mp123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Βάλε ταινία , την Τετάρτη review Επειδή έχω το χάρισμα απο τώρα σου λέω θα ξενερωσεις. Τζάμπα θα πας.Με το που μπεις μέσα θα μεταφερθεις 10 χρονια πισω απο τον σχεδιασμο ,θα αρχίσεις δεν σου αρέσουν τα καθίσματα, η οθόνη είναι σαν έκτρωμα και το καλύτερο από όλα ο χειρισμός του αυτόματου κιβωτίου θυμίζει δεκαετία 90. Που πας Θωμά κάτσε σπίτι έχει ζέστη .Καλύτερα θα περάσεις . 1
oykas2001 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 https://www.caranddriver.gr/spy_photos/arthro/to_cupra_formentor_facelift_bgike_stous_dromous_ananeosi_me_aroma_tavascan-7822958/ 1
tsofras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 51 λεπτά πριν, mp123 είπε Επειδή έχω το χάρισμα απο τώρα σου λέω θα ξενερωσεις. Τζάμπα θα πας.Με το που μπεις μέσα θα μεταφερθεις 10 χρονια πισω απο τον σχεδιασμο ,θα αρχίσεις δεν σου αρέσουν τα καθίσματα, η οθόνη είναι σαν έκτρωμα και το καλύτερο από όλα ο χειρισμός του αυτόματου κιβωτίου θυμίζει δεκαετία 90. Που πας Θωμά κάτσε σπίτι έχει ζέστη .Καλύτερα θα περάσεις . Η αλήθεια είναι ότι πέρασα απέξω σήμερα και σκέφτηκα να μπω να το δω να μην τρέχω τσάμπα αν δεν μου αρέσει. Αναλόγως την ζέστη την Τετάρτη θα δω τι θα κάνω
li@m Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το είδες; σου αρεσε; Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από li@m
tsofras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 24 λεπτά πριν, li@m είπε Το είδες; σου αρεσε; Δεν πήγα αφού έκλεισα τεστ ντραιβ
li@m Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Απ έξω βρε πως σου φάνηκε; εκτός αν δεν υπάρχει στη βιτρίνα
mp123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, li@m είπε Απ έξω βρε πως σου φάνηκε; εκτός αν δεν υπάρχει στη βιτρίνα Τι να φανεί. Δεν βλέπετε το αυτοκίνητο. Όλα της τουοτα δεν βλέποντε. Είναι τόσο άσχημα αυτοκίνητα. Αδιάφορα σχεδιαστικά. Έχετε δει το νέο γιαρις που θα κυκλοφορήσει; Έχουνε πάρει το προηγούμενο από το τωρινό μοντέλο και του έχουν κάνει φεισ λίφτ . Οι άνθρωποι δεν παίζονται . Αντί να πάρουν το τωρινό να το σουλουπωσιυν πολυ πισω και λιγο μπροστα συν το ταμπλο έχουν πάρει 2 μοντέλα πριν . Εύγε στο σχεδιαστικό τμήμα. Αλλά να παραδεχτούμε πως είναι αξιόπιστα. Ως εκεί τίποτε άλλο για την τουοτα γενικά.. Υ.γ είδα στον δρόμο ένα της ρενο το Αρκάνα κάπως έτσι. Άλλη μ@λ@κια αυτό. 35κ. Το φορμεντορ τώρα δικαιώνετε . Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από mp123 3
tsofras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, li@m είπε Απ έξω βρε πως σου φάνηκε; εκτός αν δεν υπάρχει στη βιτρίνα Το έχω δει εξωτερικά , εμένα μου αρέσει (οκ όχι σαν το Formentor) είναι πιο σοβαρό , αλλά ωραίο είναι 7 ώρες πριν, mp123 είπε Τι να φανεί. Δεν βλέπετε το αυτοκίνητο. Όλα της τουοτα δεν βλέποντε. Είναι τόσο άσχημα αυτοκίνητα. Αδιάφορα σχεδιαστικά. Έχετε δει το νέο γιαρις που θα κυκλοφορήσει; Έχουνε πάρει το προηγούμενο από το τωρινό μοντέλο και του έχουν κάνει φεισ λίφτ . Οι άνθρωποι δεν παίζονται . Αντί να πάρουν το τωρινό να το σουλουπωσιυν πολυ πισω και λιγο μπροστα συν το ταμπλο έχουν πάρει 2 μοντέλα πριν . Εύγε στο σχεδιαστικό τμήμα. Αλλά να παραδεχτούμε πως είναι αξιόπιστα. Ως εκεί τίποτε άλλο για την τουοτα γενικά.. Υ.γ είδα στον δρόμο ένα της ρενο το Αρκάνα κάπως έτσι. Άλλη μ@λ@κια αυτό. 35κ. Το φορμεντορ τώρα δικαιώνετε . Εμένα μου αρέσει πολύ το Yaris , είναι καγκούρικο - need for speed - γιαπωνέζικο underground Άνετα το έπαιρνα για μικρό 1
li@m Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 7 hours ago, mp123 said: Τι να φανεί. Δεν βλέπετε το αυτοκίνητο. Όλα της τουοτα δεν βλέποντε. Είναι τόσο άσχημα αυτοκίνητα. Αδιάφορα σχεδιαστικά. Έχετε δει το νέο γιαρις που θα κυκλοφορήσει; Έχουνε πάρει το προηγούμενο από το τωρινό μοντέλο και του έχουν κάνει φεισ λίφτ . Οι άνθρωποι δεν παίζονται . Αντί να πάρουν το τωρινό να το σουλουπωσιυν πολυ πισω και λιγο μπροστα συν το ταμπλο έχουν πάρει 2 μοντέλα πριν . Εύγε στο σχεδιαστικό τμήμα. Αλλά να παραδεχτούμε πως είναι αξιόπιστα. Ως εκεί τίποτε άλλο για την τουοτα γενικά.. Υ.γ είδα στον δρόμο ένα της ρενο το Αρκάνα κάπως έτσι. Άλλη μ@λ@κια αυτό. 35κ. Το φορμεντορ τώρα δικαιώνετε . Καλά ούτε και εμένα μ αρέσουν. Όμως πρόκειται για υποκειμενικό κριτήριο. 2
mp123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsofras είπε Το έχω δει εξωτερικά , εμένα μου αρέσει (οκ όχι σαν το Formentor) είναι πιο σοβαρό , αλλά ωραίο είναι Εμένα μου αρέσει πολύ το Yaris , είναι καγκούρικο - need for speed - γιαπωνέζικο underground Άνετα το έπαιρνα για μικρό Εγώ καθόλου. Αναγκαστικά θα το έπαιρνα αλλά όχι. Είναι χάλια. Καλύτερα πόλο με ξηρου τυπου dsg κλαιν μαιν.Αφου λέτε πως η οδική του γκρουπ που δίνει με την μια αυτοκίνητο χίλιες φορές το πόλο. Δεν χωνεύεται το γιαρις . Πλαστικουρα μεσα. Υ.γ Δεν μου αρέσει τίποτα μα τίποτα στην κατηγορία των μικρών. Τίποτα είναι αίσχος. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από mp123 1
imr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 27 minutes ago, mp123 said: Εγώ καθόλου. Αναγκαστικά θα το έπαιρνα αλλά όχι. Είναι χάλια. Καλύτερα πόλο με ξηρου τυπου dsg κλαιν μαιν.Αφου λέτε πως η οδική του γκρουπ που δίνει με την μια αυτοκίνητο χίλιες φορές το πόλο. Δεν χωνεύεται το γιαρις . Πλαστικουρα μεσα. Υ.γ Δεν μου αρέσει τίποτα μα τίποτα στην κατηγορία των μικρών. Τίποτα είναι αίσχος. Όχι ρε συ δεν σου δίνουν κατευθείαν αυτοκίνητο εκεί που έμεινες. Αν έχεις μείνει στην ερημιά μόνος σου οκ σε φορτώνει η οδική αλλά αν είσαι με οικογένεια το έφαγες. Τρως ταλαιπωρία για να γυρισεις 1
mp123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, imr είπε Όχι ρε συ δεν σου δίνουν κατευθείαν αυτοκίνητο εκεί που έμεινες. Αν έχεις μείνει στην ερημιά μόνος σου οκ σε φορτώνει η οδική αλλά αν είσαι με οικογένεια το έφαγες. Τρως ταλαιπωρία για να γυρισεις Κατάλαβα. Άρα δεν έχω ποτέ ελπίδες να πάρω πόλο . Πάει και αυτό.
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, imr είπε Όχι ρε συ δεν σου δίνουν κατευθείαν αυτοκίνητο εκεί που έμεινες. Αν έχεις μείνει στην ερημιά μόνος σου οκ σε φορτώνει η οδική αλλά αν είσαι με οικογένεια το έφαγες. Τρως ταλαιπωρία για να γυρισεις Για την Audi μου είχε μεταφερθεί ότι σου φέρνουν επιτόπου αυτοκίνητο και συνεχίζεις, αν η κινητή μονάδα δε μπορεί να το επισκευάσει άμεσα. 1
gus90 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Υπάρχει κανένας κάτοχος bmw σειράς 1 να μας πει γενικές εντυπώσεις;
tsofras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, gus90 είπε Υπάρχει κανένας κάτοχος bmw σειράς 1 να μας πει γενικές εντυπώσεις; @aris_rom 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις