tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, imr είπε Δεν ειναι ασχημο παντως σε ασπρο. Κατι μου λεει οτι θα το κλεισεις Το test drive ποσο στο δινουν? Ναι τελικά ωραίο είναι και σε άσπρο δεν το περίμενα. Μου είχα κανονίσει για όλο το Σ/Κ τελικά έχω υποχρεώσεις οπότε δεν θα το έκανα κάτι , πήγα το πήρα σήμερα θα το επιστρέψω αύριο απόγευμα 2
imr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, tsofras said: Ναι τελικά ωραίο είναι και σε άσπρο δεν το περίμενα. Μου είχα κανονίσει για όλο το Σ/Κ τελικά έχω υποχρεώσεις οπότε δεν θα το έκανα κάτι , πήγα το πήρα σήμερα θα το επιστρέψω αύριο απόγευμα Εννοούσα πόσο στο πουλάνε όπως είναι επιπλωμένο 😂 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Αλλιώς σαν το δικό μου ή σε graphine grey 3
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι τελικά ωραίο είναι και σε άσπρο δεν το περίμενα. Μου είχα κανονίσει για όλο το Σ/Κ τελικά έχω υποχρεώσεις οπότε δεν θα το έκανα κάτι , πήγα το πήρα σήμερα θα το επιστρέψω αύριο απόγευμα Όπως είσαι παρτο και βόλτα πέρασε δύο τρεις φορές πάνω κάτω το σχιστο και δυο τρεις την περιφερειακή στην δραπετσωνα για τεστ. Κοντά είσαι παλιό Φάληρο δραπετσωνα σχιστο βγες και έως Ελευσίνα και πάλι πίσω.3φορες πήγαινε έλα να το δεις. Υ.γ ΑΣΠΡΟ μαυρη οροφή μαύρο φιμε. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από mp123 4
atrigane Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πω το ματ είναι... 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Αλλιώς σαν το δικό μου ή σε graphine grey Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από atrigane 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, imr είπε Εννοούσα πόσο στο πουλάνε όπως είναι επιπλωμένο 😂 Αααα δεν το δίνουν αυτό πρέπει να τα κρατάνε 6 μήνες , το προηγούμενο που είχα φέρει μου το έδιναν 31 χιλιάρικα νομίζω Αλλά είχε 9.000χλμ σε test drive και δεν ήταν Pack (με αυτές τις ζάντες + εσωτερικό φωτισμό + μαύρο ουρανό μέσα) Μόλις τώρα, mp123 είπε Όπως είσαι παρτο και βόλτα πέρασε δύο τρεις φορές πάνω κάτω το σχιστο και δυο τρεις την περιφερειακή στην δραπετσωνα για τεστ. Κοντά είσαι παλιό Φάληρο δραπετσωνα σχιστο βγες και έως Ελευσίνα και πάλι πίσω.3φορες πήγαινε έλα να το δεις. Λέω να πάω λιμανάκια
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Λέω να πάω λιμανάκια Όχι δεν θα καταλάβεις τίποτα. Επικίνδυνος ο δρόμος εκεί.Ακουσε με. 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, mp123 είπε Όχι δεν θα καταλάβεις τίποτα. Επικίνδυνος ο δρόμος εκεί.Ακουσε με. Καλά δεν θέλω να του πιω το αίμα να μπω με όσα , να δω αν γέρνει θέλω και πως θα το νιώσουν τα παιδιά πίσω 1
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Καλά δεν θέλω να του πιω το αίμα να μπω με όσα , να δω αν γέρνει θέλω και πως θα το νιώσουν τα παιδιά πίσω Καλά. Πάρε τα παιδιά πάνε ως τα λιμανακια πιείτε καφέ μετά τα αφήνεις και πήγαινε όπως σου λέω. Διπλός δρόμος με μπαριερα το πατάς και λίγο στις στροφές να δεις αν μπαίνει καλά χωρίς να γέρνει. 3
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Αφου το δω για μία μέρα θέλω να δω πως θα νιώσω όταν ξαναμπώ στο δικό μου , συνήθως εκεί φαίνονται όλα 3
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Αφου το δω για μία μέρα θέλω να δω πως θα νιώσω όταν ξαναμπώ στο δικό μου , συνήθως εκεί φαίνονται όλα Φυσικά εξυπακούεται θα δοκιμάσεις και το κλίμα στα 21 συνέχεια όσο το οδηγείς. Παίζει ρόλο πόσο κόβει και σε πόσο χρόνο στο κάνει ψυγείο τώρα το καλοκαίρι. 2
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, mp123 είπε Φυσικά εξυπακούεται θα δοκιμάσεις και το κλίμα στα 21 συνέχεια όσο το οδηγείς. Παίζει ρόλο πόσο κόβει και σε πόσο χρόνο στο κάνει ψυγείο τώρα το καλοκαίρι. To έβαλα τώρα που ήρθα , οκ ολόιδιο με του Leon είναι 1
korakios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε Σα να συνευρεθηκε το λεον με το αρονα ειναι και να προεκυψε αυτο 😁 σε κορεάτικο ξενοδοχείο 1 ώρα πριν, tsofras είπε ή σε graphine grey τεράστια διαφορά στην εμφάνιση 1
NovaLacertae Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Βλέπω τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει φωτιά οι ''ανησυχίες'' Μια παρατήρηση στο αισθητικό κομμάτι (των τριών αυτοκινήτων που αναρτήσατε φωτογραφιες πρόσφατα - υποκειμενικό βέβαια). Εμένα το Formentor μου αρέσει το βρίσκω πολύ όμορφο, το Mini 2024 δεν μου αρέσει καθόλου, το Corolla Cross...??? χμ, εδω είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα, το πίσω μέρος και το πλάι είναι καλά, το εμπρός με τίποτα... μα με τίποτα!!! Αυτή η μούρη βρε παιδιά μου θυμίζει τα χείλη γριάς 80+ μετά από 100 μπότοξ Τώρα... Αν ερχόταν η Toyota Corolla Cross GR Sport θα την έβλεπα διαφορετικά Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από NovaLacertae 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις