dtk-386 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το πίσω μέρος του CC για μένα είναι μαύρο χάλι. Απαπαπα...Το έχω δει και live. Είναι ακόμα πιο άσχημο. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από dtk-386 2
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Εντάξει αμαξαρα είναι η οικογένεια έχει ενθουσιαστεί. Καμία σχέση η ανάρτηση δεν μας βγαίνουν τα άντερα. Από την άλλη ακόμη και στην ευθεία μία μικρή πλεύση την αισθάνεσαι. Έχω έναν ενδιασμο επίσης για όλο αυτό το μπουγιο, αισθάνεσαι πολύ μάτσο τύπος κάτι που δεν μου ταιριάζει. Θέλω να δω όταν ξαναμπώ στο δικό μου πως θα μου φανεί. Τα φρένα του δεν μου αρέσουν καθόλου πάντως, δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι σε σχέση με το προηγούμενο Το DSG είναι ευτυχία Αυτά με έχει πιάσει και ίλιγγος από τον καιρό και δεν μπορώ να το χαρώ όπως θέλω Περισσότερα αύριο
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Καμία σχέση η ανάρτηση δεν μας βγαίνουν τα άντερα. Από την άλλη ακόμη και στην ευθεία μία μικρή πλεύση την αισθάνεσαι. Στο λεόν έχεις 17αρα ή 18αρα? 4 ώρες πριν, paylidis είπε Σα να συνευρεθηκε το λεον με το αρονα ειναι και να προεκυψε αυτο 😁 Ετσι χαμηλό που είναι εγώ θα έλεγα ότι είναι ένα Leon Cross αλα Xceed. 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Στο λεόν έχεις 17αρα ή 18αρα? Ετσι χαμηλό που είναι εγώ θα έλεγα ότι είναι ένα Leon Cross αλα Xceed. 18αρα αλλά μικρότερο προφίλ και ημιακαμπτο
and_64 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, tsofras said: ημιακαμπτο 😱Σίγουρα; Το α3 είχε πολλαπλών πίσω, το 1000αρι και τα 1.6 πετρέλαια είχαν όντως ημιακαμπτο Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από and_64
telis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Όσοι κοροϊδεύουν το corolla cross, αν ζήσουν λίγο μαζί του θα ντρέπονται που έλεγαν άσχημα πράγματα. Η κατανάλωση του, η επιτάχυνση του και η ευκολία οδήγησης είναι μπροστά από τα περισσότερα αυτοκίνητα της σειράς. Οι συμβιβασμοί που κάνεις είναι λίγοι σε σχέση με αυτό που αγοράζεις
zio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 @mp123 είμαι μεταξύ corolla cross και skoda scala, τι λες;;
GeorgeHellas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 11 minutes ago, zio10 said: @mp123 είμαι μεταξύ corolla cross και skoda scala, τι λες;; suzuki baleno 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, and_64 είπε 😱Σίγουρα; Το α3 είχε πολλαπλών πίσω, το 1000αρι και τα 1.6 πετρέλαια είχαν όντως ημιακαμπτο Σίγουρα Αντρέα λες να μην ξέρω το αμάξι μου Μάλλον λες για το προηγούμενο A3 , τώρα skoda-seat-vw ανεξάρτητη απο δίλιτρο και επάνω και μόνο το Α3 στον 1.5 1
and_64 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, tsofras said: Σίγουρα Αντρέα λες να μην ξέρω το αμάξι μου Μάλλον λες για το προηγούμενο A3 , τώρα skoda-seat-vw ανεξάρτητη απο δίλιτρο και επάνω και μόνο το Α3 στον 1.5 Ηξερα οτι ήταν τσίπηδες στο vag αλλά το έχουν πάει σε άλλο level απ'οτι βλέπω 🤬
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Λοιπόν επέστρεψα απο την βόλτα το αμάξι είναι απολαυστικό σε γενικές γραμμές , η γυναίκα μου έχει ξετρελαθεί. Εγώ και ναι και όχι Στρίβει μία χαρά , δεν ένιωσα να γέρνει μόνο στην ευθεία ένιωσα μία μικρή πλεύση όπως είπα. Μέσα δεν ακούγεται τίποτα οκ είναι καινούριο ακόμη , το πίεσα εκεί που τρίζει το δικό μου και επειδή έχει τα δέρματα είναι πιο δεμένο και δεν κουνιέται τίποτα. Πολύ άνετο σε πάτημα και χώρους ακόμη πιο άνετο απο το δικό μου , κάθισμα κομπλέ. Εύκολο στην οδήγηση , σε στενούς χώρους ζορίζει λίγο λόγω μεγέθους που δεν έχω συνηθίσει . Έστω και αυτή η μικρή διαφορά φαίνεται στο παρκιγκ του σπιτιού. Ο κινητήρας ακούγεται καλύτερα (δεν ξέρω πως γίνεται αυτό στα DSG το είχα παρατηρήσει και στο Q3) αλλά είναι οριακός για αυτό το αμάξι. Αν και με το DSG δεν σε απασχολούν οι αλλαγές , στο δικό μου φαίνεται ότι είναι πιο σπιρτόζικος και επειδή δεν έχει το lag του DSG δείχνει ότι πάει καλύτερα στο Leon. Τα φρένα υστερούν σε αίσθηση περισσότερο απο ότι στο Leon (όχι ότι δεν πιάνουν) Εν κατακλείδι για να μην σας κουράζω , όταν μπώ στο δικό μου θα νιώσω τη διαφορά SUV με hatchback. Τα υπερ του Formentor σε σχέση με το Leon : Άνεση Περισσότεροι χώροι Ράγες οροφής Αξίζει τα 37.000 χιλιάρικα ? Σε σχέση με την αγορά για εμένα τα αξίζει δεν του λείπει τίποτα , είναι πανέμορφο και απο τα λίγα που ενώ είναι SUV έχει αίσθηση cross over (μήπως τελικά δεν είναι SUV ?) Απο την άλλη αυτό που θέλω να δω αύριο είναι μήπως στα 37.000 είναι καλύτερη επιλογή για εμένα το Cupra Leon 2.0 με μόνη έκπτωση τους χώρους αλλά κέρδος σε όλα τα υπόλοιπα Αύριο απόγευμα που θα πάω να το πάρω θα σας γράψω θα είμαι σε ένα συνέδριο έτσι και αλλιώς όλη μέρα 5 1
polyvios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Λοιπόν επέστρεψα απο την βόλτα το αμάξι είναι απολαυστικό σε γενικές γραμμές , η γυναίκα μου έχει ξετρελαθεί. Εγώ και ναι και όχι Στρίβει μία χαρά , δεν ένιωσα να γέρνει μόνο στην ευθεία ένιωσα μία μικρή πλεύση όπως είπα. Μέσα δεν ακούγεται τίποτα οκ είναι καινούριο ακόμη , το πίεσα εκεί που τρίζει το δικό μου και επειδή έχει τα δέρματα είναι πιο δεμένο και δεν κουνιέται τίποτα. Πολύ άνετο σε πάτημα και χώρους ακόμη πιο άνετο απο το δικό μου , κάθισμα κομπλέ. Εύκολο στην οδήγηση , σε στενούς χώρους ζορίζει λίγο λόγω μεγέθους που δεν έχω συνηθίσει . Έστω και αυτή η μικρή διαφορά φαίνεται στο παρκιγκ του σπιτιού. Ο κινητήρας ακούγεται καλύτερα (δεν ξέρω πως γίνεται αυτό στα DSG το είχα παρατηρήσει και στο Q3) αλλά είναι οριακός για αυτό το αμάξι. Αν και με το DSG δεν σε απασχολούν οι αλλαγές , στο δικό μου φαίνεται ότι είναι πιο σπιρτόζικος και επειδή δεν έχει το lag του DSG δείχνει ότι πάει καλύτερα στο Leon. Τα φρένα υστερούν σε αίσθηση περισσότερο απο ότι στο Leon (όχι ότι δεν πιάνουν) Εν κατακλείδι για να μην σας κουράζω , όταν μπώ στο δικό μου θα νιώσω τη διαφορά SUV με hatchback. Τα υπερ του Formentor σε σχέση με το Leon : Άνεση Περισσότεροι χώροι Ράγες οροφής Αξίζει τα 37.000 χιλιάρικα ? Σε σχέση με την αγορά για εμένα τα αξίζει δεν του λείπει τίποτα , είναι πανέμορφο και απο τα λίγα που ενώ είναι SUV έχει αίσθηση cross over (μήπως τελικά δεν είναι SUV ?) Απο την άλλη αυτό που θέλω να δω αύριο είναι μήπως στα 37.000 είναι καλύτερη επιλογή για εμένα το Cupra Leon 2.0 με μόνη έκπτωση τους χώρους αλλά κέρδος σε όλα τα υπόλοιπα Αύριο απόγευμα που θα πάω να το πάρω θα σας γράψω θα είμαι σε ένα συνέδριο έτσι και αλλιώς όλη μέρα Ήταν ένα αμάξι της επιλογής μου! Είναι θαυμάσιο κατά την άποψη μου. Ένα σοβαρό αρνητικό είναι όπως δηλώνουν και άλλοι και το ξέρεις στις ομάδες που είμαστε, ότι κολλάει το infotainment και ούτε το air condition δεν μπορούν να βάλουν σε λειτουργία. Πρέπει να σβήσουμε το αμάξι και να το ξαναξεκινησουν. Κατά τα άλλα για μένα είναι υπέροχο! 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, polyvios είπε Ήταν ένα αμάξι της επιλογής μου! Είναι θαυμάσιο κατά την άποψη μου. Ένα σοβαρό αρνητικό είναι όπως δηλώνουν και άλλοι και το ξέρεις στις ομάδες που είμαστε, ότι κολλάει το infotainment και ούτε το air condition δεν μπορούν να βάλουν σε λειτουργία. Πρέπει να σβήσουμε το αμάξι και να το ξαναξεκινησουν. Κατά τα άλλα για μένα είναι υπέροχο! Για αυτό το σκέφτομαι τόσο καιρό , μόνο για το infotainment . Επίσης για αυτό ήθελα το δίλιτρο με την 8αρα που είχα βρεί , κρίμα που το έχασα αυτό 1
polyvios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Για αυτό το σκέφτομαι τόσο καιρό , μόνο για το infotainment . Επίσης για αυτό ήθελα το δίλιτρο με την 8αρα που είχα βρεί , κρίμα που το έχασα αυτό Ναι πράγματι... Οι 8αρες δεν έχουν τέτοια ιδιαίτερα θέματα. Πάλι βγάζουν όμως...
majnun Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Για το θέμα του φρένου, υποθέτω ότι έχει αναγέννηση για το hybrid κομμάτι (δεν έχει ; ) και το κάνει περίεργο. Κατά τα άλλα υπέροχο αμάξι, όχι για Αθήνα. Μαζί μου διαφωνεί η θάλασσα των τεράστιων SUV που κάπου βολεύονται στον αστικό ιστό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις