tsofras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Το Honda Jazz / Jazz Crosstar; 😛 ε ..... όχι
and_64 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 1 hour ago, Grim Ripper said: Μου πολύ εντύπωση πάντως πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο. Και μένα, πολύ περίεργο το όλο σκηνικό, δεν ξερω πόσο ψηλά σηκώθηκε πριν σκάσει στο κενό αλλά εικάζω αρκετά για να βρεθεί μεσα στο θεατράκι ή πανω στην πλατεία. Πάντως απο την Αντύπα δεν νομίζω να ερχόταν, απο τη Μερκούρη μπορεί και να καβάλησε το πεζοδρόμιο
Grim Ripper Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, and_64 είπε Και μένα, πολύ περίεργο το όλο σκηνικό, δεν ξερω πόσο ψηλά σηκώθηκε πριν σκάσει στο κενό αλλά εικάζω αρκετά για να βρεθεί μεσα στο θεατράκι ή πανω στην πλατεία. Πάντως απο την Αντύπα δεν νομίζω να ερχόταν, απο τη Μερκούρη μπορεί και να καβάλησε το πεζοδρόμιο Και εμένα μου φαίνεται αρκετά περίεργο να ήταν από την Αντύπα, νομίζω έχει και πασαλάκια από εκείνο το σημείο, δίπλα από την Ραμνους αν και δεν ξέρω πόσο δουλειά κάνουν εάν τρέχει ο άλλος. Από τη Μερκούρη και να έφυγε από τα σκαλιά εκεί με τις κυλιόμενες μου φαίνεται όντως πιθανότερο και να έσκασε σε εκείνο το σημείο που το δείχνει αναποδογυρισμένο. 1
mp123 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα τεστ το works cabrio φουλ έξτρα δέρματα paddles ,κλπ. 231 άλογα αυτοκίνητο οκ τρένο αλλά δεν με κόλλησε πισω στις επιταχύνεις 0 120.Καπου στα 6.1 δίνει το 0 100.Δεν τρελάθηκα κιόλας. Τρένο δεν το συζητάω, τανκς ,καρτ αλλά κάπου στα 55κ έχει το καμπριο ετσι φορτωμενο .Πολυ παιχνιδιαρικο, απιστευτα στβαρο και τελεια ποιοτητα κυλησης.με το παραμικρό βύθισμα στο γκάζι ανάβει το traction και σε επαναφέρει τόσο γλυκά δεν φευγει με τιποτα.Μεχρι και ο πιο ασχετος μπορει να το παει .Αν το αγόραζα; Φυσικά όχι. Είναι ένα παιχνίδι για τους πολύ πλούσιους. Συν ότι 231 είναι λίγα. Το εργαλείο πρέπει να είναι το gp με τα 280 . Το απλο works δεν.Του έκανα 3 4 φορές με 2ρα ανοίγματα να δω πως πάει οκ καλό αλλά όχι κάτι τρελό. Εκεί που μου άρεσε ήταν η εμπειρία του να έχεις κάμπριο. Αυτό μάλιστα εκεί ενθουσιαστικα. Με λίγα λόγια mini John works καλό ειναι αλλά πρέπει να λέει και GP να είναι το απόλυτο εργαλείο. Αυτά τα λίγα. Υ.γ κατανάλωση υπολογίστε οι αγοραστές όπως το rx8. 12 με 18 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από mp123 4
and_64 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 2 hours ago, mp123 said: Έκανα τεστ το works cabrio φουλ έξτρα δέρματα paddles ,κλπ. 231 άλογα αυτοκίνητο οκ τρένο αλλά δεν με κόλλησε πισω στις επιταχύνεις 0 120.Καπου στα 6.1 δίνει το 0 100.Δεν τρελάθηκα κιόλας. Τρένο δεν το συζητάω, τανκς ,καρτ αλλά κάπου στα 55κ έχει το καμπριο ετσι φορτωμενο .Πολυ παιχνιδιαρικο, απιστευτα στβαρο και τελεια ποιοτητα κυλησης.με το παραμικρό βύθισμα στο γκάζι ανάβει το traction και σε επαναφέρει τόσο γλυκά δεν φευγει με τιποτα.Μεχρι και ο πιο ασχετος μπορει να το παει .Αν το αγόραζα; Φυσικά όχι. Είναι ένα παιχνίδι για τους πολύ πλούσιους. Συν ότι 231 είναι λίγα. Το εργαλείο πρέπει να είναι το gp με τα 280 . Το απλο works δεν.Του έκανα 3 4 φορές με 2ρα ανοίγματα να δω πως πάει οκ καλό αλλά όχι κάτι τρελό. Εκεί που μου άρεσε ήταν η εμπειρία του να έχεις κάμπριο. Αυτό μάλιστα εκεί ενθουσιαστικα. Με λίγα λόγια mini John works καλό ειναι αλλά πρέπει να λέει και GP να είναι το απόλυτο εργαλείο. Αυτά τα λίγα. Υ.γ κατανάλωση υπολογίστε οι αγοραστές όπως το rx8. 12 με 18 Προφανώς και δεν ενθουσιάστηκες γιατί το μοτέρ δουλεύει τέρμα χαλαρό και γραμμικό, 32 kg ροπή και 230 άλογα, πρέπει να δουλεύει 0.5-0.6 bar πίεση + οτι το cabrio ειναι πιο βαρύ απο το απλό λόγω ενισχύσεων στο σασι. Αν το κάνεις ενα πρώτο στάδιο και πάς στα 280 με 40 kg που βλέπω οτι παίζουν μια χαρά είναι, δεν ξέρω αν το μοτέρ που φοράνε clubman + countryman στα 300 αλογα έχει και μεγαλύτερη τουρμπίνα (υποθέτω πως ναι) που μαζί με την 4κίνηση πρέπει να ράβουν αλλά ξεφεύγουν και σε χρήμα Το κάμπριο εννοείται πως είναι φοβερή φάση αν και όπως ήταν φέτος ο καιρός εγω το άνοιξα πολύ λιγότερο απ'οσο θα ήθελα να πω την αλήθεια...ή που θα έβρεχε συνέχεια ή που θα είχε κρύο. Οι καλύτερες μέρες είναι φθινόπωρο + άνοιξη, προσωπικά δεν την παλεύω να το ανοίξω μέρα μετά τον Απρίλιο βία Μάϊο, μόνο βράδυ 2
mp123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, and_64 είπε Προφανώς και δεν ενθουσιάστηκες γιατί το μοτέρ δουλεύει τέρμα χαλαρό και γραμμικό, 32 kg ροπή και 230 άλογα, πρέπει να δουλεύει 0.5-0.6 bar πίεση + οτι το cabrio ειναι πιο βαρύ απο το απλό λόγω ενισχύσεων στο σασι. Αν το κάνεις ενα πρώτο στάδιο και πάς στα 280 με 40 kg που βλέπω οτι παίζουν μια χαρά είναι, δεν ξέρω αν το μοτέρ που φοράνε clubman + countryman στα 300 αλογα έχει και μεγαλύτερη τουρμπίνα (υποθέτω πως ναι) που μαζί με την 4κίνηση πρέπει να ράβουν αλλά ξεφεύγουν και σε χρήμα Το κάμπριο εννοείται πως είναι φοβερή φάση αν και όπως ήταν φέτος ο καιρός εγω το άνοιξα πολύ λιγότερο απ'οσο θα ήθελα να πω την αλήθεια...ή που θα έβρεχε συνέχεια ή που θα είχε κρύο. Οι καλύτερες μέρες είναι φθινόπωρο + άνοιξη, προσωπικά δεν την παλεύω να το ανοίξω μέρα μετά τον Απρίλιο βία Μάϊο, μόνο βράδυ Ακριβώς όπως τα λες και εσύ. Αλλά περίμενα από την μηχανή ,αλλά ειδα από ροπές και επιταχύνεις. Πες πως είχα μια κάποια εμπειρία επειδή είχα 3 χρόνια rx8 ,δεν ξέρω. Το καλό είναι πως όταν το έβαλα μανουαλ ( με τα paddles ) δεν κρεμάει ο κινητήρας αλλά δίνει συνέχεια ως τα κόκκινα. Πρώτη φορά με κάμπριο και αυτό Με ενθουσίασε πιο πολύ. Τι ωραία φάση να έχεις ένα κάμπριο.Αλλη αίσθηση .Αλλα αυτό το παίρνεις σαν παιχνίδι, όταν βρέχει δεν το βγάζεις. Όπως έχω πει suv , hatch ,κλπ δεν με ενδιαφέρουν πια.Ειχε για τεστ αυτά τα δύο που λες αλλά ούτε που τα κοίταξα. Κουπερακι μόνο τριπορτο η κάμπριο. Το απλό καμπριο συν μια ζαντα 17ρα 35 βγαίνει άρα 34 το πήρε κάποιος. Σε ενα χρονο βγαινει το καινουριο μινι.Αν θα το έπαιρνα; Δεν ξέρω...... με βάζει σε σκεψεις αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το επομενο αυτοκίνητο θα έχει ηλιοροφη ανοιγομενη σίγουρα. Υ.Γ Έτσι βλέπω τώρα στο car και γενικά και βλέπω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3ΠΟΡΤΑ μικρά αυτοκίνητα πλέον. Τι φάση και αυτή; αν θελει κάνεις τριπορτο και μικρό μόνο το μίνι υπάρχει δλδ ; Κάτι πιο οικονομικο δεν έχει η αγορά; Πριν 5 χρόνια θυμαμε όλα τα μικρά τα έβγαζαν 3πορτα. Τώρα τι παίζει η αγορά; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από mp123 1
dtk-386 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, mp123 είπε Υ.Γ Έτσι βλέπω τώρα στο car και γενικά και βλέπω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3ΠΟΡΤΑ μικρά αυτοκίνητα πλέον. Τι φάση και αυτή; αν θελει κάνεις τριπορτο και μικρό μόνο το μίνι υπάρχει δλδ ; Κάτι πιο οικονομικο δεν έχει η αγορά; Πριν 5 χρόνια θυμαμε όλα τα μικρά τα έβγαζαν 3πορτα. Τώρα τι παίζει η αγορά; Εχει επικρατήσει ο «καρκίνος» των σουβ-λακιών.👎😡👎 3 1
mp123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Εχει επικρατήσει ο «καρκίνος» των σουβ-λακιών.👎😡👎 Μου κάνει εντύπωση πως 3πορτα μικρά πλέον δεν υπάρχουν. Εγώ γουστάρω 3πορτα και μικρά αντε και μικρομεσαία hatch βλέπω δεν υπάρχουν.. Πες πως δεν έχω τα 28 που κάνει το αμάξι μου σήμερα και έχω 20 22 και θέλω τριπορτο η θέλω τον ασσο τριπορτο όπως το έβγαζε, σήμερα τίποτα.Συμβιβαζομαστε με σουβ και 5πορτα. Το φιατ 500 μόνο και αυτό 1.0 70 άλογα μανουαλ . Ούτε αυτόματο ούτε 1.2 με 90 άλογα. Τώρα καταλαβαίνω περισσότερο τον Θωμά που έχει θέμα τι αμάξι να πάρει ( αν το άλλαζε) . Και εγώ όταν έρθει πάλι ο καιρός για αυτοκίνητο θα έχω θέμα. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2023 από mp123 2
tsofras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, mp123 είπε Μου κάνει εντύπωση πως 3πορτα μικρά πλέον δεν υπάρχουν. Εγώ γουστάρω 3πορτα και μικρά αντε και μικρομεσαία hatch βλέπω δεν υπάρχουν.. Πες πως δεν έχω τα 28 που κάνει το αμάξι μου σήμερα και έχω 20 22 και θέλω τριπορτο η θέλω τον ασσο τριπορτο όπως το έβγαζε, σήμερα τίποτα.Συμβιβαζομαστε με σουβ και 5πορτα. Το φιατ 500 μόνο και αυτό 1.0 70 άλογα μανουαλ . Ούτε αυτόματο ούτε 1.2 με 90 άλογα. Τώρα καταλαβαίνω περισσότερο τον Θωμά που έχει θέμα τι αμάξι να πάρει ( αν το άλλαζε) . Και εγώ όταν έρθει πάλι ο καιρός για αυτοκίνητο θα έχω θέμα. Είχα διαβάσει μία έρευνα, αν θυμάμαι καλά λόγω πωλήσεων τα καταργησανε τα τριπορτα γενικά. Επίσης τώρα με τα ηλεκτρικά και την αεροδυναμική γίνονται κουβέντες να ξαναγυρίσουν στα hatchback για μεγαλύτερη αυτονομία. 1
imr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 37 minutes ago, tsofras said: Είχα διαβάσει μία έρευνα, αν θυμάμαι καλά λόγω πωλήσεων τα καταργησανε τα τριπορτα γενικά. Επίσης τώρα με τα ηλεκτρικά και την αεροδυναμική γίνονται κουβέντες να ξαναγυρίσουν στα hatchback για μεγαλύτερη αυτονομία. E ναι, θα εξαφανιστουν και τα suv λογω efficiency. Δεν εχει κανενα νοημα να εχεις ενα αυτοκινητο σαν σπιτι με ροδες, με 0 αεροδυναμικη, και τεραστιο βαρος. Τα περισοτερα αυτοκινητα θα ειναι παλι σενταν και χατς 1
and_64 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 @mp123Κουπε και καμπριο εξαφανίζονται γιατί δεν πουλάνε αφού ολοι για κάποιο λόγο θέλουν να κάθονται (σχετικά) ψηλά και να οδηγούν κουτιά, οπότε δεν συμφέρει η παραγωγή τους 😛 Και φυσικά άλλο που δεν θέλανε οι εταιρίες μείωσαν τις παραλλαγές ακόμα περισσότερο και έκοψαν τα 3θυρα με το έτσι θέλω ουσιαστικά. Πάντως σε mini cabrio προσωπικά δεν θα πήγαινα δεν μου αρέσει το σχήμα με τίποτα. Ή σε 2θέσιο θα έπαιζα (τυπου z4-slk) ή σε 4 θέσιο μεγάλο ομως, 4αρα bmw ή merc c/e cabrio. Ειδικά η c παίζει πολύ ωραία στη μέση απο μέγεθος νομίζω. Προφανώς άλλη κατηγορία τιμής αλλά μιλάω για κάτι που θα πάρεις και θα το κρατήσεις, όχι να το δώσεις σε 2 χρόνια 1
dtk-386 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, and_64 είπε Πάντως σε mini cabrio προσωπικά δεν θα πήγαινα δεν μου αρέσει το σχήμα με τίποτα. Επίσης είναι too girly...
paylidis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Το mini Cabriο ούτε εμένα με τρελενει λόγω soft top. Γενικά δε ξαναπαίρνω cabrio με μαλακή οροφή, μόνο σκληρή (αν καταφέρω να ξαναπάρω ποτε…) 3
tsofras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Το mini Cabriο ούτε εμένα με τρελενει λόγω soft top. Γενικά δε ξαναπαίρνω cabrio με μαλακή οροφή, μόνο σκληρή (αν καταφέρω να ξαναπάρω ποτε…) Καλά εσένα σου αρέσει το t-roc cabrio δεν μετράει η γνώμη σου 🤣 1
mp123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Το mini Cabriο ούτε εμένα με τρελενει λόγω soft top. Γενικά δε ξαναπαίρνω cabrio με μαλακή οροφή, μόνο σκληρή (αν καταφέρω να ξαναπάρω ποτε…) 29 λεπτά πριν, and_64 είπε @mp123Κουπε και καμπριο εξαφανίζονται γιατί δεν πουλάνε αφού ολοι για κάποιο λόγο θέλουν να κάθονται (σχετικά) ψηλά και να οδηγούν κουτιά, οπότε δεν συμφέρει η παραγωγή τους 😛 Και φυσικά άλλο που δεν θέλανε οι εταιρίες μείωσαν τις παραλλαγές ακόμα περισσότερο και έκοψαν τα 3θυρα με το έτσι θέλω ουσιαστικά. Πάντως σε mini cabrio προσωπικά δεν θα πήγαινα δεν μου αρέσει το σχήμα με τίποτα. Ή σε 2θέσιο θα έπαιζα (τυπου z4-slk) ή σε 4 θέσιο μεγάλο ομως, 4αρα bmw ή merc c/e cabrio. Ειδικά η c παίζει πολύ ωραία στη μέση απο μέγεθος νομίζω. Προφανώς άλλη κατηγορία τιμής αλλά μιλάω για κάτι που θα πάρεις και θα το κρατήσεις, όχι να το δώσεις σε 2 χρόνια Ναι δεν το συζητάω ούτε εγώ δίνω 35 που βγαίνει το απλό καμπριο συν 17ρα ζαντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις