Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, paylidis said:

Για την Audi μου είχε μεταφερθεί ότι σου φέρνουν επιτόπου αυτοκίνητο και συνεχίζεις, αν η κινητή μονάδα δε μπορεί να το επισκευάσει άμεσα. 

Αυτο σε ποια οδικη? του γκρουπ που εχεις για καποια χρονια με την αγορα? (totalcare η κατι τετοιο)

Υπαρχει ασφαλιστικη που να εχει αυτην την καλυψη?

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

Αυτο σε ποια οδικη? του γκρουπ που εχεις για καποια χρονια με την αγορα? (totalcare η κατι τετοιο)

Υπαρχει ασφαλιστικη που να εχει αυτην την καλυψη?

Της κοσμοκαρ υποθέτω. Δε ξέρω εάν καλύπτει και σεατ σίγουρα τις 3 της κοσμοκαρ. Τη δίνουν με την αγορά και ανανεώνεται με κάθε σέρβις εντός του εξουσιοδοτημένου 

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, paylidis said:

Της κοσμοκαρ υποθέτω. Δε ξέρω εάν καλύπτει και σεατ σίγουρα τις 3 της κοσμοκαρ. Τη δίνουν με την αγορά και ανανεώνεται με κάθε σέρβις εντός του εξουσιοδοτημένου 

Αν οντως σου φερνουν αυτοκινητο επιτοπου ειναι καλη φαση και δεν σε νοιαζει να σπασει το dsg

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, imr είπε

Αν οντως σου φερνουν αυτοκινητο επιτοπου ειναι καλη φαση και δεν σε νοιαζει να σπασει το dsg

Να σου πω αυτά μου είχαν μεταφέρει προ τριετίας. Δεν έχω κάτσει να διαβάσω τους όρους. Κατά λέξη είχε ειπωθεί, έρχεται το κινητό συνεργείο (το έχω δει όντως αυτό το βανάκι πολλές φορές) και εάν δε φτιάχνεται σου φέρνει γερανός αντικατάστασης και παίρνει το δικό σου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτούσα το Renault Austral στην παρουσίαση του trcoff.gr . Λέω κατευθείαν να ένα ωραίο αυτοκίνητο. Πάω στο gocar να το συγκρίνω με το Corolla Cross και παθαίνω ένα mini shock με την τιμή! Ok, για να είμαι αντικειμενικός το ένα είναι 1.2 και το άλλο 2.0 (όσον αφορά φορολογία) αλλά και πάλι... 3κύλινδρο με ηλεκτροκινητήρα και CVT xtronic όπως το λέει, σχεδόν 50k! Και γιατί να τα δώσεις για το Austral και όχι σε ένα X1 sDrive20i

Επεξ/σία από denexo
  • Like 7
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, denexo είπε

Κοιτούσα το Renault Austral στην παρουσίαση του trcoff.gr . Λέω κατευθείαν να ένα ωραίο αυτοκίνητο. Πάω στο gocar να το συγκρίνω με το Corolla Cross και παθαίνω ένα mini shock με την τιμή! Ok, για να είμαι αντικειμενικός το ένα είναι 1.2 και το άλλο 2.0 (όσον αφορά φορολογία) αλλά και πάλι... 3κύλινδρο με ηλεκτροκινητήρα και CVT xtronic όπως το λέει, σχεδόν 50k! Και γιατί να τα δώσεις για το Austral και όχι σε ένα X1 sDrive20i

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα όταν είδα και εγώ το review

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Μάλλον θα έγινε και η Renault premium και δε το καταλάβαμε… και δε παίρνω Bmw Mercedes ή Audi ;

Έχουν βασιστεί όλοι στο "υβριδικό" και ανεβάζουν τις τιμές δίχως αύριο

• Like 3
Δημοσ.
50 minutes ago, denexo said:

Το είχα γράψει εδώ όταν έβγαλε η Renault τις τιμές. Εγώ το περίμενα γιατί είχα δει βίντεο με θετικές απόψεις.

50k! Πραγματικά πιστεύω δε θα πουλήσει ούτε 10 αυτοκίνητα. Και πολλά λέω. 

• Like 6
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μάλλον θα έγινε και η Renault premium και δε το καταλάβαμε…

Που είναι ο άλλος με το clio απ' το άλλο θέμα να το διαβάσει αυτό? 

Δημοσ.

Άσχετο αλλά είναι για να τρελαίνεσαι σε αυτή τη χώρα μερικές φορές.

2 μήνες και 10 μέρες και ακόμη δεν έχει γίνει η άρση της παρακράτησης μέσω ΚΕΠ

Τραγικό . έχω χάσει 2 αγοραστές για κάτι που θέλει 2 μέρες (που και αυτές πολλές είναι)

• Like 1
  • Sad 3
Δημοσ.
2 minutes ago, tsofras said:

Τραγικό . έχω χάσει 2 αγοραστές για κάτι που θέλει 2 μέρες (που και αυτές πολλές είναι)

γιατί τελικά το πουλάς; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, poihths είπε

γιατί τελικά το πουλάς; 

Ε θα το πουλήσω , μου κάνει κάτι κουλά τώρα τελευταία μου έχει σβήσει 2-3 φορές εν κινήσει με χαμηλές ταχύτητες

Αν δεν φύγει πριν το καλοκαίρι , θα βρω κάτι με ηρεμία απο Σεπτέμβρη και αν συνεχίσει να τα κάνει αυτά θα το δώσω ανταλλαγή μην πάρω και κάποιον στο λαιμό μου

Έτσι και αλλιώς για μετά το τέλος της εγγύησης δεν το κρατάω , παρα έχει βγάλει πολλά για 14000χλμ σε ούτε 3 χρόνια

Δεν θέλω να δω τι θα γίνει μετά , μέχρι και τα τακάκια έχουν αρχίσει να τσιρίζουν και είναι κουδουνίστρα

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Με ένα 20ευρω θα είχες καθαρίσει σε μια βδομάδα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Με ένα 20ευρω θα είχες καθαρίσει σε μια βδομάδα

Τσάμπα θα το είχα πάρει σε 2 μέρες, είναι κοντά μου το υπουργείο

Απλά είπα πόσο να κάνει απο το ΚΕΠ κανα μήνα ? Ας πάω που είναι ακόμη πιο κοντά και δεν έχει ουρά

Που να φανταστώ ότι θα κάνει 2 μήνες +

Ήμουν και στη φάση με την αλλαγή δουλειάς οπότε είπα θα το κρατήσω μέχρι να πάρω το leasing και μετά το πουλάω χωρίς άγχος

• Sad 1

• Δημιουργία νέου...