ποτέ απόδειξη εκτός αντιπροσωπείας... :lol:

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν πας σε εξωτερικό συνεργείου και σου κόψει απόδειξη πόσο πιο φτηνό θα βγει από την αντιπροσωπεία; Περίπου στα ίδια θα βγει πιστεύω...

20 τόσα χρόνια πάντως μπορεί και να μη μου έχουν κόψει ποτέ απόδειξη εκτός αντιπροσωπείας... :lol:

Θα σου πω μόνο ότι ήθελα να κάνω τα πρώτα ενδιάμεσα λάδια και φίλτρο λαδιού. Η τιμή που με είπαν ήταν 200€. Και κράτησαν το αμάξι μέσα 3 ώρες. 

Γιατί να με υποχρεώνουν να πληρωνω τις εργατοώρες για μια υπόθεση 15 λεπτών;

Η τιμή δεν είναι ίδια σε εξωτερικό συνεργείο.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zio10 είπε

Η saab υπάρχει κανονικά; 

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ετοιμάζει καινούριο μοντέλο.. πόσο κοντά έφτασα να πάρω ένα μεταχειρισμένο aero πέρσι.. που θα έβρισκα ανταλλακτικα με σταμάτησε 

• Like 3

• Δημιουργία νέου...