mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Με το συμπάθειο αδέρφια αλλά σχεδιαστικά το 1 δεν είναι καλύτερο από όλα αυτά που ανέφερε ο mp123. Παπούτσι σαν τα άλλα είναι. Ούτε το Leon είναι ομορφότερο από το i30 ή το Mazda 3. Υποκειμενικά είναι όλα αλλά mp123 μην το γράφεις λες και είναι θέσφατο. Δεν είσαι ο μόνος που γουστάρει χατς. Δεν γερασαμε όλοι να θέλουμε περίπτερα σε ροδες. Φίλε μου έχεις δίκιο αλλά στα 34 που πάει η sport line στην σημερινή εποχή είναι όντος κεπουρι προσωπικά για εμένα. .Δεν είναι το τέλειο. Πρέπει να κάνεις συμβιβασμό στο πίσω μέρος. Εγώ θα τον έκανα.Απο οδική συμπεριφορά και αίσθηση πατηματος συν όλο το ψυχολογικό πακέτο στα 34κ 136 hp αυτόματο τι παίρνεις; Δεν υπάρχει κάτι στα 34 όπως ο άσσος. 11 λεπτά πριν, paylidis είπε 8.7 εντός πόλης το Q3. Καλά είσαι 8.6 εντός λέει το τριπ. Με περνάς αλλά εσύ έχεις το διπλάσιο σκάφος. Άρα ως Τώρα εγώ είμαι ο νικητής. Ελάτε να μετρηθούμε.
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, mp123 είπε Φίλε μου έχεις δίκιο αλλά στα 34 που πάει η sport line στην σημερινή εποχή είναι όντος κεπουρι προσωπικά για εμένα. .Δεν είναι το τέλειο. Πρέπει να κάνεις συμβιβασμό στο πίσω μέρος. Εγώ θα τον έκανα.Απο οδική συμπεριφορά και αίσθηση πατηματος συν όλο το ψυχολογικό πακέτο στα 34κ 136 hp αυτόματο τι παίρνεις; Δεν υπάρχει κάτι στα 34 όπως ο άσσος. 8.6 εντός λέει το τριπ. Με περνάς αλλά εσύ έχεις το διπλάσιο σκάφος. Άρα ως Τώρα εγώ είμαι ο νικητής. Ελάτε να μετρηθούμε. Βασικά εσύ χάνεις , γιατί με μισό σκάφος καις τα ίδια Αλλά δεν φημίζεται ο συγκεκριμένος κινητήρας για την κατανάλωση , όλοι το λένε για το mini , countryman και bmw που τον φοράνε , ότι γενικά πίνει 2
golden33 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 58 minutes ago, mp123 said: Να πω κάτι σοβαρό τώρα. Στην κατηγορία που ψάχνεις ( hatch ) έχουμε; focus χάλια, κορολα μαύρο χάλια, άστρα έκτρωμα, golf γεροντιλα , μαζντα 3 100 χρόνια πίσω , ι30 γεροντιλα Άρα μένει το λεον που κάτι έχει να πει ακόμα. Απο πριμιουμ ο άσσος ωραίος αλλά με συμβιβασμό στον κολο που δεν χορεύετε εύκολα αλλά χονευοντε εύκολα τα 34κ που έχει άρα ξεπερνάς τον κόλο. Α3 δεν τα ίδια και τα ίδια και ερχόμαστε στο a class στα 44 που είναι για εμένα το ομορφότερο αλλά τα 44 τσούζουν λίγο συν υπάρχει και το ψυχολογικό ότι έχει κινητήρα ρενω . Άυτα έχω να πω . Πάρε το λεον όπως θέλεις να κάνεις το κέφι σου δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και κατι που να βλεπετε Το φορμεντορ δεν . Προσωπικά εγώ με το δικό μου σκεπτικό θα πήγαινα στον ασσο 34κ και έξω από την πόρτα ( τον κολο δεν θα τον κοιτούσα καν ). Αλλά εσύ με το δικό σου το λεον είναι το ιδανικό.Και όντος είναι. Από κάτι τέτοια ποστ καταλαβαίνουμε πόσο πολύ λείπει η giulietta. 7
majnun Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Βασικά δε χρειάζεται να αλλάξεις αμάξι. Τα έχουμε πει. Αλλά παρόλα αυτά αφού θες, η "λογική" είναι να μην πάρεις το ίδιο από αυτό που έχεις γιατι οι διαφορές στην καθημερινότητα θα μικραίνουν όσο περνάει ο καιρός, οπότε θα εχεις όλο και λιγότερο δικαιολογήσει τα χρηματα που έδωσες. Οπότε το Leon/Formentor μην το ξαναπάρεις. Συμφωνώ με σειρά 1 αλλά και Focus που όλοι το αποκλείετε ενώ είναι στην κορυφή με τη BMW. Με 31 παίρνεις το active που έχει και το ψέμα που θες να αγοράσεις του offroading (συγγνώμη που το λέω χύμα), κοφτερή οδική συμπεριφορά και πιο μαλακές αναρτήσεις. https://www.fordmarketplace.gr/summary?code=6&vin=WF0NXXGCHNNG36372 Και οκτώ έτη εγγύηση, για να το πουλήσεις με το που λήξει η εγγύηση όπως λέει και ο mp3 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 59 λεπτά πριν, giannis1_ είπε Ψιλοάκυρη ερώτηση, αλλά όσοι οδηγείτε Αθήνα μέσα σε κίνηση για δουλειά, τι κατανάλωση έχετε μεικτά στα 100 και τι όχημα - καύσιμο? ~7,5 Opel Corsa 2008 1400cc manual. 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, majnun είπε Βασικά δε χρειάζεται να αλλάξεις αμάξι. Τα έχουμε πει. Αλλά παρόλα αυτά αφού θες, η "λογική" είναι να μην πάρεις το ίδιο από αυτό που έχεις γιατι οι διαφορές στην καθημερινότητα θα μικραίνουν όσο περνάει ο καιρός, οπότε θα εχεις όλο και λιγότερο δικαιολογήσει τα χρηματα που έδωσες. Οπότε το Leon/Formentor μην το ξαναπάρεις. Συμφωνώ με σειρά 1 αλλά και Focus που όλοι το αποκλείετε ενώ είναι στην κορυφή με τη BMW. Με 31 παίρνεις το active που έχει και το ψέμα που θες να αγοράσεις του offroading (συγγνώμη που το λέω χύμα), κοφτερή οδική συμπεριφορά και πιο μαλακές αναρτήσεις. https://www.fordmarketplace.gr/summary?code=6&vin=WF0NXXGCHNNG36372 Και οκτώ έτη εγγύηση, για να το πουλήσεις με το που λήξει η εγγύηση όπως λέει και ο mp3 Στα 31 παίρνεις το χειροκίνητο , ωραίο πάντως το active Για το ψέμα του offroading θα συμφωνήσω , αλλά προσωπικά δεν είπα ποτέ ότι τα κοιτάω για να πάω στα χώματα αλλά για να έχουν ράγες οροφής Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από tsofras
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Βασικά εσύ χάνεις , γιατί με μισό σκάφος καις τα ίδια Αλλά δεν φημίζεται ο συγκεκριμένος κινητήρας για την κατανάλωση , όλοι το λένε για το mini , countryman και bmw που τον φοράνε , ότι γενικά πίνει Θα σε μαλώσω. Άρα καιω πιο πολύ γιατί έχω μισό σκάφος και καιμε τα ιδια. Έτσι το λέω πως κερδίζω. Καίω περισσότερο. Αν και στο ταξίδι που πήγα τώρα 38 ευρώ στο έλα με 1.88 έβαλα, 250κμ ακριβώς μου έκαψε 8.2 με τα ταχύτητες 150 160 σταθερά. Τι φάση και αυτή. Όταν το είχα πάει το ίδιο ταξίδι φουλ στα 180 200 μου πήγε πάνω από 10.5 ειχα βαλει 55 ευρω να γεμισω παλι . Άρα οκ το sweet spot είναι 150 160. Μια χαρά να το χαρούμε και λίγο να κάνουμε και οικονομία.
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Θα σε μαλώσω. Άρα καιω πιο πολύ γιατί έχω μισό σκάφος και καιμε τα ιδια. Έτσι το λέω πως κερδίζω. Καίω περισσότερο. Αν και στο ταξίδι που πήγα τώρα 38 ευρώ στο έλα με 1.88 έβαλα, 250κμ ακριβώς μου έκαψε 8.2 με τα ταχύτητες 150 160 σταθερά. Τι φάση και αυτή. Όταν το είχα πάει το ίδιο ταξίδι φουλ στα 180 200 μου πήγε πάνω από 10.5 ειχα βαλει 55 ευρω να γεμισω παλι . Άρα οκ το sweet spot είναι 150 160. Μια χαρά να το χαρούμε και λίγο να κάνουμε και οικονομία. Ε προφανώς δεν θα κάψει τα ίδια σε αυτές τις ταχύτητες 1
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, golden33 είπε Από κάτι τέτοια ποστ καταλαβαίνουμε πόσο πολύ λείπει η giulietta. Την έχει δει πριμιουμ. Αν έβγαζε giulieta σήμερα θα ξεκίναγε τα ίδια με bmw και audi . Τι να λεμε τώρα τέλος η άλφα. Όσοι πήρανε giulieta να τα συντηρούν να τα έχουν γιατί δεν ξαναβγαίνει τέτοια αυτοκίνητο 3
and_64 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 44 minutes ago, paylidis said: 8.7 εντός πόλης το Q3. Καλά είσαι +1 και a3 8v 150 stronic εκει γύρω έπαιζε, το είχα κατεβάσει στο 8.2 με efficiency πρόγραμμα (που έκοβε αισθητά το μοτέρ και πέταγε το σασμαν στο νεκρό μολις αφηνες γκαζι) και υπομονή αλλά κάποια στιγμή το βαρέθηκα και το ξαναγύρισα στο κανονικό 😂 Τεσπα, Θωμά το πακέτο που θες όντως νομίζω δύσκολα θα το βρεις εκτος leon. Το focus που αναφέρθηκε το εχει φίλος με τον 1.5, το εχω οδηγήσει καποιες φορές, είναι ωραίο πακέτο επίσης αν και άλλης φιλοσοφίας σε σχέση με vag γενικότερα. Επίσης δεν εχω ιδέα τι κάνει το 8αρι της ford, ο δικός μου το έχει manual Προσωπικά θα πήγαινα σε i30n αλλά εχει φύγει πανω απο 40 το αυτόματο, το εσωτερικό ειναι πολύ μέτριο και η ανάρτηση δεν νομίζω οτι θα ταιρίαζει σε σένα. Και ναι δεν "πρέπει" να πάρεις suv, αρκετά προσθιοκίνητα κουτιά γεμίσαμε 4
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε προφανώς δεν θα κάψει τα ίδια σε αυτές τις ταχύτητες Δεν ξέρω Θωμά. Εγώ είμαι φουλ ικανοποιημένος με το δικό μου. Καλή τιμή, καλά αλογάκια, τριπορτο ,μουρατο πριμιουμ το κορυφαίο στην κατηγορια αλλά με την σωστή τιμή χωρίς να ξεφύγω στα έξτρα, βγάζω γούστα, για 3 άτομα πάω παντού, πάτημα απίστευτο. Κοιτάζω στην κατηγορία που θέλω και δεν βρίσκω τίποτα που να να με καλύπτει όπως το δικό μου.. Φυσικά όπως έχω πει για 3μελη οικογένεια με μεγάλο πια παιδί εινσι το καλύτερο αυτοκινητάκι . Είναι ιδιαίτερο. Μήπως λέω δεν σκεφτεσε να βγάλεις γούστα να πάρεις με 40κ το works η στα 34 το s και να έχεις το c3 για ταξίδια; πόσα ταξίδια πας ; Βγάλε γούστα με ένα κουπερακι. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από mp123 2
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, mp123 είπε Δεν ξέρω Θωμά. Εγώ είμαι φουλ ικανοποιημένος με το δικό μου. Καλή τιμή, καλά αλογάκια, τριπορτο ,μουρατο πριμιουμ το κορυφαίο στην κατηγορια αλλά με την σωστή τιμή χωρίς να ξεφύγω στα έξτρα, βγάζω γούστα, για 3 άτομα πάω παντού, πάτημα απίστευτο. Κοιτάζω στην κατηγορία που θέλω και δεν βρίσκω τίποτα που να να με καλύπτει όπως το δικό μου.. Φυσικά όπως έχω πει για 3μελη οικογένεια με μεγάλο πια παιδί εινσι το καλύτερο αυτοκινητάκι . Ναι δεν το συζητάμε Μανώλη απο τις καλύτερες επιλογές έκανες θεωρώ για τα δικά σου δεδομένα. Και εγώ αν το είχα πάρει αυτόματο καλά θα ήμουν , παντού διαβάζω θέματα για κάτι διαφορετικό , και αλλού έχουν τριγμούς , θόρυβο σε σαζμαν , ηλεκτρονικά κτλ . Το δικό μου τουλάχιστον μου αρέσει οδηγικά, θέση οδήγησης , θα ήθελα μία παραπάνω άνεση στην ανάρτηση που την έχει το Formentor. Για αυτούς τους λόγους το κοιτάω , έχω εντοπίσει τι με χαλάει και τι θέλω να είναι καλύτερο. Αν πάω σε τελείως διαφορετική μάρκα θα αρχίσω πάλι απο το 0 και εκπτώσεις σε εξοπλισμό δεν μπορώ να κάνω. 2023 έχουμε δεν μπορώ να πάω σε αμάξι χωρίς πίσω κάμερα τώρα που την συνήθισα ή χωρίς auto hold 10 λεπτά πριν, and_64 είπε +1 και a3 8v 150 stronic εκει γύρω έπαιζε, το είχα κατεβάσει στο 8.2 με efficiency πρόγραμμα (που έκοβε αισθητά το μοτέρ και πέταγε το σασμαν στο νεκρό μολις αφηνες γκαζι) και υπομονή αλλά κάποια στιγμή το βαρέθηκα και το ξαναγύρισα στο κανονικό 😂 Τεσπα, Θωμά το πακέτο που θες όντως νομίζω δύσκολα θα το βρεις εκτος leon. Το focus που αναφέρθηκε το εχει φίλος με τον 1.5, το εχω οδηγήσει καποιες φορές, είναι ωραίο πακέτο επίσης αν και άλλης φιλοσοφίας σε σχέση με vag γενικότερα. Επίσης δεν εχω ιδέα τι κάνει το 8αρι της ford, ο δικός μου το έχει manual Προσωπικά θα πήγαινα σε i30n αλλά εχει φύγει πανω απο 40 το αυτόματο, το εσωτερικό ειναι πολύ μέτριο και η ανάρτηση δεν νομίζω οτι θα ταιρίαζει σε σένα. Και ναι δεν "πρέπει" να πάρεις suv, αρκετά προσθιοκίνητα κουτιά γεμίσαμε Δεν το ξέρω το κιβώτιο που φοράει πλέον πόσο καλό είναι , δεν είναι aisin , είναι διπλού συμπλέκτη , ξηρό νομίζω , το προηγούμενο powershift ήταν για τα μπάζα. Το i30N ωραίο αλλά έχω έναν ενδοιασμό για τα καθίσματα γιατί ακόμη και για το ι20Ν δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για άνεση. Και στο απλό που είχα μπει ήταν χάλια το κάθισμα 2
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 16 λεπτά πριν, and_64 είπε +1 και a3 8v 150 stronic εκει γύρω έπαιζε, το είχα κατεβάσει στο 8.2 με efficiency πρόγραμμα (που έκοβε αισθητά το μοτέρ και πέταγε το σασμαν στο νεκρό μολις αφηνες γκαζι) και υπομονή αλλά κάποια στιγμή το βαρέθηκα και το ξαναγύρισα στο κανονικό 😂 Τεσπα, Θωμά το πακέτο που θες όντως νομίζω δύσκολα θα το βρεις εκτος leon. Το focus που αναφέρθηκε το εχει φίλος με τον 1.5, το εχω οδηγήσει καποιες φορές, είναι ωραίο πακέτο επίσης αν και άλλης φιλοσοφίας σε σχέση με vag γενικότερα. Επίσης δεν εχω ιδέα τι κάνει το 8αρι της ford, ο δικός μου το έχει manual Προσωπικά θα πήγαινα σε i30n αλλά εχει φύγει πανω απο 40 το αυτόματο, το εσωτερικό ειναι πολύ μέτριο και η ανάρτηση δεν νομίζω οτι θα ταιρίαζει σε σένα. Και ναι δεν "πρέπει" να πάρεις suv, αρκετά προσθιοκίνητα κουτιά γεμίσαμε Εύκολα καβαλάει κ 9 πάντως. Όπως εξίσου εύκολα αν δεν έχει κίνηση σε μικτό κύκλο βλέπεις 7κατι. Ποτε δε με ένοιαζε η κατανάλωση βέβαια τα έχουμε πει. Ένα λίτρο πάνω ένα λίτρο κάτω δε πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός η οικονομία - εκτός αν υπάρχει λόγος (πχ η γυναίκα που έκανε άπειρα χλμ και της πήρα φα) 5
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Ναι δεν το συζητάμε Μανώλη απο τις καλύτερες επιλογές έκανες θεωρώ για τα δικά σου δεδομένα. Και εγώ αν το είχα πάρει αυτόματο καλά θα ήμουν , παντού διαβάζω θέματα για κάτι διαφορετικό , και αλλού έχουν τριγμούς , θόρυβο σε σαζμαν , ηλεκτρονικά κτλ . Το δικό μου τουλάχιστον μου αρέσει οδηγικά, θέση οδήγησης , θα ήθελα μία παραπάνω άνεση στην ανάρτηση που την έχει το Formentor. Για αυτούς τους λόγους το κοιτάω , έχω εντοπίσει τι με χαλάει και τι θέλω να είναι καλύτερο. Αν πάω σε τελείως διαφορετική μάρκα θα αρχίσω πάλι απο το 0 και εκπτώσεις σε εξοπλισμό δεν μπορώ να κάνω. 2023 έχουμε δεν μπορώ να πάω σε αμάξι χωρίς πίσω κάμερα τώρα που την συνήθισα ή χωρίς auto hold Έλα να σου ρίξω μια ιδέα που είναι budjet σου. Πουλάς και τα δύο c3 και λεον συν ότι θα έβαζες για να πάρεις το φορμεντορ. Παίρνεις κούτα ένα μανουαλ στονικ ( το έχει φίλος 5 χρόνια άψογο συν 7 χρόνια εγγύηση) και ένα κουπερακι το απλό με έξτρα να το πας 30 η το s. Έτσι θα ανανεώσεις στόλο και θα έχεις κάτι πιο μεγάλο για ταξίδια.Ιδια τιμή θα σου πάει θα βγάλεις και γούστα για εσενα. Αλλά άκυρο γιατί έχεις την μέση σου και θα έχεις θέμα.
and_64 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 25 minutes ago, paylidis said: Εύκολα καβαλάει κ 9 πάντως. Όπως εξίσου εύκολα αν δεν έχει κίνηση σε μικτό κύκλο βλέπεις 7κατι. Ποτε δε με ένοιαζε η κατανάλωση βέβαια τα έχουμε πει. Ένα λίτρο πάνω ένα λίτρο κάτω δε πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός η οικονομία - εκτός αν υπάρχει λόγος (πχ η γυναίκα που έκανε άπειρα χλμ και της πήρα φα) Ναι το είδα διψασμένο γενικα 😂 Εννοείται οτι δεν ασχολούμαι και πολύ ούτε εγω απλά αφου το είχα στα χέρια μου είπα να δω τι κάνει. Σε σχέση με cla πχ με παρόμοια άλογα/σασμάν είναι 1λίτρο πάνω. Επίσης το start stop το είχα σπάνια ενεργοποιημένο στο audi, στη merc είναι πάντα κλειστό + δεν εχω κατσει να τα μετρήσω με γεμίσματα να δω αν και πόσο μας κοροιδεύουν οι Γερμανοί γενικότερα... 33 minutes ago, tsofras said: Το i30N ωραίο αλλά έχω έναν ενδοιασμό για τα καθίσματα γιατί ακόμη και για το ι20Ν δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για άνεση. Και στο απλό που είχα μπει ήταν χάλια το κάθισμα Το i30 είναι αλλού σε σχέση με όλα τα άλλα δεν ειναι απλά ωραίο, αλλά εξειδικευμένο και πιθανότατα το παντρεύεσαι με ότι αυτο συνεπάγεται... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις