Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ούτε αισθητήρες παρκαρίσματος με 40 χιλιάρικα όμως

Επίσης εχει θόρυβο στο δρόμο. Αν βάλεις αυτό, το 2λιτρο που φορτώνεσαι, το CVT και την όρθια θέση οδήγησης, απορώ που το έχεις στη λίστα

I'm team T-Roc, νομίζω σου προσφέρει αυτά που θες, πήγαινε κλείσ'το πριν η φαουβε θυμηθεί καμια νέα αυξηση 30%

• Like 1
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Επίσης εχει θόρυβο στο δρόμο. Αν βάλεις αυτό, το 2λιτρο που φορτώνεσαι, το CVT και την όρθια θέση οδήγησης, απορώ που το έχεις στη λίστα

I'm team T-Roc, νομίζω σου προσφέρει αυτά που θες, πήγαινε κλείσ'το πριν η φαουβε θυμηθεί καμια νέα αυξηση 30%

Ωραιο ρε συ αλλα ξηρου τυπου κιβωτιο... οκ εγω το παιρνω γιατι δε θα πληρωνω ενδεχομενες βλαβες αλλα δε θα το εμπιστευομουν αν τα οικονομικα μου κατα τα αλλα δεν επιτρεπουν ενα εκτακτο εξοδο των 3000...(οταν πηρα το Q3 Τουλ. δεν επετραπαν τετοιο εκτακτο εξοδο για αυτο και το πηρα χειροκινητο). Σαν αμαξι παντως το τροκ το θεωρω καλη AIO επιλογη

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Σα το παπί δεν έχει τίποτα 😎

Ένσταση.Σαν το supercub δεν έχει τίποτα.

Εδώ μιλάμε για ΤΟ ΠΑΠΙ . Δεν υπάρχει σχέση με τα υπόλοιπα.Ουτε καν διανοηθικα να πάρω άλλο εκτός από το supercub.Οκ να κάνω τρελή οικονομία αλλά με στυλ μην με περάσουν και για τσιπη. 

Στο θέμα μας τώρα τα τεστ που κάνουν φρεναρισματα , επιταχύνεις moose test κλπ είναι Άλεν ντελον. Δίκιο έχει ο συφορουμητης που λέει για τύπο ελαστικού,  θερμοκρασίες  κλπ .

• Like 5
Δημοσ.
1 hour ago, tsofras said:

Συμφωνείτε ότι διαφωνείτε :D

Και οι 2 απόψεις έχουν λογική

Η μία λέει ότι σε ίδιες συνθήκες για να ξέρεις το απόλυτο νούμερο χωρίς άλλους παράγοντες όπως είπε ο Sargus

Η άλλη λέει έχω το εργαλείο που μετράει σωστά , έτσι πήρα το αμάξι με αυτά τα ελαστικά , στον ελληνικό δρόμο και σταματάω σε 43 μέτρα όπως λέει ο dtk

Συμφωνώ και με τις 2 , γιατί ο ίδιος τύπος μέτρησε και το Leon eHybrid και το έβγαλε 37

Ε ναι αλλα τα 5 μετρα διαφορα βγαινουν για πλακα απο διαφορετικη μαρκα ελαστικων

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, imr είπε

Ε ναι αλλα τα 5 μετρα διαφορα βγαινουν για πλακα απο διαφορετικη μαρκα ελαστικων

ρε παιδιά δεν είπα ότι δεν είναι σωστό αυτό που περιγράφει ο sargus.

απλά λέω ότι ο trcoff.gr με αυτό το αυτοκίνητο εκείνες τις συνθήκες φρέναρε σε 43 μ. Δεν είπα ότι είναι το benchmark. Αλλά δεν μπορείς να το αγνοήσεις γιατί γίνεται σε πραγματικές συνθήκες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, imr είπε

Όπως επισεις και από τον οδηγό  . Όχι 5 μετρα 15 μετρα διαφορά θα έχουν. Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο χρόνο αντίληψης. Για αυτό και εγώ ούτε καν τα λαμβάνω υπόψη τα τεστ. Μου αρέσει εμφανισιακά και στην τιμή ως εκεί. Τα υπόλοιπα Κλάιν μαιν.. όλα ίδια είναι σήμερα τα αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία πάντα.Τωρα αυτό το ψάξιμο για 5 και δύο μετρα ούτε καν το λαμβάνω  υπ όψη.

1 τιμή

2 εμφάνιση 

Με αυτά τα κριτιρια ψωνίζω.Τι να το κάνω αν στα τεστ φρενάρει 5 μετρα πιο λίγο αν είναι άθλιο εμφανισιακά 

11 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

ρε παιδιά δεν είπα ότι δεν είναι σωστό αυτό που περιγράφει ο sargus.

απλά λέω ότι ο trcoff.gr με αυτό το αυτοκίνητο εκείνες τις συνθήκες φρέναρε σε 43 μ. Δεν είπα ότι είναι το benchmark. Αλλά δεν μπορείς να το αγνοήσεις γιατί γίνεται σε πραγματικές συνθήκες.

Έλα μωρέ τώρα. Τεστ κάνει και αυτός. Αηδίες κάνει. Παρε το αμάξι πηγαινε σε πίστα και δωστου να καταλαβει για μια ώρα.Αυτο ειναι τεστ.Τωρα το βγάζουμε στον δρόμο το πάμε σαν κότες κάνουμε δύο μαλακιες και όλα καλά. 

Ακριβώς όπως τα τεστ ντρσιβ που κάνουν όλοι. Για αυτό και εγώ ποτέ δεν έχω κάνει κάνει τεστ. Τι να δω ; τίποτα.

Υ.γ εδώ πήρα μηχανη 17.4κ και ούτε καν την είχα δει ζωντανά γιατί είναι μοντέλο 22. Είδα τιμη , εμφάνιση,  τύπο,  ύψος σελας μια χαρά πήρα τηλ από εξωτερικό το έκλεισα και όταν γύρισα πήγα και το πηρα. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

IMG_20230705_154048.jpg.cb73b8f5a577bca57d50228d78382fa9.jpg

IMG_20230705_154022.jpg.9a541fb6f9f4b54f6d9bc785ee6f9a60.jpg

Ορίστε και σε άσπρο

Παρτο .Ξήλωσε όμως το σήμα των τρανφορμερ. Χωρίς αυτό ωραίο είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να λέμε σαν το DSG δεν έχει , λες και μπαίνω στο σπίτι μου είναι

Τα φρένα μου φαίνονται κάπως ως αίσθηση , δεν ένιωθα το ίδιο με το προηγούμενο test drive , αυτό έχει 2000χλμ δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο , μου έδωσαν ακόμη χειρότερη αίσθηση απο τα δικά μου.

Καθίσματα κομπλέ για ένα 20λεπτο , άνετη θέση οδήγησης, ποιοτικά καλύτερο πίεσα κανα 2 σημεία που σε εμένα τρίζουν γιατί είναι πλαστικά αλλά εδώ έχουν δέρμα (τεχνόδερμα τέλος πάντων) οπότε δεν κουνιούνται .

Καμία σχέση η ανάρτηση μπορεί λόγω πολλαπλών αλλά και λίγο μεγαλύτερου προφιλ ελαστικού

Σαν μείων αν δεν κοιτάς την σχέση του κιβωτίου απο την οθόνη αλλά απο τις ενδείξεις επάνω στο κιβώτιο , όταν έχει ήλιο δεν βλέπεις τίποτα . Επίσης πατώντας το stop για να σβήσει θεωρητικά μπαίνει το χειρόφρενο. Στο προηγούμενο έμπαινε σε αυτό 2 φορές δεν μπήκε το πάτησα με το χέρι. Θα δω αν είναι καμία ρύθμιση ή έχει θέμα γιατί είχα διαβάσει ότι κάποιοι το είχαν αναφέρει ως θέμα

4 λεπτά πριν, mp123 είπε

Παρτο .Ξήλωσε όμως το σήμα των τρανφορμερ. Χωρίς αυτό ωραίο είναι.

Εμένα μου αρέσει το σήμα

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 4
Δημοσ.

Προσωπικά μαρεσει πολύ. Σε μαύρο ειδικά(εντάξει είναι τα χρώματά μου τα σκούρα). Το σήμα όντως γειά σου είναι αλλά μικρό το κακό

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atrigane είπε

Προσωπικά μαρεσει πολύ. Σε μαύρο ειδικά(εντάξει είναι τα χρώματά μου τα σκούρα). Το σήμα όντως γειά σου είναι αλλά μικρό το κακό

ή είσαι κάγκουρας ή δεν είσαι

Δεν κάνω μισές δουλειές :D

Έτσι με το σήμα να φωτίζει και το βράδυ στο πεζοδρόμιο όταν ανοίγεις πόρτα (απο το προηγούμενο που είχα πάρει)

IMG20230315191614.jpg.8372ba38de601d552ae0e8ff5e1f128c.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

ή είσαι κάγκουρας ή δεν είσαι

Δεν κάνω μισές δουλειές :D

Έτσι με το σήμα να φωτίζει και το βράδυ στο πεζοδρόμιο όταν ανοίγεις πόρτα (απο το προηγούμενο που είχα πάρει)

IMG20230315191614.jpg.8372ba38de601d552ae0e8ff5e1f128c.jpg

Εντάξει μην το παίζω παναγίτσα κ γω έχω τέτοιο φως στις πόρτες αλλά είναι ένα σήμα τελείως προσωπικό, σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για μένα

Το αστείο είναι ότι το έκανα παραγγελία από Κίνα στο ebay και επειδή είπα ότι το βιαζόμουν σκάει τηλ στο κινητό μου κ μου μιλάει Έλληνας κ μου λέει  φίλε εγώ τα φτιάχνω κ τους τα στέλνω κ είμαι Ελλάδα κ κανονίσαμε μεταξύ μας!!

Επεξ/σία από atrigane
  • Like 7
Δημοσ.

Δεν ειναι ασχημο παντως σε ασπρο.

Κατι μου λεει οτι θα το κλεισεις

Το test drive ποσο στο δινουν?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εμένα μου αρέσει το σήμα

Ο καγκουρας ζει και θα ζει για πάντα μέσα σου . Δεν πρόκειται να φύγει. Δυστυχώς η ευτυχώς. Κάνε το κέφι σου και βγάλε γούστα.

Βάλε κάνα τέτοιο όμως να βγάλεις περισσότερα. Η το κάνεις η δεν το κάνεις.  Να βλέπουμε που είσαι κιόλας.

Batman-1.jpg

Επεξ/σία από mp123
  • Like 5
  • Δημιουργία νέου...