Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά είναι όλα. Εγώ τα χαιρωμε όλα κάθε μέρα.Το πρώι καφέ με το 1100 τώρα θα πάω gym με το παπί η γυναίκα για ένα τετραγωνο με το μίνι.  Γιατί τα πήραμε; Κάθε μέρα τα βγάζω όλα και τα 3. Κάθε μέρα.

• Like 4
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mp123 είπε

Καλά είναι όλα. Εγώ τα χαιρωμε όλα κάθε μέρα.Το πρώι καφέ με το 1100 τώρα θα πάω gym με το παπί η γυναίκα για ένα τετραγωνο με το μίνι.  Γιατί τα πήραμε; Κάθε μέρα τα βγάζω όλα και τα 3. Κάθε μέρα.

Πάρε ένα σμαρτάκι, κρίμα να φθείρεις το μίνι να μιζάρει για όλα κι' όλα 500m :D

Δημοσ.
Στις 5/7/2023 στις 10:38 ΠΜ, giannis1_ είπε

Ψιλοάκυρη ερώτηση, αλλά όσοι οδηγείτε Αθήνα μέσα σε κίνηση για δουλειά, τι κατανάλωση έχετε μεικτά στα 100 και τι όχημα - καύσιμο?

6.9 - Kia Stonic - Βενζινη  

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paylidis είπε

για ενα σεατ με αλλο σημα και καλυτερο μαρκετινγκ...

σας έχασα μια στιγμή...
για το ...Q3 μιλάτε τώρα;

🤣

Δημοσ.

Πάντως το έχετε τερματίσει με το dsg του ξηρού και υγρού τύπου. Σε φάση καλύτερα πήγαινε με τα πόδια από το να πάρεις dsg ξηρού τύπου :D

Ηρεμήστε μια χαρά είναι, δεν είναι και το απόλυτο κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Πάντως το έχετε τερματίσει με το dsg του ξηρού και υγρού τύπου. Σε φάση καλύτερα πήγαινε με τα πόδια από το να πάρεις dsg ξηρού τύπου :D

Ηρεμήστε μια χαρά είναι, δεν είναι και το απόλυτο κριτήριο επιλογής αυτοκινήτου.

Οι πιθανότητες με dsg ξηρού να πας με τα πόδια κάποια στιγμή είναι εξαιρετικά υψηλές. Και όχι δεν είναι καμία χαρά εάν είναι να σου σπάσει στα 4 χρόνια (μη λέω και πολλά)… 😂

είναι μια παταγώδης αποτυχία που δεν επιδέχεται καμίας ουσιαστικής βελτίωσης εδώ και 15 χρόνια 

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

πως φαίνεται ότι έχεις άγνοια κινδύνου

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, turbat0s είπε

Πάρε ένα σμαρτάκι, κρίμα να φθείρεις το μίνι να μιζάρει για όλα κι' όλα 500m :D

Δεν συμφέρει φίλε μου . Το έψαξα. Θέλω 7κ για ένα καλό συν 1κ για σουλουπωμα να μου βγάλει 5 χρόνια.ολα μαζι το λιγότερο 8κ.

Βασταω τα 8κ και σε 2 χρόνια φεύγει το Κούπερ ( οκ κουπερ εκτός εγγύησης παίζεις με την τύχη σου το ξερω ) και παίρνω πάλι κούτα με εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Οι πιθανότητες με dsg ξηρού να πας με τα πόδια κάποια στιγμή είναι εξαιρετικά υψηλές. Και όχι δεν είναι καμία χαρά εάν είναι να σου σπάσει στα 4 χρόνια (μη λέω και πολλά)… 😂

είναι μια παταγώδης αποτυχία που δεν επιδέχεται καμίας ουσιαστικής βελτίωσης εδώ και 15 χρόνια 

1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

πως φαίνεται ότι έχεις άγνοια κινδύνου

Αν ήταν τόσο ακραία τα πράγματα δεν θα συνέχιζαν να τα βάζουν σε τόσα εκατομμύρια αυτοκίνητα. Οκ είχε γίνει η ανάκληση μία περίοδο για κάποιες παρτίδες αλλά πλέον δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα. Ειδίκα στα 1000αρια με τα 110 άλογα και τα 200nm ροπής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Οι πιθανότητες με dsg ξηρού να πας με τα πόδια κάποια στιγμή είναι εξαιρετικά υψηλές. Και όχι δεν είναι καμία χαρά… 😂

Βάλε μέσα και το Κούπερ χωρίς εγγύηση. Ξέρω τι πήρα.Μου έβγαλε κάτι που δεν δούλευαν τα χειριστήρια ηχοσυστημα ,και το cruise limiter στο τιμόνι αν δεν είχα εγγύηση 600 με 700 θα έδινα. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Αν ήταν τόσο ακραία τα πράγματα δεν θα συνέχιζαν να τα βάζουν σε τόσα εκατομμύρια αυτοκίνητα. Οκ είχε γίνει η ανάκληση μία περίοδο για κάποιες παρτίδες αλλά πλέον δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα. Ειδίκα στα 1000αρια με τα 110 άλογα και τα 200nm ροπής.

Για τους γερμανούς μιλάμε.....

• Like 5
  • Δημιουργία νέου...