paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 44 λεπτά πριν, sargus είπε A ok, είχα μείνει στα 35-37 που έκανε κάποια στιγμή (μάλλον ήταν τιμές γνωριμίας στην αρχή). Και εγώ εκεί είχα μείνει. 46 δε ξέρω αλλά 42 το είχα δει προ εβδομάδων
turbat0s Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Στην απολύτως βασική φαντάζομαι θα το πάρει κάποιος που θέλει οπωσδήποτε να αγοράσει bmw, έστω και αν αυτή σέρνεται με τον θερμικό 15άρη (και βέβαια μέσα θα μοιάζει με φολκςβάγκεν ή ρενό). Αν θέλεις να ευχαριστηθείς X1 φτάνεις 50άρικο. 1
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, turbat0s είπε Στην απολύτως βασική φαντάζομαι θα το πάρει κάποιος που θέλει οπωσδήποτε να αγοράσει bmw, έστω και αν αυτή σέρνεται με τον θερμικό 15άρη (και βέβαια μέσα θα μοιάζει με φολκςβάγκεν ή ρενό). Αν θέλεις να ευχαριστηθείς X1 φτάνεις 50άρικο. Αρκετά πλούσια και καθόλου Ρένο η Vw είναι η βασική της. Από εκεί κ πέρα και γκολφ μπορείς να το φτάσεις 50000, δε λέει κάτι… 1
mp123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Στην απολύτως βασική φαντάζομαι θα το πάρει κάποιος που θέλει οπωσδήποτε να αγοράσει bmw, έστω και αν αυτή σέρνεται με τον θερμικό 15άρη (και βέβαια μέσα θα μοιάζει με φολκςβάγκεν ή ρενό). Αν θέλεις να ευχαριστηθείς X1 φτάνεις 50άρικο. Να μου λείπει άμα είναι να δώσω 50 για 136 άλογα. Τι να ευχαριστηθώ; λαμπάκια μπιχλιμπίδια τετραζωνικα κλίμα, και να με περνάει ο καγκουρας με το σαξο ; Υ.γ και να πηγαίνω εθνική με 100 για να μην κάψω βενζίνη; Άσε τα είδα 3 φορές που πηγαίνω ήρθα εθνική στην Καλαμάτα.που να ανοίξουν παραπάνω από 120 όλοι .Μην αρχίσουμε τώρα ναι καλά το όριο είναι τόσο κλπ. Το χ1, χ2 να τα ευχαριστηθεις ρολαρει εθνική 160 180. Αλλά που βενζίνη; καβούρια στο δεξί ποδι Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από mp123 3
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Έβαλε ο άλλος ΚΙΑ Xceed του 23 με τα 200 άλογα 33000 πριν κάτι ώρες και το ξανασκέφτηκε και το έβαλε 34 🤣
mp123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Έβαλε ο άλλος ΚΙΑ Xceed του 23 με τα 200 άλογα 33000 πριν κάτι ώρες και το ξανασκέφτηκε και το έβαλε 34 🤣 Πόσο κάνει αυτό αρχική ρε Θωμά;
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Έβαλε ο άλλος ΚΙΑ Xceed του 23 με τα 200 άλογα 33000 πριν κάτι ώρες και το ξανασκέφτηκε και το έβαλε 34 🤣 Μπράβο τον Φαίδων
mp123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 34 έχει τώρα το είδα. Οκ 34 το πήρε 34 το βάζει. Δεν βρίσκω κάτι λάθος. Μια χαρά.
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, mp123 είπε 34 έχει τώρα το είδα. Οκ 34 το πήρε 34 το βάζει. Δεν βρίσκω κάτι λάθος. Μια χαρά. Ναι μία χαρά μην χάσει και κανα Ευρώ , 6 μήνες βλέπω ίδια αμάξια σε αγγελίες και δεν τα ρίχνουν ούτε 500ε Αλλά το έβαλε 33 και μετά σου λέει κάτσε θα το πάρκαραν αρκετοί ας το βάλω 34 Και εμένα 57 το έχουν παρκάρει , με πήρε και ένας καραγκιόζης σήμερα για φάρσα ολόκληρος μαντράχαλος (απο την φωνή) Και μετά λένε γιατί πάμε και τα δίνουμε στις μάντρες Φάρσες , παζάρια εκτός ορίων , μαύρο χρήμα και ο κάθε περίεργος Ας τα διάλα Αν αποφασίσω τι θέλω θα πάω να το δώσω ανταλλαγή να τελειώνω βαρέθηκα τον κάθε πικραμένο 2
mp123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Ναι μία χαρά μην χάσει και κανα Ευρώ , 6 μήνες βλέπω ίδια αμάξια σε αγγελίες και δεν τα ρίχνουν ούτε 500ε Αλλά το έβαλε 33 και μετά σου λέει κάτσε θα το πάρκαραν αρκετοί ας το βάλω 34 Και εμένα 57 το έχουν παρκάρει , με πήρε και ένας καραγκιόζης σήμερα για φάρσα ολόκληρος μαντράχαλος (απο την φωνή) Και μετά λένε γιατί πάμε και τα δίνουμε στις μάντρες Φάρσες , παζάρια εκτός ορίων , μαύρο χρήμα και ο κάθε περίεργος Ας τα διάλα Αν αποφασίσω τι θέλω θα πάω να το δώσω ανταλλαγή να τελειώνω βαρέθηκα τον κάθε πικραμένο Τώρα ερχεσε στα λόγια μου. Που να μπλέκω με τον κάθε περίεργο. Οκ χάνω κάνα 1000ρικο αλλά δεν μπλεκω 1
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, mp123 είπε Τώρα ερχεσε στα λόγια μου. Που να μπλέκω με τον κάθε περίεργο. Οκ χάνω κάνα 1000ρικο αλλά δεν μπλεκω Κανα 2χίλιαρο χάνεις , αλλά αξίζει γιατί γλυτώνεις όλα τα άλλα
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Aν αυτός δεν είναι μέλος εδώ, καλέστε τον να έχει αντίπαλο ο @tsofras
mp123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Κανα 2χίλιαρο χάνεις , αλλά αξίζει γιατί γλυτώνεις όλα τα άλλα Τι 1 τι 2 εκεί θα κολλήσουμε τώρα. Εγώ στα έλεγα για το μαζντα δεν με άκουσες.Σοβαρα τώρα πες μας πιο αμάξι σου αρέσει πραγματικά και σε καλύπτει. Αυτή την απορία έχω.Φυσικα μέσα στο budget σου. Απορώ δλδ. Βλέπεις σουβ ψευτοσουβ που δεν τα θέλεις γιατί πας ; Εγώ ψάχνω μετά για μηχανή ενδιάμεση 700ρα μέσα στην πόλη είδα ένα πρωί 4 επιλογές έκανα τεστ την μια τέλος κατάλαβα τι θα πάρω. Μην μπλέκεις κατηγορίες έχεις χάσει την μπάλα.κρατα το λεον στην τελική και σε δύο χρόνια που θα λήξει η εγγύηση βλέπεις 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Aν αυτός δεν είναι μέλος εδώ, καλέστε τον να έχει αντίπαλο ο @tsofras Σοβαρά 20ρα ζαντα σε 136 άλογα αμάξι. Κλόουν το έκανε.Τζαμπα λεφτά και χαρμάν άστα να πάνε. Το χ1 θέλει 18ρα και χαμηλωμα 3 4 πόντους με καινούρια αμορτησεργια να δείξει αυτοκίνητο. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από mp123
zio10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν νομίζω , για χαβαλέ πάω να έχω άποψη Εκτός του Formentor δεν νομίζω ότι θα με συγκινήσει άλλο SUV, αδιάφορα μου φαίνονται σχεδόν όλα ακόμη και στην έκθεση . Και άσχετα που μου άρεσε το Formentor επειδή έχει τους χώρους και την άνεση σε ανάρτηση , ακόμη πιστεύω ότι είναι ένας αχρείαστος όγκος . Θα καταλήξω ποτέ με SUV ? Δεν ξέρω μπορεί , δεν παύει όμως να έχεις ένα βάρος και έναν αχρείαστο όγκο ειδικά για μέσα στην Αθήνα. Και γενικά η Ελλάδα τα έχει τα θέματα της , και το Σ/Κ που πήγα εκδρομή και έψαχνα να παρκάρω στη θάλασσα σε κάτι στενά δρομάκια σκέφτηκα που να είχα το Formentor να κάνω μανούβρες εδω μέσα Απλά σε άνεση δεν υπάρχει κάτι άλλο σε hatchback για να δω , μόνο το νέο Civic έχει μείνει Αν άφηνα την άνεση στην άκρη και ότι είναι τέρμα ηλίθια απόφαση , θα πήγαινα να παραγγείλω το δικό μου σε Cupra 2λιτρο με ηλιοροφή στα 38κ Αν άφηνα στην άκρη την ομορφιά θα πήγαινα να πάρω με 26κ ένα C3 Aircross που είναι άνετο , aisin και με χώρους Αν είναι να πάρεις citroen πάρε το c4. Ερώτηση, αυτή την tbi bank που βγάζει στο car την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Στα γρήγορα νομίζω ότι συμφέρει περισσότερο από καταναλωτικό άλλης τράπεζας.
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, mp123 είπε Τι 1 τι 2 εκεί θα κολλήσουμε τώρα. Εγώ στα έλεγα για το μαζντα δεν με άκουσες.Σοβαρα τώρα πες μας πιο αμάξι σου αρέσει πραγματικά και σε καλύπτει. Αυτή την απορία έχω.Φυσικα μέσα στο budget σου. Απορώ δλδ. Βλέπεις σουβ ψευτοσουβ που δεν τα θέλεις γιατί πας ; Εγώ ψάχνω μετά για μηχανή ενδιάμεση 700ρα μέσα στην πόλη είδα ένα πρωί 4 επιλογές έκανα τεστ την μια τέλος κατάλαβα τι θα πάρω. Μην μπλέκεις κατηγορίες έχεις χάσει την μπάλα.κρατα το λεον στην τελική και σε δύο χρόνια που θα λήξει η εγγύηση βλέπεις Σοβαρά 20ρα ζαντα σε 136 άλογα αμάξι. Κλόουν το έκανε.Τζαμπα λεφτά και χαρμάν άστα να πάνε. Το χ1 θέλει 18ρα και χαμηλωμα 3 4 πόντους με καινούρια αμορτησεργια να δείξει αυτοκίνητο. To Formentor μου αρέσει και με καλύπτει απλά το φοβάμαι Κάτσε και εσύ στα αυγά σου τώρα το πήρες το άλλο 170 άλογα γράφει όχι 136 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Αν είναι να πάρεις citroen πάρε το c4. Ερώτηση, αυτή την tbi bank που βγάζει στο car την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Στα γρήγορα νομίζω ότι συμφέρει περισσότερο από καταναλωτικό άλλης τράπεζας. Δεν έχει καν ράγες , 4 αστέρια Euroncap 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις