tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, majnun είπε Παλιό δεν είναι, αλλά για 31 χιλιάδες seat 5ετίας, κάπως μου κάθεται. Ε οκ είναι Cupra αλλά και πάλι συμφωνώ 8 λεπτά πριν, zio10 είπε Ε καλά δεν είναι και παλιό 5 ετών! Πάντως το formentor είμαι πολύ εντυπωσιακό αμάξι, πέτυχα πάλι ένα και μου έκανε εντύπωση. Και πρέπει να έχει πουλήσει και αρκετούτσικα γιατί όλο και πετυχαίνω στον δρόμο! Άσε έφυγαν όλα τα ετοιμοπαράδοτα , ένα άσπρο έμεινε σαν και αυτό που είχα πάρει test drive. Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην το κλείσω , με πήρε και το παλικάρι που θέλει το δικό μου ..... Και πλέον δεν σκέφτομαι τα λεφτά αλλά την αξιοπιστία και τον όγκο
atrigane Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε οκ είναι Cupra αλλά και πάλι συμφωνώ Άσε έφυγαν όλα τα ετοιμοπαράδοτα , ένα άσπρο έμεινε σαν και αυτό που είχα πάρει test drive. Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην το κλείσω , με πήρε και το παλικάρι που θέλει το δικό μου ..... Και πλέον δεν σκέφτομαι τα λεφτά αλλά την αξιοπιστία και τον όγκο Από αξιοπιστία τι φοβάσαι κάτι που έχεις ακούσει συγκεκριμένα ή το άγνωστο πιο πολύ;
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, atrigane είπε Από αξιοπιστία τι φοβάσαι κάτι που έχεις ακούσει συγκεκριμένα ή το άγνωστο πιο πολύ; Με την οθόνη έχει γίνει χαμός 2 χρόνια τώρα , οκ βάζουν αναβαθμίσεις αλλά δεν ξέρω αν τα φτιάξουν όλα ποτέ. Κρίμα να είσαι στον καύσωνα και να μην έχεις κλιματισμό επειδή έχει θέμα η οθόνη. Κάτι που σκεφτόμουν πριν πάρω το Leon σαν υπόθεση και τελικά βγήκε αληθινό σε όλες τις οθόνες 10" .Ευτυχώς εγώ έχω με τις 8" που έχει βγεί κομπλέ , αλλά σε όλο τον κόσμο τα πουλάνε λόγω της οθόνης. Μετά είναι το DSG , που οκ είναι υγρό αλλά δεν παύει να είναι DSG Με έπιασε πάλι άγχος μην ξεμείνω σε κανα βουνό. Τέλος δεν ξεχνάω την αντιμετώπιση απο συνεργείο + την Ισπανική Seat που με έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια Το αμάξι το ερωτευτηκα αλλά για όλα τα παραπάνω κολλάω ενώ αποφάσισα να τα σκάσω τα λεφτά εφοσον μου άρεσε 2 1
Grim Ripper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Να μην πας ξανά σε Seat, στο λέμε καιρό αρκετά άτομα. 1 1
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Να μην πας ξανά σε Seat, στο λέμε καιρό αρκετά άτομα. Ναι αυτό σκέφτομαι και σταματάω , τι να κάνω που δεν με τραβάει κανένα άλλο όμως ? Το συγκεκριμένου μου είναι κουτί , τίποτα άλλο δεν μου αρέσει (για να το έχω και να χαίρομαι να το βλέπω)
john1987 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Όλες οι κριτικές λένε παντως ότι η ποιότητα του εξωτερικού είναι καλύτερη από seat. Το πιο ποιοτικό εσωτερικό στην κατηγορία είναι η σειρά 1 πάντως.
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, john1987 είπε Όλες οι κριτικές λένε παντως ότι η ποιότητα του εξωτερικού είναι καλύτερη από seat. Το πιο ποιοτικό εσωτερικό στην κατηγορία είναι η σειρά 1 πάντως. Συμφωνώ , απλά μου είναι κάπως αδιάφορο και δεν έχει ούτε καν κάμερα οπισθοπορείας
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μην κολλάς στην κάμερα, μπαίνει και μετά. 1
tsofras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Μην κολλάς στην κάμερα, μπαίνει και μετά. Δεν την έχει καν για custom παραγγελία οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μαμά Είναι το μόνο που με ενδιαφέρει βέβαια μετά το δικό μου και το Formentor. Που και για το Formentor έναν ενδιασμο λόγω SUV, όγκου και μικρής πλεύσης τον έχω
korakios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν την έχει καν για custom παραγγελία οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μαμά αλλάζεις τον εσωτερικό καθρέφτη , μέχρι και σε Datsun μπαίνει
tsofras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, korakios είπε αλλάζεις τον εσωτερικό καθρέφτη , μέχρι και σε Datsun μπαίνει Ε εντάξει για την οθόνη λέω, δεν θέλω να κόβω ράβω σε νέο αμάξι
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 46 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν την έχει καν για custom παραγγελία οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μαμά Είναι το μόνο που με ενδιαφέρει βέβαια μετά το δικό μου και το Formentor. Που και για το Formentor έναν ενδιασμο λόγω SUV, όγκου και μικρής πλεύσης τον έχω Ψάξε σε forum/κτλ για την κάμερα, κάτι θα υπάρχει.
tsofras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Grim Ripper είπε Ψάξε σε forum/κτλ για την κάμερα, κάτι θα υπάρχει. Το έχω ψάξει ήδη, παίζουν κάτι retro fit στο εξωτερικό 1
oykas2001 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Το προηγούμενο το seat το βλέπω στην πόλη που είμαι (λίγο μακριά από σας), και είναι εντυπωσιακό, κάθε φορά που το βλέπω εντελώς τυχαία θυμάμαι τον Θωμά. Το δε formentor στο ωραίο γκρι χρωματάκι το βλέπω στην γειτονιά του πεθερού μου, η ποιότητα σίγουρα είναι καλύτερη από seat. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις