Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έλα ρε χαλα λίγο την πιάτσα να παίρνω και εγώ θάρρος 🤣 

Εγώ να πω την αλήθεια μία γλυκιά ανάμνηση την έχω από το Formentor, σήμερα που μπήκα στο δικό μου μου κακοφανηκε λίγο όπως και σε όλη την οικογένεια 

Προτιμώ να τα κάνω ταξίδια ή ο,τι άλλη καταναλωτική μαλακία με πιάσει.

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, atrigane είπε

Άλλη κατηγορία βρε Θωμά σέατ ξεσέατ δεν είναι το ίδιο μην τα ισοπεδώνουμε όλα..

Αν μπορούσα να το περιγράψω απλά θα έλεγα ότι το Leon σήμερα μου φάνηκε "λίγο"

Μόλις τώρα, majnun είπε

Προτιμώ να τα κάνω ταξίδια ή ο,τι άλλη καταναλωτική μαλακία με πιάσει.

Σωστά, εννοείται αυτό ρε μαν δεν το συζητάμε.

Άλλο να ζοριστεις και να μην χαίρεσαι τίποτα άλλο και άλλο να είσαι άνετος.

Εγώ μέχρι τα 40 θα είμαι ακριβώς στην ίδια φάση, απλά σκέφτομαι ότι είναι πολλά.

Από την άλλη είναι η τελευταία μου ευκαιρία να το πάρω αφού σε μία 4ετισ ξεκινάνε τα φροντιστήρια της μεγάλης 

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ παιζει να ειμαστε στην ιδια ηλικια καταλαβαινω και κοιτάμε τα ανάποδα.

Νομίζω αν δεν κανω κατι λαθος ως επιλογή και με τα μυαλά που κουβαλάω τώρα, επόμενος στόχος ΜΧ5

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, majnun είπε

Εν τω μεταξυ παιζει να ειμαστε στην ιδια ηλικια καταλαβαινω και κοιτάμε τα ανάποδα.

Νομίζω αν δεν κανω κατι λαθος ως επιλογή και με τα μυαλά που κουβαλάω τώρα, επόμενος στόχος ΜΧ5

Στα 40 είμαι εγώ το έχασα το τραίνο για mx5 λόγω οικογένειας, αν δεν έχεις μία χαρά πας.

Βέβαια με τα δικά μου θέματα το mx5 μόνο σαν ιδέα θα μου έκανε τώρα 

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, majnun said:

9 hours ago, tsofras said:

Στα 40 είμαι εγώ το έχασα το τραίνο για mx5 λόγω οικογένειας, αν δεν έχεις μία χαρά πας.

Βέβαια με τα δικά μου θέματα το mx5 μόνο σαν ιδέα θα μου έκανε τώρα 

Καλά για δεύτερο άνετα το έχεις. 

Το θεμα είναι πως κατευενεις εκεί κάτω. 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, majnun είπε

Μετα από 2 χρόνια και μια παραγγελία st-line που έγινε st μετα από λιγες μερες,

που δεν ερχόταν ποτέ και ακυρώθηκε,

που μετα απο κάποιους μηνες έγινε abarth 595 το οποίο έμεινε για 6 μήνες μαζί μου

που εγινε μια νεα παραγγελία st line καποιους μήνες μετά, και σχεδόν 5 μήνες αναμονη...

Εν ολίγοις ακριβά λάθη, ακριβές επιλογές, καλή ζωή να έχουμε ( να δούμε πόσο θα το κρατήσω και αυτό)

fron.jpg

Screenshot 2023-07-07 at 10.37.56 PM.jpg

Καλοτάξιδο. Πανέμορφο. Όπως είσαι πήγαινε για φιμέ!!!

37 λεπτά πριν, imr είπε

Καλά για δεύτερο άνετα το έχεις. 

Το θεμα είναι πως κατευενεις εκεί κάτω. 

Και αντε και μπήκες. Να δω πως θα βγεις!!!!!! Καμία φορά μπαίνω στο Ε87 του κουμπάρου και αναρωτιέμαι πως έμπαινα και έβγαινα εγώ σε αυτό το αμάξι. Φρίκη 😂

Τελείωσε για εμένα πλέον, μόνο suv 😎

• Like 5
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, paylidis είπε

Και αντε και μπήκες. Να δω πως θα βγεις!!!!!! Καμία φορά μπαίνω στο Ε87 του κουμπάρου και αναρωτιέμαι πως έμπαινα και έβγαινα εγώ σε αυτό το αμάξι. Φρίκη 😂

Σε ευχαριστώ πολύ.

Έχει εργοστασιακά σκούρα πίσω οπότε δε θα ασχοληθώ περαιτέρω.

Μου είναι μια χαρά :)

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, paylidis said:

Ναι είναι δράμα, ήθελε να πάρει ο Α αδερφός μου περσυ, με το που έκατσα λέω εδώ θα μείνω 😂

Για δεύτερο τώρα έχω αρχίσει και κοιτάω jimny cabrio. Να πηγαίνει και κάνα βουνο

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, imr said:

Να πηγαίνει και κάνα βουνο

Το κακό είναι οτι πηγαίνει μόνο βουνό 😂

Οσο για το mx5 η μισή γοητεία του είναι οτι κάθεσαι πολύ κοντά στην άσφαλτο αν χωράς φυσικά γενικότερα!

Τα καθίσματα πάντως είναι για τα μπάζα, τουλάχιστον στο nc που είχα εμπειρία. Μια φορά ταξίδεψα απο Καλαμάτα-Αθήνα και είπα ποτέ ξανά...

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, and_64 είπε

Το κακό είναι οτι πηγαίνει μόνο βουνό 😂

Οσο για το mx5 η μισή γοητεία του είναι οτι κάθεσαι πολύ κοντά στην άσφαλτο αν χωράς φυσικά γενικότερα!

Τα καθίσματα πάντως είναι για τα μπάζα, τουλάχιστον στο nc που είχα εμπειρία. Μια φορά ταξίδεψα απο Καλαμάτα-Αθήνα και είπα ποτέ ξανά...

Και επειδή σε προκαλούν να το τρέξεις και να κάνεις λαμακίες αν βράζει το αίμα ως νέος.....

https://www.iefimerida.gr/ellada/neo-irakleio-stathmos-isap-ih-ekane-boytia-sto-keno-nekros-o-odigos

troxaio-ispa-irakleio-ix.jpg?itok=MGk9-W

troxaio_irakleio__2_.jpg

• Sad 5
Δημοσ.
25 minutes ago, dtk-386 said:

Και επειδή σε προκαλούν να το τρέξεις και να κάνεις λαμακίες αν βράζει το αίμα ως νέος.....

https://www.iefimerida.gr/ellada/neo-irakleio-stathmos-isap-ih-ekane-boytia-sto-keno-nekros-o-odigos

troxaio-ispa-irakleio-ix.jpg?itok=MGk9-W

troxaio_irakleio__2_.jpg

Ναι το είδα, αδιανόητο τρακο!

Για μένα δεν "φταίει" το Mx για αυτο, αν μη τι άλλο δεν το λες γρήγορο, ούτε ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ίσως στο βρεγμένο με πολλά χλμ όσα δεν έχουν esp αλλά όχι στο στενό στο Ν.Ηρακλειο.

Με ένα οποιοδήποτε σύγχρονο τουρμπακι θα είχε μαζέψει τα διπλάσια χλμ εκεί. Φυσικά αν εσκαγε κάτω με ένα  κανονικό αυτοκίνητο όχι κάμπριο είχε ίσως πιθανότητες να τη βγάλει καθαρή...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, and_64 είπε

Ναι το είδα, αδιανόητο τρακο!

Για μένα δεν "φταίει" το Mx για αυτο, αν μη τι άλλο δεν το λες γρήγορο, ούτε ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ίσως στο βρεγμένο με πολλά χλμ όσα δεν έχουν esp αλλά όχι στο στενό στο Ν.Ηρακλειο.

Με ένα οποιοδήποτε σύγχρονο τουρμπακι θα είχε μαζέψει τα διπλάσια χλμ εκεί. Φυσικά αν εσκαγε κάτω με ένα  κανονικό αυτοκίνητο όχι κάμπριο είχε ίσως πιθανότητες να τη βγάλει καθαρή...

Μου κάνει πολύ εντύπωση πάντως πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sargus είπε

@tsofras

σε διάβαζα τώρα στο άλλο φόρουμ και σκέφτηκα το εξής:

Το Honda HRV το έχεις σκεφτεί καθόλου;

https://www.honda-cars.gr/range/HR-V-/

Ναι , έχει πολύ μικρό πορτ μπαγκαζ

έχω σκεφτεί αρκετές φορές ότι κοντά στα 37 βάζεις άλλα 3 και πας στο Civic

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tsofras είπε