Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tsofras είπε

Λέω να πάω να κάνω ένα test drive το Mazda CX-30 να το δω που λένε καλά λόγια για την οδηγική αίσθηση , να δω τι λέει ο ατμοσφαιρικός κινητήρας και το κιβώτιο να έχω μία άποψη

Δεν πας να κάνεις και το Tonale ένα td και ας μην σκέφτεσαι να το αγοράσεις

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν πας να κάνεις και το Tonale ένα td και ας μην σκέφτεσαι να το αγοράσεις

Αποφεύγω να κάνω test drive αμάξια που δεν μπορώ να αγοράσω (οικονομικά) για να μην μπερδεύω και άλλο το κεφάλι μου (αλλιώς θα είχα οδηγήσει το VZ Formentor)

Δεν θέλω μετά να έχω να συγκρίνω κάτι ανώτερο που δεν μπορώ να το πιάσω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, paylidis είπε

λογικα εχεις κανει 2500 ή 7500 χλμ (αναλογα ποσα σου το εχουν ρυθμισμένο, υποθετω βενζινη ειναι), μαλακια παντως

Ενδεικτικά η εικόνα στη δικό μου

0B1C0DC8-6269-4DEC-90B1-FC9948CB8BE3.png

Πολύ καλύτερη η εικόνα που σου δίνει η εφαρμογή της Audi. Ελπίζω και σε μας τις βλάχες με τα VW να την υιοθετήσουν αυτή την προσέγγιση.

Βενζίνη ναι 1.0 mild hybrid DSG

Επεξ/σία από thodoris20s
  • Like 1
Δημοσ.
17 minutes ago, mp123 said:

Εσύ φίλε μου έχεις νομίζω το civic με τα 160 180 άλογα  το hatch του 21 22  ; Αν ναι άστο τέτοια αμάξια με τέτοια τιμή δεν ξαναβγαίνει.πολυ καλή επιλογή. Το μόνο γιαπωνέζικο που μου αρέσει. Αλλά το νέο πάει 40 φεύγα. Ούτε για αστείο.

Ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένος!

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Πολύ καλύτερη η εικόνα που σου δίνει η εφαρμογή της Audi. Ελπίζω και σε μας τις βλάχες με τα VW να την υιοθετήσουν αυτή την προσέγγιση.

Βενζίνη ναι 1.0 mild hybrid DSG

ουτε μεχρι εκει τους κοβει (να εχουν μια κοινη βαση στα apps τους)... κ στο Myskoda παντως τα περναγε και σκεψου ειχε και περισσότερες λειτουργειες απο της audi 

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

ουτε μεχρι εκει τους κοβει (να εχουν μια κοινη βαση στα apps τους)... κ στο Myskoda παντως τα περναγε και σκεψου ειχε και περισσότερες λειτουργειες απο της audi 

Κατάλαβα, παράνοια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sargus είπε

Ναι, καντο αυτό και πες μας.

Μπα άλλαξα γνώμη , βλέπω το θάβουν όλοι το αυτόματο , δίλιτρο και χωρίς τούρμπο , τσάμπα ο κόπος

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μπα άλλαξα γνώμη , βλέπω το θάβουν όλοι το αυτόματο , δίλιτρο και χωρίς τούρμπο , τσάμπα ο κόπος

Ευτυχες το 1998

μη μπλεξεις

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mp123 είπε

Μην πας καθόλου ρε Θωμά. Θα ξενερώσεις,.Άκουσε με. Που να τρέχεις με τόση ζέστη.

Γιαπωνέζικο είναι.Την αίσθηση του Γερμανού δεν την φτάνει συν το σαλονι του . Αλλά είναι αξιόπιστο κσι έχεις ησυχο το κεφάλι σου.

Δες το clubman . Το μόνο που σε χαλάει είναι το χρώμα. Πεστους να στο κάνουν configuration στο πράσινο σκουρο χρώμα με μαύρη οροφή συν 17ρες ζάντες και θα δεις άλλο αυτοκίνητο.Δεν το έχεις ψάξει καλά για το clubman.

Αν είναι να μην έχει autohold σαν το Coutryman ευχαριστώ δεν θα πάρω . Έχω μάθει 2.5 χρόνια να μην πατάω φρένο όταν σταματώ , δεν θα ξαναγυρίσω πίσω με όλες τις ελλείψεις που έχει κάθε μάρκα

Να ένας τρόπος που έχει το VAG group να σε κρατάει . Κοιτάς άλλες μάρκες και όλες έχουν ελλείψεις

Ναι οκ οι άλλες έχουν αξιοπιστία , κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις :D

2 λεπτά πριν, ideal09 είπε

@tsofras Εδώ είσαι. Αυτόματο λέει.  Έφυγες για ξεκοίλιασμα.

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334629664-seat-leon

* Κρίμα πάντως το αμάξι, ήταν υπερ-πλήρες.

Είναι και στη γειτονιά :D

DQ200 φοράει , δεν μου κάνει

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, denexo είπε

Θωμά td το Corolla Cross. Καβάλα το να έχεις ιδίαν άποψη.

Ναι το σκέφτομαι , αν και δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω ένα χρόνο να μου έρθει αμάξι

• Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, tsofras said:

Ναι το σκέφτομαι , αν και δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω ένα χρόνο να μου έρθει αμάξι

Λόγω δίλιτρου, θεωρώ πιο πιθανή μία ακύρωση από ότι για κάποιο 1.8 (ch-r, corolla)

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, denexo είπε

Θωμά td το Corolla Cross. Καβάλα το να έχεις ιδίαν άποψη.

Το ειδα στην αντιπροσωπεία. 8 μήνες παράδοση χωρίς κλειστή τιμή (ξεκινάει από 30.500 1,8 υβριδικό αυτοματο 140 αλογα).

Ενώ είναι C SUV (4,46μ) δεν έχει καθόλου χώρους μέσα. Η ποιότητα εντάξει κλασικα πλαστικουρα.

• Like 4
Δημοσ.
17 hours ago, tsofras said:

είναι το ιδιο στενό πίσω όπως το hatsback

• Sad 1

• Δημιουργία νέου...