NTC Labs Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, zanskou είπε Κάνεις όπου θες τα σέρβις (άρα και εκτός επίσημου δικτύου) και σε καλύπτει η εγγύηση κανονικά; σε ποια μάρκα; και πώς αποδεικνύεις τη σωστή και βάση προδιαγραφών κατασκευαστή συντήρηση του αυτοκινήτου; παραστατικα σε νομιμο συνεργειο και ασε τις αντιπροσωπειες να πουλανε τα φουμαρα τους αλλου Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από NTC Labs
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Καπου το εχουμε ξανασυζητησει αυτο (τουλ. 2 φορες). ΕΙναι τεραστιο ρισκο η καλυψη εγγυησης οταν κανεις σερβις εκτος. Ή για να ειμαστε πιο σωστοι εαν κανεις εντος θα σου καλυψουν πολλα περισσότερα σε σχεση με το να μη πηγαινες (πολλες φορες ακομα και τα ψιλα γραμματα θα αγνοησουν απλα κ μονο για να σε εχουν πελάτη). Το μεγα προβλημα ειναι ότι τα γενικα/εξειδικευμενα δεν εχουν στο 99% τους μηχανογραφημενο συστημα ωστε να κόψουν αποδειξεις όπως ακριβως πρεπει ωστε να εισαι καλυμμένος απο την αντιπροσωπεία σε περιπτωσεις εγγυησης. Οποτε ειναι πολυ πιο σοφο να πηγαινεις εντος για σερβις αλλα α) να κανεις ερευνα αγοράς μεταξυ αντιπροσώπων και β) να ζητας εκπτωση (θα τη δωσουν ειναι δεδομένο, μικρή ή μεγαλη) 5
tsofras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Δε το παιρνεις ενα ΣΚ για δοκιμες; δε μπορει να ειναι χειροτερο απο το 2008... Μωρέ όλα θα τα έπαιρνα ένα ΣΚ για δοκιμή , δεν βρίσκεις εύκολα. Είχα ψάξει για να νοικιάσω , τζιφος
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Κι εγώ πιστεύω πως είναι καλύτερο, ασχετως νομοθεσίας, να πηγαίνεις εντός για σέρβις. Σε μια στραβή σημασία εχει να εξυπηρετηθείς, όχι να πλακώνεσαι με την καθε αντιπροσωπεία και να προσπαθείς να αποδείξεις το δίκιο σου. Μπορεί κάποιες να ειναι νορμαλ, δεν αντιλέγω, αλλά σε άλλες να είναι κέρατα. 3
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Μωρέ όλα θα τα έπαιρνα ένα ΣΚ για δοκιμή , δεν βρίσκεις εύκολα. Είχα ψάξει για να νοικιάσω , τζιφος http://omegarentals.gr/car/citroen-c5-aircross/ ακριβουληδες βεβαια, αλλα εαν τους πεις οτι σε ενδιαφερει για αγορα και το θες για ενα μεγαλο Test drive Ισως στο δώσουν με κανενα κατοσταρικο συνολικά για το ΣΚ ειδαλλως: https://www.car.gr/rentals/view/40753166-citroen-c5-aircross-for-rent-perioxi-attiki-attiki-anatoliki-rafina (τα πρωτα 2 λινκ ηταν αυτα) για εμενα δες αν το εχει ο μακρης TD, ειναι απο τους καλυτερους και πιο εντιμους αντιπροσώπους σε οτι μαρκα πουλάει, ο Γιώργος ο πωλητης του ειναι επισης καλο και εξυπηρετικο παιδι (θελει ομως πολυ πρεσα για να κοψει στην τιμή), και πηγαινε εκει, θα βγαλεις ακρη 1
tzampatzis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 17 minutes ago, tsofras said: Μωρέ όλα θα τα έπαιρνα ένα ΣΚ για δοκιμή , δεν βρίσκεις εύκολα. Είχα ψάξει για να νοικιάσω , τζιφος Πάντως, αν και όταν το πουλήσεις το Leon υπάρχει και αυτό εδώ σαν επιλογή, παίρνεις ότι θες και σε μια βδομάδα πίσω (προφανώς έχει και ψηλά γράμματα - κυρίως ότι αφορά μόνο online αγορές). https://www.spotawheel.gr/money-back 1
tsofras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Πάντως, αν και όταν το πουλήσεις το Leon υπάρχει και αυτό εδώ σαν επιλογή, παίρνεις ότι θες και σε μια βδομάδα πίσω (προφανώς έχει και ψηλά γράμματα - κυρίως ότι αφορά μόνο online αγορές). https://www.spotawheel.gr/money-back Ναι τα έχω διαβάσει , έχεις 300 χιλιόμετρα (μετράει απο όταν φύγεις απο Παιανία και να το γυρίσεις εκεί ) 28 λεπτά πριν, paylidis είπε http://omegarentals.gr/car/citroen-c5-aircross/ ακριβουληδες βεβαια, αλλα εαν τους πεις οτι σε ενδιαφερει για αγορα και το θες για ενα μεγαλο Test drive Ισως στο δώσουν με κανενα κατοσταρικο συνολικά για το ΣΚ ειδαλλως: https://www.car.gr/rentals/view/40753166-citroen-c5-aircross-for-rent-perioxi-attiki-attiki-anatoliki-rafina (τα πρωτα 2 λινκ ηταν αυτα) για εμενα δες αν το εχει ο μακρης TD, ειναι απο τους καλυτερους και πιο εντιμους αντιπροσώπους σε οτι μαρκα πουλάει, ο Γιώργος ο πωλητης του ειναι επισης καλο και εξυπηρετικο παιδι (θελει ομως πολυ πρεσα για να κοψει στην τιμή), και πηγαινε εκει, θα βγαλεις ακρη omegarentals απο Παρασκευή - Δευτέρα 450 ε , Παρασκευή - Κυριακή 300ε
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι τα έχω διαβάσει , έχεις 300 χιλιόμετρα (μετράει απο όταν φύγεις απο Παιανία και να το γυρίσεις εκεί ) omegarentals απο Παρασκευή - Δευτέρα 450 ε , Παρασκευή - Κυριακή 300ε Ναι το δοκιμασα σα-δε 300€, ισως απο κοντα εφοσον το θες για αγορα να στο δωσουν πιο φθηνα
tsofras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Συντονιστείτε Πάω τελικά για το τεστ drive να αποκτήσω άποψη ---------------------------------------------- Ξεφτίλες αντιπρόσωποι 2η φορά σε μία εβδομάδα. Μετά απο τηλεφωνικό ραντεβού , 2 αυτοματοποιημένα μηνύματα υπενθύμισης του test drive , 15 λεπτά οδήγησης , 10 λεπτά να ψάχνω που να χώσω το αμάξι στο Parking πελατών που ενώ δεν είχαν ούτε έναν πελάτη ήταν γεμάτο...... Δεν είχαν το αμάξι για τεστ ντραϊβ , δεν είχαν καν το ραντεβού. Μου είπα να πάω αύριο , τους είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω Μπήκα μία να το δω αφού πήγα και απο εκεί Δεν μου άρεσε , στενομπούκι και πλαστικούρα Sorry @zanskou Καραγκιόζηδες επαγγελματίες Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από tsofras 8
zanskou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Συντονιστείτε Πάω τελικά για το τεστ drive να αποκτήσω άποψη ---------------------------------------------- Ξεφτίλες αντιπρόσωποι 2η φορά σε μία εβδομάδα. Μετά απο τηλεφωνικό ραντεβού , 2 αυτοματοποιημένα μηνύματα υπενθύμισης του test drive , 15 λεπτά οδήγησης , 10 λεπτά να ψάχνω που να χώσω το αμάξι στο Parking πελατών που ενώ δεν είχαν ούτε έναν πελάτη ήταν γεμάτο...... Δεν είχαν το αμάξι για τεστ ντραϊβ , δεν είχαν καν το ραντεβού. Μου είπα να πάω αύριο , τους είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω Μπήκα μία να το δω αφού πήγα και απο εκεί Δεν μου άρεσε , στενομπούκι και πλαστικούρα Sorry @zanskou Καραγκιόζηδες επαγγελματίες Wtf; σε ποια αντιπροσωπία παίχτηκε τέτοια φάση; το ραντεβού το είχες κλείσει online ή τους είχες πάρει τηλ;
tsofras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, zanskou είπε Wtf; σε ποια αντιπροσωπία παίχτηκε τέτοια φάση; το ραντεβού το είχες κλείσει online ή τους είχες πάρει τηλ; Λάμδα Συγγρού Είχα κάνει αίτηση για test drive , με πήραν τηλέφωνο , κλείσαμε το ραντεβού , ήρθε αμέσως μήνυμα επιβεβαίωσης και εχθές ήρθε και μήνυμα υπενθύμισης για σήμερα. Συγνώμη αλλά Γιαπωνέζος αντιπρόσωπος 2 χυλόπιτες σε μία εβδομάδα Πολύ στενό πάντως δεν το περίμενα , το πόδι μου έβρισκε στην κονσόλα , το Leon έχει πιο αεράτη θέση οδήγησης
Nabuko Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μέχρι σήμερα ήξερα ότι υπήρχαν ψωνισμένοι καλλιτέχνες κι αθλητές. Τώρα θα βάζουμε και τους πωλητές τουότα μέσα. Στο προφίλ στο ίνστα μάλλον γράφουν "Ινφλουένσε-κοντετ κρεάτορ-πωλητής τουότα" -Μπαμπά τι είναι αυτός που έβγαζες σέλφι μαζί του? -Είναι πωλητής τουότα παιδί μου Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από Nabuko 1
imr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Just now, Nabuko said: Μέχρι σήμερα ήξερα ότι υπήρχαν ψωνισμένοι καλλιτέχνες κι αθλητές. Τώρα θα βάζουμε και τους πωλητές τουότα μέσα. Στο προφίλ στο ίνστα μάλλον γράφουν "Ινφλουένσε-κοντετ κρεάτορ-πωλητής τουότα" Απλα δεν τους νοιαζει γιατι πουλανε μονα τους. Οι περισοτεροι που παιρνουν τουοτα δεν κοιτανε καν αλλη μαρκα. 5 1
Nabuko Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, imr είπε Απλα δεν τους νοιαζει γιατι πουλανε μονα τους. Οι περισοτεροι που παιρνουν τουοτα δεν κοιτανε καν αλλη μαρκα.
paylidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ξεφτίλες αντιπρόσωποι 2η φορά σε μία εβδομάδα. Μετά απο τηλεφωνικό ραντεβού , 2 αυτοματοποιημένα μηνύματα υπενθύμισης του test drive , 15 λεπτά οδήγησης , 10 λεπτά να ψάχνω που να χώσω το αμάξι στο Parking πελατών που ενώ δεν είχαν ούτε έναν πελάτη ήταν γεμάτο...... Δεν είχαν το αμάξι για τεστ ντραϊβ , δεν είχαν καν το ραντεβού. Μου είπα να πάω αύριο , τους είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω Μπήκα μία να το δω αφού πήγα και απο εκεί Δεν μου άρεσε , στενομπούκι και πλαστικούρα Sorry @zanskou Καραγκιόζηδες επαγγελματίες Duh? Told ya 😅 (Που λενε κ οι πιτσιρικαδες) 4 λεπτά πριν, imr είπε Απλα δεν τους νοιαζει γιατι πουλανε μονα τους. Οι περισοτεροι που παιρνουν τουοτα δεν κοιτανε καν αλλη μαρκα. αυτο ακριβως, η αληθεια βεβαια ειναι οτι περιμενα να παει, εφοσον ειχε επιβεβαιωμενο ραντεβου να το κανει οντως TD, κ να του πουν αυτο εκει ειναι παρτο και That's it Εχουν παει σε άλο λεβελ καφριλας Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις