Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, majnun είπε

Για το θέμα του φρένου, υποθέτω ότι έχει αναγέννηση για το hybrid κομμάτι (δεν έχει ; ) και το κάνει περίεργο.

Κατά τα άλλα υπέροχο αμάξι, όχι για Αθήνα.

Μαζί μου διαφωνεί η θάλασσα των τεράστιων SUV που κάπου βολεύονται στον αστικό ιστό.

Όχι δεν είναι mild hybrid , απλά μου κάνει εντύπωση γιατί όταν πήρα το προηγούμενο , συνηθισμένος απο το δικό μου όταν πάτησα το φρένο μου βγήκαν τα άντερα γιατί έπιασε αμέσως.

Τώρα αυτό είναι ακόμη πιο ασαφές απο το δικό μου , ξαναλέω όχι ότι δεν πιάνουν απλά θέλει περισσότερο πάτημα

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

@mp123 είμαι μεταξύ corolla cross και skoda scala, τι λες;; :lol:

Από την φτώχεια στην δυστιχια. Σου ξεφεύγει και το σεατ το αροζα αρονα κάπως έτσι.

Με λίγα λόγια το καμιγκ τώρα δικαιώνετε. Πάρε καμιγκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

23 ώρες πριν, telis είπε

Όσοι κοροϊδεύουν το corolla cross,  αν ζήσουν λίγο μαζί του θα ντρέπονται που έλεγαν άσχημα πράγματα.

Η κατανάλωση του, η επιτάχυνση του και η ευκολία οδήγησης είναι μπροστά από τα περισσότερα αυτοκίνητα της σειράς.  Οι συμβιβασμοί που κάνεις είναι λίγοι σε σχέση με αυτό που αγοράζεις

Καλά... μην είσαι και τόσο σίγουρος...

Ότι ενθουσιάζει έναν μπορεί να είναι αδιάφορο σε κάποιον άλλο και ότι δεν αρέσει σε έναν μπορεί να αρέσει σε κάποιον άλλο, η υποκειμενικότητα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. 

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, telis είπε

Όσοι κοροϊδεύουν το corolla cross,  αν ζήσουν λίγο μαζί του θα ντρέπονται που έλεγαν άσχημα πράγματα.

Η κατανάλωση του, η επιτάχυνση του και η ευκολία οδήγησης είναι μπροστά από τα περισσότερα αυτοκίνητα της σειράς.  Οι συμβιβασμοί που κάνεις είναι λίγοι σε σχέση με αυτό που αγοράζεις

Δημοσ.

Πολλά λεφτά για να πάρεις απλά ένα υπερυψωμένο leon και μάλιστα μιας εταιρίας που έχεις γαμωσταυρίσει τόσο καιρό για τα προβλήματα που βγάζει και σε εκνευρίζουν τα μάλα (Κ.Κατακουζηνός)

• Like 6
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πολλά λεφτά για να πάρεις απλά ένα υπερυψωμένο leon και μάλιστα μιας εταιρίας που έχεις γαμωσταυρίσει τόσο καιρό για τα προβλήματα που βγάζει και σε εκνευρίζουν τα μάλα (Κ.Κατακουζηνός)

Συμφωνώ.

Όντως την έχω καταβρισει από την άλλη δεν βρίσκω πουθενά αλλού αυτήν την αίσθηση ως σύνολο που μου δίνει αυτό το κωλαμαξο 😂

Θα συμφωνήσω στο "πολλά λεφτά" γιατί ουσιαστικά πληρώνεις + 14.000€ ένα DSG, λίγη άνεση, 70 λίτρα στο πορτ μπαγκαζ και 2 ράγες.

Αν πεις ότι βάζεις μία καλή μπαγκαζιερα 1000€ και μία ανάρτηση με ένα καλύτερο λάστιχο αλλά τόσα, είναι σαν να πληρώνεις 15000€ ( τα 3000 σε τόκους) απλά για ένα κιβώτιο.

Όσο βλάκας και αν είμαι αυτό σκέφτομαι και ακόμη δεν έχω κάνει κίνηση

Στο Cupra Leon θα πιάσουν περισσότερο τόπο τα λεφτά αλλά και εκεί υπερβολή είναι εφόσον έχω το ίδιο αμάξι 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, imr είπε

Στα 40κ πάντως εγώ δύσκολα βλέπω κάποιο θερμικό που να κοντράρει ένα Model 3 η Υ

Προφανώς ρε μαν, αν είχα υποδομές σπίτι και εξοχικό θα πήγαινα σε ηλεκτρικό.

Και άντε σπίτι πες σπίτι βάζω ή πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα δουλειά και φορτίζω, στο εξοχικό απλά δεν γίνεται 

Αλλά και πάλι δεν θα έπαιρνα Tesla θα έπαιρνα το Cupra Born ( μη φύγω και από την εταιρεία 🤣)

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, tsofras said:

Προφανώς ρε μαν, αν είχα υποδομές σπίτι και εξοχικό θα πήγαινα σε ηλεκτρικό.

Και άντε σπίτι πες σπίτι βάζω ή πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα δουλειά και φορτίζω, στο εξοχικό απλά δεν γίνεται 

Αλλά και πάλι δεν θα έπαιρνα Tesla θα έπαιρνα το Cupra Born ( μη φύγω και από την εταιρεία 🤣)

Τεσλα θα επερνες γιατί έχουν και 10+χρονια τεχνογνωσία. 

Έδω η οθόνη σου κολλάει, στο ηλεκτρικό θα κρασαρει ολόκληρο το αυτοκινητο

Στο σπίτι ρε συ κατεβάζεις ενα wallbox

Στο εξοχικό και διακοπες αν δεν έχεις χώρο για φόρτιση πας σε σε ένα βενζινάδικο, σουπερμάρκετ κτλ. 

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, imr είπε

Τεσλα θα επερνες γιατί έχουν και 10+χρονια τεχνογνωσία. 

Έδω η οθόνη σου κολλάει, στο ηλεκτρικό θα κρασαρει ολόκληρο το αυτοκινητο

Στο σπίτι ρε συ κατεβάζεις ενα wallbox

Στο εξοχικό και διακοπες αν δεν έχεις χώρο για φόρτιση πας σε σε ένα βενζινάδικο, σουπερμάρκετ κτλ. 

Δίκιο έχεις για το Tesla.

Δεν έχω κοντά τίποτα για φόρτιση, στα 40χλμ που το έχω ψάξει έχει 

Δημοσ.
8 hours ago, tsofras said:

Στην ουσία δεν χρειαζεσαι κάθε μέρα φόρτιση στις διακοπές. 

Φαντάζομαι σε χωριό είναι? Πέρας άνετα μπαλαντεζα από παράθυρο αν χρειαστεί. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ή θα ψάχνεις πάρκινγκ να αράζετε κανα τρίωρο όπως ο φίλος με το Enyaq καμια 20αρια σελίδες πίσω

και θα το θεωρειτε και λογικο 🤣

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ή θα ψάχνεις πάρκινγκ να αράζετε κανα τρίωρο όπως ο φίλος με το Enyaq καμια 20αρια σελίδες πίσω

18 λεπτά πριν, paylidis είπε

και θα το θεωρειτε και λογικο 🤣

Απεναντίας ειναι πολύ καλό αυτό στην σημερινή εποχή που έχουμε σποξενωθει σαν άνθρωποι και δεν ξέρουμε ούτε καν τον διπλανό μας.

Ευκαιρία να κάνει κανείς socializing να περάσει ευχάριστα 3 ώρες , να γνωρίσει νέους φίλους και φίλες  .

8 ώρες πριν, tsofras είπε

Να πάρεις μια φορητή ηλεκτρομηχανη. 

Σου προτείνω honda που είναι οι καλύτερες 

• Δημιουργία νέου...