tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Ξέχασα να σας πω ότι στην κουβέντα με τον φίλο πωλητή όταν γύρισα το αμάξι , λέγοντας του αν είναι να δώσω 38 χιλιάρικα για το Formentor γιατί να μην τα δώσω για το Cupra 2.0 με τα 190 ? Μου λέει θέλεις να βάλεις άλλο ένα χιλιάρικο και να σου αφήσω ένα Cupra Leon με ηλιοροφή με τα 300 άλογα και 15.000χλμ ? (Αρχική τιμή 48.000ε) Με έβαλε σε σκέψεις αλλά είπα όχι ευχαριστώ Επίσης μου είπε να πάρω test drive το Formentor με τα 310 άλογα , είπα άστο γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Σήμερα που το σκέφτομαι βλακεία έκανα που δεν το πήρα να το δω Παιδιά έχω πρόβλημα , δεν θα ηρεμήσω ποτέ μάλλον
terry308 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Μου λέει θέλεις να βάλεις άλλο ένα χιλιάρικο και να σου αφήσω ένα Cupra Leon με ηλιοροφή με τα 300 άλογα και 15.000χλμ ? (Αρχική τιμή 48.000ε) Manual or DSG ;
atrigane Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Επίσης μου είπε να πάρω test drive το Formentor με τα 310 άλογα , είπα άστο γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Σήμερα που το σκέφτομαι βλακεία έκανα που δεν το πήρα να το δω Πάρτο να το δεις 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Παιδιά έχω πρόβλημα , δεν θα ηρεμήσω ποτέ μάλλον Αλλιώς δεν θα άνοιγες αυτό το thread ούτε και εμείς θα παίρναμε μέρος(αν δεν είχαμε το ίδιο πρόβλημα)😄 2 1
dtk-386 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Παιδιά έχω πρόβλημα , δεν θα ηρεμήσω ποτέ μάλλον
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 39 λεπτά πριν, terry308 είπε Manual or DSG ; ε DSG προφανώς 1
oykas2001 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Ξέχασα να σας πω ότι στην κουβέντα με τον φίλο πωλητή όταν γύρισα το αμάξι , λέγοντας του αν είναι να δώσω 38 χιλιάρικα για το Formentor γιατί να μην τα δώσω για το Cupra 2.0 με τα 190 ? Μου λέει θέλεις να βάλεις άλλο ένα χιλιάρικο και να σου αφήσω ένα Cupra Leon με ηλιοροφή με τα 300 άλογα και 15.000χλμ ? (Αρχική τιμή 48.000ε) Με έβαλε σε σκέψεις αλλά είπα όχι ευχαριστώ Επίσης μου είπε να πάρω test drive το Formentor με τα 310 άλογα , είπα άστο γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Σήμερα που το σκέφτομαι βλακεία έκανα που δεν το πήρα να το δω Παιδιά έχω πρόβλημα , δεν θα ηρεμήσω ποτέ μάλλον Γύρνα πίσω και πάρε τα και τα δύο, μετά απλά τα πράγματα: α μπε μπα μπλομ 2
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Το ένα έχει 39 χιλιάρικα και το άλλο 46 Τι αμπε μπα μπλομ
oykas2001 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 13 minutes ago, tsofras said: Το ένα έχει 39 χιλιάρικα και το άλλο 46 Τι αμπε μπα μπλομ Μπροστά στα κάλλη (αυτοκίνητο που σε καλύπτει) τι 'ναι ο πόνος (στην τσέπη φυσικά)!!! 2
and_64 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Και είπα να το γράψω οτι το vz3 είναι η λύση αλλά κρατήθηκα...βλέπω ο πωλητής δεν είχε την ίδια αυτοσυγκράτηση με μένα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, and_64 είπε Και είπα να το γράψω οτι το vz3 είναι η λύση αλλά κρατήθηκα...βλέπω ο πωλητής δεν είχε την ίδια αυτοσυγκράτηση με μένα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ο πωλητής είναι τα ίδια χάλια με εμένα για αυτό με νιώθει 🤣
majnun Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μετα από 2 χρόνια και μια παραγγελία st-line που έγινε st μετα από λιγες μερες, που δεν ερχόταν ποτέ και ακυρώθηκε, που μετα απο κάποιους μηνες έγινε abarth 595 το οποίο έμεινε για 6 μήνες μαζί μου που εγινε μια νεα παραγγελία st line καποιους μήνες μετά, και σχεδόν 5 μήνες αναμονη... Εν ολίγοις ακριβά λάθη, ακριβές επιλογές, καλή ζωή να έχουμε ( να δούμε πόσο θα το κρατήσω και αυτό) 13
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, majnun είπε Μετα από 2 χρόνια και μια παραγγελία st-line που έγινε st μετα από λιγες μερες, που δεν ερχόταν ποτέ και ακυρώθηκε, που μετα απο κάποιους μηνες έγινε abarth 595 το οποίο έμεινε για 6 μήνες μαζί μου που εγινε μια νεα παραγγελία st line καποιους μήνες μετά, και σχεδόν 5 μήνες αναμονη... Εν ολίγοις ακριβά λάθη, ακριβές επιλογές, καλή ζωή να έχουμε ( να δούμε πόσο θα το κρατήσω και αυτό) Είσαι και παλιός και δεν έβαλες εσωτερικό Καλοταξιδο ρε μαν , τελικά st line πήρες?
majnun Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 ναι γιατι το ST ηθελε ενα 7 χιλιαρο εξτρα από αυτό, οπότε με μούτζωσα όσες φορές μπορεί να μουτζώσει κάποιος τον εαυτο του, και έκατσα στα αυγά μου.
tsofras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, majnun είπε ναι γιατι το ST ηθελε ενα 7 χιλιαρο εξτρα από αυτό, οπότε με μούτζωσα όσες φορές μπορεί να μουτζώσει κάποιος τον εαυτο του, και έκατσα στα αυγά μου. Έλα ρε χαλα λίγο την πιάτσα να παίρνω και εγώ θάρρος 🤣 Εγώ να πω την αλήθεια μία γλυκιά ανάμνηση την έχω από το Formentor, σήμερα που μπήκα στο δικό μου μου κακοφανηκε λίγο όπως και σε όλη την οικογένεια 1
atrigane Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Άλλη κατηγορία βρε Θωμά σέατ ξεσέατ δεν είναι το ίδιο μην τα ισοπεδώνουμε όλα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις