Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Τσάμπα θα το είχα πάρει σε 2 μέρες, είναι κοντά μου το υπουργείο

Απλά είπα πόσο να κάνει απο το ΚΕΠ κανα μήνα ? Ας πάω που είναι ακόμη πιο κοντά και δεν έχει ουρά

Που να φανταστώ ότι θα κάνει 2 μήνες +

Ήμουν και στη φάση με την αλλαγή δουλειάς οπότε είπα θα το κρατήσω μέχρι να πάρω το leasing και μετά το πουλάω χωρίς άγχος

Πάρε πρέσαρε τους θωμα. Είναι ικανοί να τα έχουν χάσει ή να έχουν ξεχαστεί κάπου. Μέγα λάθος τα ΚΕΠ, εμένα προς τιμήν τους κάποτε μου το είχαν πει ότι θέλουν τουλάχιστον μήνα για την νέα άδεια 

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πάρε πρέσαρε τους θωμα. Είναι ικανοί να τα έχουν χάσει ή να έχουν ξεχαστεί κάπου. Μέγα λάθος τα ΚΕΠ, εμένα προς τιμήν τους κάποτε μου το είχαν πει ότι θέλουν τουλάχιστον μήνα για την νέα άδεια 

3 φορές έχω πάει δεν μπορώ να πρεσάρω κάπως αλλιώς , τους είπα να πάω στο υπουργείο μου είπαν δεν θα στην δώσουν  εφόσον ξεκίνησε απο το ΚΕΠ.

Με πήρε ο φίλος - πωλητής σήμερα για το Formentor που μου έχει κρατήσει, πήρε τον διεκπεραιωτή που έχουν ενώ άκουγα και του είπε ούτε αυτός μπορεί να κάνει κάτι αφού πήγε απο ΚΕΠ.

Οπότε απλά περιμένω  , κρατάω μικρό καλάθι πλέον με βλέπω απο Σεπτέμβρη

Καλώς ήρθατε στην 4η βιομηχανική επανάσταση :D

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, tsofras είπε

3 φορές έχω πάει δεν μπορώ να πρεσάρω κάπως αλλιώς , τους είπα να πάω στο υπουργείο μου είπαν δεν θα στην δώσουν  εφόσον ξεκίνησε απο το ΚΕΠ.

Με πήρε ο φίλος - πωλητής σήμερα για το Formentor που μου έχει κρατήσει, πήρε τον διεκπεραιωτή που έχουν ενώ άκουγα και του είπε ούτε αυτός μπορεί να κάνει κάτι αφού πήγε απο ΚΕΠ.

Οπότε απλά περιμένω  , κρατάω μικρό καλάθι πλέον με βλέπω απο Σεπτέμβρη

Καλώς ήρθατε στην 4η βιομηχανική επανάσταση :D

Σε τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε να το κάνεις κατευθείαν μέσω μιας σχολής οδηγών ως διεκπεραιωτές γιατί το υπουργείο τους τα κάνει πιο γρήγορα...

Έτσι έκανα για την πώληση του AUDI και μέσα σε 1 εβδομάδα βγήκε η άδεια στον ενδιαφερόμενο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, polyvios είπε

Σε τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε να το κάνεις κατευθείαν μέσω μιας σχολής οδηγών ως διεκπεραιωτές γιατί το υπουργείο τους τα κάνει πιο γρήγορα...

Έτσι έκανα για την πώληση του AUDI και μέσα σε 1 εβδομάδα βγήκε η άδεια στον ενδιαφερόμενο.

To ξέρω μαν , εξήγησα πως την πάτησα.

Το Ibiza που το έδωσα εδω πέρα στον φίλο , δεν πήγαμε καν υπουργείο , έδωσα ένα 20αρικό στον δικό τους στη Seat και τα έβγαλε και τα 2 σε μία μέρα

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

To ξέρω μαν , εξήγησα πως την πάτησα.

Το Ibiza που το έδωσα εδω πέρα στον φίλο , δεν πήγαμε καν υπουργείο , έδωσα ένα 20αρικό στον δικό τους στη Seat και τα έβγαλε και τα 2 σε μία μέρα

αν καίγεσαι κάνε καταγγελία μέσω Συνήγορου του Πολίτη

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, korakios είπε

αν καίγεσαι κάνε καταγγελία μέσω Συνήγορου του Πολίτη

Για δημόσιο φορέα ?

Αντίο ζωή θα έχει έρθει μέχρι τότε η άδεια 🤣

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Για δημόσιο φορέα ?

Αντίο ζωή θα έχει έρθει μέχρι τότε η άδεια 🤣

ε ναι , για δημόσιο φορέα είναι τέτοιες φάσεις (δεν έχει σχέση με Συνήγορο του Καταναλωτή)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, korakios είπε

ε ναι , για δημόσιο φορέα είναι τέτοιες φάσεις (δεν έχει σχέση με Συνήγορο του Καταναλωτή)

Δίκιο έχεις πάω να υποβάλλω έτσι για να δούμε

Edit: Την έκανα

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δίκιο έχεις πάω να υποβάλλω έτσι για να δούμε

Edit: Την έκανα

Άντε με το καλό 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polyvios είπε

Να 'ναι καλά το gov.gr.

Τον Μάρτιο αγόρασα αμάξι, πήγα Παρασκευή απόγευμα στον πωλητή και κάναμε την μεταβίβαση μέσω του gov.gr, την επόμενη Πέμπτη (δηλαδή μετά από 6 ημέρες) είχα την νέα άδεια κυκλοφορίας στα χέρια.

Με διεκπεραιωτές ξέρω ότι μπορείς να έχεις την άδεια κυκλοφορίας την ίδια ημέρα.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Να 'ναι καλά το gov.gr.

Τον Μάρτιο αγόρασα αμάξι, πήγα Παρασκευή απόγευμα στον πωλητή και κάναμε την μεταβίβαση μέσω του gov.gr, την επόμενη Πέμπτη (δηλαδή μετά από 6 ημέρες) είχα την νέα άδεια κυκλοφορίας στα χέρια.

Με διεκπεραιωτές ξέρω ότι μπορείς να έχεις την άδεια κυκλοφορίας την ίδια ημέρα.

Όχι ακριβώς. Γιατί πηγαίνουν συγκεκριμένες μέρες στο υπουργείο, 2 φορές την εβδομάδα.

Κάποιες φορές βγαίνει την ίδια μέρα, άλλες φορές στην επόμενη τους επίσκεψη.

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Ε θα το πουλήσω , μου κάνει κάτι κουλά τώρα τελευταία μου έχει σβήσει 2-3 φορές εν κινήσει με χαμηλές ταχύτητες

Αν δεν φύγει πριν το καλοκαίρι , θα βρω κάτι με ηρεμία απο Σεπτέμβρη και αν συνεχίσει να τα κάνει αυτά θα το δώσω ανταλλαγή μην πάρω και κάποιον στο λαιμό μου

Έτσι και αλλιώς για μετά το τέλος της εγγύησης δεν το κρατάω , παρα έχει βγάλει πολλά για 14000χλμ σε ούτε 3 χρόνια

Δεν θέλω να δω τι θα γίνει μετά , μέχρι και τα τακάκια έχουν αρχίσει να τσιρίζουν και είναι κουδουνίστρα

Ωραία άρα τι διαφορά έχει το λεον από το φορμεντορ  που μας έχεις φάει 1 χρόνο τώρα; Ένα υπερυψωμένο λεον είναι. Τα ίδια προβλήματα θα έχεις. Βρες κάτι άλλο. Πουλάτο όσο είναι καιρός πάτε τα χρήματα και σκέψου το καλύτερα.

• Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ωραία άρα τι διαφορά έχει το λεον από το φορμεντορ  που μας έχεις φάει 1 χρόνο τώρα; Ένα υπερυψωμένο λεον είναι. Τα ίδια προβλήματα θα έχεις. Βρες κάτι άλλο. Πουλάτο όσο είναι καιρός πάτε τα χρήματα και σκέψου το καλύτερα.

Καμία , δεν θα πάρω το Formentor για αυτό κοιτάω τις άλλες επιλογές

• Like 5
  • Δημιουργία νέου...