Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέχασα να σας πω ότι στην κουβέντα με τον φίλο πωλητή όταν γύρισα το αμάξι , λέγοντας του αν είναι να δώσω 38 χιλιάρικα για το Formentor γιατί να μην τα δώσω για το Cupra 2.0 με τα 190 ?

Μου λέει θέλεις να βάλεις άλλο ένα χιλιάρικο και να σου αφήσω ένα Cupra Leon με ηλιοροφή με τα 300 άλογα και 15.000χλμ ? (Αρχική τιμή 48.000ε)

Με έβαλε σε σκέψεις αλλά είπα όχι ευχαριστώ :D

Επίσης μου είπε να πάρω test drive το Formentor με τα 310 άλογα , είπα άστο γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Σήμερα που το σκέφτομαι βλακεία έκανα που δεν το πήρα να το δω

Παιδιά έχω πρόβλημα , δεν θα ηρεμήσω ποτέ μάλλον

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Μου λέει θέλεις να βάλεις άλλο ένα χιλιάρικο και να σου αφήσω ένα Cupra Leon με ηλιοροφή με τα 300 άλογα και 15.000χλμ ? (Αρχική τιμή 48.000ε)

Manual or DSG ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Επίσης μου είπε να πάρω test drive το Formentor με τα 310 άλογα , είπα άστο γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Σήμερα που το σκέφτομαι βλακεία έκανα που δεν το πήρα να το δω

Πάρτο να το δεις

3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αλλιώς δεν θα άνοιγες αυτό το thread ούτε και εμείς θα παίρναμε μέρος(αν δεν είχαμε το ίδιο πρόβλημα)😄

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Ξέχασα να σας πω ότι στην κουβέντα με τον φίλο πωλητή όταν γύρισα το αμάξι , λέγοντας του αν είναι να δώσω 38 χιλιάρικα για το Formentor γιατί να μην τα δώσω για το Cupra 2.0 με τα 190 ?

Με έβαλε σε σκέψεις αλλά είπα όχι ευχαριστώ :D

Γύρνα πίσω και πάρε τα και τα δύο, μετά απλά τα πράγματα: α μπε μπα μπλομ

• Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, tsofras said:

Το ένα έχει 39 χιλιάρικα και το άλλο 46 :D

Τι αμπε μπα μπλομ

Μπροστά στα κάλλη (αυτοκίνητο που σε καλύπτει) τι 'ναι ο πόνος (στην τσέπη φυσικά)!!!

• Like 2
Δημοσ.

Και είπα να το γράψω οτι το vz3 είναι η λύση αλλά κρατήθηκα...βλέπω ο πωλητής δεν είχε την ίδια αυτοσυγκράτηση με μένα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, and_64 είπε

Και είπα να το γράψω οτι το vz3 είναι η λύση αλλά κρατήθηκα...βλέπω ο πωλητής δεν είχε την ίδια αυτοσυγκράτηση με μένα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ο πωλητής είναι τα ίδια χάλια με εμένα για αυτό με νιώθει 🤣

Δημοσ.

Μετα από 2 χρόνια και μια παραγγελία st-line που έγινε st μετα από λιγες μερες,

που δεν ερχόταν ποτέ και ακυρώθηκε,

που μετα απο κάποιους μηνες έγινε abarth 595 το οποίο έμεινε για 6 μήνες μαζί μου

που εγινε μια νεα παραγγελία st line καποιους μήνες μετά, και σχεδόν 5 μήνες αναμονη...

Εν ολίγοις ακριβά λάθη, ακριβές επιλογές, καλή ζωή να έχουμε ( να δούμε πόσο θα το κρατήσω και αυτό)

fron.jpg

Screenshot 2023-07-07 at 10.37.56 PM.jpg

• Like 13
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, majnun είπε

Μετα από 2 χρόνια και μια παραγγελία st-line που έγινε st μετα από λιγες μερες,

που δεν ερχόταν ποτέ και ακυρώθηκε,

που μετα απο κάποιους μηνες έγινε abarth 595 το οποίο έμεινε για 6 μήνες μαζί μου

που εγινε μια νεα παραγγελία st line καποιους μήνες μετά, και σχεδόν 5 μήνες αναμονη...

Εν ολίγοις ακριβά λάθη, ακριβές επιλογές, καλή ζωή να έχουμε ( να δούμε πόσο θα το κρατήσω και αυτό)

fron.jpg

Screenshot 2023-07-07 at 10.37.56 PM.jpg

Είσαι και παλιός και δεν έβαλες εσωτερικό

Καλοταξιδο ρε μαν , τελικά st line πήρες?

Δημοσ.

ναι γιατι το ST ηθελε ενα 7 χιλιαρο εξτρα από αυτό, οπότε με μούτζωσα όσες φορές μπορεί να μουτζώσει κάποιος τον εαυτο του, και έκατσα στα αυγά μου.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, majnun είπε

ναι γιατι το ST ηθελε ενα 7 χιλιαρο εξτρα από αυτό, οπότε με μούτζωσα όσες φορές μπορεί να μουτζώσει κάποιος τον εαυτο του, και έκατσα στα αυγά μου.

Έλα ρε χαλα λίγο την πιάτσα να παίρνω και εγώ θάρρος 🤣 

Εγώ να πω την αλήθεια μία γλυκιά ανάμνηση την έχω από το Formentor, σήμερα που μπήκα στο δικό μου μου κακοφανηκε λίγο όπως και σε όλη την οικογένεια 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...