Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Μην κολλάς στην κάμερα, μπαίνει και μετά.

7 ώρες πριν, tsofras είπε

Δεν την έχει καν για custom παραγγελία οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μαμά

Είναι το μόνο που με ενδιαφέρει βέβαια μετά το δικό μου και το Formentor.

Που και για το Formentor έναν ενδιασμο λόγω SUV, όγκου και μικρής πλεύσης τον έχω 

Μπαίνει κανονικά - τα bmw μαζί με τα vag αποδέχονται και γουστάρουν τα retrofit (αναφέρομαι στην εργοστασιακή κάμερα όχι μαϊμού)

• Like 3
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, john1987 είπε

ένα χρόνο του λέμε να πάρει τη σειρά 1 αυτός βρίσκει δικαιολογίες!

Καλά 1 χρόνο το λέμε , απο την άλλη θέλει και 6+ μήνες παράδοσης και δεν έχω πετύχει κανένα μεταχειρισμένο που να αξίζει την τιμή που ζητάει εκτός απο το μαύρο του @aris_rom αλλά δεν παίρνω μαύρο και ένα μπλε με ηλιοροφή που έφυγε σε μία ημέρα . Α και το άσπρο το καγκουρικο που σας είχα βάλει

Τώρα τα έχουν 29-30 χιλιάδες (2 χιλιάρικα κάτω απο καινούριο) ενώ είναι διετίας με πάνω απο 20.000 χλμ και μοντέλα του 21 με αναλογικό πίνακα (Ξέρω με 1000ε μπαίνει ο ψηφιακός)

Αλλά τι να κάνω να πάρω διετίας μεταχειρισμένο και να δώσω 1500ε για κάμερα-πίνακα για να μου βγεί όσο το καινούριο ?

Οπότε παίζει ρόλο και η διαθεσιμότητα

• Like 5
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλά 1 χρόνο το λέμε , απο την άλλη θέλει και 6+ μήνες παράδοσης και δεν έχω πετύχει κανένα μεταχειρισμένο που να αξίζει την τιμή που ζητάει εκτός απο το μαύρο του @aris_rom αλλά δεν παίρνω μαύρο και ένα μπλε με ηλιοροφή που έφυγε σε μία ημέρα . Α και το άσπρο το καγκουρικο που σας είχα βάλει

Τώρα τα έχουν 29-30 χιλιάδες (2 χιλιάρικα κάτω απο καινούριο) ενώ είναι διετίας με πάνω απο 20.000 χλμ και μοντέλα του 21 με αναλογικό πίνακα (Ξέρω με 1000ε μπαίνει ο ψηφιακός)

Αλλά τι να κάνω να πάρω διετίας μεταχειρισμένο και να δώσω 1500ε για κάμερα-πίνακα για να μου βγεί όσο το καινούριο ?

Οπότε παίζει ρόλο και η διαθεσιμότητα

Φιλαράκι στο έχω ξαναπεί. Όντως σωστά το σκέφτεσαι. Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν αλλά όπως σου είχα πει, είχα άλλα θέματα και καιγόμουν.  "Τυχερός" που βρήκα το συγκεκριμένο με τόσα χλμ και έξτρα την στιγμή που έψαχνα. 

Μείνε με το λεόν σου, τούμπανο είναι. Δεν κάνεις τόσα χλμ στην τελική. Ειδικά από την στιγμή που δεν σε τρελαίνει κάτι άλλο. 

Συμφωνώ ότι ο άσσος σε καλύπτει, αλλά από την στιγμή που δεν σου έκανε κλικ, μην κάνεις τέτοιο άνοιγμα. Κρίμα είναι.

Του χρόνου τέτοια εποχή θα βγει η επόμενη, αν εκεί αλλάξει κάτι σε αυτά που δεν σε "τραβάνε" τόσο, είναι άλλο κομμάτι. 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι ψάχνεις κάποιο λόγο να μην πάρεις το formentor και δεν βρίσκεις κάποιον πολύ πειστικό...

Από τη στιγμή που είναι το μόνο που σου λέει κάτι και έχεις την πολυτέλεια να δώσεις τα λεφτά που ζητάει για μένα παρ'το. 

Ούτε την εταιρεία θα τιμωρήσεις αν δεν το πάρεις, ούτε ένα λογικά software θέμα με την οθόνη είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Αν πάρεις κάτι άλλο συμβιβασμό θα κάνεις και θα σε τρώει. 

Δηλαδή ή μένεις όπως είσαι και τα ξοδεύεις αλλού ή παίρνεις το formentor και ησυχάζεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ νομίζω ότι ψάχνεις κάποιο λόγο να μην πάρεις το formentor και δεν βρίσκεις κάποιον πολύ πειστικό...

Από τη στιγμή που είναι το μόνο που σου λέει κάτι και έχεις την πολυτέλεια να δώσεις τα λεφτά που ζητάει για μένα παρ'το. 

Ούτε την εταιρεία θα τιμωρήσεις αν δεν το πάρεις, ούτε ένα λογικά software θέμα με την οθόνη είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Αν πάρεις κάτι άλλο συμβιβασμό θα κάνεις και θα σε τρώει. 

Δηλαδή ή μένεις όπως είσαι και τα ξοδεύεις αλλού ή παίρνεις το formentor και ησυχάζεις.

Την απόφαση θα την πάρει το κάρμα 🤣

Αν με πάρει αυτός που το θέλει για έλεγχο πριν φύγει το Formentor έχει καλώς 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, zio10 είπε

ΕΙΝΑΙ τεραστιο προβλημα... εδω κοτσαμ audi αδυνατει να λυσει τα προβληματα στις οθονες της (και η Vw παρεα η οποια ήδη παραδεχτηκε οτι τα σκατωσαν με τις οθονες τους), θα τα λυσει η σεατ; προσωπικα δε θα το επαιρνα με τιποτα με τοσο σοβαρο κατασκευαστικο θέμα...

Προσωπικά ειμαι τυχερός για 2 λόγους: αφενος δεν εχω (πολλα) κολληματα και αφετερου ο κλιματισμος ειναι με φυσικα πληκτρα. Απο εκει και πέρα 3 χρόνια και ακομα δε δουλευει οπως πρεπει...

• Like 1
Δημοσ.

Εμ μου ήθελαν οι τενεκέδες πλήκτρα αφής παντού. Ρε απαράδεκτοι πλήκτρα αφής στο τιμόνι? Κάπου έλεος.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

ΕΙΝΑΙ τεραστιο προβλημα... εδω κοτσαμ audi αδυνατει να λυσει τα προβληματα στις οθονες της (και η Vw παρεα η οποια ήδη παραδεχτηκε οτι τα σκατωσαν με τις οθονες τους), θα τα λυσει η σεατ; προσωπικα δε θα το επαιρνα με τιποτα με τοσο σοβαρο κατασκευαστικο θέμα...

Προσωπικά ειμαι τυχερός για 2 λόγους: αφενος δεν εχω (πολλα) κολληματα και αφετερου ο κλιματισμος ειναι με φυσικα πληκτρα. Απο εκει και πέρα 3 χρόνια και ακομα δε δουλευει οπως πρεπει...

Το πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες την είδαν ότι είναι εταιρείες λογισμικού, τα έχουν χώσει όλα σε μία οθόνη με κακοφτιαγμένο λογισμικό και πολλές φορές με ανύπαρκτη επεξεργαστική ισχύ.

Κανονικά θα έπρεπε είτε να κάνουν συνεργασίες με apple, google, microsoft, είτε να αφήσουν φυσικούς διακόπτες για τα βασικά για να μπορεί να είναι λειτουργικό το αυτοκίνητο και όλα τα υπόλοιπα να γίνονται από το software του κινητού, carplay, android auto κ.λ.π. Ένα τέτοιο παράδειγμα είχε παρουσιάσει η apple πρόσφατα και όλα δείχνουν ότι προς τα εκεί πηγαίνει η κατάσταση.

https://carbuyer.com.sg/2023-whats-new-in-the-next-gen-apple-carplay/

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Το πρόβλημα ξεκινάει από το γεγονός ότι οι αυτοκινητοβιομηχανίες την είδαν ότι είναι εταιρείες λογισμικού, τα έχουν χώσει όλα σε μία οθόνη με κακοφτιαγμένο λογισμικό και πολλές φορές με ανύπαρκτη επεξεργαστική ισχύ.

Κανονικά θα έπρεπε είτε να κάνουν συνεργασίες με apple, google, microsoft, είτε να αφήσουν φυσικούς διακόπτες για τα βασικά για να μπορεί να είναι λειτουργικό το αυτοκίνητο και όλα τα υπόλοιπα να γίνονται από το software του κινητού, carplay, android auto κ.λ.π. Ένα τέτοιο παράδειγμα είχε παρουσιάσει η apple πρόσφατα και όλα δείχνουν ότι προς τα εκεί πηγαίνει η κατάσταση.

ετσι ακριβως... σε εμενα πχ υπαρχει ενα BUG που εδω και 1.5 χρονο δε μπορουν να διορθώσουν (υπαρχει και σε άλλους με ομοιο configuration). Πηρα αντιπροσωπεία, τραβηξαν ολο το software backup το εστειλαν για αναλυση στη γερμανία κ φυσικα δεν εκαναν τιποτα γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εχουν ιδεα του τι πρεπει να κανουν για να λυθει το προβλημα. H απολυτη γελοιοτητα

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
13 minutes ago, thodoris20s said:

Βασικά ξεκίνησε από την Tesla που είναι όντως σε μεγάλο βαθμό εταιρία λογισμικού.

Το θέμα είναι ότι είδαν την τεσλα οι άλλοι που από λογισμικό το καλύτερα ήξεραν ήταν πως να ξεγελάσουν τα τεστ των ρύπων και πέταξαν τα πάντα σε μια οθόνη.

Για αυτό δεν εμπιστεύομαι κανέναν Ευρωπαίο κατασκευαστή και ειδικά το group για ηλεκτρικό 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mini cooper τριπορτο ώσπου να δύσει ο ήλιος.

Κάμερα οπισθοποριας  , clima διζωνικό, διχρωμία, αυτόματο κιβώτιο, αναλογικά όργανα ( δεν μπορω τα ταμπλετ η ηλεκτρονικά) και όλα αυτά στην βασική έκδοση χωρίς να δώσεις ευρώ παραπάνω. Μόνο ζαντα 16ρα συν τεμπέλη αυτά μόνο του λείπουν απο την βασική 

Απορώ πως και ο άσσος δεν  έχει στάνταρ την κάμερα. Αφού ίδια εταιρία είναι. Κιβώτιο μηχανή κλπ όλα ίδια.  Οκ έχει δίκιο ο Θωμάς που κολλάει στην κάμερα. Είναι βασικό πλέον.Μεγαλο φάουλ. Το αμάξι επουδενη δεν το τρύπας για ρετροφιτ κάμερα η την αηδία κάμερα στον καθρέφτη.

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζετε στο group VAG τι παίζει πλέον με το βιβλίο service; Απ' ότι μου είπαν στην αγορά πλέον έχει καταργηθεί και είναι ηλεκτρονικό. Αλλά εγώ μπαίνω στην εφαρμογή του We Connect και δεν έχει ιστορικό των service. Μόνο πότε είναι να γίνει το επόμενο.

Δημοσ.
16 minutes ago, mp123 said:

Mini cooper τριπορτο ώσπου να δύσει ο ήλιος.

Κάμερα οπισθοποριας  , clima διζωνικό, διχρωμία, αυτόματο κιβώτιο, αναλογικά όργανα ( δεν μπορω τα ταμπλετ η ηλεκτρονικά) και όλα αυτά στην βασική έκδοση χωρίς να δώσεις ευρώ παραπάνω. Μόνο ζαντα 16ρα συν τεμπέλη αυτά μόνο του λείπουν απο την βασική 

Απορώ πως και ο άσσος δεν  έχει στάνταρ την κάμερα. Αφού ίδια εταιρία είναι. Κιβώτιο μηχανή κλπ όλα ίδια.  Οκ έχει δίκιο ο Θωμάς που κολλάει στην κάμερα. Είναι βασικό πλέον.Μεγαλο φάουλ. Το αμάξι επουδενη δεν το τρύπας για ρετροφιτ κάμερα η την αηδία κάμερα στον καθρέφτη.

Ποσο βγαινει βασικη?

Καλο το τριπορτο αλλα δεν βολευει καθολου για οικογενεια.

• Δημιουργία νέου...