Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Απεναντίας ειναι πολύ καλό αυτό στην σημερινή εποχή που έχουμε σποξενωθει σαν άνθρωποι και δεν ξέρουμε ούτε καν τον διπλανό μας.

Ευκαιρία να κάνει κανείς socializing να περάσει ευχάριστα 3 ώρες , να γνωρίσει νέους φίλους και φίλες  .

φερε και μια φιλη σου μαζι στο ταχυφορτιστη!

ή για τους πιο ποπ

στο ταχυφορτιστη που συναντιομαστε!

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, imr είπε

Στην ουσία δεν χρειαζεσαι κάθε μέρα φόρτιση στις διακοπές. 

Φαντάζομαι σε χωριό είναι? Πέρας άνετα μπαλαντεζα από παράθυρο αν χρειαστεί. 

Αν οι διακοπές ειναι τύπου εξοχικό τότε οκ. Αν οι διακοπές ειναι εκδρομή, προφανώς και χρειάζεσαι και προφανώς και δε σου φτάνει. Αγίου Πνεύματος έκανα κοντά 1,100 χλμ μέσα στο τριήμερο, με ηλεκτρικό απλά δε θα είχα πάει εκδρομή...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αν οι διακοπές ειναι τύπου εξοχικό τότε οκ. Αν οι διακοπές ειναι εκδρομή, προφανώς και χρειάζεσαι και προφανώς και δε σου φτάνει. Αγίου Πνεύματος έκανα κοντά 1,100 χλμ, με ηλεκτρικό απλά δε θα είχα πάει εκδρομή...

ετσι ακριβως... εξαρταται και το που θα πας κλπ, εγω πχ περασα μια εβδομαδα με ηλεκτρικο σε μεσαιου μεγεθους νησι χωρις φορτιση... μια χαρα φασουλα ήταν... αλλα να ξεκινησω να παω πχ καμια μανη κλπ δεν επαιζε θα κλαιγαμε 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

ετσι ακριβως... εξαρταται και το που θα πας κλπ, εγω πχ περασα μια εβδομαδα με ηλεκτρικο σε μεσαιου μεγεθους νησι χωρις φορτιση... μια χαρα φασουλα ήταν... αλλα να ξεκινησω να παω πχ καμια μανη κλπ δεν επαιζε θα κλαιγαμε 

Εγώ πήγα Ήπειρο και γύρισα απο Μετέωρα. Ούτε καν το πρώτο σκέλος του ταξιδιού δε θα με έφτανε 

Για μένα ηλεκτρικό είναι για δεύτερο αυτοκίνητο υπό την προϋπόθεση οτι εχεις και γκαράζ ή πυλωτή για να το φορτίζεις με γρήγορο φορτιστή, όχι να το βάζεις σε σούκο. Και με αυτό να κάνεις όλες τις αστικές διαδρομές, να πηγαίνει ο ενας απο τους δύο στη δουλειά, σχολεία, σουπερμάρκετ, βόλτες κλπ. Και να εχεις και ενα "συμβατικό" για τα υπόλοιπα

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

Για μένα ηλεκτρικό είναι για δεύτερο αυτοκίνητο υπό την προϋπόθεση οτι εχεις και γκαράζ ή πυλωτή για να το φορτίζεις με γρήγορο φορτιστή, όχι να το βάζεις σε σούκο. Και με αυτό να κάνεις όλες τις αστικές διαδρομές, να πηγαίνει ο ενας απο τους δύο στη δουλειά, σχολεία, σουπερμάρκετ, βόλτες κλπ. Και να εχεις και ενα "συμβατικό" για τα υπόλοιπα

ακριβως τα ιδια πιστευω και εγω... αν μπορουσα πχ να παρω εταιρικο ηλεκτρικο θα το επαιρνα μιας και με αυτο βγαζω κυριως (90+%) εντος αττικης διαδρομες...

και τι να παρεις ομως σε θερμικο; οι τιμες ειναι γελοιες πλεον, δεν ανταποκρινονται σε καμια πραγματικοτητα... με 37000 περσι επαιρνες την X1 launch edition τουμπανο φορτωμενη εξτρα και τωρα παιρνεις φορμεντορ... τραγικη κατασταση

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, tsofras said:

Αξίζει τα 37.000 χιλιάρικα ? Σε σχέση με την αγορά για εμένα τα αξίζει δεν του λείπει τίποτα , είναι πανέμορφο και απο τα λίγα που ενώ είναι SUV έχει αίσθηση cross over (μήπως τελικά δεν είναι SUV ?)

Απο την άλλη αυτό που θέλω να δω αύριο είναι μήπως στα 37.000 είναι καλύτερη επιλογή για εμένα το Cupra Leon 2.0 με μόνη έκπτωση τους χώρους αλλά κέρδος σε όλα τα υπόλοιπα

Αν πας σε 2λιτρο και τόσο ψηλά δε χάνεις κάτι να δεις και να οδηγήσεις και το CX-30 ακόμα και σε αυτόματο που θες (έχει και με 150 άλογα αλλά και τον skyactive-x με 186).  

https://www.carandmotor.gr/dokimes/sygkrinoyme-cupra-formentor-me-mazda-cx-30

Επεξ/σία από tzampatzis
  • Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, mp123 said:

Ακριβώς όπως τα τεστ ντρσιβ που κάνουν όλοι. Για αυτό και εγώ ποτέ δεν έχω κάνει κάνει τεστ. Τι να δω ; τίποτα.

Θέλω να μείνω λίγο εδώ: ένα τεστ είναι σούπερ χρήσιμο για ανθρώπους που ΦΕΝ έχουν εμπειρία από μια συγκεκριμένη κατηγορία. Παραδείγματα:

1) πας πρώτη φορά σε SUV με θέση οδήγησης ψηλά. Η πρώτη φορά με τέτοιο μεγάλο όγκο ενώ πριν οδηγούσες Ρενώ κλιο.

2) πας πρώτη φορά σε πετρέλαιο ή ηλεκτρικό που έχει διαφορετική επιτάχυνση από το βενζινοκίνητο. Η ανεβαίνεις κατηγορία από 1200 σε 1600 κτλ.

3) πας πρώτη φορά σε πολλαπλών συνδέσμων ανάρτηση και θέλεις να δεις αν νιώθεις τη διαφορά (εγώ τη νιώθω)

4) θέλεις να δεις έργονομικα το αμάξι. Έχω μπει σε αμάξι που δεν έβλεπα τίποτα στις στροφές λόγω κολώνας. Έχω μπει σε αμάξι που δεν έβρισκα με τίποτα καλή γεωμετρία (παλιά, πλέον τιμόνι θέση αλλάζουν σε όλα προς όλες τις κατευθύνσεις). Κτλ.

κτλ.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

με 37000 περσι επαιρνες την X1 launch edition τουμπανο φορτωμενη εξτρα και τωρα παιρνεις φορμεντορ... τραγικη κατασταση

Κρύβε λόγια Γιώργο. Άσε μπας και πάρει το τρανσφορμερ και γλυτώσουμε όλοι μας.

Πες για ότι άλλο αμάξι θες πχ κορολα κρος αλλά όχι για το φορμεντορ. 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Κρύβε λόγια Γιώργο. Άσε μπας και πάρει το τρανσφορμερ και γλυτώσουμε όλοι μας.

Πες για ότι άλλο αμάξι θες πχ κορολα κρος αλλά όχι για το φορμεντορ. 

Μα δε θα γλυτωσει κανεις, θα κολλαει η οθονη, θα μπλοκαρουν οι υαλοκαθαριστηρες, δε θα δουλευει το ηλεκτρικο χειροφρενο και θα βρει το μπελα του ο ανθρωπος εχοντας πληρωσει 37Κ για ενα σεατ με αλλο σημα και καλυτερο μαρκετινγκ... για αυτο και ειμαι υπερ της Bmw, τουλαχιστον εκει δε θα εχει τετοια θεματα...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μα δε θα γλυτωσεις, θα κολλαει η οθονη, θα μπλοκαρουν οι υαλοκαθαριστηρες, δε θα δουλευει το ηλεκτρικο χειροφρενο και θα βρει το μπελα του ο ανθρωπος εχοντας πληρωσει 37Κ για ενα σεατ με αλλο σημα και καλυτερο μαρκετινγκ... για αυτο και ειμαι υπερ της Bmw, τουλαχιστον εκει δε θα εχει τετοια θεματα...

Αυτά λεω και εγώ σε ένα φίλο που θέλει να πάρει το q3 αυτόματο ( 1.5 κινητήρα) αυτόματο και του λέω τσέκαρε το κιβώτιο αν είναι υγρού η ξηρού τύπου. 40κ αυτοκίνητο και δεν ξέρει. Αν είναι υγρού του κεω προχώρα αφοβα αν είναι ξηρού κανε πίσω.Μανουαλ προχώρα αφοβα αλλά θέλει αυτόματο.  

Τον ασσο σπορ λαιν 34 δεν θέλει και η άλλη του λύση είναι το chr υβριδικό αυτόματο 

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Αυτά λεω και εγώ σε ένα φίλο που θέλει να πάρει το q3 αυτόματο ( 1.5 κινητήρα) αυτόματο και του λέω τσέκαρε το κιβώτιο αν είναι υγρού η ξηρού τύπου. 40κ αυτοκίνητο και δεν ξέρει. Αν είναι υγρού του κεω προχώρα αφοβα αν είναι ξηρού κανε πίσω.Μανουαλ προχώρα αφοβα αλλά θέλει αυτόματο.  

Τον ασσο σπορ λαιν 34 δεν θέλει και η άλλη του λύση είναι το chr υβριδικό αυτόματο 

Ξηρου ειναι στον 1.5 

Καλυτερα το Χ1 στα ιδια λεφτα με το Q3...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Ξηρου ειναι στον 1.5 

Καλυτερα το Χ1 στα ιδια λεφτα με το Q3...

Οκ τώρα το επιβεβαίωσα 

Εσύ έκανες την καλύτερη επιλογή στο αμάξι. Q3 μανουαλ σωστή τιμή  και έχεις αμαξαρα χωρίς τα θέματα του ξηρού dsg.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Οκ τώρα το επιβεβαίωσα 

Εσύ έκανες την καλύτερη επιλογή στο αμάξι. Q3 μανουαλ σωστή τιμή  και έχεις αμαξαρα χωρίς τα θέματα του ξηρού dsg.

και το χαιρεται και σε εμενα η γυναικα...!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

και το χαιρεται και σε εμενα η γυναικα...!

Να το χαρούνε.  Εγώ χαίρομαι τώρα το nt1100.

Δεικτης κεφαλογυρισματος 9/10 πίνοντας καφέ και μετά περνώντας απο την Βεάκη 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Να το χαρούνε.  Εγώ χαίρομαι τώρα το nt1100.

Ετσι ακριβως... τουλαχιστον ειμαι και εγω πιο ησυχος οταν οδηγαει το audi, οχι οτι ηταν κακο το Skoda αλλα με αυτο νιωθω πολυ πιο ηρεμος...

• Like 2

• Δημιουργία νέου...