zanskou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, poihths είπε είναι το ιδιο στενό πίσω όπως το hatsback οχι. ειναι πιο ευρυχωρο αλλά στην κατηγορια αυτη υπάρχουν και πολύ πιο ανετα μοντελα. @tsofras αν πας για corolla cross ασχολήσου με το διλιτρο για να το ευχαριστιέσαι. Μέσα όντως θα μπορούσε να ειναι καλύτερο ως προς την ποιοτητα κατασκευής αλλά προσωπικά, επειδή το έχω και το έχω λιώσει στα χλμ η ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει καθώς και η αίσθηση στο δρόμο ειναι εκπληκτικά. τα χαλαλίζω άνετα σε σχέση με μια καλύτερη επένδυση στις πόρτες ας πούμε που με τα χρόνια (και με τη χρήση που κάνω εγώ) θα εχει γινει χάλια. 1
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, zanskou είπε οχι. ειναι πιο ευρυχωρο αλλά στην κατηγορια αυτη υπάρχουν και πολύ πιο ανετα μοντελα. @tsofras αν πας για corolla cross ασχολήσου με το διλιτρο για να το ευχαριστιέσαι. Μέσα όντως θα μπορούσε να ειναι καλύτερο ως προς την ποιοτητα κατασκευής αλλά προσωπικά, επειδή το έχω και το έχω λιώσει στα χλμ η ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει καθώς και η αίσθηση στο δρόμο ειναι εκπληκτικά. τα χαλαλίζω άνετα σε σχέση με μια καλύτερη επένδυση στις πόρτες ας πούμε που με τα χρόνια (και με τη χρήση που κάνω εγώ) θα εχει γινει χάλια. Δεν διαφωνώ ότι είναι καλό αμάξι , μου αρέσει κιόλας εξωτερικά Τα 37 χιλιάρικα θα τα έδινα όμως μόνο για το Formentor που μου αρέσει ως σύνολο , αν είναι να κάνω εκπτώσεις τότε θα προτιμήσω κάτι φθηνότερο Στο CC μόνο σε δίλιτρο θα πήγαινα όχι στο 1.8 χωρίς ανεξάρτητη και με τα 140 άλογα, αν εξαιρέσεις ότι όντως θα έχει αξία μεταπώλησης ως Toyota στην Ελλάδα , η οικονομία στο καύσιμο εμένα δεν με απασχολεί με τα χιλιόμετρα που κάνω , αν βάλω και τον φόρο στο δίλιτρο θα μου βγεί λίγο πάνω απο 40 χιλιάρικα Οπότε ή Formentor και τα μυαλά στα κάγκελα (και λαχείο πως θα κάτσει απο αξιοπιστία) ή μεταχείρο σειρά 1 να γλυτώσω 10 χιλιάρικα Δίλιτρο σκεφτόμουν το δικό μου που το είχα βρει στα 24500 γιατί ήταν φθηνό άντε να έδινα μέχρι 30 για δίλιτρο , μετά πάνε πολλά στο σύνολο
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μπήκα στο FB club της X2 γελάνε και οι πέτρες Aftermarket carplay , retrofit ανοιγόμενους καθρέφτες , τριξίματα , σπάνε βάση μηχανής στα 20-30.000 χλμ , πρόβλημα στα καθίσματα Ευχαριστώ μπορώ να έχω τα παραπάνω με 15.000ε λιγότερα 🤣 Καταλαβαίνω ότι συνήθως σε αυτά τα group τα προβλήματα αναφέρουν , απλά βλέπεις ότι τελικά παντού υπάρχουν και είναι απλά αν είσαι τυχερός
dtk-386 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Γιατί πότε η BMW θεωρούνταν αξιόπιστη??? Το αντίθετο αν χαζέψεις λίγο youtube θα δεις γιατί είναι λόγος να μην αγοράσεις BMW. 1
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Γιατί πότε η BMW θεωρούνταν αξιόπιστη??? Το αντίθετο αν χαζέψεις λίγο youtube θα δεις γιατί είναι λόγος να μην αγοράσεις BMW. Ξέρω γω , δλδ αν θέλουμε αξιοπιστία δεν θα έχουμε ποιότητα (ιάπωνας - κορέατης) , αν θέλουμε ποιότητα δεν θα έχουμε αξιοπιστία 4
dtk-386 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Αν δεις ΗΠΑ και όχι μόνο τα προβλήματα που βγάζουν θα φρίξεις. Και ακριβά προβλήματα γιατί premium. Και όχι μόνο η BMW αλλά επειδή το ανέφερες και σου έκανε εντύπωση. Εχουν πολύ ακριβή συντήρηση.
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μια χαρα ειναι η Bmw σε σχεση με το γκρουπ... πριν μια δεκαετια θα σου ελεγα μη πλησιαζεις, πλεον ειναι μια χαρα (απλα κανεις την επεκταση εγγυησης καλου κακου) 2
dtk-386 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Η σύγκριση με VAG δεν το κάνει καλύτερο για την BMW. 1
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Η σύγκριση με VAG δεν το κάνει καλύτερο για την BMW. Και τι αλλο μενει στις επιλογες; αφου μονο ευρωπαικα του/μου αρεσουν...; mercedes? αντιο ζωη με τη τιμολόγηση που εχει 2
golden33 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Έχετε καθόλου άποψη για τα αυτόματα κιβώτια της Volvo? Κοιτάω ένα Volvo v40 του 2017.
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, golden33 είπε Έχετε καθόλου άποψη για τα αυτόματα κιβώτια της Volvo? Κοιτάω ένα Volvo v40 του 2017. Εχω ακουσει μολις 1 σπασμενο κιβωτιο ολα αυτα τα χρονια σε volvo... καποιος συμφορουμιτης ομως ανεφερε προ ημερων τραγικα προβληματα (μηχανικα), ψαξε το μηνυμα εαν μιλατε για το ιδιο μοντελο 1
john1987 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, zanskou είπε οχι. ειναι πιο ευρυχωρο αλλά στην κατηγορια αυτη υπάρχουν και πολύ πιο ανετα μοντελα. @tsofras αν πας για corolla cross ασχολήσου με το διλιτρο για να το ευχαριστιέσαι. Μέσα όντως θα μπορούσε να ειναι καλύτερο ως προς την ποιοτητα κατασκευής αλλά προσωπικά, επειδή το έχω και το έχω λιώσει στα χλμ η ενεργητική ασφάλεια που προσφέρει καθώς και η αίσθηση στο δρόμο ειναι εκπληκτικά. τα χαλαλίζω άνετα σε σχέση με μια καλύτερη επένδυση στις πόρτες ας πούμε που με τα χρόνια (και με τη χρήση που κάνω εγώ) θα εχει γινει χάλια. Το Corolla Cross ως τιμή σε σχέση με την αγορά είναι εξαιρετικό. Πες την ποιότητα κατασκευής την συνηθίζεις, όμως τους (εσωτερικους) χώρους γιατί να τους "θυσιασεις" όταν έχεις C-SUV; Από άνεση πως είναι το αυτοκινητο; 1
zanskou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 25 λεπτά πριν, john1987 είπε Από άνεση πως είναι το αυτοκινητο; για τα γούστα μου ειναι perfect fit. εχω οδηγησει και το RAV4 αλλά και διαφορα άλλα. από όλα ήταν μακράν το πιο άνετο και με την καλύτερη ανάρτηση στο δρόμο. εγω αυτό κοιτάω κατά βαση και φυσικά ασφάλεια και οικονομία καυσίμου. στην κατηγορία του δεν το χτυπάει κανένα αυτή τη στιγμή νομίζω που να μπορεί να τα συνδυάσει όλα μαζί. α και την τεράστια εγγύηση επισης Το αν εχει πλαστικό ή μαλακό υλικό στο ταμπλό μου ειναι παγερά αδιάφορο. 2
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Το κάρμα μίλησε, ο πιθανός αγοραστής πήρε άλλο αμάξι γιατί εγώ δεν δεχομουν όλο το ποσό σε μετρητά στο χέρι ( μαύρα) Ήρθα εκδρομή, μου βγήκε η μέση. Το κεφάλι μου είναι κλουβιο και δεν κοιτάω να πάρω κάτι άνετο τόσο καιρό
Nabuko Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Ήρθα εκδρομή, μου βγήκε η μέση. Το κεφάλι μου είναι κλουβιο και δεν κοιτάω να πάρω κάτι άνετο τόσο καιρό Μας λες απ' έξω απ' έξω ότι ψάχνεις για Citroen?
Προτεινόμενες αναρτήσεις