denexo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, tsofras said: Έκλεισα την αλλη Τετάρτη test drive για το Corolla Cross, ας δούμε και ένα toyota να ακούσω και αυτό το CVT που λέτε όλοι To 1.8 ή το δίλιτρο; Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα πως από μία διαφορά της τάξης των 200cc προκύπτει μία τέτοια διαφορά σε ίππους (140 vs 197) Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από denexo
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, tsofras είπε Έκλεισα την αλλη Τετάρτη test drive για το Corolla Cross, ας δούμε και ένα toyota να ακούσω και αυτό το CVT που λέτε όλοι Να πληρώνεις ΦΠ για δίλιτρο και να ειναι Corolla Cross; Αμαρτία Πάντως δεδομένα το hybrid χάνει σε οδηγική συμπεριφορά και κερδίζει σε κατανάλωση εντός πόλης. Από τη στιγμή που κάνεις λίγα χιλιόμετρα, δεν ειναι για σένα 2
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, denexo είπε To 1.8 ή το δίλιτρο; Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα πως από μία διαφορά της τάξης των 200cc προκύπτει μία τέτοια διαφορά σε ίππους (140 vs 197) Το δίλιτρο 5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Να πληρώνεις ΦΠ για δίλιτρο και να ειναι Corolla Cross; Αμαρτία Πάντως δεδομένα το hybrid χάνει σε οδηγική συμπεριφορά και κερδίζει σε κατανάλωση εντός πόλης. Από τη στιγμή που κάνεις λίγα χιλιόμετρα, δεν ειναι για σένα Ναι , είμαι απο τους λίγους που θα το κοιτάξουν χωρίς να τους ενδιαφέρει η οικονομία Έτσι για να έχω μία ιδέα γιατί είναι και δίλιτρο όπως είπες, βάλε και ένα κόστος μπαταρίας που μπορεί να χρειαστεί , δεν ξέρω και τι παίζει με την μπαταρία αν κάνεις μικρή χρήση όπως εγώ
denexo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, tsofras said: Το δίλιτρο Ναι , είμαι απο τους λίγους που θα το κοιτάξουν χωρίς να τους ενδιαφέρει η οικονομία Έτσι για να έχω μία ιδέα γιατί είναι και δίλιτρο όπως είπες, βάλε και ένα κόστος μπαταρίας που μπορεί να χρειαστεί , δεν ξέρω και τι παίζει με την μπαταρία αν κάνεις μικρή χρήση όπως εγώ Η μπαταρία έχει 11 χρόνια εγγύηση (δεν ξέρω τι ακριβώς καλύπτει βέβαια). Πάντως Θωμά περιμένω πως και πως την ετυμηγορία για το CC γιατί so far έχεις δικάσει Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από denexo
zanskou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 52 λεπτά πριν, tsofras είπε Έκλεισα την αλλη Τετάρτη test drive για το Corolla Cross, ας δούμε και ένα toyota να ακούσω και αυτό το CVT που λέτε όλοι επιτέλους μπαίνεις στο δρόμο του θεού τέκνο μου
imr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 54 minutes ago, tsofras said: Έκλεισα την αλλη Τετάρτη test drive για το Corolla Cross, ας δούμε και ένα toyota να ακούσω και αυτό το CVT που λέτε όλοι Ε Ενταξει το μονο που θα σαρεσει για το cvt ειναι οτι δεν σπαει δεν χαλαει 4
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, denexo είπε To 1.8 ή το δίλιτρο; Πάντως ποτέ δεν κατάλαβα πως από μία διαφορά της τάξης των 200cc προκύπτει μία τέτοια διαφορά σε ίππους (140 vs 197) Είναι νομιζω τελείως διαφορετικό στήσιμο το 2λιτρο, άλλο θερμικό μοτέρ και άλλου τύπου μπαταρία. Ο κινητήρας του δίλιτρου ειναι η βαση για το 1,5 του Yaris-Yaris Cross 1
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 μπορω να γραψω ηδη το review του 🤣 αλλα δε το κανω θα το αφησω για να εχει σασπενς
denexo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, paylidis said: μπορω να γραψω ηδη το review του 🤣 αλλα δε το κανω θα το αφησω για να εχει σασπενς Στείλτο με pm να δούμε πόσο μέσα έπεσες Γιώργο όταν θα διαβάζουμε το μήνυμα του Θωμά την άλλη Τετάρτη!
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, tsofras είπε Έκλεισα την αλλη Τετάρτη test drive για το Corolla Cross Κι αν σου αρέσει τι γίνεται μετά? Car.gr υποθέτω 1
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κι αν σου αρέσει τι γίνεται μετά? Car.gr υποθέτω Δεν ξέρω αλλά αφού ψάχνομαι που ψάχνομαι ας έχω και μία προσωπική άποψη για να μην γράφω όσα διαβάζω απο άλλους μόνο 36 λεπτά πριν, denexo είπε Η μπαταρία έχει 11 χρόνια εγγύηση (δεν ξέρω τι ακριβώς καλύπτει βέβαια). Πάντως Θωμά περιμένω πως και πως την ετυμηγορία για το CC γιατί so far έχεις δικάσει Ε εντάξει άλλα μου αρέσουν άλλα όχι , είναι και θέμα με τη λογική το καβαλάς το αμάξι Το CC είπα ας το οδηγήσω να δω τι λέει απο άνεση και αν θα μπορούσα να συμβιώσω μαζί του λόγω αξιοπιστίας ή αν θα προτιμούσα τελικά κάτι λιγότερο αξιόπιστο αλλά με περισσότερο "χαρακτήρα" 1
Nabuko Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν ξέρω Οι υπόλοιποι ξέρουμε όμως. Σιγά μην έχεις την υπομονή να περιμένεις 12+ μήνες για καινούριο 😁 1
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Οι υπόλοιποι ξέρουμε όμως. Σιγά μην έχεις την υπομονή να περιμένεις 12+ μήνες για καινούριο 😁 Σίγουρα δεν την έχω Αλλά πάντα υπάρχει το car.gr , παίζει να πέσουν ακυρώσεις τώρα που έρχεται το 1.8 Επίσης ο αγώνας είναι πάντα να προλάβω το καλοκαίρι επειδή θέλω τους χώρους , την άνεση για τις εκδρομές και να γλυτώσω το γκρακ γκρουκ του κιβωτίου. Οπότε αν δεν κάνω την αλλαγή τώρα , θα μπορούσα να βάλω παραγγελία απο Σεπτέμβρη και να αλλάξω 30 γνώμες ή να βγάλω και αυτό το καλοκαίρι και να πω χέστο δεν το έχω ανάγκη 2
denexo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Για το δικό μου περίμενα 4 μήνες και με έπιασε ένα κατιτίς. Ειδικά δε που έπεσα και πάνω σε 15 Αύγουστο, χωρίς ηλεκτρολόγο για να περάσει τον συναγερμό... 1
tsofras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, denexo είπε Για το δικό μου περίμενα 4 μήνες και με έπιασε ένα κατιτίς. Ειδικά δε που έπεσα και πάνω σε 15 Αύγουστο, χωρίς ηλεκτρολόγο για να περάσει τον συναγερμό... Καλά εγώ στις 10 ημέρες ακύρωσα 2 φορές το Leon και τελικά το πήρα αφού είχε μείνει 2 εβδομάδες στο γκαράζ της εταιρείας . Σε 4 μήνες θα είμαι για ζουρλομανδύα
Προτεινόμενες αναρτήσεις