Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλά εγώ στις 10 ημέρες ακύρωσα 2 φορές το Leon και τελικά το πήρα αφού είχε μείνει 2 εβδομάδες στο γκαράζ της εταιρείας .

Σε 4 μήνες θα είμαι για ζουρλομανδύα

μαζι σου, με αρρωσταινει η αναμονή... σκεψου τωρα που δε το εχω καν αναγκη και το περιμενω το καινουργιο εχω σκασει, μεχρι κ μεσον πηγα να βαλω μπας και ερθει νωριτερα αλλα δε παιζει ετσι οπως ειναι το συστημα!!!

• Sad 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, paylidis είπε

μαζι σου, με αρρωσταινει η αναμονή... σκεψου τωρα που δε το εχω καν αναγκη και το περιμενω το καινουργιο εχω σκασει, μεχρι κ μεσον πηγα να βαλω μπας και ερθει νωριτερα αλλα δε παιζει ετσι οπως ειναι το συστημα!!!

wait, what? Κάπου έχω χάσει κάτι, αγόρασες αυτοκίνητο; 😄

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

wait, what? Κάπου έχω χάσει κάτι, αγόρασες αυτοκίνητο; 😄

περιμενω leasing 😁 και dsg (αφου δε πληρωνω τη ζημια και μου αρεσει, προφανως και θα το επαιρνα)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Απο τη δουλειά; Θα αντικαταστήσει το Q?

Ναι. Αλλά Το Q πήγε ήδη στη γυναίκα αντικατέστησε το καμικ 😎

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αντε θα πάω σήμερα μεσημέρι και για το CX-30

τσαμπα ειναι δε χανεις κατι

και ειναι και κατα 80% ιδιο με ferrari 🤣

La Ferrari Purosangue uguale alla Mazda CX-30: i social sono ...

• Like 3
Δημοσ.

Θωμά επειδή σε βλέπω ζεστό, ξεκινάω από τώρα μασαζάκι ... μην κάνεις κανά αστείο και σκοτώσεις το Leonjeff dunham silence GIF

Θα πουλήσεις με τρέχουσα αξία αλλά θα αγοράσεις κιόλας με τρέχουσα αξία - μην το ξεχνάς ;)

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, denexo είπε

Θωμά επειδή σε βλέπω ζεστό, ξεκινάω από τώρα μασαζάκι ... μην κάνεις κανά αστείο και σκοτώσεις το Leonjeff dunham silence GIF

Θα πουλήσεις με τρέχουσα αξία αλλά θα αγοράσεις κιόλας με τρέχουσα αξία - μην το ξεχνάς ;)

Ναι ακριβώς , για αυτό και κοιτάω είτε μοντέλα που δεν έχουν αρπάξει (όπως 118, Countryman) είτε ελαφρώς μεταχειρισμένα σαν το δικό μου που έχουν την αντίστοιχη διαφορά (π.χ. αν είχαν 5 χιλιάρικα διαφορά πριν 2 χρόνια τόση να έχουν και τώρα)

Να σκοτώσω το Leon , δεν το κάνω , αλλά και οι αριθμοί είναι σχετικοί.

Όταν πούλαγα αμάξια 2-3 ετών πριν 10 χρόνια έχανα τουλάχιστον 10 χιλιάρικα. Οπότε ήθελα άλλα 10 για να φτάσω στο ίδιο επίπεδο.

Τώρα το δίνω σχεδόν όσο το αγόρασα οπότε με την παραπάνω λογική αν κοιτάξω μέχρι τα 33 θα κάνω ότι κάνω τόσα χρόνια.

Το Formentor ας πούμε έχει πάρει 4 χιλιάρικα , τρώγεται η διαφορά

Το C5 Aircorss ας πούμε πήρε 12 χιλιάρικα , αυτή δεν τρώγεται :D

1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τι πήρες;

t-roc

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Αντε θα πάω σήμερα μεσημέρι και για το CX-30

Φανταστική επιλογή.  Σχεδιαστικά φουτουριστικο ( πρέπει να έχουν πληρώσει αδρά τον σχεδιαστή) .

Άψογος κινητήρας 2lt  150 hp. 

35κ.

Τι αλλο να ζητήσει κανείς από ένα αυτοκίνητο.  Άψογο.Τρελλη ευκαιρια

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Φανταστική επιλογή.  Σχεδιαστικά φουτουριστικο ( πρέπει να έχουν πληρώσει αδρά τον σχεδιαστή) .

Άψογος κινητήρας 2lt  150 hp. 

35κ.

Τι αλλο να ζητήσει κανείς από ένα αυτοκίνητο.  Άψογο.Τρελλη ευκαιρια

Ξέρω ότι κοροϊδεύεις αλλά δεν πειράζει.

Περιμένω για τεστ ντραιβ

Μπήκα στο mx5 ,με πόνεσε η μέση με το που έκατσα, δεν μπορούσα να βγω σαν τον κωλογερο, έρωτας πάντως 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, tsofras είπε

Περιμένω για τεστ ντραιβ

Μπήκα στο mx5 ,με πόνεσε η μέση με το που έκατσα, δεν μπορούσα να βγω σαν τον κωλογερο, έρωτας πάντως 

Θωμά έχεις δει το xceed το gt line αυτόματο 1.5 160 hp που το έχουν σκάρτα 32 ; Συν 5 χρόνια σέρβις , 7 χρόνια εγγύηση.   Στα σημερινά δεδομένα και με τι φοράει επάνω το αμάξι δεν είναι άσχημη επιλογή. Χίλιες φορές αυτό πάρα το μαζντα. 

Δεν είναι άσχημο οπτικά. Εγώ θα πήγαινα μια έκδοση κάτω που πάει στα 29  32 φουλ έξτρα έχει. 

Υ.γ ανυγουει και εγώ έκανα τεστ αυτό χθες και αρρωστησα. Hornet 750 92 hp 8600 έχει. Αρρωστησα.Το σκεφτώμε σοβαρα για τριτο ενδιαμεσο .Τουλάχιστον εγώ την βγάζω φτηνά.Ειμαι οικονομικό παιδί. Ταπεινό.

Screenshot_20230718_152838_Gallery~2.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 6
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Περιμένω για τεστ ντραιβ

Αστα αυτα, μετα τα πρωτα -αντα δεν ειμαστε για τετοια...

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mp123 είπε

Θωμά έχεις δει το xceed το gt line αυτόματο 1.5 160 hp που το έχουν σκάρτα 32 ; Συν 5 χρόνια σέρβις , 7 χρόνια εγγύηση.   Στα σημερινά δεδομένα και με τι φοράει επάνω το αμάξι δεν είναι άσχημη επιλογή. Χίλιες φορές αυτό πάρα το μαζντα. 

Δεν είναι άσχημο οπτικά. Εγώ θα πήγαινα μια έκδοση κάτω που πάει στα 29  32 φουλ έξτρα έχει. 

Υ.γ ανυγουει και εγώ έκανα τεστ αυτό χθες και αρρωστησα. Hornet 750 92 hp 8600 έχει. Αρρωστησα.Το σκεφτώμε σοβαρα για τριτο ενδιαμεσο .Τουλάχιστον εγώ την βγάζω φτηνά.Ειμαι οικονομικό παιδί. Ταπεινό.

Το είχα κάνει test drive , καλό σαν σύνολο , άβολο σκληρό κάθισμα και το τιμόνι δεν με ενθουσίασε

7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αστα αυτα, μετα τα πρωτα -αντα δεν ειμαστε για τετοια...

Ε αφού πήγα είπα να μπω αν το δώ

--------------------------

Το λοιπόν 1.5 ώρα ταλαιπωρίας να πάω και να έρθω μέσα στη κίνηση και τη ζέστη.

Δεν έκανα τεστ ντραιβ , είχα κλείσει στις 15.00 , πήγα ήταν ήδη σε τεστ ντραιβ αυτός που είχαμε μιλήσει.

Περίμενα μισή ώρα και σηκώθηκα και έφυγα , σημασία δεν μου δώσανε να την χέσω την αντιπροσωπεία.

Μπήκα και το είδα τουλάχιστον , meh

Ωραίο εξωτερικά , ποιοτικό μέσα , minimal , λόγω της Sport σχεδίασης το νιώθεις λίγο κλειστοφοβικό , το κάθισμα δεν με ξετρέλανε .

Γενικά δεν συγκλονίστηκα από χώρους και από το γενικό σύνολο (όπως σε όλα τα μη γερμανικά που έχω μπει)

Αυτά εν ολίγοις , ωραίοι επαγγελματίες , δεν φτάνει που πουλάνε δίλιτρα αν αγνοούν και τους πελάτες καλά θα πάνε 🤣

Έχε χάρη που η Toyota είναι σχεδόν απέναντι απο την δουλειά για αυτό έκλεισα test drive

• Like 3
  • Sad 1
  • Δημιουργία νέου...