Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και με την ευκαίρια της αναφοράς στην μετα-SUV εποχή, να πώ ότι υπάρχει και η άποψη (του Ο Karim Habib, επικεφαλής σχεδιασμού της KIA) ότι αυτά που θα αντικαταστήσουν τα SUV θα μπορούσαν να είναι... τα VAN!  :D  μεταξύ άλλων είπε: ...«Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να σχεδιάσει πολύ όμορφα van»...

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/erxetai_to_telos_ton_suv_poia_katigoria_tha_parei_ti_skytali-7822079/

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, john1987 είπε

Εγω θεωρώ ότι το suv ενδεχομενως σου αλλάζει και την οδική συμπεριφορά προς τη χαλαρή οδήγηση.

Παντως υπάρχει κάποιος που πήγε σε suv και γύρισε σε hatchback/sedan;

Εγώ σε 3 εβδομάδες

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, djuan1988 said:

Volvo V60 Recharge PHEV, μας τα χαλάει στην τιμή βέβαια.

330e touring xdrive καλύτερα για να έχει και λίγο ενδιαφέρον οδηγικά αλλά αν το πάρεις οπως πρέπει mpack + 2-3 πακέτα (οροφή, τα καλά led και κατι ψιλά ακομα) το 85αρι το χεις για πλάκα και απο κει μόνο ανεβαίνεις! Σε μεταχείρο δεν ξερω αν θα πήγαινα ομως, πρώτα θα έψαχνα πόσο κάνει η μπαταρία για να αλλαχτεί 😂

• Like 1
Δημοσ.
44 minutes ago, and_64 said:

330e touring xdrive καλύτερα για να έχει και λίγο ενδιαφέρον οδηγικά αλλά αν το πάρεις οπως πρέπει mpack + 2-3 πακέτα (οροφή, τα καλά led και κατι ψιλά ακομα) το 85αρι το χεις για πλάκα και απο κει μόνο ανεβαίνεις! Σε μεταχείρο δεν ξερω αν θα πήγαινα ομως, πρώτα θα έψαχνα πόσο κάνει η μπαταρία για να αλλαχτεί 😂

Τώρα μάλιστα... Αλλά φυσικά η τιμή αλμυρή....φυσικά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινα διάσημος  .Τα παρατάω όλα να ακολουθήσω άλλη καριέρα 🤣🤣🤣🤣🤣

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, and_64 said:

Και η 320e καλή είναι. Ωραίο αυτοκίνητο, 63k μου βγαίνει όπως το θέλω, τζάμπα πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, djuan1988 said:

Και η 320e καλή είναι. Ωραίο αυτοκίνητο, 63k μου βγαίνει όπως το θέλω, τζάμπα πράγμα.

δεν ξέρω, έκανα ~150 χλμ με την 330 (πισωκίνητη) και αρρώστησα 😛 

Αν το μοτέρ είναι ίδιο και με πρόγραμμα παίρνει δύναμη ναι οκ, το ηλεκτρικό κομμάτι είναι ίδιο ή οχι; Δεν εχω ιδέα...

Γενικά εξαιρετικό πακέτο αλλά θέλει οπωσδήποτε 4κίνηση και >18αρες για να πατήσει στην Ελλάδα και ιδανικά touring γιατί το πορτ μπαγκαζ είναι αστείο στο σεντάν λόγω μπαταριών κλπ

Επεξ/σία από and_64
  • Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, and_64 said:

δεν ξέρω, έκανα ~150 χλμ με την 330 (πισωκίνητη) και αρρώστησα 😛 

Αν το μοτέρ είναι ίδιο και με πρόγραμμα παίρνει δύναμη ναι οκ, το ηλεκτρικό κομμάτι είναι ίδιο ή οχι; Δεν εχω ιδέα...

Γενικά εξαιρετικό πακέτο αλλά θέλει οπωσδήποτε 4κίνηση και >18αρες για να πατήσει στην Ελλάδα και ιδανικά touring γιατί το πορτ μπαγκαζ είναι αστείο στο σεντάν λόγω μπαταριών κλπ

Ίδιος είναι, 109 άλογα βγάζει σύμφωνα με το site της BMW.

320e Touring, 18" ζάντες, Μ-pack, + κάποια συστήματα ασφαλείας + μικρές βλακείες = 63k €

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, djuan1988 said:

Ίδιος είναι, 109 άλογα βγάζει σύμφωνα με το site της BMW.

320e Touring, 18" ζάντες, Μ-pack, + κάποια συστήματα ασφαλείας + μικρές βλακείες = 63k €

Και ο θερμικός; Ίδιο τουρμπο τα πάντα; Αν είναι έτσι τύλιξε μου 2 😂

Πάντως σου λεω το xdrive είναι must για μενα, ακομα θυμάμαι πόσο ωραία έγραφε η 3η σε σχετικά βρεγμένη άσφαλτο (στέγνωνε, φρέσκα λάστιχα και οχι δεν πάτησα τέρμα!) 

Επεξ/σία από and_64
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335004178-seat-leon

Επίσης έφυγε ένα λευκό την προηγούμενη εβδομάδα σε καλή τιμή και με λίγα χιλιόμετρα

Αυτό του car το σκέφτομαι λίγο :D

Αν και δεν ξέρω πλέον αν θα μπορούσα να γυρίσω στο προηγούμενο ως "καλούπι"

Δημοσ.

Ε καλά δεν είναι και παλιό 5 ετών!

Πάντως το formentor είμαι πολύ εντυπωσιακό αμάξι, πέτυχα πάλι ένα και μου έκανε εντύπωση.

Και πρέπει να έχει πουλήσει και αρκετούτσικα γιατί όλο και πετυχαίνω στον δρόμο!

• Like 2

• Δημιουργία νέου...