tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Θυμήθηκε σήμερα να μου στείλει ο πωλητής απο την Mazda να πάω για test drive Του έστειλα "ήρθα , λείπατε, περίμενα 35 λεπτά , δεν μου έδωσε κανείς σημασία και έφυγα. Ευχαριστώ δεν θέλω να ξαναέρθω" Κανονικά πρέπει να στείλω ένα mail στην αντιπροσωπεία δεν ήταν εικόνα σοβαρής εταιρείας αυτή 6 πωλητές , οι 5 σε κάποια φάση το έξιναν ούτε καν με ρώτησαν τι θέλω 3
mp123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, tsofras είπε Καμία , δεν θα πάρω το Formentor για αυτό κοιτάω τις άλλες επιλογές Επιτέλους μια σωστή απόφαση. Μια χαρά. Πουλά, έχεις το c3 , και ψάχνεις με την ησυχία σου. Όχι άλλο σεατ. 5
imr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Θυμήθηκε σήμερα να μου στείλει ο πωλητής απο την Mazda να πάω για test drive Του έστειλα "ήρθα , λείπατε, περίμενα 35 λεπτά , δεν μου έδωσε κανείς σημασία και έφυγα. Ευχαριστώ δεν θέλω να ξαναέρθω" Κανονικά πρέπει να στείλω ένα mail στην αντιπροσωπεία δεν ήταν εικόνα σοβαρής εταιρείας αυτή 6 πωλητές , οι 5 σε κάποια φάση το έξιναν ούτε καν με ρώτησαν τι θέλω Αυτό γενικά είναι θέμα σε πάρα πολλες αντιπροσωπείες. Οκ τουοτα δεν τους νοιάζει πουλανε μόνα τους. Αλλά ειδικά για την μαζντα που πρέπει να προσπαθήσεις για να τα αγοράσει καποιος απορω. 2
mp123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Σήμερα που πηγαίναμε παραλιακή για καφέ είδα την νέα x1. Αισχος. Το προηγούμενο μοντέλο τρωγόταν με χαμηλωμα.Μπροστα είναι η ψησταριά, και πίσω το πέρασα για Σκόντα καρογκ. Μα καλά αντί να ομορφαίνουν τα αμάξια με φεισ λιφτ γιατί τα ασχημενουν; 2
Nabuko Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, mp123 είπε Σήμερα που πηγαίναμε παραλιακή για καφέ είδα την νέα x1. Αισχος. Για μένα είναι από τις λίγες BMW που μου αρέσουν. Και η προηγούμενη ωραία ήταν επίσης 1
tsofras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 37 λεπτά πριν, mp123 είπε Σήμερα που πηγαίναμε παραλιακή για καφέ είδα την νέα x1. Αισχος. Το προηγούμενο μοντέλο τρωγόταν με χαμηλωμα.Μπροστα είναι η ψησταριά, και πίσω το πέρασα για Σκόντα καρογκ. Μα καλά αντί να ομορφαίνουν τα αμάξια με φεισ λιφτ γιατί τα ασχημενουν; Δεν φτάνει που φρόντισε να έχεις και μπαρμπεκιου μαζί. Όλο παράπονα μου είστε
paylidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Η ψησταριά με ενοχλει κ εμένα αλλά κατά τα αλλά μου αρέσει. 1
NovaLacertae Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Η ψησταριά με ενοχλει κ εμένα αλλά κατά τα αλλά μου αρέσει. Το ίδιο και εμένα, εκτός από την μασκα, μου αρέσει το υπόλοιπο σαν σχεδίαση 2
and_64 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Mε m pack ή night pack δεν θυμάμαι πως τα λέει η BMW που είναι μαύρα τα "νεφρά" δείχνει πολύ διαφορετικη η μούρη. Το στάνταρ που είναι χρωμε είναι χάλια όντως... 3
Maurikycli Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Στις 21/7/2023 στις 9:22 ΜΜ, tsofras είπε Θυμήθηκε σήμερα να μου στείλει ο πωλητής απο την Mazda να πάω για test drive Του έστειλα "ήρθα , λείπατε, περίμενα 35 λεπτά , δεν μου έδωσε κανείς σημασία και έφυγα. Ευχαριστώ δεν θέλω να ξαναέρθω" Κανονικά πρέπει να στείλω ένα mail στην αντιπροσωπεία δεν ήταν εικόνα σοβαρής εταιρείας αυτή 6 πωλητές , οι 5 σε κάποια φάση το έξιναν ούτε καν με ρώτησαν τι θέλω Σε ποιά πήγες;
tsofras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Σε ποιά πήγες; autoone γλυφάδας
Maurikycli Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε autoone γλυφάδας Εκεί πήγα για το Mazda 2 και ήταν υποδειγματικοι. Μάλιστα μου το έφεραν νωρίτερα (παρέλαβα στις 14 Ιουλίου αντί για Σεπτέμβρη)
tsofras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Εκεί πήγα για το Mazda 2 και ήταν υποδειγματικοι. Μάλιστα μου το έφεραν νωρίτερα (παρέλαβα στις 14 Ιουλίου αντί για Σεπτέμβρη) Εγώ μετά απο την Renault που είχα πάει που ο πωλητής ήταν στο γραφείο , δεν σηκώθηκε καν και μας φώναζε τι θέλουμε να δούμε , είναι η 2η χειρότερη αντιπροσωπεία που έχω πατήσει απο πλευράς ενδιαφέροντος
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ μετά απο την Renault που είχα πάει που ο πωλητής ήταν στο γραφείο , δεν σηκώθηκε καν και μας φώναζε τι θέλουμε να δούμε , είναι η 2η χειρότερη αντιπροσωπεία που έχω πατήσει απο πλευράς ενδιαφέροντος Δεν έχεις πάει ακόμα στη ΤΟΥΟΤΑ για αυτό το λες 😂 1
mp123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, paylidis είπε Δεν έχεις πάει ακόμα στη ΤΟΥΟΤΑ για αυτό το λες 😂 Εγώ δεν περνάω ούτε από έξω. Ότι έλεγα για το γιαρις το παίρνω πίσω . Πότε μου δεν πρόκειται να πάρω τουοτα. . Όσο και να προσπαθώ δεν μου αρέσουν. Μετά το σελικα η τουοτα δεν έχει βγάλει αμάξι όμορφο. Είναι αξιόπιστα; Φυσικά είναι αφού το 99. 9 % που τα παίρνουν δεν τα ζορίζουν καθόλου. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2023 από mp123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις