tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να ξεκινήσω tai chi και chi gong ως ελαφριά γυμναστική, για να βγω λίγο από το σπίτι και για την καταπολέμηση άγχους-στρες Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο? Σαν φιλοσοφία πάντα μου άρεσε αλλά δεν έχω εμπειρία Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από tsofras
ge-lyk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Στις 25/8/2021 στις 2:14 ΜΜ, tsofras είπε Κάνει ένα κλακ - κλακ (δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς) σε κάθε αλλαγή ταχύτητας. Αυτός ο ήχος είναι απο το κιβώτιο, το πήγα για έλεγχο μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. Εκτός αυτού ακούω και κάποιους άλλους ήχους σχεδόν απο την ίδια περιοχή όταν πέφτω σε λακούβα ή όταν πατάω το γκάζι Το εντοπίζω αλλού τον ήχο Πάντως και στο dsg το κάνει και με τρέλανε και εμένα. Το έψαξα, όμως, λίγο και είναι γνωστό θέμα εδώ και αρκετό καιρό. Τουλάχιστον στο αυτόματο. Και μάλιστα θεωρείται φυσιολογικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα εάν θα το πάω στο συνεργείο
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, ge-lyk είπε Πάντως και στο dsg το κάνει και με τρέλανε και εμένα. Το έψαξα, όμως, λίγο και είναι γνωστό θέμα εδώ και αρκετό καιρό. Τουλάχιστον στο αυτόματο. Και μάλιστα θεωρείται φυσιολογικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα εάν θα το πάω στο συνεργείο Σε όλες τις αλλαγές? Γιατί και εγώ στο προηγούμενο μπορεί να ακκυγαυτα δισκάκια κάποιες φορές σε κάποιες αλλαγές με κατεβασμένα παράθυρα αν είχε ησυχία έξω και ήμουν σε κανά στενό. Καμία σχέση με αυτό που κάνει τώρα
ge-lyk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Σε όλες τις αλλαγές? Γιατί και εγώ στο προηγούμενο μπορεί να ακκυγαυτα δισκάκια κάποιες φορές σε κάποιες αλλαγές με κατεβασμένα παράθυρα αν είχε ησυχία έξω και ήμουν σε κανά στενό. Καμία σχέση με αυτό που κάνει τώρα Όχι. Με πολλή χαμηλή ταχύτητα . Και εγώ με ανοιχτό παράθυρο το ακούω μόνο. Και ιδιαίτερα εάν περάσω από σαμαρακια ή λακκούβα. Εάν γκουγκλαρεις "dsg rattling noise" θα βρεις πολλές περιπτώσεις. Αλλά ίσως είναι κάτι διαφορετικό, εφόσον είχες dsg και θα καταλάβαινες εάν ήταν κάτι αντίστοιχο
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δυνάμωστε λίγο το ραδιόφωνο ! Μην ασχολείστε με λεπτομέρειες κ χαρείτε τα αμαξια σας ! (Τα λέω που κ που για να τα ακούσω κ εγώ!) 2
ge-lyk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Δυνάμωστε λίγο το ραδιόφωνο ! Μην ασχολείστε με λεπτομέρειες κ χαρείτε τα αμαξια σας ! (Τα λέω που κ που για να τα ακούσω κ εγώ!) Εννοείται 😁. Και τα παράθυρα πάντα κλειστά. 1
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, ge-lyk είπε Όχι. Με πολλή χαμηλή ταχύτητα . Και εγώ με ανοιχτό παράθυρο το ακούω μόνο. Και ιδιαίτερα εάν περάσω από σαμαρακια ή λακκούβα. Εάν γκουγκλαρεις "dsg rattling noise" θα βρεις πολλές περιπτώσεις. Αλλά ίσως είναι κάτι διαφορετικό, εφόσον είχες dsg και θα καταλάβαινες εάν ήταν κάτι αντίστοιχο Όχι είναι διαφορετικό του DSG δεν ήταν τόσο ενοχλητικό 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Δυνάμωστε λίγο το ραδιόφωνο ! Μην ασχολείστε με λεπτομέρειες κ χαρείτε τα αμαξια σας ! (Τα λέω που κ που για να τα ακούσω κ εγώ!) Επειδή είμαι με τα παιδιά συνήθως οπότε δεν έχω δυνατά την μουσική ( που και μόνος δεν την έχω πλέον για να μην μου φεύγει η προσοχή) δεν μπορώ να το γλυτώσω. Μόνο αν κλείσω παράθυρα, αλλά είναι κρίμα όταν έχει δροσιά και είναι και ευκαιρία να ανοίξω ηλιοροφή 1
tsofras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά έχω ανησυχίες 🤣 Αφού τελείωσαν και οι διακοπές , βλέπω το αμάξι να κάθεται από κάτω εδώ και 15 ημέρες με μία εξαίρεση ένα μπάνιο στην Ανάβυσσο που το πήρα για να κουνηθεί λίγο και πήγα- ήρθα με τρελό πόνο στη μέση. Νομίζω τελικά ήταν λάθος η πώληση του Ibiza ( χμχμ ακούς Αντρέα? ) Γιατί τα 8 χιλιάρικα που κοστίζει παραπάνω το Leon ούτε θα τα κάνω απόσβεση ούτε τα εισπράττω από την γενική ευχαρίστηση του αυτοκινήτου Καταλαβαίνω τώρα τα λάθη της περσινής χρονιάς, αρχίζει και ο Σεπτέμβρης με φυσιολογικά έξοδα ( φροντιστήρια, δραστηριότητες) και θα προτιμούσα να έμενε και κάτι στην άκρη αντί να φεύγουν τα υπόλοιπα για το αμάξι. Από την άλλη δεν μου πάει η καρδιά να το δώσω αλλά δεν με καλύπτει και στο 100%
korakios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Πάρε το C3 της γυναίκας και παίρνετε το ibiza cng (το πιο οικονομικό σενάριο) Ή παίρνεις μτχ ή με δόσεις ακριβώς αυτό που θες ,χωρίς μήπως μα μου κτλ δηλαδή ακραίες λύσεις μιας και οι συμβιβασμοί δε σε πάνε 😁 2
tsofras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, korakios είπε Πάρε το C3 της γυναίκας και παίρνετε το ibiza cng (το πιο οικονομικό σενάριο) Ή παίρνεις μτχ ή με δόσεις ακριβώς αυτό που θες ,χωρίς μήπως μα μου κτλ δηλαδή ακραίες λύσεις μιας και οι συμβιβασμοί δε σε πάνε 😁 Έχω συμβιβαστεί πλέον με την ιδέα ότι κάτω από 30.000€ δεν υπάρχει κάτι που να το γουστάρω και να μου βγάζει τα περισσότερα γούστα Απλά μπαίνω περισσότερο σε αυτές τις σκέψεις γιατί το βλέπω να κάθεται και νιώθω λίγο βλάκας να το πληρώνω για ένα καλοκαίρι που δεν νιώθω και άνετα. Οπότε ουσιαστικά το πληρώνω γιατί μου αρέσει να το βλέπω 🤣
korakios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Οπότε ουσιαστικά το πληρώνω γιατί μου αρέσει να το βλέπω 🤣 αν σου αρέσει και μπορείς καντο . Αλλά μην κάθεσαι να χαλιέσαι 1
Grim Ripper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ λέω να ξαναγυρίσεις σε αυτό που είχες στην αρχή. 😛 1
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Εγώ λέω να ξαναγυρίσεις σε αυτό που είχες στην αρχή. 😛 Πολύ θα το ήθελα
Nabuko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, tsofras είπε Έχω συμβιβαστεί πλέον με την ιδέα ότι κάτω από 30.000€ δεν υπάρχει κάτι που να το γουστάρω και να μου βγάζει τα περισσότερα γούστα Απλά μπαίνω περισσότερο σε αυτές τις σκέψεις γιατί το βλέπω να κάθεται και νιώθω λίγο βλάκας να το πληρώνω για ένα καλοκαίρι που δεν νιώθω και άνετα. Οπότε ουσιαστικά το πληρώνω γιατί μου αρέσει να το βλέπω 🤣 Πούλα το και πάρε αυτό. Και θα σου μείνουν και ρέστα 1
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πούλα το και πάρε αυτό. Και θα σου μείνουν και ρέστα Μεγάλο , αν κάτσει και αλλάξω θα πάω σε κάτι μικρότερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις