tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, mp123 είπε Πόσο πάει το διλιτρο όπως το θες με οροφές κλπ ; Υ.γ Δείτε το νεο mini 2024. Την πάτησα με βλέπω να ψάχνω σε άλλη εταιρία. Ο κολος είναι χάλια θυμίζει κινεζια.Δεν μου αρέσει καθόλου.Εχει φύγει τελείως το ρετρό στυλ.Αισχος θα το κάνουν. Κοντά στα 37 πάει , τώρα μην αναλύσουμε τι άλλο παίρνεις στα 37 δίλιτρο , 190 άλογα με φουλ εξοπλισμό , ανεξάρτητη ανάρτηση, ηλιοροφή κτλ Πώπω χάλια το έκαναν , αντίστοιχα και το Countryman που είχα δει μία αντίστοιχη χάλια μούρη εμπρός θα έχει 2
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Κοντά στα 37 πάει , τώρα μην αναλύσουμε τι άλλο παίρνεις στα 37 δίλιτρο , 190 άλογα με φουλ εξοπλισμό , ανεξάρτητη ανάρτηση, ηλιοροφή κτλ Πώπω χάλια το έκαναν , αντίστοιχα και το Countryman που είχα δει μία αντίστοιχη χάλια μούρη εμπρός θα έχει Προχώρα 190 hp καλό είναι. Ο φόρος πολυτελειας πόσο είναι στο 2λιτρο ;
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Προχώρα 190 hp καλό είναι. Ο φόρος πολυτελειας πόσο είναι στο 2λιτρο ; 400 κάτι νομίζω την πρώτη 5ετία και τα μισά για την επόμενη 5ετία Αν είναι να τα δώσω τα λεφτά να τα δώσω σε κάτι μου έχει κανα κινητήρα της προκοπής μπας και το κρατήσω τουλάχιστον. Θα δείξει με το test drive , αν νιώσω ότι μου είχε μείνει απλά η ιδέα και δεν υπάρχει ανάγκη να ξηλωθώ πάλι κρατάω το δικό μου και βλέπουμε. Στην επόμενη 2ετία δεν βλέπω να έρχεται τίποτα ενδιαφέρον . Αν νιώσω ότι με αυτό μπορεί να ηρεμήσω πάω να το πάρω να ηρεμήσω μία ζωή την έχουμε 12 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Μιλάμε για την μαμά BMW που τον τελευταίο καιρό έχει βγάλει εκτρώματα. Η Mini θα της γλυτωνε;😆 Εντάξει δεν θα τα έλεγα εκτρώματα αλλά αυτό το ταμπλετ μέσα και η ψησταριά μπροστά είναι κάπως
zanskou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, tsofras είπε τώρα μην αναλύσουμε τι άλλο παίρνεις στα 37 δίλιτρο , 190 άλογα με φουλ εξοπλισμό , ανεξάρτητη ανάρτηση, ηλιοροφή κτλ με κίνδυνο να γίνω πιο γραφικός κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, θα πω Corolla Cross https://www.toyota.gr/new-cars/corolla-cross/build?path=customize/aed6cffc-96a7-4068-806e-be22ce401878/45a12f56-8887-468a-b914-bea4ed4d6760 και απείρως μεγαλύτερες εγγυήσεις, καλύτερη μεταπώληση και φθηνό σέρβις
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, zanskou είπε με κίνδυνο να γίνω πιο γραφικός κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, θα πω Corolla Cross https://www.toyota.gr/new-cars/corolla-cross/build?path=customize/aed6cffc-96a7-4068-806e-be22ce401878/45a12f56-8887-468a-b914-bea4ed4d6760 και απείρως μεγαλύτερες εγγυήσεις, καλύτερη μεταπώληση και φθηνό σέρβις Η αλήθεια είναι ότι πέτυχα ένα παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου και βλέποντας το στο πλάι λέω ωραίο αμάξι , και μετά είδα ότι είναι το cross. Πολύ όμορφο στα δικά μου μάτια 1
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, tsofras είπε 400 κάτι νομίζω την πρώτη 5ετία και τα μισά για την επόμενη 5ετία Αν είναι να τα δώσω τα λεφτά να τα δώσω σε κάτι μου έχει κανα κινητήρα της προκοπής μπας και το κρατήσω τουλάχιστον. Θα δείξει με το test drive , αν νιώσω ότι μου είχε μείνει απλά η ιδέα και δεν υπάρχει ανάγκη να ξηλωθώ πάλι κρατάω το δικό μου και βλέπουμε. Στην επόμενη 2ετία δεν βλέπω να έρχεται τίποτα ενδιαφέρον . Αν νιώσω ότι με αυτό μπορεί να ηρεμήσω πάω να το πάρω να ηρεμήσω μία ζωή την έχουμε Εντάξει δεν θα τα έλεγα εκτρώματα αλλά αυτό το ταμπλετ μέσα και η ψησταριά μπροστά είναι κάπως Να πω κάτι σοβαρό τώρα. Στην κατηγορία που ψάχνεις ( hatch ) έχουμε; focus χάλια, κορολα μαύρο χάλια, άστρα έκτρωμα, golf γεροντιλα , μαζντα 3 100 χρόνια πίσω , ι30 γεροντιλα Άρα μένει το λεον που κάτι έχει να πει ακόμα. Απο πριμιουμ ο άσσος ωραίος αλλά με συμβιβασμό στον κολο που δεν χορεύετε εύκολα αλλά χονευοντε εύκολα τα 34κ που έχει άρα ξεπερνάς τον κόλο. Α3 δεν τα ίδια και τα ίδια και ερχόμαστε στο a class στα 44 που είναι για εμένα το ομορφότερο αλλά τα 44 τσούζουν λίγο συν υπάρχει και το ψυχολογικό ότι έχει κινητήρα ρενω . Άυτα έχω να πω . Πάρε το λεον όπως θέλεις να κάνεις το κέφι σου δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και κατι που να βλεπετε Το φορμεντορ δεν . Προσωπικά εγώ με το δικό μου σκεπτικό θα πήγαινα στον ασσο 34κ και έξω από την πόρτα ( τον κολο δεν θα τον κοιτούσα καν ). Αλλά εσύ με το δικό σου το λεον είναι το ιδανικό.Και όντος είναι. 1
zanskou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Η αλήθεια είναι ότι πέτυχα ένα παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου και βλέποντας το στο πλάι λέω ωραίο αμάξι , και μετά είδα ότι είναι το cross. Πολύ όμορφο στα δικά μου μάτια δεν κοιτάς καθόλου αυτή την κατηγορία ; στο λέω με τη λογική πως σε hatchback ότι και να πάρεις, είναι μια κατηγορία που γενικά πεθαίνει, οπότε η ενδεχόμενη μελλοντική μεταπώληση δεν ξέρω πόσο εύκολη και συμφέρουσα θα είναι (καλά θα μπορούσα να πω και άλλους χίλιους λόγους )
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Να πω κάτι σοβαρό τώρα. Στην κατηγορία που ψάχνεις ( hatch ) έχουμε; focus χάλια, κορολα μαύρο χάλια, άστρα έκτρωμα, golf γεροντιλα , μαζντα 3 100 χρόνια πίσω , ι30 γεροντιλα Άρα μένει το λεον που κάτι έχει να πει ακόμα. Απο πριμιουμ ο άσσος ωραίος αλλά με συμβιβασμό στον κολο που δεν χορεύετε εύκολα αλλά χονευοντε εύκολα τα 34κ που έχει άρα ξεπερνάς τον κόλο. Α3 δεν τα ίδια και τα ίδια και ερχόμαστε στο a class στα 44 που είναι για εμένα το ομορφότερο αλλά τα 44 τσούζουν λίγο συν υπάρχει και το ψυχολογικό ότι έχει κινητήρα ρενω . Άυτα έχω να πω . Πάρε το λεον όπως θέλεις να κάνεις το κέφι σου δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και κατι που να βλεπετε Το φορμεντορ δεν . Προσωπικά εγώ με το δικό μου σκεπτικό θα πήγαινα στον ασσο 34κ και έξω από την πόρτα ( τον κολο δεν θα τον κοιτούσα καν ). Αλλά εσύ με το δικό σου το λεον είναι το ιδανικό.Και όντος είναι. Ακριβώς! Αν ο άσσος είχε καλύτερο κινητήρα και κάποιον εξοπλισμό θα ήταν καλός ανταγωνιστής. Επίσης αν δεν είχε ανέβει τόσο το Α3 πάλι θα ήταν αλλά εκεί η επιλογή σε αυτά τα λεφτά είναι το 1.5 με τον ξηρό συμπλέκτη Το A class ανεβαίνει πολύ οπότε βγαίνει εκτός, το focus μόνο 1.0 , αν είχε ακόμη τον 1.5 με το Aisin θα ήταν καλή επιλογή. Απλά αν φτάσεις κοντά στα 40 , με εξαίρεση το μέγεθος θεωρώ καλή επιλογή και το νέο Civic (με καλύτερη μεταπωλητική αξία και πιο ασφαλές για το μέλλον λόγω υβριδικού κινητήρα) 3
giannis1_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Ψιλοάκυρη ερώτηση, αλλά όσοι οδηγείτε Αθήνα μέσα σε κίνηση για δουλειά, τι κατανάλωση έχετε μεικτά στα 100 και τι όχημα - καύσιμο?
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, zanskou είπε δεν κοιτάς καθόλου αυτή την κατηγορία ; στο λέω με τη λογική πως σε hatchback ότι και να πάρεις, είναι μια κατηγορία που γενικά πεθαίνει, οπότε η ενδεχόμενη μελλοντική μεταπώληση δεν ξέρω πόσο εύκολη και συμφέρουσα θα είναι (καλά θα μπορούσα να πω και άλλους χίλιους λόγους ) Την κοιτάω ρε μαν , αλλά πλέον δεν ξέρω αν την κοιτάω επειδή με ενδιαφέρει ή επειδή είμαι σαν το τεστ με το ασανσερ (που κάθονται όλοι ανάποδα και ο ένας που κάθεται σωστά γυρνάει και αυτός στο τέλος) Είναι έτσι η κατάσταση που πάνε όλοι σε SUV και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ είμαι παράξενος και κάτι χάνω Απο την άλλη όπως είχα πει για το συγκεκριμένο το 100-0 σε φρένα 43 μέτρα σε σχέση με τα 35 του Leon δεν τα λες και μικρή διαφορά. Μιλάμε για 2 αυτοκίνητα διαφορά σε φρένο Επίσης το 1.8 δεν έχει ανεξάρτητη και αν δεν κάνω λάθος έχει μικρό πορτ-μπαγκαζ για το μέγεθος ? 12 λεπτά πριν, giannis1_ είπε Ψιλοάκυρη ερώτηση, αλλά όσοι οδηγείτε Αθήνα μέσα σε κίνηση για δουλειά, τι κατανάλωση έχετε μεικτά στα 100 και τι όχημα - καύσιμο? Κοντά στο 8.5 είμαι εγώ Seat Leon 1.5 150hp manual βενζίνη Η γυναίκα με Citroen C3 1.2 84hp manual βενζίνη είναι στο 7.5 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από tsofras 2
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Με το συμπάθειο αδέρφια αλλά σχεδιαστικά το 1 δεν είναι καλύτερο από όλα αυτά που ανέφερε ο mp123. Παπούτσι σαν τα άλλα είναι. Ούτε το Leon είναι ομορφότερο από το i30 ή το Mazda 3. Υποκειμενικά είναι όλα αλλά mp123 μην το γράφεις λες και είναι θέσφατο. 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Την κοιτάω ρε μαν , αλλά πλέον δεν ξέρω αν την κοιτάω επειδή με ενδιαφέρει ή επειδή είμαι σαν το τεστ με το ασανσερ (που κάθονται όλοι ανάποδα και ο ένας που κάθεται σωστά γυρνάει και αυτός στο τέλος) Είναι έτσι η κατάσταση που πάνε όλοι σε SUV και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι εγώ είμαι παράξενος και κάτι χάνω Δεν είσαι ο μόνος που γουστάρει χατς. Δεν γερασαμε όλοι να θέλουμε περίπτερα σε ροδες. 1
mp123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Η αλήθεια είναι ότι πέτυχα ένα παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου και βλέποντας το στο πλάι λέω ωραίο αμάξι , και μετά είδα ότι είναι το cross. Πολύ όμορφο στα δικά μου Τούμπανο. Τι ευχάριστο εσωτερικο , τι ωραία μούρη , τι ωραίος κολος. Χάρμα οφθαλμών. Όνειρο ζωής που δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσω. 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Με το συμπάθειο αδέρφια αλλά σχεδιαστικά το 1 δεν είναι καλύτερο από όλα αυτά που ανέφερε ο mp123. Παπούτσι σαν τα άλλα είναι. Ούτε το Leon είναι ομορφότερο από το i30 ή το Mazda 3. Υποκειμενικά είναι όλα αλλά mp123 μην το γράφεις λες και είναι θέσφατο. Υποκειμενικό είναι το σχεδιαστικό για εμένα ομορφότερα όλων είναι το Leon σε έκδοση FR Plus ή το Α3 σε έκδοση S-Line. 1
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, tsofras είπε Κοντά στο 8.5 είμαι εγώ Seat Leon 1.5 150hp manual βενζίνη 8.7 εντός πόλης το Q3. Καλά είσαι Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από paylidis 3
zanskou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Απο την άλλη όπως είχα πει για το συγκεκριμένο το 100-0 σε φρένα 43 μέτρα σε σχέση με τα 35 του Leon δεν τα λες και μικρή διαφορά. Μιλάμε για 2 αυτοκίνητα διαφορά σε φρένο σωστό αυτό, δε λέω. από την άλλη βέβαια (το Leon δεν ξέρω τι έχει από ενεργητική ασφάλεια και πώς δουλεύει) αλλά επειδή λόγω άπειρων χλμ βλέπω διάφορα καθημερινά στο δρόμο, τα συστήματα ανάγνωσης του δρόμου που έχει το Corolla μαζί με το σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης διαβάζουν τον πιθανό κίνδυνο πολύ νωρίτερα από το σημείο που θα χρειαστεί να πέσεις τέρμα στα φρένα 24 λεπτά πριν, tsofras είπε σης το 1.8 δεν έχει ανεξάρτητη και αν δεν κάνω λάθος έχει μικρό πορτ-μπαγκαζ για το μέγεθος ? όντως το 1.8 είναι με ημιάκαμπτο αλλά έχει μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ από το δίλιτρο. γενικά αν αξίζει πραγματικά για να έχεις και δύναμη και τα πάνταολα κάποιος κινητήρας σε αυτό το σκαρί είναι ο 2.0. προσωπική γνώμη πάντα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις