Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 minutes ago, paylidis said:

To kuga δε βγαινει αυτοματο εδω και μηνες, το σκεφτομουν και εγω...

Απο ολα οσα αναφερεις το μονο που μου κανει για καλη επιλογή ειναι το βολβο αλλα φοβαμαι να ρωτησω τιμουλα, οταν προ τριετίας που πηρα το Q3 ειχε 5-6 χιλιαρικα παραπανω (υποχρεωτικά αυτοματο εβγαινε βεβαια αλλα και παλι σεβαστη διαφορά)

1 minute ago, tsofras said:

Καλά για μεταχειρισμένο το XC40 όχι καινούριο που είναι 43+

Για ριξτου μια ματια και βασικα πιεσε τους για test drive σκ. Δεν το εχω δει απο κοντα αλλα εξωτερικα ειναι απο τα πιο ωραια suv και εχουν ανεβει πολυ μετα την εξαγορα απο τους κινεζουν

• Like 2
Δημοσ.

Θα έριχνα μια πολυ δυνατη περιθωριακη πρόταση αλλα απο ότι φαινεται το χανει στους ιππους

Subaru XV

Boxer μοτερ

τετρακινηση στανταρ

αυτοματο κιβωτιο στανταρ

δε σπαει δε χαλαει στανταρ επισης

τουμπανο εξοπλιστικά 

και κατω απο 30Κ (συν εξτρα καλοκαιρινες εκπτωσεις στα ετοιμοπαραδοτα)

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θα έριχνα μια πολυ δυνατη περιθωριακη πρόταση αλλα απο ότι φαινεται το χανει στους ιππους

Subaru XV

Boxer μοτερ

τετρακινηση στανταρ

αυτοματο κιβωτιο στανταρ

δε σπαει δε χαλαει στανταρ επισης

τουμπανο εξοπλιστικά 

και κατω απο 30Κ (συν εξτρα καλοκαιρινες εκπτωσεις στα ετοιμοπαραδοτα)

Ψηφίζεται απο τα καλύτερα ως σύνολο

Το boxer βέβαια δεν έχει βγει αξιόπιστο και σε αυτά τα λεφτά είναι ο 1.6 που είναι τάφος (επειδή το κοίταγα τώρα με την προσφορά)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντως στα αλογα το χανει, δε πρεπει να εχει turbo. Πως καταφεραν ομως να μην ειναι αξιοπιστο το Boxer? Κατι αντιστοιχα Alfa romeo 30 χρονων κελαηδανε ακομα...

(δε πας να το δεις για πλακα; - αν βρεις αντιπροσωπεία Subaru καπου 🤣)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, paylidis είπε

Οντως στα αλογα το χανει, δε πρεπει να εχει turbo. Πως καταφεραν ομως να μην ειναι αξιοπιστο το Boxer? Κατι αντιστοιχα Alfa romeo 30 χρονων κελαηδανε ακομα...

(δε πας να το δεις για πλακα; - αν βρεις αντιπροσωπεία Subaru καπου 🤣)

Εντάξει δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο , οι Boxer στα Subaru WRX δεν έχουν βγει αξιόπιστοι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Εντάξει δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο , οι Boxer στα Subaru WRX δεν έχουν βγει αξιόπιστοι

Ε ενταξει ρε συ, εκει μιλαμε για αλλες καταστασεις και άλλες συμπεριφορες στο μοτερ...

Προσωπικα 4 ατομα που ξερω με subaru, 2 impreza & 2 forester, στο συνεργειο μονο για σερβις εχουν παει τοσα χρόνια 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Ε ενταξει ρε συ, εκει μιλαμε για αλλες καταστασεις και άλλες συμπεριφορες στο μοτερ...

Προσωπικα 4 ατομα που ξερω με subaru, 2 impreza & 2 forester, στο συνεργειο μονο για σερβις εχουν παει τοσα χρόνια 

Ναι γενικά το συγκεκριμένο αμάξι παίζει σε πολλές λίστες ως το πιο αξιόπιστο και παράλληλα 4κίνητο αμάξι. Στον κινητήρα τα χαλάμε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι γενικά το συγκεκριμένο αμάξι παίζει σε πολλές λίστες ως το πιο αξιόπιστο και παράλληλα 4κίνητο αμάξι. Στον κινητήρα τα χαλάμε

Οντως ξενερα τα 116 αλογα, το 2023, που πας ρε καραμητρο... Ας ειχε εστω 140+ με ενα τουρμπακι...

κατα τα αλλα ως συνολο εχω ενθουσιαστει!

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Έχει χαθεί η μπάλα εγώ λέω. Έχεις επεκταθεί παντού πλέον και έχει γίνει χαοτική η κατάσταση με τα μοντέλα που προτείνονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Έχει χαθεί η μπάλα εγώ λέω. Έχεις επεκταθεί παντού πλέον και έχει γίνει χαοτική η κατάσταση με τα μοντέλα που προτείνονται.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε , αφού έχουν πέσει τα πάντα στο τραπέζι , θέλουμε out of the box προτάσεις πλέον 🤣

Εντάξει κουβέντα κάνουμε , σίγουρα δεν θα δώσω πάνω απο 31-32 χιλιάρικα (και παίζει να μην δώσω και τίποτα όπως πάει η κατάσταση)

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.
16 minutes ago, tsofras said:

Σε δουλειά να βρισκόμαστε , αφού έχουν πέσει τα πάντα στο τραπέζι , θέλουμε out of the box προτάσεις πλέον 🤣

Εντάξει κουβέντα κάνουμε , σίγουρα δεν θα δώσω πάνω απο 31-32 χιλιάρικα (και παίζει να μην δώσω και τίποτα όπως πάει η κατάσταση)

Το πιο βασικο, ειναι να κανεις ταξιδι σαν ανθρωπος. Επιλογες υπαρχουν παρα πολλες.

Και στο cupra να πας θα σε πιανει η μεση σου στα ταξιδια, δεν εχει κανενα νοημα. Παρε ενα ανετο suv για βασικο οικογενειακο να χωραει πραγματα και να βγαινεις ατσαλακωτος (ετσι και αλλιως δεν νομιζω να το κυνηγας σε ταξιδι με οικογενεια)

Μετα αν θελεις γουστα πας σε καποιο φτηνο μεταχειρισμενο (με κατω απο 10 βρισκεις αξιολογα mx5 nc πχ ). 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, imr είπε

Το πιο βασικο, ειναι να κανεις ταξιδι σαν ανθρωπος. Επιλογες υπαρχουν παρα πολλες.

Και στο cupra να πας θα σε πιανει η μεση σου στα ταξιδια, δεν εχει κανενα νοημα. Παρε ενα ανετο suv για βασικο οικογενειακο να χωραει πραγματα και να βγαινεις ατσαλακωτος (ετσι και αλλιως δεν νομιζω να το κυνηγας σε ταξιδι με οικογενεια)

Μετα αν θελεις γουστα πας σε καποιο φτηνο μεταχειρισμενο (με κατω απο 10 βρισκεις αξιολογα mx5 nc πχ ). 

και εγω εκει εχω καταληξει, μπορει να "χανεις" καποια πραγματα στα SUV (που και αυτο σχετικό ειναι) αλλα κανει πολυ πιο άνετο ταξιδι, σταματησε να με ποναει η μεση μου, ο αυχένας μου κλπ... επισης και στη πολη ακομα που σε μερικα σημεια με το hatch δεν εχεις καλη ορατοτητα με το SUV εισαι αρκετά πιο άνετος 

• Like 3

• Δημιουργία νέου...